17 Statistik og tendenser i den akademiske forlagsindustri

Den akademiske forlagsindustri dækker to importsegmenter: magasinpublikationer og lærebøger. Selvom lærebogsindustrien har kæmpet i de seneste år, er artikeludgivelsesdelen i branchen vokset hurtigt.

I 2016 blev mere end 567.000 medicinske artikler offentliggjort i akademiske tidsskrifter rundt om i verden. Det var dobbelt så mange tekniske artikler, der blev offentliggjort. PLOS ONE blev rangeret som det bedste magasin med hensyn til det samlede antal indlæg i 2016 med mere end 21.000 indholdsposter. Videnskabelige rapporter kom på andenpladsen, den eneste anden tidsskrift, der toppede 20.000 artikelmærket.

Med hensyn til de institutioner, der er aktive i den akademiske forlagsindustri, er 60% af de vigtigste forlag baseret i Kina. Det kinesiske videnskabsakademi førte verden i alt indholdsposter med mere end 20.000 udgivet. Universidade de Sao Paolo kom på andenpladsen og udgav mere end 10.000 indholdsposter.

Siden 2006 er der sket en stigning på 56% i antallet af videnskabelige publikationer, der er blevet produceret. Indien har ført vejen i væksten med en stigning på 190% i det samlede antal stillinger.

Interessant akademisk publikationsstatistik

# 1. Bogindtægter fra højere uddannelse, der blev offentliggjort i 2017, var relativt flade og viste en gevinst på kun 0,5%. Indtægterne fra udgivne akademiske bøger for befolkningen før K gennem 12. klasse faldt med 2,9%. (Udgivelsesmuligheder)

# 2. Samlet amerikansk lærebogsforlagsindtægt nåede $ 11,17 milliarder i 2016, der kombinerede alle former for udgivelse til branchen. Selvom dette er mindre end de $ 11,76 milliarder, der blev opnået i 2015, er det stadig højere end gennemsnittet på $ 8,5 milliarder, der er sket siden 2010. (Statista)

# 3. 32% af udgivere, der uafhængigt udgav akademiske artikler, rapporterede at have oplevet salgsvækst i 2016. Yderligere 41% af uafhængige forlag beskrev deres økonomiske tilstand som “stabil” i forhold til året før. (Harbottle og Lewis)

# 4. Selvom open access -publicering er mindre end 5% af den samlede monografiproduktion værd for den akademiske forlagsindustri, er det en af ​​de hurtigst voksende branchesektorer. (Independent Publishers Guild)

# 5. College budgetter bliver presset til at reducere omkostninger, når det er muligt. 80% af bibliotekerne i Europa og Nordamerika rapporterede, at deres budget var fastsat eller reduceret for studieåret 2016. 70% rapporterede også et fald i journalbudgetter. (Independent Publishers Guild)

# 6. Det globale marked for STM -blade er vokset til $ 10 mia., Baseret på offentliggjorte tal fra 2013, hvilket er $ 2 mia. Mere end omsætningen i 2008. I løbet af den periode var det årlige gennemsnitlige vækstrate 4,5%. (Independent Publishers Guild)

# 7. Global vækst i videnskabelige publikationer er stærk, med 2,2 millioner artikler offentliggjort i 2016 inden for branchen. De to hurtigst voksende områder var energi og medicin. (Eksperter i amerikanske blade)

# 8. USA var verdens førende forlagsland og bidrog med mere end 481.000 artikler i alt til den akademiske forlagsindustri. Kina kom på andenpladsen og producerede mere end 393.000 varer. Storbritannien, Tyskland og Indien runder top 5. (US Magazine Experts)

# 9. I 2016 var kinesiske forskere ansvarlige for omkring 18% af verdens samlede videnskabelige publikationer. Siden 2006 har der været en stigning på 151% i antallet af stillinger, der er blevet produceret. (Eksperter i amerikanske blade)

# 10. Elsevier er verdens største akademiske forskningsudgiver. I 2015 havde branchen en årlig omsætning på $ 25,2 mia., Hvoraf Elsevier bidrog med cirka 10% til den endelige sum. Springer Nature er en anden topavler med 1,75 milliarder dollars i omsætning, mens John Wiley og Sons har et salg på omkring 1,73 milliarder dollar om året. (Enago Academy)

# 11. For den amerikanske lærebogsindustri genereres hvert år omkring 14 milliarder dollars i samlet værdi. Markedet repræsenterer kun 1% af de samlede uddannelsesudgifter, der forekommer i USA hvert år. (Disruptivt konkurrenceprojekt)

# 12. Prisen på en lærebog er steget med 800% siden 1980’erne. Denne sats er hurtigere end selv lægesektoren, som oplevede en stigning på 575%. I samme periode steg forbrugerprisindekset kun 250%. (Bureau of Labor Statistics)

# 13. Den gennemsnitlige studerende betaler mere end $ 900 om året for de akademiske materialer, der kræves for deres læring. (Disruptivt konkurrenceprojekt)

# 14. Fra 2012 tal havde McGraw-Hill den højeste fortjenstmargen i den akademiske lærebogbranche på 25%. De efterfølges af Wiley med 15% og Pearson med 10%. De samlede fortjenstmargener er steget med i gennemsnit 2,5% siden 2003. (Disruptive Competition Project)

#femten. Harvard betaler i øjeblikket 3,75 millioner dollars hvert år for at opretholde sine nuværende magasinabonnementer. Denne pris repræsenterer 10% af de samlede omkostninger ved alt, hvad biblioteket køber. (US News & World Report)

#seksten. Priserne på onlineindhold fra kun to Harvard -udbydere er steget 145% i de sidste 6 år og endda slået prisindekserne for videregående uddannelser. (US News & World Report)

# 17. Nonprofit -udgivere dominerede engang den akademiske forlagsindustri. Nu ejes cirka 50% af verdens akademiske tidsskrifter af kommercielle forlagsforlag. (US News & World Report)

Akademisk forlagsindustri Trender og analyse

Videnskabelig udgivelse gennemgår tre separate udviklinger samtidigt: forlag bliver mere uafhængige, der er en digital revolution i gang, og der er større adgang til akademisk indhold, der ønskes af offentligheden.

Den gennemsnitlige person betaler et årligt abonnement på $ 145 til Journal of Financial Economics, men hvis et bibliotek skulle abonnere, ville omkostningerne være mere end $ 4.200 om året. I 2015 toppede et biblioteks abonnement på New England Journal of Medicine $ 5.000. I løbet af det sidste år, bibliotekets økonomi er tilgængelig, hvilket er 2012, er 69% af det samlede budget for det gennemsnitlige bibliotek til magasinabonnementer.

Når dette kombineres med de højere omkostninger ved akademiske lærebøger, er det forståeligt, at leje- og e-bogmarkederne stiger. Omsætningen fra traditionelle publikationer forventes at fortsætte med at falde, indtægterne fra magasinpublikationer vil fortsætte med at stige, og flere mennesker søger personlige abonnementer på deres foretrukne blade som en tidsbesparende foranstaltning.

Mange af de mindre forlag i branchen er blevet købt ud af store forlag i de sidste 20 år. Selvom forretningsmodellen ændrer sig, vokser behovet for dette indhold. Kun tiden vil vise, hvor meget vækst der rent faktisk kan opnås.