17 Statistik og tendenser for lossepladsindustrien

I Europa kan disse lastbiler kaldes “dumper”. Lastbilindustriens statistik rapporteres inden for dumpervognsindustrien.

Dumpere produceres i flere forskellige størrelser. Standard dumper er bygget med en åben kasse, som er hængslet bagpå. Disse lastbiler bruger en hydraulisk ram til at løfte fronten af ​​platformen, så materialerne i platformen kan placeres på jorden bag lastbilen.

Vigtig statistik for tippelasterindustrien

# 1. Dump truck services er en industri i USA, der er værdiansat til $ 17 mia. Mellem 2012 og 2017 opnåede branchen en årlig vækst på 1,8%. (IBIS World)

# 2. Cirka 15.000 virksomheder er i øjeblikket aktive i USA, der leverer dumpertjenester. De giver omkring 100.000 direkte beskæftigelsesmuligheder på nuværende serviceniveau. (IBIS World)

# 3. I mange år byggede Caterpillar den største dumper i verden. Det var Model 797B, som var 25 fod høj og næsten 50 fod lang. MSRP for denne dumper er $ 5 millioner. (Wonderopolis)

# 4. En populær tung lastbil, BelAZ 75710, står 13 fod høj. Hvert dæk på denne dumper sender $ 42.000. (Wonderopolis)

# 5. I øjeblikket er der 107 producenter, der aktivt skaber komponenter til dumper i USA i dag. Den samlede værdi af industriens fremstillingssegment er en milliard dollars. (Forskning og markeder)

# 6. Den gennemsnitlige producent af dumpere producerer 500 enheder eller mindre over en periode på 12 måneder. Kun 6 producenter er i stand til at producere mere end 1.000 dumper i løbet af et år. (Forskning og markeder)

# 7. De faktiske omkostninger ved en standard tippeladvogn varierer afhængigt af egenskaberne og størrelsen af ​​den ønskede lastbil. De fleste standard dumper kan købes for $ 150.000 eller mindre. (General Tigre)

# 8. Brugte dumpere er meget mere overkommelige, og nogle renoverede lastbiler sælger for omkring $ 15.000. En velholdt brugt dumper med flere overlegne funktioner kan stadig sælges for omkring $ 100.000. Medianprisen for en brugt dumper i USA er dog omkring $ 35.000. (General Tigre)

# 9. Vedligeholdelsesomkostningerne ved en kassevogn er ret høje. Over en 7-årig livscyklus for en standard dumper er de anslåede driftsomkostninger over $ 700.000. Selv standard dæk til dumper koster mindst $ 1.000 for de fleste modeller. (General Tigre)

# 10. De fleste dumper anvender meget brændstof, selv for de mindste modeller. I bedste fald vil en dumper få cirka 6 miles per gallon. (General Tigre)

# 11. USA tegner sig for 63% af produktionen af ​​mellemstore og tunge lastbiler i USA. (Oak Ridge National Laboratory)

# 12. Salget af klasse 8 -lastbiler, som omfatter dumpere, faldt med 23% fra 2015 til 2016. Knap 200.000 lastbiler blev solgt i 2016, hvilket svarer til 2012 -tallene (Oak Ridge National Laboratory).

# 13. Freightliner sælger de tungeste lastbiler i Nordamerika, med mere end 75.000 lastbiler solgt i 2016. (Oak Ridge National Laboratory)

# 14. De fleste tunge lastbiler leverer deres egne dieselmotorer som en del af fremstillingsprocessen. Freightliner er en bemærkelsesværdig undtagelse fra reglen og modtager 58% af deres dieselmotorer fra Cummins og 41% fra Detroit Diesel. (Ward Automotive Group)

#femten. Cummins leverer mere end 40% af dieselmotorer til tunge lastbilindustrien i Nordamerika. Mercedes-Benz er den næstmest populære leverandør med mere end 15% af markedet. (Ward Automotive Group)

#seksten. På en stigning på 4% op ad bakke får den gennemsnitlige tunge lastbil kun 2,9 miles per gallon, hvilket er en hastighed, der er 60% dårligere end fladt terræn. På en nedgradering af samme kvalitet kører disse lastbiler over 23 miles per gallon, hvilket er 221% bedre end fladt terræn. (Oak Ridge National Laboratory)

# 17. Den ideelle vægt til brændstofforbrug med en kassevogn er 37.000 GVW, når du bruger en dieselmotor. (Oak Ridge National Laboratory)

Tippelasterindustriens tendenser og analyse

Dumpere bruges ofte i bygge- og mineindustrien. Dens primære anvendelse er til terrænformål, hvilket begrænser tilgængeligheden af ​​større lastbiler for nogle virksomheder. Af denne grund er antallet af nye dumpere, der kræves hvert år inden for disse industrier, noget begrænset.

Fordi vedligeholdelsesomkostningerne ved en tippeladvogn er ret høje, vil kun virksomheder med et specifikt behov for dette aktiv aktivt søge et køb. Det begrænser dramatisk forbrugervækstmuligheder for denne industri sammenlignet med andre industrier.

Det betyder, at dumpingindustriens vækst er stærkt afhængig af infrastrukturprojekter. Forslag i USA om at bruge op til $ 1 billion til infrastrukturprojekter frem til 2028 skaber potentiale for stærk vækst inden for denne industri. Men indtil et budget er godkendt til godkendelse af denne finansiering, vil branchen generelt fortsat vokse med en årlig hastighed på mellem 1 og 2% hvert år.