17 Fordele og ulemper ved produktgodkendelse

Hvis du ser fjernsyn, har du set en produktpåtegning. Disse anbefalinger har generelt form af en reklame, hvor en berømthed, en branchefagmand eller en person, der ligner måldemografien, præsenterer artiklen for de mennesker, der ser den.

Du finder produktkampagner på sociale medier, blade og andre steder, hvor reklame er tilladt.

Giver produktkampagner et bedre salg? De gør det, fordi folk vil føle sig tæt på deres yndlingsberømtheder eller mærker, der forstår deres behov. Med godkendelsen af ​​et produkt følger nogle ulemper, der også skal overvejes.

Spørg Subway om Jared Fogle.

Dette er nogle af de vigtigste fordele og ulemper ved produktpåtegning, som du skal overveje, inden du starter denne type marketingkampagne.

Liste over fordele ved produktsikkerhedskopiering

1. Produktanbefalinger hjælper dit mærke med at skille sig ud.

Produktgodkendelse giver dig mulighed for at differentiere din virksomhed og dit brand -budskab fra, hvad dine konkurrenter laver. Hvis du inkluderer en, du kender i en annonce, kan det også forbedre forbrugerens tilbagekaldelse af annoncen, så du oftere kan være i tankerne. Dette træk betyder, at dit produkt bliver første valg, hvis en forbruger føler, at de har brug for det.

2. Du kan åbne nye markeder for din virksomhed.

Celebrity -godkendelse giver dig mulighed for at nå et andet sæt demografi og nye markeder med de produkter, du tilbyder. Et klassisk eksempel på denne fordel er Nike. Før partnerskabet med Michael Jordan var mærket sportstøj primært et spor- og tennismærke. Efter deres forening voksede virksomheden så meget, at den også har kunnet dabbe i andre sportsgrene. De hyrede for nylig løber Justin Gallegos, der har cerebral parese, til at skabe og promovere endnu en ny produktserie.

3. Stærk produktpåtegning kan opbygge mærkeværdighed.

Folk har en tilknytning til deres foretrukne berømtheder. Når de ser mennesker, de kan forholde sig til, får det dem til at føle, at mærket eller forretningsbudskabet forstår deres behov. Selvom produktet ikke bruges, er der en tillid bygget på godkendelsen, hvilket betyder, at forbrugeren ville købe det, hvis de havde behovet. Godkendelser forsikrer også kunderne om, at kvaliteten af ​​et produkt vil opfylde deres forventninger.

4. Opret en mærketrigger for forbrugerne.

Når et velkendt navn støtter produkter eller tjenester, skaber det en trigger i forbrugerens sind. Hver gang de ser vedkommende et eller andet sted, er der en chance for, at de vil tænke på det produkt, der lanceres. Det eneste ved denne fordel er, at selv en fiktiv karakter kan blive udløseren, hvis en forbruger ser noget lignende i virkeligheden. Hvad ville du forbinde med en gekko? GEICO forsikring. Og en and? AFLAC, selvfølgelig. Så længe påtegningen er mindeværdig på en positiv måde, er udløseren indstillet til forbrugeren.

5. Påtegninger giver dit brand personlighed.

GEICO Insurance har skabt humoristiske reklamer i årevis. Når du ser din annonce, ved du, at der er en chance for at grine. Den humoristiske personlighed skaber en stærkere forbindelse til budskabet, der deles – at du kan spare op til 15% på din bilforsikring ved at skifte til dem. Når nogen godkender dine produkter eller tjenester, selvom det er med en fiktiv karakter, har du mulighed for at etablere en brandpersonlighed. Denne personlighed bliver et andet relationsskabende værktøj, der kan bruges til at forbedre kundeloyalitet, fastholdelse af beskeder og salg.

6. Fremskynder den tid, det tager at etablere et fodaftryk på markedet.

Når der er en genkendelig berømthed, en person, der ville blive betragtet som en A-liste person, så kan du fremskynde processen med at bringe et nyt produkt på markedet. Det er som at få en ven til at anbefale en ny restaurant. Siden de nød det, har du tillid til, at din oplevelse vil være den samme. Dette budskab formidles gennem godkendelse, som tilskynder forbrugere til at købe produktet, hvis de har behovet.

7. Opret en højere tilbageholdelsesrate for fremtidige kunder.

Når du har tilstrækkelig godkendelse til at præsentere dine produkter eller tjenester, har kunder, der konverterer til dig, en 40% højere opbevaringsrate i forhold til en standardannonce. Hvis din anbefaling er gennem en influencer, er satserne endnu højere. Du kan udnytte den loyalitet, forbrugerne har med din mærkepåtegning, hvilket tilskynder til gentagne køb på en måde, der er vanskelig at generere med andre former for marketing.

Liste over ulemper ved produktgodkendelse

1. Påtegningerne er knyttet til mærkeimagen.

Nike har muligvis fået en vis positiv energi fra at signere Justin Gallegos, men det var ikke tilfældet, da de signerede Colin Kaepernick igen til en aftale, der løber i 2028. Kaepernick ses som ansigtet på NFLs knælende protester under den amerikanske nationalsang , som nogle har fortolket som respektløse. Som reaktion på, at Nike underskrev Kaepernick for en produktpromoveringsaftale, tog mange mennesker til sociale medier for at vise, hvordan de ødelagde sko, strømper og andet tøj, de allerede ejede.

2. Billedet af en backup ændres over tid.

Subway ved udmærket, hvordan billedet af en støttende personlighed ændrer sig over tid. Jared Fogle tilskrev betydeligt vægttab til at spise Subway -sandwich hver dag. I 15 år støttede hun mærket, ofte sammen med andre berømtheder, og promoverede det sunde alternativ til en sandwich til fastfood. I august 2015 erklærede han sig skyldig i besiddelse af børnepornografi og rejser for at betale for sex med børn. Enhedstallet er faldet med 7%, trafiktællingerne er faldet 25%, og de nationale salgssystemer er faldet $ 200 millioner, mens deres konkurrenter opnåede et overskud på $ 540 millioner.

3. Det er dyrt at ansætte folk til at godkende produkter.

PepsiCo underskrev engang Beyonce til en 10-årig godkendelsesaftale til en værdi af 50 millioner dollars. Under Armour underskrev Stephen Curry til en godkendelsesaftale til omkring 4 millioner dollars om året til 2024. Derrick Rose underskrev engang en 13-årig aftale med Adidas for 185 millioner dollars, hvilket var den største godkendelsesaftale i historien. Af sport i 2012. Hvis hvis du vil sætte et berømt ansigt med dit produkt for at præsentere det, vil der være en omkostning forbundet med det, som nogle virksomheder muligvis ikke har råd til.

4. Godkendelse kan en dag overskygge produktet.

Der er tidspunkter, hvor en annonce, påtegning eller endda berømthed kan udkonkurrere det varemærkesbudskab, der bliver leveret til forbrugerne. Dette sker, når sponsoren optager mere tid eller plads i annoncen for det produkt eller den service, der promoveres. PepsiCo stødte på dette problem i 2017, da de hyrede Kendall Jenner til at tjene som en “bro” mellem demonstranter ved at tilbyde en politibetjent en dåse sodavand. I stedet for at promovere drinken, var det, der blev fremmet, annoncens budskab, som fremmedgjorde forbrugere.

5. Du kan skabe overeksponeringsmuligheder for dit brand.

Berømtheder støtter ikke bare én virksomhed eller et mærke. Flere virksomheder betaler for denne type marketingtjenester, ofte inden for samme branche. At ansætte den samme berømthed til at holde en lignende tale kan ramme sponsorens troværdighed. I stedet for at være opmærksom på annoncen fokuserer seeren på hvad og hvorfor bag godkendelseshandlingerne.

Shaquille O’Neal er et eksempel på dette: Sports Illustrated sammensatte en liste over Shaqs 50 bedste anbefalinger, og mange af dem opstod efter, at han trak sig tilbage fra professionel basketball.

6. En god påtegning kan ikke løse et dårligt produkt.

Påtegninger er baseret på ideen om, at det produkt, der præsenteres, er godt. Hvis kvaliteten af ​​dit produkt mangler, vil selv den bedste godkendelse ikke være i stand til at redde din virksomhed fra de konsekvenser, der vil følge. Det samme kan siges om dårlig kundeservice. Hvis dit mærke ikke er nyttigt eller ikke hjælper med at løse problemer, som forbrugerne kan have, vil du være uden for omkostningerne ved godkendelsen, og du bliver stadig nødt til at håndtere negative anmeldelser.

7. Ikke alle anbefalinger er gode anbefalinger.

Selvom vi gennemgår produktgodkendelsernes historie gennem lyserøde linser for at ignorere klare problemer (Bill Cosby og Jell-O, for eksempel med det, vi nu kender), er der tidspunkter, hvor påtegninger bare ikke giver mening … Hvis din virksomhed kommer til at betale for en påtegning, skal det være gennem en talsmand, der afspejler det budskab og den vision, som din virksomhed fremmer.

I 1989 betalte PepsiCo Madonna 5 millioner dollars for at bruge sin sang “Like a Prayer” i en reklame med drikken. De spillede annoncen under The Cosby Show, så næsten 250 millioner mennesker så den. Det eneste problem var, at i musikvideoen til sangen danser Madonna omkring et brændende kors og er vidne til en voldtægt. Det er ikke ligefrem en familiepris.

8. Du skal have mere end én påtegning for at skille sig ud.

Hvis du ser fjernsyn, har du set en produktpåtegning. Disse anbefalinger har generelt form af en reklame, hvor en berømthed, en branchefagmand eller en person, der ligner måldemografien, præsenterer artiklen for de mennesker, der ser den.

Du finder produktkampagner på sociale medier, blade og andre steder, hvor reklame er tilladt.

Giver produktkampagner et bedre salg? De gør det, fordi folk vil føle sig tæt på deres yndlingsberømtheder eller mærker, der forstår deres behov. Med godkendelsen af ​​et produkt følger nogle ulemper, der også skal overvejes.

Spørg Subway om Jared Fogle.

Dette er nogle af de vigtigste fordele og ulemper ved produktpåtegning, som du skal overveje, inden du starter denne type marketingkampagne.

Liste over fordele ved produktsikkerhedskopiering

1. Produktanbefalinger hjælper dit mærke med at skille sig ud.

Produktgodkendelse giver dig mulighed for at differentiere din virksomhed og dit brand -budskab fra, hvad dine konkurrenter laver. Hvis du inkluderer en, du kender i en annonce, kan det også forbedre forbrugerens tilbagekaldelse af annoncen, så du oftere kan være i tankerne. Dette træk betyder, at dit produkt bliver første valg, hvis en forbruger føler, at de har brug for det.

2. Du kan åbne nye markeder for din virksomhed.

Celebrity -godkendelse giver dig mulighed for at nå et andet sæt demografi og nye markeder med de produkter, du tilbyder. Et klassisk eksempel på denne fordel er Nike. Før partnerskabet med Michael Jordan var mærket sportstøj primært et spor- og tennismærke. Efter deres forening voksede virksomheden så meget, at den også har kunnet dabbe i andre sportsgrene. De hyrede for nylig løber Justin Gallegos, der har cerebral parese, til at skabe og promovere endnu en ny produktserie.

3. Stærk produktpåtegning kan opbygge mærkeværdighed.

Folk har en tilknytning til deres foretrukne berømtheder. Når de ser mennesker, de kan forholde sig til, får det dem til at føle, at mærket eller forretningsbudskabet forstår deres behov. Selvom produktet ikke bruges, er der en tillid bygget på godkendelsen, hvilket betyder, at forbrugeren ville købe det, hvis de havde behovet. Godkendelser forsikrer også kunderne om, at kvaliteten af ​​et produkt vil opfylde deres forventninger.

4. Opret en mærketrigger for forbrugerne.

Når et velkendt navn støtter produkter eller tjenester, skaber det en trigger i forbrugerens sind. Hver gang de ser vedkommende et eller andet sted, er der en chance for, at de vil tænke på det produkt, der lanceres. Det eneste ved denne fordel er, at selv en fiktiv karakter kan blive udløseren, hvis en forbruger ser noget lignende i virkeligheden. Hvad ville du forbinde med en gekko? GEICO forsikring. Og en and? AFLAC, selvfølgelig. Så længe påtegningen er mindeværdig på en positiv måde, er udløseren indstillet til forbrugeren.

5. Påtegninger giver dit brand personlighed.

GEICO Insurance har skabt humoristiske reklamer i årevis. Når du ser din annonce, ved du, at der er en chance for at grine. Den humoristiske personlighed skaber en stærkere forbindelse til budskabet, der deles – at du kan spare op til 15% på din bilforsikring ved at skifte til dem. Når nogen godkender dine produkter eller tjenester, selvom det er med en fiktiv karakter, har du mulighed for at etablere en brandpersonlighed. Denne personlighed bliver et andet relationsskabende værktøj, der kan bruges til at forbedre kundeloyalitet, fastholdelse af beskeder og salg.

6. Fremskynder den tid, det tager at etablere et fodaftryk på markedet.

Når der er en genkendelig berømthed, en person, der ville blive betragtet som en A-liste person, så kan du fremskynde processen med at bringe et nyt produkt på markedet. Det er som at få en ven til at anbefale en ny restaurant. Siden de nød det, har du tillid til, at din oplevelse vil være den samme. Dette budskab formidles gennem godkendelse, som tilskynder forbrugere til at købe produktet, hvis de har behovet.

7. Opret en højere tilbageholdelsesrate for fremtidige kunder.

Når du har tilstrækkelig godkendelse til at præsentere dine produkter eller tjenester, har kunder, der konverterer til dig, en 40% højere opbevaringsrate i forhold til en standardannonce. Hvis din anbefaling er gennem en influencer, er satserne endnu højere. Du kan udnytte den loyalitet, forbrugerne har med din mærkepåtegning, hvilket tilskynder til gentagne køb på en måde, der er vanskelig at generere med andre former for marketing.

Liste over ulemper ved produktgodkendelse

1. Påtegningerne er knyttet til mærkeimagen.

Nike har muligvis fået en vis positiv energi fra at signere Justin Gallegos, men det var ikke tilfældet, da de signerede Colin Kaepernick igen til en aftale, der løber i 2028. Kaepernick ses som ansigtet på NFLs knælende protester under den amerikanske nationalsang , som nogle har fortolket som respektløse. Som reaktion på, at Nike underskrev Kaepernick for en produktpromoveringsaftale, tog mange mennesker til sociale medier for at vise, hvordan de ødelagde sko, strømper og andet tøj, de allerede ejede.

2. Billedet af en backup ændres over tid.

Subway ved udmærket, hvordan billedet af en støttende personlighed ændrer sig over tid. Jared Fogle tilskrev betydeligt vægttab til at spise Subway -sandwich hver dag. I 15 år støttede hun mærket, ofte sammen med andre berømtheder, og promoverede det sunde alternativ til en sandwich til fastfood. I august 2015 erklærede han sig skyldig i besiddelse af børnepornografi og rejser for at betale for sex med børn. Enhedstallet er faldet med 7%, trafiktællingerne er faldet 25%, og de nationale salgssystemer er faldet $ 200 millioner, mens deres konkurrenter opnåede et overskud på $ 540 millioner.

3. Det er dyrt at ansætte folk til at godkende produkter.

PepsiCo underskrev engang Beyonce til en 10-årig godkendelsesaftale til en værdi af 50 millioner dollars. Under Armour underskrev Stephen Curry til en godkendelsesaftale til omkring 4 millioner dollars om året til 2024. Derrick Rose underskrev engang en 13-årig aftale med Adidas for 185 millioner dollars, hvilket var den største godkendelsesaftale i historien. Af sport i 2012. Hvis hvis du vil sætte et berømt ansigt med dit produkt for at præsentere det, vil der være en omkostning forbundet med det, som nogle virksomheder muligvis ikke har råd til.

4. Godkendelse kan en dag overskygge produktet.

Der er tidspunkter, hvor en annonce, påtegning eller endda berømthed kan udkonkurrere det varemærkesbudskab, der bliver leveret til forbrugerne. Dette sker, når sponsoren optager mere tid eller plads i annoncen for det produkt eller den service, der promoveres. PepsiCo stødte på dette problem i 2017, da de hyrede Kendall Jenner til at tjene som en “bro” mellem demonstranter ved at tilbyde en politibetjent en dåse sodavand. I stedet for at promovere drinken, var det, der blev fremmet, annoncens budskab, som fremmedgjorde forbrugere.

5. Du kan skabe overeksponeringsmuligheder for dit brand.

Berømtheder støtter ikke bare én virksomhed eller et mærke. Flere virksomheder betaler for denne type marketingtjenester, ofte inden for samme branche. At ansætte den samme berømthed til at holde en lignende tale kan ramme sponsorens troværdighed. I stedet for at være opmærksom på annoncen fokuserer seeren på hvad og hvorfor bag godkendelseshandlingerne.

Shaquille O’Neal er et eksempel på dette: Sports Illustrated sammensatte en liste over Shaqs 50 bedste anbefalinger, og mange af dem opstod efter, at han trak sig tilbage fra professionel basketball.

6. En god påtegning kan ikke løse et dårligt produkt.

Påtegninger er baseret på ideen om, at det produkt, der præsenteres, er godt. Hvis kvaliteten af ​​dit produkt mangler, vil selv den bedste godkendelse ikke være i stand til at redde din virksomhed fra de konsekvenser, der vil følge. Det samme kan siges om dårlig kundeservice. Hvis dit mærke ikke er nyttigt eller ikke hjælper med at løse problemer, som forbrugerne kan have, vil du være uden for omkostningerne ved godkendelsen, og du bliver stadig nødt til at håndtere negative anmeldelser.

7. Ikke alle anbefalinger er gode anbefalinger.

Selvom vi gennemgår produktgodkendelsernes historie gennem lyserøde linser for at ignorere klare problemer (Bill Cosby og Jell-O, for eksempel med det, vi nu kender), er der tidspunkter, hvor påtegninger bare ikke giver mening … Hvis din virksomhed kommer til at betale for en påtegning, skal det være gennem en talsmand, der afspejler det budskab og den vision, som din virksomhed fremmer.

I 1989 betalte PepsiCo Madonna 5 millioner dollars for at bruge sin sang “Like a Prayer” i en reklame med drikken. De spillede annoncen under The Cosby Show, så næsten 250 millioner mennesker så den. Det eneste problem var, at i musikvideoen til sangen danser Madonna omkring et brændende kors og er vidne til en voldtægt. Det er ikke ligefrem en familiepris.

8. Du skal have mere end én påtegning for at skille sig ud.

Før internettet kunne anerkendelser fra berømtheder skabe en stærk indflydelse på et mærke, stort eller småt. Med de informationsniveauer, som alle ser i dag, er det ikke længere tilfældet. Den gennemsnitlige person kan blive udsat for mere end 2.000 brandbeskeder på en enkelt dag. For at skille sig ud, skal din marketing indarbejde andre byggesten, såsom søgeordsforskning, hashtag -søgning, de rigtige sidetags og autentisk indhold, der leverer værdi til forbrugeren.

9. Du kan kun generere midlertidige forespørgsler.

Når du har en påtegning, der involverer en berømthed, vil det generere øget interesse for dine varer eller tjenester. Meget af denne trafik vil være midlertidig. Folk vil begynde at undersøge dit tilbud. De vil se for at se, hvilke værdier der foreslås. Mange af de kundeemner, der opstår under øget trafik, vil ikke resultere i et salg. Endnu værre er, at du kun kan tale med andre mennesker om godkendelse for at opdage, at ingen ved, hvem de er. Du skal være parat til at stå over for midlertidige henvendelser og behandle dem som ægte. Hvis du ikke er forberedt, vil oplevelsen af ​​mærket være negativ, og det er det, der vil blive diskuteret.

10. Godkendelse af et mærke afspejler ikke brandets oplevelse.

Mange forbrugere antager, at hvis nogen støtter deres mærke, så er de eksperter. De vil stille sponsorens spørgsmål, især hvis de har hyret en influencer til at starte, frem for at stille dig. Da en influencer (eller berømthed) er fokuseret på deres økonomiske fordele frem for deres personlige viden om, hvad de slår frem, kan en akavet samtale, der er ukendt, skabe et ødelæggende negativt resultat.

Disse fordele og ulemper ved produktpromovering viser, at et velholdt forhold til en berømthed eller en vigtig figur kan drive opmærksomhed, salg og loyalitet. Hvis billedet af sikkerhedskopien ændres, kan resultaterne være katastrofale. Selv med ordentlig forskning kan det være svært at forudsige menneskelig adfærd. Derfor bør ethvert forhold som dette tages med forsigtighed, især fra et lille virksomheds perspektiv.