17 Statistik, tendenser og analyse af Israels luftfartsindustri

Israels luftfartsindustri gik på den forkerte fod, da den blev grundlagt. Israel Aerospace Industries (IAI) ville supplere sine smarte våbensystemer med forretningsfly til amerikanerne. De har fremstillet disse jetfly siden 1970’erne og overdraget de nøgne jetfly til Gulfstream til tilpasning.

Disse forretningsfly er fortsat ansvarlige for 8% af omsætningen fra Israel Aerospace Industries. De er heller ikke et rentabelt produkt for industrien. Det gennemsnitlige salg af et bart fly til Gulfstream resulterer i tabet på 1 million NIS, svarende til næsten $ 300.000 pr. Fly.

Andre virksomheder inden for Israels luftfartsindustri leder efter måder at finde rentabilitet på. 73% af IAI -salget kommer fra militære kontrakter. Der er restordrer til en værdi af 11,5 mia. Selv med alle disse mulige succeser taber luftfartsdivisionen stadig penge.

Hvad kan en af ​​Israels største virksomheder sammen med en af ​​dens største industrier gøre for at støtte den lokale økonomi og være mere rentabel?

Vigtig statistik fra Israels luftfartsindustri

# 1. Mere end 17 millioner rejsende passerede gennem Ben Gurion i 2016 og brugte mere end 110.000 indgående eller udgående internationale flyvninger. Yderligere 600.000 passagerer fløj på indenrigsflyvninger i Israel i løbet af året. Industrien overgik 20 millioner internationale passagerer for første gang i 2017 (The Jerusalem Post)

# 2. Ben Gurion betjener mere end 100 luftfartsselskaber, der flyver til mere end 135 destinationer rundt om i verden. Stigningen i trafikken gennem lufthavnen var 11% højere end året før i 2016. (The Jerusalem Post)

# 3. Selvom passagertrafikniveauet stiger i Israel, er det fordi flere israelere rejser. Kun 30% af passagererne, der passerer Ben Gurion, er internationale besøgende. (Jerusalem Post)

# 4. Tyrkiet er ansvarlig for de fleste ankomster i Israel med næsten 10% af den samlede indgående og udgående trafik. Dette sker, fordi der er billigere forbindelser til en slutdestination fra landet. (Jerusalem Post)

# 5. USA sender hvert år 1,45 millioner rejsende til Israel, mens 1,2 millioner skulle til eller komme fra Tyskland. Frankrig og Rusland giver hvert år 1 million besøgende gennem Israels luftfartsindustri. (Jerusalem Post)

# 6. El Al er det flyselskab, der leverer størstedelen af ​​passagerbevægelser til Israels luftfartsindustri og leverer 5,5 millioner passagerer hvert år. Turkish Airlines bringer 932.000 rejsende til landet, mens EasyJet, som er billig, tilbyder 719.000 passagerer. (Jerusalem Post)

# 7. 90% af lavprisrejsende bruger automatiseret online check-in som en del af deres rejseproces. Det kan sammenlignes med 36% af rejsende gennem Ben Gurion, der generelt bruger denne proces. 9% af passagererne bruger online check-in efter ankomsten til lufthavnen. (Jerusalem Post)

# 8. IAI er en af ​​de største virksomheder i Israel og beskæftiger mere end 14.500 mennesker. Luftfartsindustrien er alene ansvarlig for 4.000 fuldtidsstillinger. (Haaretz)

# 9. Israels luftfartsindustri understøtter i øjeblikket omkring 190.000 job, heraf 24.000 direkte muligheder. Turisme er den vigtigste indirekte velgører i sektoren, med 92.000 job til rådighed takket være den. (IATA)

# 10. Cirka 18 milliarder dollar i bruttoværditilvækst kommer hvert år fra Israels luftfartsindustri. Understøttet af lufttransporttjenester og udenlandsk turisme repræsenterer det cirka 6% af BNP. (IATA)

# 11. Næsten 100 milliarder dollars i eksport håndteres af luftfartsindustrien i Israel hvert år. Yderligere 93,3 milliarder dollar i udenlandske direkte investeringer hjælper branchen med at finde nye vækstsegmenter med jævne mellemrum. (IATA)

# 12. Et af problemerne for Israel er manglen på direkte flydestinationer til de hurtigst voksende byer og lande i verden. Israel har kun en direkte flyvning til Indien og en til Kina i løbet af den gennemsnitlige uge. (IATA)

# 13. Der er fem lufthavne, der betjener Israels luftfartsindustri, der rangerer infrastruktur 36 ud af 42 lande i Europa og 72 i verden. Når det er inkluderet blandt de europæiske nationer, har Israel imidlertid det tredje mest åbne visum til rådighed, men rangerer 24. på omkostningskonkurrenceevnen. (IATA)

# 14. Ifølge offentliggjorte data fra 2013 er arbejdsproduktiviteten fundet i Israel 24% lavere end i alle andre OECD -lande. Det udmønter sig i en lavere investeringsrate, en større mængde arbejdstimer pr. Medarbejder og lav konkurrence i erhvervsklimaet. (OECD)

#femten. De samlede indenrigsflyflybevægelser gennem Ben Gurion er faldet siden 2011, fra 9.358 i året til kun 5.981 i 2017 (Israel Airports Authority).

#seksten. Mere end 136.000 internationale flyvninger blev registreret i Ben Gurion i løbet af 2017, cirka 40% mere end bevægelserne registreret i 2010. (Israel Airports Authority)

# 17. Den indenlandske persontrafik faldt til et 10-årigt lavpunkt i 2017, med kun 593.000 passagerer betjent. (Israels lufthavnsmyndighed)

Israels luftfartsindustris trend og analyse

Sikkerhedstilstedeværelsen i Israel for luftfartsindustrien er en af ​​de strengeste i verden. Ben Gurion har ry for at være et sted, hvor uskyldige rejsende tilbageholdes i timevis. Der er historier om ubesvarede flyrejser, påtrængende personlige og bagage check, og endda strip søgninger. Med den slags ry, berettiget eller ej, reducerer det nogle rejsendes lyst til at besøge.

Der er også spørgsmålet om regional sikkerhed, der skal overvejes, når du besøger Israel. Du er afskåret fra at komme ind i bestemte individuelle nationer i Mellemøsten, hvis du har beviser for et besøg i landet.

Så er der de sikkerhedsmærkater, der gælder for dig. Dens profil er baseret på den risiko, den udgør, hvilket gør det til et andet vanskelighedsniveau for den almindelige rejsende, da sikkerhedsstyrker arbejder på at holde landet sikkert.

Væksten i Israels luftfartsindustri fortsætter på trods af disse udfordringer, fordi landet tilbyder en lang række fordele for den rejsende. Du vil opdage historiske steder, moderne bycentre og fantastiske strande at nyde. Ordrer bliver ved med at komme ind, men medmindre værdien af ​​det arbejde giver overskud, vil fremtidig vækst fortsat kæmpe for denne kritiske industri.