17 onlinejob til universitetsstuderende i 2022 (Ultimate Guide)

Ah, universitet. En tid med nye oplevelser, at lære hvem du er, drikke som Wade Boggs og (hvis jeg husker rigtigt) være temmelig blød.

Det er en mærkelig tid at være universitetsstuderende.

Flere universiteter bevæger sig i retning af online -læring, men uden at sænke studieafgifter. Og med lukning af virksomheder og begrænsninger er det sværere at finde arbejde.

Det er dog et godt tidspunkt at finde et job online eller starte en online forretning. 

Det kan være udfordrende at fokusere på dine klasser og et online job på samme tid. Men i den nye koncertøkonomi er der masser af nemme måder at begynde at tjene ekstra penge på din egen tidsplan.

De fleste af mulighederne i denne artikel er arbejde hjemmefra og virksomheder, der kun kræver en bærbar computer og en internetforbindelse.

Denne artikel dækker de 17 bedste online -job for universitetsstuderende til at hjælpe dig med at tjene penge, mens du arbejder eksternt.

Men før vi vælger hvilket job eller en forretningsidé, der er den rigtige for dig, lad os besvare et par hurtige spørgsmål.

Hvad skal universitetsstuderende kigge efter i onlinejob?

1. Kan du virkelig arbejde fra dit soveværelse?

Hvis du bor i et soveværelse, skal du sørge for at have en god internetforbindelse og en anstændig bærbar computer. Prøv at finde tidspunkter, hvor du kan fokusere på arbejde uden forstyrrelser fra værelseskammerater. Hvis du ikke kan få kollegiekontoret til at fungere, skal du finde et sted som en kaffebar eller et bibliotek, hvor du kan arbejde produktivt.

At blive studententreprenør betyder mere fleksibilitet i dine timer, men det betyder ikke mindre arbejde . Du skal stadig være produktiv, konsekvent og bruge noget hjernekraft.

Arbejde fra soveværelset

Vær ærlig over for dig selv om dine evner til at forblive motiveret. Der er en online jobmulighed for enhver situation, så stil dig selv disse andre spørgsmål, før du begynder:

2. Hvor mange penge har du brug for?

Uanset om du selv betaler for college eller bare leder efter lidt ekstra penge til øl (eller White Claw), skal du angive et ugentligt indtjeningsmål. Nogle online muligheder betaler bedre end andre, så sæt et ugentligt nettoindkomstmål, før du planlægger dit arbejde online.

3. Hvordan er dit skema?

Da jeg deltog i Michigan for omkring 10 år siden (følte mig gammel), havde jeg meget fritid. Selv med 15 kredit timer sørgede jeg for, at jeg var fri hver nat i ugen og om fredagen.

Din tid uden for skolen bestemmer din arbejdsplan. Den gode nyhed er, at online -job giver mulighed for fleksible timer.

En fleksibel tidsplan er en af ​​de største attraktioner ved at arbejde online.

Ligesom dine nettoindkomstmål skal du sætte et mål for, hvor meget tid du vil bruge på at arbejde online hver uge. Dette hjælper dig med at forstå, hvor meget du vil tjene i timen.

4. Hvad er du god til?

Hvis du har kunstnerisk eller digitalt talent, er online -job gode som en sideaktivitet. De er også en perfekt måde at åbne døren til en karriere, du kan forfølge efter college.

Hvis du allerede gør noget, som du brænder for, skal du tænke over, om du kan tjene penge på det.

Måske er du fremragende til grafisk design, begynd at arbejde som freelancer på Fiverr. Eller du kan være en dygtig skribent – deltag på et freelance -websted med tekstforfatterjob som Upwork.

6. Hvor meget koster det at starte en online forretning?

Denne vejledning dækker både online job og online forretningsideer.

Onlinejob – Du behøver aldrig betale en krone for at starte et timearbejde. Hvis du søger et job, og de vil have dig til at købe produkter på forhånd eller deltage i et møde, det er ikke et job, det er et pyramidespil.

Online forretning – De bedste ideer i denne vejledning er online forretningsideer, der er ekstremt lukrative og billige.

For eksempel,

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du vælger at købe en plan fra et link på denne side. Dette er dog bare de værktøjer, jeg helt kan anbefale, når det kommer til online -job til universitetsstuderende. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste onlinejobs for universitetsstuderende?

1. Start en blog.

Mest rentable online forretningsidé (hvordan jeg tjener + $ 50k / mo)

Dette er min favorit, fordi det er meget rentabelt og en langsigtet investering i din fremtid.

Jeg startede denne blog i 2018 som 29 -årig; Jeg ville ønske, at jeg havde fremsyn til at starte en, da jeg gik tilbage på college, da jeg endte med at spilde for meget tid på Call of Duty -fester og maratonløb.

Du kan dog se, hvordan jeg tjener over $ 50.000 / måned på denne blog, som jeg for nylig lancerede ved at tjekke mine blogindkomstrapporter.

Dette er for det meste passiv indkomst fra tilknyttede programmer, der går ind på min bankkonto hver måned.

For at begynde at blogge skal du vælge en niche, starte en blog og etablere dig som en ekspert. Tjen derefter penge på din blog med tilknyttede programmer, annoncer, digitale produkter og online kurser.

Med affiliate marketing promoverer du en anden virksomheds produkter på din blog og tjener en provision for hvert salg.

Hvis du er interesseret i at dykke dybere, kan du også læse min store guide til at lære at starte en blog i år.

Når du har lanceret din blog, kan du tjekke min guide til, hvordan du tjener penge på at blogge for at udvikle din indtægtsplan. 

Omkostninger: Du kan oprette en blog med et gratis domænenavn for kun $ 2,95 / måned med Bluehost.

Bluehost -prissætning

De er et af de bedste webhostingfirmaer til at oprette WordPress -websteder.

Hvis du leder efter den nemmeste måde at blogge på, skal du bruge en webstedsbygger som Wix.

Wix er også den bedste webstedsbygger, hvis du ønsker at oprette enhver form for websted.

Wix e -handel

Wix lader dig opbygge et websted på mindre end en time med sin enkle træk-og-slip sidebygger.

Derfor synes jeg, at alle skal have deres eget Wix -websted: 

  • Portfoliowebsteder kan hjælpe dit CV og forbedre dine jobmuligheder.
  • Hvis du er mellem 18 og 25 år, har du masser af tid til at øge din websitetrafik og tjene penge på den. Jeg startede ikke denne blog, før jeg var 30 år gammel. Han kunne have haft et forspring på 10 år, hvis han var begyndt på college.
  • Selvom du måske har følgende på sociale medier, har du brug for din egen webstedsplatform. For eksempel, hvis du tjener penge på Instagram, hvad sker der, når Instagram mister popularitet på grund af den næste store ting? Et websted med dit domænenavn er dit.
  • Du kan bruge Wix som en e-handelsplatform og sælge produkter online.
  • Webstedsbyggere er billige og nemme at bruge.

Tænk over det: virksomhedsejere plejede at leje dyre kommercielle arealer og ansætte medarbejdere til at sælge produkter.

I dag kan du opbygge en rentabel virksomhed fra et enkelt websted for mindre end $ 1 om dagen.

Kom i gang med Wix, og opret din rentable blog.

Prøv Wix

2. Online undersøgelser og belønningsprogrammer.

Det nemmeste online job (+ få en bonus på $ 10 for tilmelding).

Log ind på Swagbucks

Undersøgelsessider giver dig mulighed for at optjene point og tjene penge, når du surfer på internettet.

Swagbucks er min bedste løsning. 

Du bliver betalt for at gøre simple ting som at shoppe online, se videoer, tage undersøgelser og søge på nettet.

Swagbucks tilbyder dig også $ 10 gratis bare for at tilmelde dig deres gratis platform. 

Du samler point over tid og indløser dem derefter til PayPal kontantbetalinger eller gavekort fra en af ​​1.500+ forhandlere som Amazon.

Selvom du ikke får penge, der ændrer liv, med websteder som Swagbucks, kan det være en nem måde at opbygge nogle besparelser eller bruge penge hver måned.

Tjek dem ud, og begynd at tjene til simple opgaver online.

Få din Swagbucks -bonus på $ 10

3. Freelance skribent.

I en tid, hvor indholdet er konge, leder alle efter et godt whitepaper, blogindlæg eller marketingkopi. Hvis du har ordfærdigheder og kan bestå en grammatik, er der mange virksomhedsejere, der har brug for freelance redaktører og artikelforfattere.

HireWriters websted

Afhængigt af dit færdighedsniveau, omdømme og de websteder, du bruger, kan copywriting -job tjene dig store penge med blot et par timers skrivning om ugen. Mange skriveplatforme kræver ikke andet end en grammatikprøve og skriveeksempler for at tilmelde sig, og det er en fantastisk måde at oprette en skriveportefølje for at vokse en karriere, selv efter college.

En fantastisk platform til at lande freelance skrivejobs er FlexJobs.

De er et freelance arbejdsfællesskab, hvor du kan få alle slags fjernjobs inden for områder som freelance -skrivning, grafisk design, kodning og mere. Tilmelding til deres platform kræver et lille månedligt gebyr, men de bruger det til at dyrlæge hver arbejdsgiver på deres platform, så hvert job er af høj kvalitet og fleksibelt.

Jeg anbefaler, at du tjekker FlexJobs for at se, hvilke typer online job du kan få. 

Kom i gang med Flexjobs

4. Søgemaskinevaluerer.

Søgemaskiner opdaterer konstant deres algoritmer. Men selv de store, som Google, Yahoo og Bing, kræver stadig et menneskeligt præg. Du kan tilmelde dig søgemaskineevalueringssteder som Appen, og hvis du er flydende i engelsk og kan arbejde mindst ti timer om ugen, kan du tjene mellem $ 12 og $ 15 i timen.

Med dette deltidsjob kan du bruge din tekniske viden og kommunikationsevner til at tjene penge.

5. Undervisning i ESL.

Hvis du taler et andet sprog, er det let at finde et websted, der kan hjælpe dig med at tjene penge på online-undervisning på deltid. Et af de mest efterspurgte fremmedsprog i verden er engelsk. ESL -virksomheder tilbyder undervisere til at imødekomme denne efterspørgsel.

Nogle ESL -virksomheder kræver ikke engang, at deres undervisere har undervisningslicenser, har formel uddannelse eller taler engelsk som deres primære sprog for at undervise. Du kan tjene mellem $ 12 og $ 25 i timen på undervisning for et firma eller som freelance lærer.

Alt du behøver er Skype eller andre videoindstillinger og et roligt sted at undervise i engelsk. Du kan endda undervise på farten takket være din smartphone. Websteder som Tutor.com, Fiverr og Upwork er et godt sted at starte.

6. Transskriber.

Ligesom freelance -skrivning og undervisning i engelsk som andetsprog, starter det at være transskriber med en lav løn, der stiger, når du opbygger et ry på jobsites. Transskription kræver ingen forudgående erfaring og kan starte når som helst og hvor som helst.

Nogle websteder tilbyder endda gratis online klasser, så du kan lære de færdigheder, du har brug for, og komme hurtigere videre. For eksempel tillader transskribering transskribenter at deltage i dit team efter at have taget deres vurdering og straks begynde at betale via PayPal.

Transkriber websted

Du kan tjene omkring $ 15-25 pr. Job som ekspert i generel transskription. Du kan specialisere dig inden for meget tekniske områder, f.eks. Jura og medicin, og tjene endnu mere. Det er en fantastisk måde at betale for medicinsk skolepenge.

Du kan også tilmelde dig et websted som Lionbridge, der har specialiseret sig i digital marketing og marketingoversættelse, eller et websted som VIPKid for at undervise i engelsk online.

For at komme i gang og arbejde hjemmefra har du bare brug for nogle solide skrivefærdigheder og en internetforbindelse.

7. Amazon MTurk.

MTurk er Amazons crowdsourcing -program. Når du har ansøgt og er blevet accepteret, har du mulighed for at lave lidt data mining, dataindtastning og transskription. MTurk kalder dem HITS.

Det er rigtigt, at mange er lavtlønnede job (som øre ad gangen). Men der er nogle tips og tricks til landing af de bedste job. Tjek ofte tilbage, da højt betalende HITS går hurtigt.

Kontroller altid hver ansøgers acceptkvalifikationer. Nogle job spænder fra $ 15 til $ 50.

Tjen penge med Amazon MTurk

Det er ikke en fast indkomst, men det er bestemt det værd, hvis du leder efter en måde at tjene nogle ekstra penge på.

8. eBay -butik.

Når du bor i et soveværelse, er der ikke meget plads. For at få mere plads skal du muligvis rense nogle af dine ting. Du kan slippe af med dine ting og tjene penge på at sælge det online.

At drive en succesfuld online forretning er lettere, end du tror. Bare åbn en butikskonto og begynd at sælge dine ting online for hurtige penge.

9. Etsy butik.

Hvis du er klog eller kunstnerisk, kan du vælge at åbne en Etsy -butik. Det er en fantastisk måde for begyndende kunstnere at komme i gang samt at opbygge et brand online, før eller efter eksamen.

Hvis du er bekymret for omkostningerne ved forsyninger, kan du vælge at skifte genbrugsbutikker og opdatere billigt brugt tøj.

Etsy -promoverede annoncer

Hvis du er praktisk med en symaskine, er det en sjov måde at tjene ekstra penge på, mens du udvikler din kunstneriske evne. Endelig kan det være en måde at lindre noget af undersøgelsens stress på. Og hvis du ikke vil oprette dit eget websted og sælge produkter, kan du tilmelde dig et websted som UserTesting for at besøge websteder og udføre enkle opgaver for at give feedback og forbedre kundeoplevelsen.

10. Voice-over arbejde.

Har du nogensinde fået at vide, at du har en god stemme til radio? Hvis du elsker at læse højt og har en evne til at udskrive, er du måske perfekt til dubbingarbejde. Det er meget lettere at komme i gang, end du tror.

Kravet om historiefortælling til instruktionsvideoer og podcast -arbejde er stort. Hvis du har en mikrofon i høj kvalitet og noget lydredigeringsudstyr (du kan finde billig eller gratis software online), er det let at opbygge et ry og udføre job, der kan tjene dig $ 25 pr. Koncert.

Hvis du er dygtig nok, kan du tjene endnu mere. Hvis du leder efter en måde at øve (og finpudse) dine færdigheder på, kan du prøve gratis muligheder som Librivox, som ikke betaler, men giver anmeldelser om deres voice-over-arbejde.

11. Arkivfotograf.

Ligesom skriftligt indhold er der et stort marked for lagerfotos til websteder som Shutterstock og Pexels. Hvis du er praktisk med et kamera eller endda en anstændig videograf, kan du oprette en fantastisk forretningsmodel med bare dig selv og din smartphone.

Gratis lagerfotosider: Pexels

I disse dage er kameraer på professionelt niveau billige og lette at komme forbi, og der er gratis fotokurser for begyndere tilgængelige online. Dette gør det meget lettere at komme ind i stock photography -branchen.

Hvis du har et kunstnerisk blik og nyder arbejde, kan du tage din virksomhed offline. Bliv freelancefotograf til begivenheder, fester og endda sociale medier.

Under alle omstændigheder vil en online portefølje virkelig hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.

12. Markedsføring i sociale netværk.

Sociale medier er en integreret del af enhver forretningsmarkedsføringsplan i det 21. århundrede. Men det digitale marked ændrer sig konstant, og de fleste virksomhedsejere er ikke ligefrem eksperter på sociale medier eller endda digitale indfødte.

Hvis du er fortrolig med sociale medieplatforme og har noget digitalt design eller marketingoplevelse, kan du tjene op til $ 30 pr. Time ved at køre marketingkampagner på sociale medier for lokale virksomheder og organisationer (som din skole).

Marketing på sociale medier er en rentabel færdighed, som du kan tage med dig, når du går ind i en række forskellige brancher. Hvis du har nogen interesse i at arbejde i den digitale verden, er dette en god måde at starte på. De fleste af disse job kan udføres af en freelancer eksternt og meget billigere end at ansætte et fuldtids internt ledelse på sociale medier.

Sociale mediehåndteringsplatforme som Hootsuite tilbyder endda gratis begynderklasser for at komme i gang. Grafiske designfærdigheder er også en fordel, når du søger freelance sidejob. Grafiske designere, der udnytter deres færdigheder, kan let lære at tjene penge på sociale medier.

13. Virtuel assistent.

Hvis du er en, der altid har farvekodede sedler, mærker varer i dit køleskab og har et pænt organiseret skab, har du allerede de fleste færdigheder, der er nødvendige for at være en virtuel assistent. Selv Facebook -grupper som Virtual Assistant Tribe Job Board leverer de nyeste VA -job.

Virtuelt assistent jobbræt

Job varierer med hensyn til løn, timer og det arbejde, du rent faktisk udfører. Du kan arbejde som en virtuel assistent med alt fra dataindtastning, besvarelse af telefonopkald til oprettelse af regneark.

Ligesom andre former for markedsføring bevæger mange store virksomheder sig væk fra intern rekruttering og fokuserer i stedet på freelance-websteder til outsourcing og aflæsning af kontorarbejde. Tilmeld dig et populært Virtual Assistant-jobsted, og du kan tjene mellem $ 10-20 pr. Time.

14. Dataindtastning.

Ligesom en VA er der masser af dataindtastningsjob på den online arbejdsplads. Dataindtastningsgebyret er lidt mindre end for en VA eller marketingmedarbejder på sociale medier, men jobbet er ret enkelt og kræver lidt eller ingen egentlig erfaring.

Du skal muligvis tage en skrivehastighedstest for at bevise, at du er en kvalificeret maskinskriver, men bortset fra det kan du komme i gang med det samme. Værket er lidt ensformigt, men det betaler godt mellem $ 15 og $ 25 i timen.

15. Remote call center -medarbejder.

Dette job kræver lidt flere installationsgebyrer. Du skal bruge et fungerende headset og en VoIP -service for at blokere andre opkald, mens du arbejder. De fleste eksterne callcenter -medarbejdere skal arbejde mindst 20 timer om ugen, men har lov til at indstille deres egne timer og arbejde så lidt som fire timer pr. Skift.

Du kan tjene $ 15-30 i timen på at arbejde for større virksomheder som Shopping-kanalen og dine foretrukne leveringstjenester. Virksomheder tilbyder endda gratis uddannelse, så du kan opdatere dine kundeservicefærdigheder, efterhånden som du tjener, hvilket gør dig til en god CV -bygger.

16. Ride s hare driver.

Dette er lidt mindre online end vores andre tilbud, men at arbejde som en rideshare -driver til Uber, Lyft eller andre rideshare -programmer kan let indbringe mere end $ 1.000 om måneden.

Bedste forretningsidéer driver en Uber

Du har brug for et kørekort og en bil til denne, så du kan gå til parkeringspladsen på campus. Ellers er det bare et spørgsmål om at registrere og downloade applikationen. Hvis du kender området godt og har det godt med at lade fremmede komme ind i din bil, er dette en fantastisk måde at hurtigt tjene penge på, når du har brug for det.

17. Sælg dine college -karakterer.

Hvis du er en god studerende, ved du, at det ville være en fejl at sælge færdigt arbejde. Men at sælge konferencenotater er fuldstændig lovligt. At kunne skrive gode noter er en færdighed; det kan tage tid og kræfter at lære.

Gør det let for dine medstuderende at lære om din virksomhed ved at sælge dine tidligere termnoter i campus nyhedsbreve og online markedspladser. Du kan uploade undersøgelsesnotater hver uge og få betalt via et term-for-term-websted.

Alternativt kan du freelance og sælge dine noter ved at fastsætte dine egne priser. Bemærk, at hvis du vil annoncere dine notatydelser på campus, kan du tale med en studieforening. Det er ikke ulovligt, men der er helt sikkert måder, du kan få problemer med at dele dine noter, så undgå beskyldninger om plagiat ved først at tale med rådgivere.

På samme måde kan du blive betalt for at arbejde som onlinelærer eller for at arbejde med at gennemgå og redigere artikler.

Bedste collegejob – Resumé.

Den ødelagte universitetsstuderende tradition er en træt kliché. Hvem vil være blækket, når du er i en ny by, med nye mennesker og nye muligheder, uanset hvor du ser ud?

College livet er dyrt, men det behøver ikke at betyde at leve af ramen nudler. Takket være e-handel og nye digitale muligheder er der masser af muligheder for initiativrige universitetsstuderende for at tjene penge direkte fra deres sovesale.

Uanset om du ønsker at tjene ekstra penge at bruge eller ønsker at komme i gang tidligt med at fjerne disse studielån, kan du starte dit imperium fra komforten i selv det mindste soveværelse.