17 fordele og ulemper ved at blive Lularoe -konsulent

LuLaRoe er en virksomhed, der sælger tøj med et formål. Det blev skabt for at hjælpe andre med at finde deres egen vej til succes, hvilket giver frihed til at opbygge en virksomhed i deres eget tempo, mens de forfølger mode og uafhængighed. Hvert køb, nogen foretager fra dette firma, hjælper en uafhængig modeforhandler, deres familie og deres samfund.

Dette tøjmærke sælger gennem det klassiske multi-level marketing setup, hvor konsulenter kan købe varer til at sælge direkte, opmuntre til online-ordrer og arbejde med deres kunder på mange andre måder. Mærket begyndte at sælge produkter i 2012 og blev hurtigt populært takket være sit udvalg af leggings, yogabukser og lignende produkter. Organisationen har nu 45 tøjstilarter, og flere tilføjes ofte til lageret.

Det, der adskiller LuLaRoe fra sine konkurrenter, er de mange forskellige prints, der er tilgængelige på tøj og leggings. Hver leveres i et begrænset antal på 2.500, som derefter opdeles mellem de forskellige størrelser, stilarter og muligheder. Det betyder, at dine tøjmuligheder vil se unikke ud og skabe en kategori, der er svær at finde, som shoppere kan overveje, da forsyninger er specifikt begrænsede.

Hvis du overvejer at blive konsulent, er her fordele og ulemper at overveje, før du tilmelder dig LuLaRoe.

Liste over fordelene ved at blive LuLaRoe -konsulent

1. Du kan vælge din beholdning ved at tilmelde dig LuLaRoe.

Når du beslutter dig for at deltage i LuLaRoe er den bedste beslutning for dine iværksætteraktiviteter, har du mulighed for at vælge din beholdning. Du kan vælge mellem en fantastisk samling af nederdele, kjoler, toppe, leggings og meget mere. Hver enkelt har de imponerende limited edition print, der gør dette til en så sjov mulighed for at være en del af en konsulent. Du kan derefter opdatere din beholdning med nye stilarter, da de udgives hele året baseret på, hvad du tror vil sælge i dit fællesskab.

2. Hver boks, du modtager fra LuLaRoe, tilbyder noget unikt og anderledes.

På grund af det begrænsede udvalg af farver og mønstre, du modtager med denne markedsføringsmulighed på flere niveauer, giver LuLaRoe dig en æske med spænding, der altid har noget andet og unikt at byde på. Virksomheden producerer udskrifter og mønstre, der altid arbejder med aktuelle modetrends i øjeblikket, hvilket giver dig et unikt salgsargument, fordi hvert produkt er i en begrænset mængde.

Det betyder også, at hver uafhængig forhandler og konsulent i USA tilbyder et unikt sæt beholdninger at vælge imellem, så ingen to iværksættere sælger nøjagtig det samme på samme tid.

3. Du kan begynde at sælge, så snart du modtager din beholdning.

LuLaRoe giver dig mulighed for at begynde at sælge som konsulent, så snart du modtager din beholdning. Du kan sælge det gennem Bless, som er salgsstedssystemet for MLM-virksomheden, oprette en pop-up-butik personligt for at drive vores eget salg, deltage aktivt i Facebook Live eller starte din egen e-handel. platform. Da du bliver chef, er det muligt at oprette en forretningsaktivitet, der passer til din livsstil frem for at tvinge dig til at justere din tidsplan bare for at leve.

Den fortjeneste, du kan modtage fra hvert salg, er konkurrencedygtig med andre MLM -forretningsmuligheder, der er tilgængelige i USA i dag. Når du køber lager i bulk og sælger det til dine kunder til den vejledende udsalgspris, kan det gennemsnitlige beløb, du får fra hver transaktion, være så højt som 60%.

4. Du vil modtage specifikke fordele som LuLuRoe -konsulent.

Når du bliver en LuLaRoe -konsulent, har du mulighed for at købe beholdning til engrospriser. Selvom du beslutter dig for at beholde nogle af varerne til dig selv, behøver du ikke betale detailpriser for det, du ønsker. Du får også 5% rabat på alle ordrer, hvilket yderligere udvider salgsmulighederne for dette iværksætterarbejde. Du betaler ikke en forsendelsesomkostning, medmindre du vil have noget fremskyndet.

Så er der det faktum, at der ikke er nogen reel konkurrence mellem konsulenter og detailhandlere med dette mærke. Selvom din nabo også sælger det, er der ingen grund til, at de bliver stillet mod hinanden.

5. Der er virkelig noget for enhver smag, når du vælger at repræsentere dette mærke.

LuLaRoe er et mærke, hvor produktet virkelig sælger sig selv. Der er noget for enhver smag, inklusive drenge og mænd, så ingen føler sig udenfor, når de begynder at tale om de forskellige mønstre og farver, der i øjeblikket er tilgængelige. Uanset om du skal klæde dig ud til en lækker middag eller have en afslappende eftermiddag på stranden og vente på dig, vil din rolle som uafhængig konsulent hjælpe dine kunder med at se og føle sig godt hver dag på grund af de muligheder, der er tilgængelige i din beholdning.

6. Du kan beslutte, om du vil sælge online, offline eller begge dele.

Når nogle mennesker begynder at udforske ideen om at sælge LuLaRoe, vil de oprette en online tilstedeværelse, bare fordi det virker som den nemmeste måde at administrere beholdning på, samtidig med at det giver bekvemmelighed til dine kunder. Nogle konsulenter foretrak at sælge offline, fordi de nyder de personlige relationer, der udvikler sig takket være denne mulighed. Efter landing af en sponsor er det op til dig at beslutte, hvordan du vil strukturere detailoplevelsen.

Offlinesalg kan være lige så vellykket, hvis ikke mere, som hvad du kan opnå online. De bedste resultater opstår generelt, når du sælger begge steder, men LuLaRoe giver dig mulighed for at bruge det, der fungerer bedst til dine behov.

7. Det vil hjælpe andre mennesker med at udvikle deres selvværd og selvtillid.

Når du tilbyder smukke tøjmuligheder, der taler til hver persons personlighed, kan du hjælpe dine kunder med at udvikle deres selvtillid og udnytte deres selvværd til at gøre store ting. Hvis du ved, at du ser godt ud, kan du gøre noget fantastisk. Det er, hvad LuLaRoe tilbyder. Når du har en gruppe børn derhjemme, arbejder du lange timer, eller har du sjældent tid til at være alene, så er et positivt selvbillede måske det sidste på dit skema.

Ved at blive en LuLaRoe -konsulent vil du opdage, at der er tøj til rådighed, der får alle til at føle, at de kan se fantastiske ud. Denne fordel er noget, du kan dele med dit samfund hver dag.

8. Ejerne af LuLuRoe er aktivt involveret i virksomhedens historie.

Mange MLM -muligheder giver dig en smuk historie om ejergruppen, der startede virksomheden. Du kan derefter bruge denne fortælling som en del af din marketing pitch, men det lader dig også undre dig over, om der er sandhed i det, der bliver sagt. Du har ikke det problem, når du beslutter dig for at slutte dig til LuLaRoe som konsulent.

DeAnne og Mark Stidham er grundlæggerne af LuLaRoe og er meget til stede i de operationelle aspekter af virksomheden. Du kan drage fordel af ugentlige hjemmekontorvideoer eller opkald, hvoraf Stidhams næsten altid er en del af processen. Du kan også finde dem ved talrige træningsarrangementer i USA.

9. Du kan opmuntre flere fester takket være værtindebelønninger.

Hvis du kan opmuntre en af ​​dine venner til at holde en fest, så er der en række værtindebelønninger, som du kan tilbyde som belønning. Når hun kan generere salg fra den part, kan værtinden også modtage flere gratis varer. Nogle tilbud er 1 gratis LuLaRoe -produkt for hver 10 solgte. Det kan være en lukrativ måde at involvere dit netværk i dine bestræbelser på, at få alle til at se og have det godt, samtidig med at du hjælper din bundlinje, når du har etableret din startbeholdning.

10. Du kan tage denne forretningsmulighed med dig, når du flytter.

Militære familier og husstande, der konstant skal flytte på grund af en persons faglige ansvar, finder LuLaRoe en fremragende sideforretning. Du kan tage din beholdning til ethvert samfund og begynde at etablere dig der som leverandør. Det er en af ​​fordelene ved MLM, uanset hvad du beslutter dig for at sælge. Selvom du ikke kan annoncere eller tilbyde rabat på produkter online, og det kan efterlade dig med nogle varer, som ingen elsker, er det en nem måde at lære en ny by at kende på eller tjene penge på dine muligheder i din fritid.

Liste over ulemper ved at blive LuLaRoe -konsulent

1. Du skal have en LuLuRoe -sponsor for at komme i gang med denne mulighed.

Du kan til enhver tid deltage i LuLaRoe, hvis du mener, at dette er den rigtige forretningsmulighed for dig at forfølge. Virksomheden ønsker, at du har en sponsor som en del af registreringsprocessen. Hvis du kender nogen i dit samfund, kan du bruge deres sponsorlink til at blive en del af deres team. Hvis du har brug for en, vil en fra hovedkontoret forbinde dig med en kvalificeret sponsor for at hjælpe dig med onboarding -processen.

Du kan ikke selv slutte dig til LuLaRoe for at oprette dit eget team. Du skal slutte dig til en sponsor for at starte din salgsproces.

2. Den første investering kan være en betydelig udgift for nogle husstande.

Når du går igennem onboarding -processen med LuLaRoe, har du mulighed for at bestille enhver eller alle de styles, der aktuelt er på lager. Virksomheden giver dig mulighed for at købe så mange som du ønsker til din første lagerordre. Du har en minimumstærskel på $ 2.500, som du skal opfylde, før du kan begynde dit arbejde som uafhængig konsulent. Derefter begynder du at arbejde med din sponsor for at starte din virksomhed, og nogle hjælper dig med mulighederne for stilarter og størrelser, der måske fungerer bedst i dit samfund.

Selvom minimumsordrebeløbet er meget lavere, end det plejede at være, er der ikke mange marketingmuligheder på flere niveauer, der kræver, at du foretager en så stor investering, før du kan begynde at sælge produkter.

3. Du arbejder stadig for en anden, når du tilmelder dig LuLuRoe.

Selvom du får større frihed med denne jobmulighed, fordi du arbejder som freelancekonsulent, er det ikke en 100% forretning, hvor du kan trække i alle trådene. Du arbejder stadig for en anden, når du leder efter en mulighed med LuLaRoe. Der er særlige regler og forskrifter, du skal følge for at bevare din status som forhandler. Du skal også præsentere dig selv på en bestemt måde, når du repræsenterer mærket, og det betyder, at du hele tiden skal være engageret, når din identitet bliver dit personlige brand.

4. At sælge LuLuRoe er meget arbejde.

Selvom der er nogle forhandlere, der får jobbet med at sælge LuLaRoe til at virke let, tager det lidt tid at etablere dig som en legitim konsulent i dit samfund. Det er meget arbejde. Processerne kan være enkle, og målene vil i sidste ende bringe dig, hvor du vil være, men dette er ikke en let pengemulighed. Hvis du ikke er villig til at udføre det arbejde, der fører dig til den succes, du ønsker, finder du muligvis ikke denne MLM -mulighed for at være så rentabel som du vil.

En af måderne, hvorpå du kan gøre livet lettere for dig selv, er ved at deltage i uddannelsesopkald, der tilbydes gratis til detailhandlere hver uge. Planlægning af din tidsplan lige nu kan hjælpe dig med at tage denne lejlighed til det næste niveau.

5. Du skal lære at bruge Bless og Audrey

LuLaRoe gør alt ret simpelt, når det kommer til at spore din beholdning, administrere dine fakturaer og køre din tidsplan som iværksætter. Du bliver nødt til at tage dig tid til at lære de systemer, der er i brug, fordi disse værktøjer er det, der driver dig til succes. Når du får et onboarding -opkald, skal du sætte denne ulempe øverst på din liste, så du ved, hvordan de fungerer, før du skal fakturere din første kunde.

6. Der er en stor mængde fysisk beholdning, som du skal administrere.

LuLaRoe kan få dig til at administrere op til 1.000 lagervarer ad gangen. Hvis du har begrænset plads, kan det være en udfordring at styre så mange beklædningsgenstande. Du bliver nødt til at være kreativ på den måde, du viser det på, for at tilskynde flere kunder til at ville have det, du har i øjeblikket. De overvågningssystemer, som virksomheden tilbyder for at styre situationen, er nyttige, men det er stadig en justering for dem, der ikke er bekendt med dette aspekt af detailhandel.

Du skal også blive ved med at opdatere din beholdning for at sikre, at dine kunder forbliver interesserede i din LuLaRoe -butik, hvilket betyder, at du skal fortsætte med at føre overskud til din beholdning. Denne handling kan have skattemæssige konsekvenser i slutningen af ​​året, så du vil måske rådføre dig med en skatterådgiver, inden du starter denne rejse.

7. Du skal fortsat placere minimumsordrer for at bevare din status.

LuLaRoe er virkelig ligeglad med, om han kan finde kunder til de varer, han bestilte fra dem som en del af sit arbejde som uafhængig konsulent. Det er op til dig at rotere din beholdning flere gange i løbet af året. Hvis du ikke kan oprette det salg, du har brug for for at finansiere den næste minimumsordre, kan du miste din aktive status hos organisationen. Hvis du fik et lån til at starte denne indsats, skal du også tilbagebetale det.

Der er cirka 80.000 konsulenter aktive på LuLaRoe i løbet af en given måned. Kun 30% af dem tjener mere end $ 5.000 i salg, og det er bruttotallet, ikke nettoresultatet.

Bedømmelse af fordele og ulemper ved at blive LuLuRoe -konsulent

Når du arbejder som freelancekonsulent eller iværksætter på fuld tid, vil du lægge meget arbejde og tid, som en traditionel jobmulighed ikke ville kræve. Du bliver nødt til at være ærlig om den tid og de penge, der kræves til din første investering for at se, om denne mulighed er den rigtige for dig. Hvis du forsøger at balancere en familie, et job og LuLaRoe, finder du muligvis ikke meget tid til dig selv i løbet af dagen.

Du bliver nødt til at lære at arbejde i fritiden for at maksimere din produktivitet. Der vil være nætter, hvor du lægger børnene i seng, og så overnatter du selv, fordi du er så træt. Da der ikke er nogen garanti for succes, skal du muligvis igennem måneder med dårligt fungerende arbejde.

Fordele og ulemper ved at være LuLaRoe -konsulent kan være udfordrende at navigere i, men det kan være en forretningsmulighed, der rejser med dig. Fordi der er mindre konkurrence takket være de mange forskellige farver og mønstre, kan du altid opdatere din beholdning, så den afspejler behovene i dit fællesskab, mens du adskiller dig fra alle de andre forhandlere, der arbejder lige nu.