17 fordele og ulemper ved apps

Hvordan ville livet være i dag uden applikationer? Efterhånden som brugen af ​​mobile enheder stiger, stiger antallet af applikationer, som nogen bruger dagligt. Vi er stærkt afhængige af applikationer, selv på nutidens pc’er, til at udføre vores arbejde, finde hvor vi skal hen eller endda beskytte vores hjem og virksomheder. De påvirker vores produktivitet, hvordan vi interagerer på sociale medier og endda hvordan vi opretholder kundeloyalitet. Du bruger sandsynligvis en app lige nu, mens du læser dette.

Hvad der er endnu mere bemærkelsesværdigt ved, hvordan vi bruger apps i dag, er, at en teknologipioner som Steve Jobs ikke syntes apps var særlig vigtige i starten. Da iPhone blev introduceret første gang, var jeg endda noget stolt over, at den ikke rigtig understøttede apps. Tiderne har dog ændret sig, og her er fordele og ulemper ved apps at tænke på i 2016.

Hvad er fordelene ved applikationerne

1. Ansøgninger kan få et mærke til at skille sig ud i forbrugernes sind.

Når nogen installerer et program, bliver det en del af deres liv. Selvom de ikke bruger det, vil de se det på deres enhed. Dette vil vække brandlojalitet hos forbrugeren, fordi hver gang de ser på appen, tænker de på dens nytteværdi.

2. De hjælper folk med at holde forbindelsen.

Når nogen først begynder at bruge et program, er det meget lettere at opretholde et kommunikationsforbindelse med dem. Fra et forretningsmæssigt synspunkt kan du få data om brugervaner, der kan hjælpe dig med at oprette leadgenereringskampagner, der er bedre målrettet. Fra et personligt synspunkt giver det folk mulighed for at opretholde relationer en halv verden væk, fordi kommunikation er øjeblikkelig.

3. Ansøgninger er meget rentable for alle.

Sammenlignet med omkostningerne ved at oprette online og udskrive marketingmateriale kan en app hjælpe et specifikt budskab med at nå en bestemt demografisk for en lavere og potentielt mere effektiv pris. Fra forbrugersiden er mange af de anvendte applikationer gratis, så de kan få adgang til værdifulde artikler og ideer gennem denne billige eller gratis løsning.

4. Det er let at downloade en applikation.

Et klik er alt, hvad der kræves for at downloade apps i dag fra din foretrukne appbutik.

5. Ansøgninger genererer mindre miljøbelastning.

Du ødelægger ikke træer for at oprette en printmarketingkampagne med en app. Du foretager ikke papirtransaktioner. Du udskriver ikke litteratur. Det betyder, at miljøpåvirkningen af ​​en applikation er meget lavere end andre kommunikations- eller interaktionsmetoder, der er tilgængelige i dag.

6. De læsses hurtigt.

Sammenlignet med hastigheden på en mobil eller responsiv hjemmeside indlæses applikationer generelt hurtigere for brugerne. Dette hjælper dem med at få adgang til de oplysninger eller tjenester, de har brug for med det samme, hvilket øger det værditilbud, de oplever, hver gang de åbner appen.

7. Mange applikationer er meget nemme at bruge.

Fra et forretningsmæssigt synspunkt er det vigtigt at gøre din arbejdsstyrke mobil for den hastighed, som den moderne forbruger efterspørger. In-app-træning kan få en virksomhed i gang med det samme. Fra et personligt synspunkt kan apps holde os underholdt, holde vores hjem sikre og hjælpe os med at forblive produktive, uanset hvor vi er.

8. Du kan generere indkomst med en ansøgning.

Mere end halvdelen af ​​online-shoppere får adgang til e-handelsplatforme via en mobilenhed. Hvis din app gør shoppingprocessen lettere for dem, så har du en god chance for at tjene nogle penge.

Hvad er ulemperne ved apps?

1. Applikationer skal være designet til at fungere med hver O / S -platform.

Du kan ikke bare oprette en app og distribuere den til alle appbutikker lige nu. Hvis du vil nå alle med en mobilenhed, skal du oprette en iOS -app, en Android -app og muligvis en Windows -app eller en Google -app. Det kan øge dine omkostninger og reducere den hastighed, hvormed du får en besked videre til din måldemografi.

2. De kræver løbende opdateringer for at forblive relevante.

Du kan ikke bare oprette en app og derefter glemme den. Ligesom indholdet på dit websted fra tid til anden skal opdateres for at bevare sin værdirangering, bør en app modtage teknologiopdateringer, indholdsopdateringer og nye funktioner med jævne mellemrum for at holde folk interesserede i at bruge dem.

3. Applikationer kan være vanskelige at optimere.

Hvis du vil forbedre værdien af ​​dit websted, skal du normalt kun foretage nogle justeringer af dit indhold. For at optimere din applikation skal du ofte tømme den for at forbedre den.

4. Store applikationer kan være besværlige.

Når en applikation vokser i størrelse, bliver det dyrere at oprette. Flere funktionalitetsniveauer i en applikation gør det vanskeligere at opdatere og mindre brugervenligt. Fordi hastighed er en faktor, hvis en stor app bremser nogen, vil de højst sandsynligt beslutte at stoppe med at bruge den.

5. En dårlig applikation kan skade dit brand.

Apps er ofte det første indtryk, nogen får af dit brand, dine tjenester eller dine produkter. Hvis din app ikke anses for nyttig, kan dette negative første indtryk uigenkaldeligt skade dit brand image.

6. Applikationer kan optage meget lagerplads.

Hvis nogen har en 16 GB tablet, med størrelsen på nutidens moderne apps, er der ikke meget lagerplads til rådighed for dem. Nogle spil -apps kan let overstige 1 GB. Fordi der kan være mangel på lagerplads, kan brugerne vælge at fjerne plads-hogging-apps, som de ikke bruger ofte, selvom de finder dem meget nyttige, og som kan sætte deres præg på ydersiden ved at se indad.

7. Generelt skal du dele din indtjening med app store.

Hvis du foretager salg via din app, vil du være i stand til at gemme dem for dig selv, minus behandlingsgebyrer, selvfølgelig. Men hvis din app er prissat til at sælge via den valgte appbutik, og det er din vigtigste indtægtskilde, skal du muligvis betale en høj pris. Nogle provisioner er 30% eller mere for salg af en applikation.

8. Du mangler endnu at markedsføre din ansøgning.

Bare fordi du har en tilgængelig app, betyder det ikke, at folk vil downloade den. Du skal stadig bruge marketingkampagner til at øge kendskabet til din applikation, så folk vil downloade den.

9. Det er ikke altid let at skaffe forbrugerdata.

Når du bruger en app, kan du ikke bare downloade analysedata fra Google, som du ville fra et websted. Dine metrics for en app kan også være meget forskellige, så det kan være udfordrende at identificere disse oplysninger og sætte mål for dem.

Fordele og ulemper ved apps viser os, at de største udfordringer kommer fra ligningens udviklingsside. Vi vil altid downloade og bruge en app, hvis det er nyttigt. Hvis ikke, sletter vi det og leder efter noget bedre. Steve Jobs ændrede hurtigt sin holdning til apps, fordi han opdagede, hvor populære de kunne være. Det er en lektion, som vi alle bør tage alvorligt.