18 fordele og ulemper ved Instagram for virksomheder

For nogle virksomheder virker Instagram som et naturligt sted at tiltrække følgere, kundeemner og kunder. Fotografer kan for eksempel vise deres arbejde regelmæssigt. For andre virksomheder er denne sociale platform dog aldrig blevet betragtet som et potentielt marketingværktøj. Fordele og ulemper ved Instagram for virksomheder viser, at ignorering af denne platform på nuværende tidspunkt kan være på egen risiko.

Hvad er fordelene ved Instagram for virksomheder?

1. Giv kunderne en visuel reference til, hvad du tilbyder.

Billeder og videoer er bogstaveligt talt tusind ord indhold på internettet værd i dag. Når du forsøger at vise din specifikke demografi den nøjagtige værdi, dine produkter eller tjenester har at tilbyde, gør visuel grafik meget mere end et par stramme indholdsafsnit. At se er at tro, at Instagram til virksomheder giver dig mulighed for at levere en simpel upload.

2. Gør det let at dele dit brand -budskab.

Instagram er let at dele på flere sociale platforme. Hvis et billede virkelig gør et stort indtryk, så er der stor chance for, at dit image bliver viralt, så du får nye og entusiastiske besøgende på dine platforme. I stedet for eksponering kan du få rigtige penge, som du kan bruge til at udvide mulighederne eller give dig selv en engangsløn.

3. Ikke en prioritet for mange marketingfolk … endnu.

Når folk tænker på social marketing, tænker de normalt på Facebook eller Twitter. Nogle mennesker kan endda sætte Pinterest på den korte liste. Instagram er sjældent på den liste. Det betyder, at du kan målrette mod en målgruppe, som andre i din branche ikke er målrettet mod i øjeblikket. Til gengæld kan du vise andre, at du er moderne, at du har erfaring, og du kan vise det med dine billeder.

4. Instagram vokser hurtigt, meget hurtigt.

Instagram er vokset hurtigere end nogen anden social platform. Ifølge Scott Galloway, grundlægger og leder af L2 og klinisk professor i marketing ved NYU Stern, kan Instagram også have op til 50 gange engagementets hastighed på Facebook og 20 gange engagementets hastighed på Twitter. Sprout Social sætter disse engagementer på henholdsvis 58x og 120x. Selvom der kan være begrænset demografi på denne platform for nogle virksomheder, vil de mennesker, der er der, have lyst til indhold.

5. Millennials -segmentet vokser hvert år.

Millennials ‘købekraft vokser år efter år. Et af vægtpunkterne for at nå denne unge generation er at være rar. Fortæl din historie. De billeder, du sender på din Instagram for Business -konto, kan hjælpe med at få det til at ske.

6. Det blev skabt specielt til mobile enheder.

Mange Instagram -brugere foretrækker at være på en mobilenhed for de fleste, hvis ikke alle, af deres dataforbrug, hvilket gør det let at få adgang til en konto her, hvis Millennials er din målgruppe. Du bliver en del af en effektiv social platform, der tilbyder indhold, der er let at dele med andre mobile enheder. Med Instagram for Business kan du begynde at oprette nye fællesskaber med hvert billede, du deler.

7. Hashtags gør det let at oprette forbindelse til mennesker.

Instagram -hashtags kan også gøre det let for nye følgere at oprette forbindelse til en konto. Det hjælper med at udvide en virksomheds rækkevidde gennem enkle søgninger, som de mere end 150 millioner brugere af platformen udfører dagligt. Dette gør det til en meget omkostningseffektiv måde at udvide et mærkes rækkevidde, mens det stadig er i stand til at filtrere eller filtrere resultater efter behov for specifikke mål.

8. Placeringsmærkning er tilgængelig.

Brug af lokale hashtags i Instagram -indlæg har endda vist sig at forbedre SEO -indsatsen og skabe mere besøgsengagement for kampagner, der kører. Ifølge rapporter fra The Internet Marketing Company får indlæg, der indeholder et stedstag, 79% mere engagement end indlæg, der ikke indeholder denne type mærke.

9. Svar sker i realtid.

De fleste virksomheder vil se mere end halvdelen af ​​de kommentarer, deres indlæg modtager i de første 6 timer efter, at de er lagt ud. Dette kan give et mærke et godt fingerpeg om, hvor godt et produkt eller en service vil blive modtaget. Til gengæld kan der foretages justeringer, så det, der tilbydes, kan fremmes med et maksimeret værditilbud.

Hvad er ulemperne ved Instagram for virksomheder?

1. Din specifikke demografi har muligvis ikke engang en Instagram -konto.

Instagram er en social platform domineret af yngre demografi. Selvom ældre brugere søger på Instagram oftere, er det et godt bud på, at den gennemsnitlige seer vil være ung, med begrænsede skønsmæssige udgifter, og at de måske ikke er den, du vil have, at dit brandbesked skal høres lige nu.

2. Det er ikke altid en platform, der er fokuseret på handel.

Der er mange grunde til at følge nogen på Instagram. Det kunne være en sjov måde at få forbindelse til en yndlingsberømthed. Eller det kan være en måde at dele billeder af dine børn og holde kontakten med familien. Ideen om at købe varer ved at følge konti på Instagram er endnu ikke en prioritet for alle. Mange mennesker logger ind på Instagram for at fordrive tiden og har ikke til hensigt at købe noget.

3. Annoncering kan være uden for rækkevidde for de fleste virksomheder.

De fleste virksomheder er tvunget til at stole på organisk trafik, når det kommer til Instagram til virksomheder. Normalt har kun de største mærker råd til at annoncere på denne platform, hvilket betyder, at det kan tage noget tid at udvikle et følgende, der har en betydelig indvirkning på dit budget. Selvom videoannoncer kun koster $ 0,02 pr. Visning, kan det i nogle kampagner oversætte til op til $ 1 million om måneden.

4. Billeder skal uploades via mobilenhed eller pc -applikation.

Selvom det er blevet lettere at indlæse billeder fra ikke-mobile kilder, er det stadig ikke altid praktisk for alle brugere. Mobil opladning er stadig den mest effektive måde at dele oplysninger på, hvilket ikke altid er egnet for nogle virksomheder. Når det er uploadet, kan dette indlæg deles på flere sociale platforme, men adgangsbarrierer for den første upload kan være problematisk.

5. Der er ikke meget plads til yderligere indhold.

Nogle billeder kræver en lille forklaring, men Instagram tilbyder ikke meget plads til, at det kan ske. Det er også svært at oprette en fuld virksomhedsbio på denne platform, hvilket gør det lidt svært for følgere at finde ud af, hvem du virkelig er. Det betyder, at det varemærkesbudskab, du formidler, normalt er gennem billeder eller videoer, og det kan være et ganske dyrt forslag, hvis du vil uploade i professionel kvalitet.

6. Det kan være svært at sende folk til et bestemt websted.

Ifølge Magnetic Creative vil det meste af den trafik, du ser komme fra Instagram, være direkte trafik. For fuldt ud at forstå den analyse, der er på spil, skal der tages flere trin for at forstå den trafik, der kommer fra din Instagram for Business -indsats. For dem, der ikke kender til, hvordan man opretter disse data, kan processen være forvirrende, tidskrævende og i sidste ende frustrerende, og den kombination kan få nogen til at give op.

7. Virksomheder må ikke bruge klikbare links.

Dette betyder ikke, at du ikke kan bruge en URL, når du udnytter Instagram til virksomheder. Det betyder ganske enkelt, at dine følgere skal kopiere / indsætte webadressen i deres webbrowser for at besøge dit websted. Derfor er der en stor mængde indledende direkte trafik, der rapporteres i de fleste analyser.

8. Det kan være let for et mærkes budskab at komme af sporet.

Fordi dette er sådan et visuelt medie, kan det være fristende for virksomheder at prøve forskellige teknikker for at tiltrække nye følgere og forretningsmuligheder, der afviger fra det etablerede brandbudskab. Du skal forblive tro mod dit brands personlighed, for at din Instagram -konto er autentisk. Hvis du lader dit budskab glide ud af kurs, så kan du så at sige slå et betydeligt antal potentielle kunder ud af billedet.

9. De fleste brugere får adgang til Instagram fra en mobil enhed.

Selvom mætningen af ​​ejerskabet til mobilenheder stiger, er det ikke alle potentielle kunder, der i øjeblikket ejer en. Dette kan gøre det svært at nå ud til kunder, der måske er langt nok langs din salgstragt til at være villige til at foretage et køb. Nogle virksomheder kan opleve, at mange af deres online forbrugere vil blive udeladt, hvis marketingfokus bare er Instagram.

Fordele og ulemper ved Instagram for Business viser, at det positive generelt opvejer det negative, men der skal tages nogle skridt for at sikre succes. Du skal fokusere på dine oplevelser og vise den visuelle skønhed, som dine produkter eller tjenester har at tilbyde. Der skal være en indsats for at lære dine følgere at kende. Hvert indlæg skal tilskynde til en slags handling. Hvis du kan gøre det, kan du nå dine mål takket være, hvad Instagram kan levere.