17 Statistik og tendenser for den indiske bryllupsindustri

Indiske bryllupper har et hovedmål – at skabe en mindeværdig oplevelse ved at fokusere på så meget overdådighed som muligt. Det skaber en mulighed i Indien, Storbritannien og andre steder i verden for at fejre indiske bryllupper gennem en omsorgsfuld industri.

Selvom indiske bryllupper er begyndt at blive mere moderne med deres udseende og struktur, kan der stadig findes overflod. Par kan vælge at bruge mindre på kjoler eller smykker og mere på en rejse til et eksotisk sted til deres bryllupsrejse, forudsat at de ikke har et destinationsbryllup i første omgang.

99% af par, der beslutter at have et traditionelt indisk bryllup, tager på bryllupsrejse. Turen bookes 4 måneder i forvejen, med en gennemsnitlig varighed på 8 dage, og for den indiske befolkning, der bor i andre lande, vil 90% af dem registrere sig for at modtage bryllupsgaver.

I modsætning til i andre lande er mange destinationsbryllupper i Indien det første bryllup for hver person. Uden for Indien har 80% af par, der har et destinationsbryllup, været gift mindst en gang før.

Fascinerende statistik fra bryllupsindustrien i Indien

# 1. Bryllupsindustrien i Indien er den næststørste i verden, bag kun det amerikanske marked. Den samlede værdi af den indiske industri anslås til $ 50 mia., Sammenlignet med $ 70 mia. I USA. (The Hindu Business Online)

# 2. I Storbritannien bor der anslået 1,4 millioner mennesker af indisk afstamning i landet, hvilket skaber en supplerende industri til en værdi af 12 milliarder pund. (Business Insider)

Indisk bryllupsindustri statistik efter budgetstørrelse

# 3. Indien har mere end 10 millioner bryllupper hvert år. For mange analytikere betyder det, at den globale bryllupsindustri i Indien er recession-bevis. (Business Insider)

# 4. Mere end 20 brude designere på højt niveau deltager hvert år i Aashni og Companys bryllupsshow. Showet blev første gang lanceret i 2015 med indiske og sydøstasiatiske kjoler fra designere i Storbritannien, der tjente mere end 200.000 GBP i salg. (Business Insider)

# 5. I det typiske indiske bryllup i Storbritannien kan bruden bruge op til 18.000 pund alene på kjolerne. (Business Insider)

# 6. Familier kan bruge op til 200.000 GBP til udførlige armbånd, øreringe, halskæder og andre smykker til hele familien som en del af det indiske bryllup. (Business Insider)

# 7. Nogle skøn for den indiske bryllupsindustri tyder på, at sektorens værdi kan overstige Rs 100.000 crore, med vækstrater på over 30%. De anslåede omkostninger ved et bryllup uden sparede udgifter kan være så høje som 5 millioner kroner. (Indisk forhandler)

# 8. Indien har en af ​​de laveste gennemsnitlige ægteskabelige aldre i verden i dag. For mænd er deres gennemsnitsalder ved ægteskab 24,9 år, mens det for kvinder er 20,7 år. Til sammenligning er medianalderen for ægteskab i Storbritannien 28,7 for mænd og 27 for kvinder. (Tider for Indien)

# 9. Mindreårige brude i Indien har oplevet et kraftigt fald i 2016 efter et årti med hårdt arbejde. Antallet af ægteskaber, der involverer en pige under 18 år, er faldet fra 44% til 30%, selvom antallet stadig er meget højere end i de fleste andre nationer. (Tider for Indien)

# 10. I de 15 bedste byer i Indien kan op til $ 300.000 bruges på en bryllupsfest, der kan vare op til 5 dage. (Fashion United)

# 11. Der er mere end 900.000 bryllupper om måneden, der finder sted i Indien, med mere end 10 millioner ægteskaber fejret i et helt år. Det betyder, at der er 30.000 bryllupper om dagen, som den indiske bryllupsindustri kan tage sig af. (Fashion United)

# 12. Det gennemsnitlige tøjbudget til et bryllup i Indien er $ 375.500. At bære en unik saree til begivenheden kan koste op til $ 110.000. Op til 80% af en designers forretning i Indien stammer fra brudehaute couture. (Fashion United)

# 13. I USA er de gennemsnitlige omkostninger ved et indisk bryllup $ 65.000. High-end bryllupper afholdt i traditionel stil kan koste mere end $ 200.000. (Fashion United)

# 14. Prisklassen på herretøj, der anses for egnet til et indisk bryllup, er meget lavere på alle markeder. Selv i Indien kan herretøjsmuligheder fra topmodedesignere være så lave som 3.500 Rs eller omkring $ 45. Selv avancerede varer koster kun Rs 15.000 eller $ 200. (Fashion United)

#femten. I Indien vil den gennemsnitlige person bruge 20% af deres samlede formue på bryllupstidspunktet på bryllupsrelaterede funktioner, fornødenheder eller ting. (Den nationale)

#seksten. Traditionelle matchmakers, der møder grooms og grooms i Indien, kan opkræve et gebyr på Rs 50.000 og derefter opkræve op til Rs 500.000 for at planlægge brylluppet, når en vellykket fagforening er opnået. (Den nationale)

# 17. Det indiske marked for bryllupsplanlægning forventes at nå 1,6 billioner Rs i år 2022. Mange bryllupsplanlæggere er begyndt at opkræve op til 15% af bryllupsbudgettet som et konsultationsgebyr. (Den nationale)

Indiske bryllupsindustri tendenser og analyse

Fordi Indien har et af de største befolkningscentre i verden i dag, vil det også fortsat have en af ​​de største bryllupsindustrier i verden. I løbet af de næste 10 år, efterhånden som indtægterne vokser i landet, kan bryllupsindustrien begynde at bygge bro mellem den og USA.

Selvom langt færre bryllupper finder sted i USA, er de samlede omkostninger ved selve brylluppet meget højere. Ingen mængde overdådige udgifter i Indien kan matche udgifterne i Amerika, hvilket betragtes som standard. I USA koster et gennemsnitligt bryllup 30.000 dollars alene uden noget fancy eller fancy. For et bryllup i New York er gennemsnitsprisen over $ 76.000 for noget grundlæggende.

Hovedtrenden i indiske bryllupper er at modernisere uden at ignorere hæderkronede traditioner. Moderne kjoler med traditionelle detaljer bliver populære. Udgiften er flyttet fra smykker, der aldrig må bruges igen til ture, som alle kan nyde til et destinationsbryllup.

Forvent, at de tendenser, der ses rundt om i verden, snart vil påvirke Indien. Med hensyn til branchens vækst vil den fortsætte med at gå fremad. Folk vil stadig gifte sig og henvende sig til denne branche for at få hjælp.