18 Fødevaretilsætning Industri Statistik og tendenser

Fødevaretilsætningsindustrien er en af ​​de mest modne globale industrier, der stadig er aktive i dag. Disse produkter tilsættes mad til forskellige formål. Nogle forbedrer smagen af ​​mad, andre ændrer dets udseende, og nogle ændrer endda teksturen.

En voksende trend i branchen er at tilføje varer, der tilbyder forbrugerne yderligere sundhedskvaliteter, såsom funktionelle fødevareingredienser eller antioxidanter.

Mellem 2009 og 2013 voksede fødevaretilsætningsindustrien med mere end 6 milliarder dollar globalt og nåede i alt 36,45 milliarder dollar. Dette afspejler en årlig stigning på 5,4%med en samlet værdistigning på næsten 22%. Hvad der er endnu mere imponerende er, at disse tal ikke indeholder de tilføjede funktionelle fødevareingredienser, vitaminer og mineraler.

Hvis alle mulige tilsætningsstoffer er inkluderet i branchen, anslås den samlede værdi af fødevaretilsætningsstoffer til 45 milliarder dollars hvert år.

Interessant statistik fra fødevaretilsætningsindustrien

# 1. 80% af forbrugerne i Europa siger, at de foretrækker, at deres mad er fri for kunstige tilsætningsstoffer. Af den grund er den mest populære produktkrav i verden i dag, at en vare er “fri for kunstige ingredienser”. (Brevpapir til fødevareforskning)

# 2. Andelen af ​​nye fødevarer med naturlige smagsstoffer steg fra 35% i 2008 til 39% i 2012. Industrien oplevede også et lignende fald i kunstige smagsstoffer. (Mintel)

# 3. Salget af naturlige produkter inden for fødevarefarvemarkedet er også steget fra 37% i 2009 til 45% i 2003. De fleste af disse gevinster blev opnået på bekostning af de syntetiske stoffer, der blev brugt. (Mintel)

# 4. Nordamerika er det vigtigste lanceringspunkt for naturligt aromatiserede produkter, der tegner sig for 61% af alle nye lanceringer. Til sammenligning inkluderede 74% af nye produktlanceringer i Latinamerika kunstige smagsstoffer. (Mintel)

# 5. Smag er det største segment af fødevaretilsætningsindustrien, der tegner sig for 31% af den samlede industriomsætning i 2013. Hydrokolloider tegner sig for 18% af markedet efterfulgt af smagsforstærkere med 11, 4%. (Mintel)

# 6. Kun to branchesegmenter er under $ 1 milliard i årligt salg inden for fødevaretilsætningsindustrien: antioxidanter og fedtsubstitutter, der begge er værdiansat til omkring $ 950 millioner hver. (Mintel)

# 7. Kina er verdens største producent af vitaminer, der tilsættes til fødevarer. I 2013 var den nationale produktion omkring 225.000 tons, hvoraf 80% blev eksporteret. Kina rangerer stærkt i C -vitamin og E -vitamin segmenter (Food Research Letterhead)

# 8. I USA er mere end 10.000 forskellige tilsætningsstoffer tilladt i fødevareforsyningen, på trods af potentielle problemer i systemet for at sikre deres sikre brug. (Pew Charitable Trusts)

# 9. I 2016 var Sydkoreas mest populære eksport til fødevaretilsætningsindustrien natriumhydroxidopløsning med en samlet værdi på $ 101,9 millioner. Propylenglycol og blandede materialer havde også værdier på mere end $ 30 millioner. (Statista)

# 10. 89% af operatørerne er enige om, at sundheds- og wellness -spørgsmål vil have en moderat eller stor indflydelse på forbrugernes købsbeslutninger. Dette perspektiv følges af køb af lokale varer (84%), uden kemikalier eller pesticider (84%) og med en ren etiket (82%). (Emerson Climate Technologies)

# 11. I USA vil den gennemsnitlige person forbruge op til 9 pund kemiske tilsætningsstoffer fra deres madvalg hvert år. Mere end 1 milliard pund tilsætningsstoffer til fødevarer forbruges årligt i USA. (Fooducate)

# 12. Selvom der dyrkes 90 millioner hektar majs i USA hvert år, er mindre end 1% bestemt til den menneskelige fødekæde. Det meste af majsen bruges i fødevaretilsætningsstoffer som majssirup med høj fructose. (Nutriliving)

# 13. Hvis du kun har $ 1 at bruge, kan du købe 1.200 kalorier i pommes frites eller 170 kalorier i frugt på grund af de lave omkostninger ved tilsætningsstoffer til fødevarer. Mere end 50 milliarder dollars i tilskud er blevet investeret i majsindustrien alene for at hjælpe med at producere indenlandske tilsætningsstoffer til fødevarer. (Nutriliving)

# 14. Den gennemsnitlige amerikaner vil forbruge 192 pund mel og kornprodukter hvert år, hvoraf de fleste indeholder en slags tilsætningsstof, normalt vitaminer eller mineraler. (Vær klog på mad)

#femten. Når man overvejer forarbejdede fødevarer, der indeholder forskellige tilsætningsstoffer, vil amerikanerne spise 29 pund kartoffelchips, 23 pund pizza, 53 liter sodavand og 24 pund kunstige sødestoffer. (Vær klog på mad)

#seksten. I 2014 blev der brugt mere end 5,32 milliarder dollars på maskiner til forarbejdning af fødevarer, en stigning på 11,3% i forhold til året før. (PackWorld)

# 17. Selvom 2 ud af 3 fødevareforarbejdningsanlæg beskæftiger færre end 20 ansatte, tegner store anlæg med 100 eller flere ansatte 77% af den værdi, der kan findes i dette segment af fødevaretilsætningsindustrien. (PackWorld)

# 18. Stabile fødevarer tegner sig for branchens største markedsandel og tegner sig for næsten 22% af segmentsalget. (PackWorld)

Fødevaretilsætningsindustriens tendenser og analyse

Frem til 2023 forventes fødevaretilsætningsindustrien at vokse med en hastighed på 6% hvert år. Med forbedrede porteføljer, bedre produktkvalitet og fortsat innovation inden for branchen vil fødevareforarbejdningsudbydere fortsat søge nye tilsætningsstoffer, der vil lokke forbrugerne til at foretage et køb.

Det hurtigst voksende segment for denne industri vil fortsat være sunde substitutter. Forbrugerne er fortsat mere bevidste om, hvad de vælger at spise, så kig efter flere naturlige sødestoffer, som Stevia, for at tilføje til mad og drikkevarer.

Den største vækst vil dog fortsat være på hydrokolloidmarkedet. Med en vækst på 7,1% drevet af en stærk efterspørgsel fra Kina vil disse stabilisatorer, bindemidler, fortykningsmidler og geleringsmidler fortsat have mange anvendelsesmuligheder.