18 Statistik og tendenser i Florida Citrus Industry

I slutningen af ​​vækstsæsonen 2017 blev der plantet mere end 437.000 hektar citrusfrugter i Florida. Dette område var i stand til at producere mere end 77 millioner æsker frugt. Af det høstede blev omkring 90% af den citrus, der blev dyrket i Florida, forarbejdet til saftprodukter. Resten blev senere solgt som frisk frugt.

Træværdien af ​​citrusindustrien i Florida anslås at være omkring 800 millioner dollars hvert år. Denne værdi kan dog være meget flydende, da høstens pris er fastsat til høsttidspunktet, hvilket påvirker værdien af ​​40% af den forarbejdede frugt og al den friske frugt, der til sidst sælges.

Det meste af citrus, der dyrkes i Florida, vil blive sendt til forarbejdningsanlæg eller pakkerier i hele staten. Der er i øjeblikket 34 faciliteter i Florida, der håndterer høsten hvert år. Fra disse faciliteter vil saften og frugten blive sendt til forskellige nationale og internationale markeder til forbrug.

Mere end 76.000 mennesker er på en eller anden måde ansat i citrusindustrien i Florida, hvor titusinder flere støttes direkte eller indirekte af brancheaktiviteter.

Vigtig statistik fra citrusindustrien i Florida

# 1. I 2016 udgjorde Florida citrusindustriens friske frugteksport 6 millioner skæppe, hver med en vægt på 45 pund. Canada modtager størstedelen af ​​citrus- og specialappelsiner, der eksporteres fra Florida, mens Japan modtager størstedelen af ​​de eksporterede grapefrugter. (Florida Citrus Handbook)

# 2. Florida citrusindustrien hjalp med at eksportere mere end 10 millioner gallons frosset appelsinjuicekoncentrat og 1,7 millioner gallons frosset grapefrugtsaftkoncentrat i 2016. (Florida Citrus Manual)

# 3. Der er 45.000 fuldtids- og deltidsjob, der direkte eller indirekte støttes af citrusindustrien i Florida hvert år. Deres arbejde skaber et økonomisk bidrag på 8,6 milliarder dollar hvert år. (Florida Citrus Handbook)

# 4. I vækstsæsonen 2017 tegnede Florida sig for 45% af de samlede citrusprodukter produceret i USA. Californien producerede 51% af citrusfrugterne, mens Arizona og Texas tilsammen producerede 4% af citrusfrugterne. (US Department of Agriculture)

# 5. Florida grapefrugtproduktion i vækstsæsonen 2017 nåede 7,76 millioner kasser, 28% mindre end året før. De samlede citrusfrugter faldt også med 17% for industrien i forhold til den foregående sæson. (US Department of Agriculture)

# 6. Tangelo -produktionen inden for citrusindustrien steg 15% i 2017 i forhold til 2016 -tal, selvom Florida rapporterer dette citrusprodukt med sine mandarin- og mandarin -tal. (US Department of Agriculture)

# 7. Orkanen Irma menes at have forårsaget mere end 760 millioner dollars i skade på citrusindustrien i Florida, som stadig påvirker den økonomiske indvirkning, som producenter kan have. Nogle dyrkere rapporterede et tab på 70% afgrøde, efter at orkanen landede i 2017. Nogle lunde blev efterladt i stående vand i op til 3 uger efter stormen. (Florida citrus)

# 8. Efter orkanen Irma steg appelsinjuice -futures med mindre end 0,5% for at betale sig til $ 1,61 pr. Pund. Kontraktsvingninger på mere end 2% var hyppige, selvom juice futures -kontrakter handlede med 20% fra august til november samme år. (CNBC)

# 9. I 2017 blev mere end 11.000 hektar nye citruslunde plantet i Florida, 16% mere end de nye beplantninger, der fandt sted i 2016. Industrien opererer stadig med 50% af den voksende kapacitet, den havde i 1996, ved de fleste 857.000 hektar blev plantet. (Citrus Industry Magazine)

# 10. Florida specialitet citrus areal faldt fra 14.000 acres i 2016 til 13.000 acres i 2017. (Citrus Industry Magazine)

# 11. Indian River -området i Florida er hjemsted for 73% af det areal, der er plantet til grapefrugt i Florida. Det samlede areal til grapefrugt faldt til 36.000 i 2017, mere end 4.000 hektar mindre end året før. (Citrus Industry Magazine)

# 12. Rød grapefrugt tegner sig for 76% af grapefrugtprodukterne produceret af citrusindustrien i Florida hvert år. Mens grapefrugt udgør 23% af de resterende 24% af høsten. (Citrus Industry Magazine)

# 13. 89% af citrusarealet i Florida er dedikeret til at dyrke appelsiner. Det samlede areal af appelsintræer udgjorde i 2017 405.800. (Citrus Industry Magazine)

# 14. 56% af de appelsiner, der dyrkes i Florida, er Valencia. Cirka 2% af de appelsiner, der høstes hvert år, klassificeres som en “uidentificeret” sort. (Citrus Industry Magazine)

#femten. Florida producerer mere appelsinjuice end nogen anden stat. Hvis Florida var sit eget land, ville det være den næststørste producent af appelsinjuice i verden, bag kun Brasilien. (Besøg Florida)

#seksten. Floridas citrusindustri producerer cirka 1 milliard dollars i skatteindtægter hvert år. Disse midler bruges til at støtte sundhedstjenester, skoler og veje i staten. (Besøg Florida)

# 17. Der er over 150 arter af dyreliv, der trives inden for citruslundens økosystemer, der er en del af industrien. (Besøg Florida)

# 18. For hver hektar modne træer, der vedligeholdes af citrusindustrien i Florida, produceres 16,7 tons ilt i løbet af et enkelt år. (Besøg Florida)

Florida Citrus Industry Trends and Analysis

Selv med virkningen af ​​orkanerne i 2017 sammen med nogle kolde vejrmønstre har sæsonen 2018 budt på den første stabile økonomiske prognose i mere end et årti. Selvom stabilitet er et godt første skridt, er vækstsæsonerne 2018 og 2019 de laveste prognoser for citrusindustrien i de sidste 75 år.

Omkring 46 millioner æsker med appelsiner forventes ved udgangen af ​​2018, hvilket ville være et fald på mere end 30% fra året før. Prognosen for grapefrugtproduktion i 2018 er 40% lavere end året før.

Selvom direkte forudsigelser om slutningen på Floridas citrusindustri er forsvundet siden dagene efter orkanen Irma, kæmper avlere stadig med at dyrke afgrøder, der kan imødekomme nationale og globale efterspørgselsniveauer. Arealet af specialfrugter falder, produktionen er lav, og det får prisen på frugt og juice til at være meget højere for forbrugerne.

Den næste 5-årige periode er kritisk for citrusindustrien i Florida. Hvis industrien kan undgå endnu en ødelæggende orkan, og vejrmønstre er gode, så bliver det nye areal produktivt, og de etablerede lunde vil producere igen. Ellers kan du forvente, at industrien holder sig til et holdningsmønster for at lette sin egen overlevelse.