17 Statistik, tendenser og analyse af den australske møbelindustri

Den australske møbelindustri har været igennem svære tider i de seneste år, herunder flere store krisetider. Gennem disse udfordringer var der minimal vækst, som aktive virksomheder oplevede, og opnåede en gennemsnitlig vækstrate i de sidste fem år på kun 1,4%.

Forretningsbetingelserne i den australske møbelindustri blev dramatisk påvirket af den globale ustabilitet på de finansielle markeder fra 2007. Da branchens størrelse er mindre i forhold til andre globale leverandører, påvirker ændringer i værdi og præferencer ændringer producenter og detailhandlere mest markant. Den samlede forventede omsætning fra 2015 -salgstal er cirka 14 milliarder dollar, på trods af at der er mere end 4.500 virksomheder i branchen.

Husholdningsartikler rapporteres med møbelsegmentet, og den årlige vækstrate frem til 2023 forventes at være tæt på 17%. Hvis det sker, kan den samlede markedsvolumen i den australske møbelindustri nå op på 1,9 mia. Den samlede brugerpenetration for industrien er 10,5%, med en gennemsnitlig omsætning pr. Bruger, der i øjeblikket udgør $ 389.

Her er de kritiske statistikker, der skal gennemgås for den australske møbelindustri.

Alle tal i dette indhold er i australske dollars.

Interessant statistik fra den australske møbelindustri

# 1. Møbelhandel i Australien tilbyder i øjeblikket beskæftigelsesmuligheder for over 26.000 fuldtidsarbejdere. For hver $ 1, der bruges på omkostninger, bruges yderligere $ 8,67 på lønninger, baseret på offentliggjorte tal for salgsåret 2018. (IBIS World)

# 2. 68% af køberne siger, at de foretrækker en enkelt kilde, når de ser på deres møbelmuligheder online, mens 40% siger, at de er klar til at købe et møbel, hvis betingelserne er rigtige for dem dengang. (Rapporterer Australien)

# 3. Cirka 1,6 millioner mennesker identificerer sig selv som potentielle købere af australske møbler i løbet af et år. (Rapporterer Australien)

# 4. 29% af de mennesker, der siger, at de er interesserede i australske møbler, siger, at de foretrækker at købe noget online med det samme, men ønsket er at købe overkommelige varer frem for dyre luksusvarer. (Rapporterer Australien)

# 5. Husholdningsvarer flyttede til toppen af ​​alle non-food detailkategorier for den australske økonomi i 20178, med en faktisk omsætningsvækst på 5,8% opnået af branchefolk. (Deloitte)

# 6. Den samlede værdi af den Australienbaserede online boligindretning industri kan være mere værd end $ 407 millioner i 2023, hvis de aktuelle købstendenser fortsætter. (IBIS World)

# 7. Møbelfremstilling i Australien giver hvert år cirka 2,6 milliarder dollar industriel værdi til den lokale økonomi. Ca. 5.000 producenter er i øjeblikket aktive og beskæftiger mere end 54.000 mennesker. De fleste af de varer, der fremstilles af industrien, stammer fra lokalt fremskaffet tømmer. (Australian Bureau of Statistics)

# 8. 96% af den australske møbelindustri består af små producenter eller enkeltmandsvirksomheder, der beskæftiger 20 eller færre mennesker i løbet af et år. (Australian Bureau of Statistics)

# 9. Der er i øjeblikket 85.000 virksomheder, der opererer inden for de firecifrede ANZSIC-klasser, der er tilknyttet møbelindustrien i Australien. Mere end 60% af virksomhederne beskæftiger ingen, mens kun 1,5% af dem har mere end 20 ansatte. (Australian Bureau of Statistics)

# 10. Træbearbejdningsrelaterede tjenester er det vigtigste segment i den australske møbelindustri og tegner sig for næsten 50% af det samlede antal virksomheder, der i øjeblikket er aktive. Der er omkring 5.000 virksomheder i klassificeringen af ​​fremstilling af træmøbler og polstrede sæder. (Australian Bureau of Statistics)

# 11. 48% af salget, der genereres af møbelindustrien i Australien hvert år, svarer til spisestue- eller loungemøbler. Soveværelsesmøbler har en markedsandel på 32%. Persienner og markiser følger på tredjepladsen med 9%, derefter udendørs- og havemøbler (8%) og til sidst kategorien “andre” (3%). (IBIS World)

# 12. 80% af møbelhandlerne, der i øjeblikket er aktive for industrien, er placeret langs landets østkyst, hvilket også følger fordelingen af ​​fastlandsbefolkningen. (IBSA Manufacturing)

# 13. Renoveringer driver industriens efterspørgsel efter nye badeværelses- og køkkenmøbler, hvor 65% af salget sker i hjem i alderen 11-20 år. Det samlede antal badeværelsesinstallationer i nye boliger steg med 4% i 2017, selvom det samlede antal installationer faldt med 8% i samme år. (IBSA Manufacturing)

# 14. 46% af møbelprodukter fremstillet i Australien er til polstrede træmøbler. 43% af branchen involverer polstrede træmøbler, og resten af ​​produkterne omfatter polstrede sæder til offentlig transport. (IBIS World)

#femten. 75% af de virksomheder, der er involveret i den australske møbelindustri, er placeret i New South Wales, Victoria eller Queensland. (IBSA Manufacturing)

#seksten. Metallmøbelproduktion er et lille, men voksende markedssegment for australsk industri, der hvert år genererer omkring $ 6 millioner dollars. (IBIS World)

# 17. Mere end 70% af den samlede erhvervsuddannelsesaktivitet for 2016 -registreringerne involverer personer 24 år eller yngre. Mindre end 5% af de studerende, der var involveret i de godkendte Læger uden Grænsers møbler, var over 50 år (IBSA Manufacturing).

Tendenser og analyse af den australske møbelindustri

Den australske møbelindustri kan være lille, og dens størrelse kan være mere markant påvirket af økonomisk ustabilitet end andre, men den vokser stadig. Nogle skøn tyder på, at CAGR for industrien kan nå 7% frem til 2022 på grund af voksende infrastruktur, yderligere online tilgængelighed og voksende atomfamilier, der leder efter lokale varer at købe.

I betragtning af størrelseselementet er det vigtigt at bemærke, at kun en håndfuld virksomheder kontrollerer de primære segmenter i denne industri. Omkring 5 forhandlere dominerer i øjeblikket australske e-handelsplatforme i møbler, mens fire producenter er ansvarlige for langt de fleste produkter, der kommer på markedet i hjemmet, kontoret og institutionelle markedssegmenter.

Hvis de økonomiske forhold forbliver noget stabile i de kommende år, forventes den australske møbelindustri fortsat at vokse med langsom og stabil vedholdenhed. Men hvis der var en anden global afbrydelse af de finansielle markeder, kan der være problemer med at vente på virksomheder, der er aktive i denne branche.