17 fordele og ulemper ved fleksible forbrugskonti

Fleksible forbrugskonti (FSA’er) er forbundet med sundhedsplaner, der optjenes gennem et job. Denne struktur giver dig mulighed for at betale selvrisiko, kopier, nogle recepter og andre sundhedsrelaterede omkostninger ved at tage penge før skat til at omdirigere til denne særlige konto. Det giver dig mulighed for at betale nogle udgifter uden lomme uden at bekymre dig om skatter på det beløb, du bruger.

Denne mulighed adskiller sig fra en sundhedsopsparingskonto på flere måder. Finanstilsynet kræver, at pengene bruges inden en bestemt frist; ellers mister du det beløb, der blev omdirigeret. Det er begrænset til det beløb, der omdirigeres til denne konto. Nogle arbejdsgivere matcher de midler, der er bidraget til et FSA, men det er ikke en universel fordel, som arbejdsgiverne tilbyder i dag.

Du kan bruge midlerne til nogle af omkostningerne, men ikke alle. Du kan få restitutioner fra din FSA for eksempel for eksempel uden recept, men du kan ikke bruge dem til at købe håndkøbslægemidler, medmindre du får en fra din læge.

Hvis du overvejer denne mulighed for dig selv eller din familie, er her fordele og ulemper ved fleksible forbrugskonti at tjekke ud.

Liste over fordele ved fleksible forbrugskonti

1. De penge, der overføres til en FSA, foretages før skat.

De midler, du bruger til denne særlige konto, er ikke skattepligtige. Det betyder, at du betaler for kvalificerede udgifter fra din fleksible forbrugskonto, mens du sparer på skatter, der normalt ville blive betalt. Med grænserne på $ 2.650 pr. Arbejdsgiver i 2018 betyder det, at den gennemsnitlige person sparer omkring $ 200 på deres endelige skatteregning i slutningen af ​​året. Hvis du bor i en stat, der har en indkomstskat, sparer du lidt mere end det.

2. Der er flere typer FSA’er, som du bør overveje gennem din arbejdsgiver.

I øjeblikket er der tre forskellige former for fleksible udgiftsregnskaber, der tilbydes af arbejdsgivere i USA. Hver af disse giver de samme fordele før skat, så du kan bruge skattefri indkomst på regelmæssige udgifter, som planen tillader.

• Health Care FSA giver dig mulighed for at spare op til 30% på tilladte omkostninger, når du eller en kvalificeret ægtefælle eller pårørende kræver pleje. Tilladte udgifter i denne fleksible udgiftskonto, herunder gebyrer til medicin, tandlæge og syn, der ikke er dækket af forsikring.

• FSA’er med begrænset udgifter til sundhedsydelser giver stadig vurderinger til tand- og synsudgifter, men begrænser vurderinger af medicinske udgifter. Du skal være tilmeldt en højfradragsberettiget plan og have en sundhedsopsparingskonto for at bruge denne mulighed. Hvis din ægtefælle har denne form for sundhedsydelser med en HSA, kan du stadig have denne FSA, selvom din forsikring er en anden.

• Afhængig pleje FSA’er giver medarbejdere mulighed for at betale for tilladte plejetjenester til deres pårørende. Forældre bruger denne mulighed til at betale for efterskoler, daginstitutioner og førskole. Midlerne på denne fleksible udgiftskonto kan ikke bruges til at betale for et barns sundhedsudgifter.

3. Du har økonomisk dækning for genstande, som forsikringen ikke altid dækker.

Fordelen ved fleksible udgifter tegner sig for sundhedsvæsenets dækning er, at du har en måde at opfylde de supplerende plejekrav, der kan være nødvendige i løbet af et år. Din forsikring dækker muligvis ikke ting som håndkøbs recept, rejsebilleder eller specifikke diagnostiske tests. Nogle omkostninger kræver refusion, f.eks. Køb af stel til korrigerende briller. Disse varer kan i de fleste tilfælde betales via din FSA.

4. Sundhedsydelser FSA -fordele gælder for alle i din familie.

I modsætning til andre fordele ved sundhedsydelser dækker din fleksible forbrugskonto alle medlemmer af din nærmeste familie. Takket være bestemmelserne i lov om rimelig pleje, der omfatter voksne børn op til 26 år. Din ægtefælle og unge forsørgere genererer også kvalificerede udgifter gennem den nuværende konfiguration af FSA -systemet. Selvom du burde kunne kræve disse personer på din selvangivelse (forældre med delt forældremyndighed skal tale med din planadministrator), er dette en enkel måde at tage de penge, du tjener lidt længere.

5. Du har adgang til FSA -midler med det samme.

Når du beslutter dig for at udnytte fordelene ved fleksible forbrugskonti, trækkes penge fra din lønseddel hele året. Denne finansiering opdeler bidraget i månedlige betalinger, der er lette at administrere. De fleste mennesker mærker ikke forskellen i deres løn. Nogle arbejdere ser endda en højere nettoløn, når de bruger deres FSA.

Selvom midlerne trækkes tilbage for hver check, har du fuld adgang til det fulde beløb for året på planens første dag. Hvis du har en kvalificerende udgift i januar, kan det fulde beløb bruges med det samme, hvilket reducerer behovet for at gå i gæld eller oprette en betalingsplan for at håndtere dette økonomiske ansvar.

6. De fleste FSA’er bruger et betalingskort for let adgang til din fordel.

De fleste fleksible forbrugskonti forbinder de midler, der er tilgængelige for dig, via et betalingskort, som du kan bruge hos kvalificerede udbydere. Du skal blot aflevere kortet som med enhver anden betalingsform, så udfører udbyderen transaktionen som ved et kredit- eller debetkøb. Selvom denne fordel ikke hjælper mennesker, der bruger en udbyder (f.eks. En førskole), der ikke accepterer kreditkortbetalinger, gør det tingene lettere, når de prøver at betale for udgifter til sundhedsydelser.

7. Finanstilsynet dækker nogle alternative behandlinger som en del af fordelen.

Der er flere forskellige behandlinger, fordele og omkostninger, der er angivet som kvalificerede udgifter gennem løbende fleksible forbrugskonti. Pengene fra Finanstilsynet kan bruges til akupunkturbehandlinger, tandimplantater og endda kosttilskud, hvis du modtager en recept fra din læge. Du kan også gå ind i et rygestop -program eller endda betale for et nyt fjernsyn eller en computer, hvis det leveres med et kvalificeret høreapparat og har en recept fra din læge. Selv vægttabsprogrammer tilbyder nogle fradragsberettigede udgifter, herunder omkostninger til specielle fødevarer, der går ud over “prisen på en normal kost.”

8. Returnerer ikke overskydende FSA -midler, der er brugt i løbet af året.

Hvis du bruger hele din fordel fra din fleksible forbrugskonto, derefter afslutter eller bliver fyret fra dit job, så er der ikke noget krav om at betale det ekstra beløb tilbage, du har brugt. Antag, at du er skadet i februar og bruger det begrænsede samlede beløb. Du har kun bidraget med $ 250 på dette tidspunkt. Resten af ​​disse midler, mere end $ 2.000, bliver et økonomisk hit for arbejdsgiveren i dette scenario. Ikke alene er du ikke forpligtet til at betale den tilbage, men den tæller heller ikke som skattepligtig indkomst for dig ved udgangen af ​​skatteåret.

9. Valgfri behandling er omfattet af FSA -reglerne.

Afhængigt af din arbejdsgivers fleksible udgiftsregnskab er der nogle valgfrie behandlinger, der er kvalificerede, hvis du har et medicinsk behov på et eller andet niveau. Den mest almindelige behandling, der falder ind under denne kategori, er kiropraktik. Hvis du nærmer dig slutningen på et planår, og der har været kirurgi eller terapi, som du har udskudt, giver denne struktur dig en måde at få den pleje, du har brug for, uden at det har nogen væsentlig indvirkning på din checkkonto.

Liste over ulemper ved fleksible forbrugskonti

1. Du kan kun spare et begrænset beløb af din indkomst i et FSA.

Nuværende regler for fleksible forbrugskonti i USA begrænser det beløb, du kan spare på dem, til $ 2.650 pr. Arbejdsgiver. Hvis du har to job, der tilbyder denne fordel, har du mulighed for at beholde disse penge to gange. Ægtefæller kan også lægge dette beløb i en FSA hos deres arbejdsgiver. Hvis du har brug for at spare mere for dine sundhedsudgifter end dette beløb, skal du se på andre muligheder for at sikre, at du kan maksimere dine samlede besparelser.

2. Du skal bruge pengene i en FSA inden for planåret.

De fleste mennesker bør bruge de penge, de har sparet på deres fleksible forbrugskonti inden udgangen af ​​planåret. Hvis du ikke bruger midlerne, går de tabt, hvilket betyder, at du kan miste hele $ 2.650, hvis du ikke har nogen kvalificerende udgifter. De penge, der er tilbage i din FSA, går tilbage til din arbejdsgiver, som kan bruge dem til at opveje omkostningerne ved administration af fordele.

Du kan have adgang til en afdragsfri periode på op til 75 dage for at bruge pengene på din fleksible forbrugskonto i henhold til retningslinjerne for nogle planer. Nogle tilbyder mulighed for at bære op til $ 500 fra det ene år til det næste, hvis du ikke bruger det hele. Arbejdsgivere kan tilbyde en mulighed, men ikke begge dele, og det er ikke påkrævet.

3. Du kan miste din skattefradrag for børnepasning.

En af de unikke fordele ved fleksible forbrugskonti er, at de tillader udgifter til børnepasning at blive trukket fra midlerne. Dette giver dig mulighed for at betale for disse udgifter med skattefrie midler. Den skjulte ulempe ved at gøre det er, at det ændrer profilen på din årlige selvangivelse. Fordi de penge, du brugte, ikke var skattepligtige, har du i de fleste tilfælde ikke lov til at kræve den tilgængelige kredit på din retur. Hvis denne omstændighed ikke er opfyldt, kan en forventet restitution i slutningen af ​​året være mindre, eller du kan finde på at betale mere.

Det samme problem gælder for eventuelle lægeudgifter, som du dækker med den fleksible udgiftskonto. Du har ikke lov til at fradrage nogen af ​​disse omkostninger, når du indsender din årlige selvangivelse til IRS.

4. Fordele forsvinder, hvis du mister dit job.

Tilgængeligheden af ​​midler, der tilbydes via fleksible forbrugskonti, er direkte relateret til din arbejdsgiver. Det betyder, at du mister adgangen til fordele, hvis du af en eller anden grund ender med at miste dit job. Selvom du bliver fyret uden egen skyld, forsvinder den årlige ydelse for dig. Det betyder, at du ville miste de bidrag, du gav til FSA, efter at jobbet var afsluttet, selvom du ikke havde adgang til pengene til en kvalificerende udgift, før du mistede din stilling.

5. FSA’er tilbydes kun i begrænsede tilmeldingsperioder.

De fleste fleksible forbrugskonti har en 30-dages tilmeldingsperiode via din arbejdsgiver. Det er ud over den indledende tilmeldingsperiode, der er tilgængelig for nye ansættelser som en del af deres orienteringsproces. Hvis du går glip af fristen for denne fordel, har du ikke endnu en chance for at tilmelde dig før den næste åbne periode. Den eneste undtagelse fra denne regel er, hvis du har en kvalificerende livsbegivenhed efter fristen er udløbet, f.eks. At blive gift, få et barn med din partner eller afslutte en adoption.

6. Værtsfamilier får ikke de samme fordele.

Medmindre en plejefamilie kan gøre krav på børnene i deres omsorg som pårørende, kan de penge, der er tilgængelige via den fleksible udgiftskonto, ikke bruges på deres behov. Du bør adoptere børnene i din omsorg for at oprette en kvalificerende livsbegivenhed til dækning. Selvom du stadig ville have adgang til andre fordele, herunder Medicare og Medicaid, er der nogle udgifter, som disse programmer ikke dækker, og som du stadig står overfor.

7. Finanstilsynet tillader dig ikke at ændre beløbet på dit bidrag.

Det bidrag, du indtaster i dokumentationen i løbet af den kvalificerede tilmeldingsperiode, bliver det, der trækkes fra din lønseddel hver måned. Hvis du har en uventet udgift og kan bruge de ekstra penge, er der ingen måde, du vil ændre denne struktur. Du kan ikke ændre det beløb, der trækkes fra din check, før du når den næste tilmeldingsperiode eller oplever en kvalificerende livsbegivenhed.

8. Arbejdsgivere skal overholde FSA’s risikobestemmelse, når de tilbydes.

De fleste arbejdsgivere kan godt lide tanken om fleksible forbrugskonti, bortset fra én ting: dispositionen i fare. Denne regel kræver, at arbejdsgiveren tilbyder dækning for en kvalificeret udgift op til det samlede beløb, som medarbejderen vælger at reservere for året. Uanset hvor meget der blev bidraget til den endelige optælling for året, har de adgang til det samlede valgte beløb. Hvis flere medarbejdere bruger penge på kvalificerede udgifter i begyndelsen af ​​året, kan de bruge de resterende 11 måneder på at udligne forskellen.

Disse fordele og ulemper ved fleksible forbrugskonti viser, hvorfor det er fordelagtigt at spare nogle penge til sundhedsudgifter. De potentielle ulemper giver legitime grunde til, at en FSA måske ikke er den rigtige mulighed for nogle enkeltpersoner eller familier. Hvis du har en høj fradragsberettiget plan, der er kvalificeret til en sundhedsopsparingskonto, kan det være en højere prioritet. For andre planer kan denne mulighed hjælpe med at reducere dit økonomiske ansvar for løbende pleje.