17 bedste webstedsbyggere – Wix, Squarespace og mere (2022)

Det kan være svært at vælge den bedste webstedsbygger, da der er 74 populære muligheder at vælge imellem.

I denne vejledning rangerede og gennemgik jeg de bedste webstedsbyggere til at bygge et websted baseret på pris, pålidelighed, webhostingtjenester, teknisk support, webstedshastighed, SEO, funktioner, brugervenlighed, skabelondesign og mere..

Vi vil også sammenligne:

 • Bedste webstedsbyggere til små virksomheder.
 • De bedste gratis og billige muligheder.
 • Dem med den bedste SEO.
 • De bedste platforme med onlinebutiksfunktioner.
 • De bedste bygherrer til bureauer.
 • Og de bedste muligheder for fotografer og kunstnere.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at du muligvis vil modtage affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har forsøgt at starte og køre et websted. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er den bedste webstedsbygger?

Brug af en webstedsbygger er en hurtig og nem måde at skabe en tilstedeværelse for dit brand eller din online forretning. Disse værktøjer forenkler din webstedsadministration ved at kombinere domæneregistrering, hosting og sitedesign på en platform.

Hvis du ikke er for dygtig til webdesign og udvikling, vil du gerne bruge en let træk-og-slip-editor.

Valget er op til dig.

Her er mine bedste valg til den bedste webstedsbygger at bruge i år. 

1. Wix.

Wix logo

Bedste webstedsbygger til små virksomheder ($ 13 / måned)

Wix er den mest populære webstedsbygger på markedet med over 100 millioner brugere.

De har over 500 færdige skabeloner til at designe dit websted i enhver branche. Disse skabeloner er optimeret til mobile enheder og har 100 skrifttyper at vælge imellem (eller du kan uploade dine egne).

Dine designs ser også smukke ud med rullende effekter og avancerede designfunktioner som animation og videobaggrunde.

Wix webstedsbygger

Hvis du allerede har et domæne på GoDaddy eller vil registrere et på Wix.com, gør de det let for dig. Hvis du også vil tilføje e-handel til dit websted, så du kan sælge online, starter planerne med $ 20 om måneden.

Hvis du er en lille virksomhed, anbefaler jeg Wix som den bedste online butiksbygger. Du behøver ikke nødvendigvis en platform med mere avancerede muligheder som BigCommerce og Shopify. Wix -ejere af websteder, der ønsker at tilføje en e -handelsbutik, kan få disse fantastiske nye funktioner.

Wix er det letteste at bruge webstedsværktøj på markedet. Du kan næsten uendeligt tilpasse udseendet af dit websted uden kodningsevner.

De har også et værktøj kaldet Artificial Design Intelligence (ADI), den første kunstige intelligenswebstedsbygger. Wix ADI lærer om dit websted og bruger disse oplysninger til at designe et websted, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Dette værktøj udnytter AI til at vælge mellem milliarder af kombinationer af billeder, tekst, layout og kontaktformularer.

I sidste ende, hvis du leder efter den bedste webstedsbygger til små virksomheder, er Wix din bedste mulighed.

Læs min fulde Wix-anmeldelse for en mere dybtgående analyse.

Kom i gang med Wix.

Prøv Wix

2. Squarespace.

Squarespace -logo

Bedste webstedsdesign til personlige websteder ($ 12 / måned)

Når jeg tænker på Squarespace, går mit sind direkte til den smukt designede hjemmeside. De ved virkelig, hvordan man opretter smukke websteder i høj kvalitet, der ser godt ud til både små virksomheder og personlige websteder.

Med over 100 designskabeloner at vælge imellem, fører de pakken, når det kommer til design. Squarespace -skabeloner ser godt ud til mindste detalje. Skrifttyper, farveskemaer og billeder blandes problemfrit til ethvert websted.

Ud over designet er dens platform ideel til bloggere. Jeg prøvede din WYSIWYG blog editor, og den er meget intuitiv.

Træk elementer som billeder, overskrifter og tekst ind på siden, og placer dem, hvor du vil. De tilbyder også flere brugertilladelser, Google AMP -funktionalitet, og du kan planlægge dine indlæg:

Squarespace blogging -værktøjer

Et par små SEO -begrænsninger holder Squarespace fra at være nummer 1 på denne liste. Først ekstraherede mit XML sitemap to versioner af hver side med og uden et skråstreg “/”. Denne dobbelte indeksering kan føre til dobbelt indhold og SEO -problemer undervejs. De havde ikke en let løsning sidst jeg tjekkede.

For det andet bliver dine blogoverskrifter altid dine metaoverskrifter, så vær forsigtig, når du tilføjer dine overskrifter til SEO. Du kan læse mere i min fulde anmeldelse af Wix vs Squarespace.

Andre store funktioner udgør disse ulemper. Dens brugervenlighed er i top – siderne er elementære at bygge med dine redigeringsværktøjer. Integrerede analyseværktøjer giver konstante data til stedets besøgende, hvis du ikke bruger Google Analytics. Plus, det er svært at gå galt med et smukt designet websted for kun $ 12 om måneden.

Månedlige priser spænder fra $ 12 / måned for din personlige plan til $ 40 / måned for din online butiksplan (avanceret). Månedlige omkostninger er baseret på en etårig kontrakt, og Squarespace inkluderer et gratis domæne. Den personlige plan giver et gratis domænenavn, ubegrænset båndbredde og lagerplads, gratis SSL og kundesupport døgnet rundt.

Samlet set, hvis du er en lille virksomhed, der har brug for førsteklasses webdesign eller en blogger, der vil have dit indhold til at se godt ud, er Squarespace en pålidelig mulighed.

Prøv Squarespace

3. Weebly.

Weebly logo

Bedste gratis webstedsbygger (gratis – $ 25 / måned)

Weebly har over 530.000 domæner og er kendt som den foretrukne webstedsbygger for folk uden meget teknisk erfaring. De tilbyder mange gode funktioner. Hvis du er en blogger, kan du bruge Weebly.com til at vælge et domænenavn og bruge dets editor til at tilføje tekst, billeder og indhold.

De har også en mobilapp til at spore dit websteds ydeevne på farten. Og e -mailmarkedsføringsværktøjer giver dig mulighed for at sende nyhedsbreve til dine abonnenter inde fra dit værktøj.

Weebly -startside

De har en gratis plan, der leveres med 500 MB lagerplads, et gratis SSL-certifikat og et Weebly-mærket domæne. Du kan bruge et tilpasset domæne med denne plan, men du skal have Weebly -branding på hele dit websted. Den gratis plan inkluderer også kun chat og e -mail support, men ikke over telefonen.

Weeblys betalte planer spænder fra $ 5 til $ 25 pr. Måned. I den højere ende giver din forretningsplan dig avanceret e -handelsfunktionalitet, et gratis domæne og $ 200 i Google -annoncekreditter.

Dens e-handelsfunktioner omfatter produktmuligheder / varianter, kuponkoder, lagerstyring, en forsendelsesberegner, forsendelsesetiketter og muligheden for at acceptere betalinger via Square og andre udbydere.

Niveauet for kundesupport, du modtager, er baseret på dit abonnementsniveau. Du kan selv finde hjælp på mange områder, herunder din blog, supportcenter, communityforum, sociale medier og udviklerdokumentation. De har også live chat, e -mail og telefonsupport.

Hvis du leder efter en simpel webstedsbygger til at komme i gang, anbefaler jeg stærkt at starte med Weebly.

Prøv Weebly

4. Shopify.

Bedste webstedsbygger til e -handel ($ 29 / måned)

Shopify er en populær e-handelsplatform, der bruges af mere end 800.000 online-virksomheder til at sælge produkter online. De blev grundlagt i Canada i 2004 og blev hurtigt et kraftcenter takket være deres enkle kontrolpanel og integrationer med tusindvis af applikationspartnere.

Shopify e -handelswebstedbygger

Selvom ikke alle webstedsejere har brug for produktsalgsfunktionalitet, tilføjede jeg Shopify til listen, fordi næsten enhver lille virksomhed kunne bruge dem til at oprette deres websted.

Lad os for eksempel tage en stue.

Med Shopify kan du ikke kun oprette et hurtigt websted, der indeholder en blog, et kort over din placering, kontaktoplysninger og tidsplanlægning (med en app), men du kan også sælge hårplejeprodukter online. Dette skaber ikke bare et websted, men en anden online indtægtskilde for din virksomhed. 

Shopify har mange funktioner, som du ville forvente af andre værktøjer på denne liste, herunder hosting, dit eget domænenavn, 70+ professionelle temaer, et gratis SSL -certifikat og SEO- og marketingfunktioner.

De tilbyder også mobilhandel, 100+ betalingsgateways, automatiske fragtpriser, automatiske skattepriser og den fulde betalingsoplevelse. Du kan også nyde omnichannel -salg på Facebook, eBay, Amazon, Instagram og mere.

Hvis du opretter et nyt websted og tror, ​​at du måske vil sælge produkter online i fremtiden, er det bedre at starte med Shopify frem for et andet værktøj, der ikke tager online shopping så alvorligt.

De tilbyder tre planer, der spænder fra $ 29 / måned til $ 299 / måned. Shopifys grundlæggende $ 29 / måned -plan skal give webstedsejere alt, hvad de har brug for, herunder et komplet websted, en online butik med ubegrænsede produkter, blogfunktioner, 24/7 support og mere.

Hvis du vil prøve Shopify, tilbyder de en gratis 14-dages prøveperiode uden kreditkort påkrævet.

Prøv Shopify

5. Elementor.

Elementor -startside

Elementor er designet til at give webbyggere mulighed og har en dynamisk visuel editor. Brugere kan drage fordel af platformens intuitive træk og slip -funktioner til at tilpasse eller ændre deres websted.

På denne måde kan Elementor -brugere nemt designe og bygge professionelle og imponerende WordPress -websteder i stor skala. 

Som WordPress-webstedsbygger kan Elementor-brugere vælge mellem tusinder af forhåndsdesignede og fuldt lydhøre hjemmesideskabeloner. De kan også drage fordel af det populære Elementor Hello -tema.

Tilsvarende en webside til et tomt lærred, Hej er et ‘super’ WordPress -starttema; er et let, minimalistisk, tomt tema og kan tilpasses til ethvert designkoncept eller slutbrugerbehov.

Lige så vigtigt giver Elementor dig mulighed for at styre alle aspekter, designelementer og funktioner på webstedet med brugerdefineret kode.

Med 4,3% af alle websteder oprettet med det, har Elementor et stort og kraftfuldt netværk af webstedsbyggere. Ved at dele deres viden på talrige sociale medieplatforme kan brugerne finde nye inspirationskilder og tips om vejen til at skabe deres perfekte websted.

Elementor -brugere kan vælge at være vært for deres websted hos en WordPress -hostingudbyder. Alternativt kan de abonnere på Elementor -skyen og få webstedsbyggerplatformen til at være vært for webstedet for dem.

En gennemsnitlig hostingplan koster dig mellem $ 4 og $ 16 om måneden og leveres med en SSL -mulighed for at holde dit websted sikkert og et indholdsleveringsnetværk, der reducerer sidens indlæsningstider.

Priser:

Elementor Prissætning

Brugere kan drage fordel af Elementors gratis abonnement eller vælge mellem en række abonnementsplaner. Med den gratis plan kan du få adgang til platformens træk-og-slip-editor, mobiludgave og Elementors Hello-tema (det hurtigste tema på WordPress).

Elementor -abonnementspakker giver dig adgang til alle webstedsbygger -widgets, funktioner og plugins.

Disse spænder fra $ 49 om året til mere inkluderende og omfattende abonnementspakker designet til professionelle webudviklere (fra $ 199 pr. År).

Professionelle webudviklere vil sandsynligvis finde de Expert (25 professionelle websteder for $ 199 pr. År), Studio (100 professionelle websteder for $ 499 pr. År) eller Agency (1.000 professionelle websteder for $ 999 pr. År), der er bedst egnet til. dine behov.

Samlet set er Elementor den bedste mulighed for dem, der ønsker at drage fordel af et fuldt WordPress -websted uden at blive kælet af kode.

Selv uerfarne webudviklere kan drage fordel af Elementor -widgets og dens kraftfulde editor til at oprette fantastiske, dynamiske websteder i stor skala.

6. Zyro.

Bedste moderne webstedsbygger med gratis planer (gratis – $ 3,49 / måned)

Zyro er en webstedsbygger med en mission om at hjælpe lokale virksomheder med at fortælle deres unikke historier online.

Generelt er de bedst kendt for deres enkelhed og hastighed.

Med Zyro kan du oprette et virksomhedswebsted hurtigt og nemt uden behov for kodning. Dit websted indlæses også hurtigt på grund af dets lette konstruktion og ser godt ud på alle enheder.

Med et kraftfuldt sæt værktøjer hjælper Zyro med at vokse din virksomhed online med færdige designskabeloner, AI-drevet tekst, et intuitivt træk-og-slip-gitterværktøj, mobil tilgængelighed og over en million lagerbilleder at vælge imellem..

Zyro -startside

En af dens fremtrædende funktioner er dens indholdsgenerator for kunstig intelligens, der giver SEO-venlige indholdsideer baseret på din specifikke branche og virksomhedstype.

For at komme i gang med dette værktøj skal du vælge din virksomhedstype og derefter skrive 2-3 sætninger, der beskriver dit brand og kontekst. Juster derefter AI -indstillingerne og tilpas dem baseret på varighed, oplevelse og kreativitetsniveau. Til sidst skal du klikke på knappen Generer, og du vil se dit unikt oprettede indhold.

Da oprettelse af indhold er en udfordring for mange webstedsejere, skaber dette værktøj nye afsnit for dig, der kan rangere bedre i søgning og øge konverteringsfrekvenser.

Nogle andre gode funktioner omfatter:

 • Indbyggede SEO-værktøjer til at forbedre din søgerangering.
 • Et gratis SSL -certifikat og tilpassede domæner.
 • Et AI-drevet logo og slogan-skaber.
 • Kundesupport døgnet rundt via e -mail og live chat.
 • AI -varmekort for at øge webstedskonverteringer og forudsige besøgendes adfærd.
 • Hurtig indlæsning og mobiloptimeret webstedsdesign.
 • Gratis webstedsdesignskabeloner til forskellige brancher som kreative bureauer, startups, modemærker, wellnessvirksomheder, bagerier og mere.

Zyro tilbyder tre hovedprisplaner: en gratis plan, en “grundlæggende” plan i mellemklassen til $ 1,99 / måned og deres “Unleashed” -plan i topniveau til $ 3,49 / måned.

Zyro -priser

Deres gratis plan inkluderer ikke et tilpasset domænenavn, men det giver 99,9% oppetid, et SSL -certifikat, 500 MB båndbredde og 500 MB lagerplads.

Derefter lader din “Grundlæggende” plan dig forbinde dit eget domænenavn, øger båndbredde og lagerplads og inkluderer yderligere funktioner som annoncefjernelse og integrationer med værktøjer som Google Tag Manager, Google Analytics og Facebook -pixels. Dette er en meget populær plan, der er bedst egnet til små og mellemstore virksomheder.

Endelig giver deres “Unleashed” -plan alle Zyros funktioner og giver ubegrænset lagerplads og båndbredde. Til en så overkommelig pris på $ 3,49 / måned er det fornuftigt at gå efter denne plan og nyde de ubegrænsede funktioner, hvis du planlægger at have en stor mængde indhold på dit websted.

Samlet set er Zyro bedst til små virksomheder, der ønsker at oprette og vokse et websted hurtigt, spare penge på logoskrivning og oprettelse med deres kunstige intelligensværktøjer, rangere højere i søgemaskiner og øge konverteringsfrekvenser med designskabeloner af høj kvalitet, der er velegnede til mobile enheder ..

Du kan komme i gang med Zyro gratis for at teste deres platform og derefter opgradere til en betalt plan, når du er klar til at vokse din virksomhed online.

Kom i gang med Zyro, og begynd at bygge dit websted i dag.

7. Ucraft.

Bedste nye multifunktionelle webstedsbygger med indbyggede værktøjer (gratis – $ 69 / måned)

Ucraft webstedsbygger

Ucraft er en populær landingssidebygger, der for nylig lancerede en stor tværfunktionel webstedsbygger. De tilbyder mange nyttige værktøjer: en blogging-platform, en destinationssidebygger, et logo-skaber og en e-handelsfunktion. 

En lille virksomhed kunne bruge Ucraft til at oprette et logo, lancere sit nye websted og begynde at sælge produkter online. 

Ucraft har over 80 foruddesignede responsive webstedsskabeloner, der dækker nicher som mode, fotografering, restauranter, e-handel, bureauer, sport, forretning, begivenheder og mange andre. De har også over 100 præbyggede blokke, som du kan tilføje til sider for at inkludere elementer som CTA-knapper, formularer, sidefødder, udtalelser osv. 

Hvis du ønsker at oprette et helt gratis websted, tilbyder de en gratis plan, der giver dig mulighed for at: 

 • Tilslut dit domænenavn.
 • Få SSL -sikkerhed.
 • Opret op til 15 sider.
 • Tilføj grundlæggende elementer på siden.
 • Tilføj Google Analytics.
 • Adgang til support 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Alle deres gratis websteder er mærket og begrænset af Ucraft. Hvis du ønsker at bygge et professionelt websted, kan du starte for $ 10 / måned, og det giver dig nogle nye funktioner.

Disse inkluderer Ucraft -branding, ubegrænsede websider, SEO -værktøjer, designværktøjer og blogværktøjer. Du kan også invitere flere teammedlemmer til at redigere dit websted, tilføje integrationer og komme i gang med e-handel. 

Jeg kan også rigtig godt lide sin logo maker, som giver dig mulighed for at tilføje brugerdefinerede ikoner, tekstelementer og former for at oprette dit logo. 

Samlet set, hvis du er en lille virksomhed på udkig efter en webstedsbygger, der har mange indbyggede værktøjer til at hjælpe dig med at oprette logoer, destinationssider eller sælge produkter online, er Ucraft en god mulighed. 

8. Webflow.

Bedst til professionelle designere ($ 16 pr. Måned).

Webflow: webstedsbygger

Webflow er en Californien-baseret webstedsbygger, der hjælper dig med at bygge, bygge, starte og hoste websteder.

Webflow -designværktøjet udnytter semantisk HTML5, CSS og JavaScript til at oprette et websted, der opfylder dine krav. Du kan trække og slippe HTML -elementer eller vælge foruddesignede elementer som skydere, faner, baggrundsvideoer osv.

Du kan også bruge et CSS-baseret system til at foretage ændringer af flere elementer på samme tid. Det giver dig også mulighed for at tilføje brugerdefinerede koder til enhver side i <head> eller før </head> på enhver webside.

Muligheden for at oprette genanvendelige symboler som navigationslinjer, sidefødder, registreringsformularer osv. Hjælper dig også hurtigt med at designe dit websted.

Du får også over 100 gratis og betalte tilpassede skabeloner til forskellige typer virksomheder, porteføljer og blogs.

Skabeloner til webflow

Webflow lægger også særlig vægt på stedets visuelle æstetik. Du kan oprette animationseffekter som parallaks, nøjagtige afsløringsanimationer, statuslinjer osv. Og føje dem til dine websider. Til det giver det mere end 20 foruddesignede interaktioner, animationer og udløsere.

Webflow - animationer

Derudover fungerer Webflow som et indholdsstyringssystem, der giver dig mulighed for at tilføje indhold direkte, importere CSV -filer eller via API. Du kan endda integrere andre datakilder med Webflow CMS.

Værktøjet leveres også med indbyggede SEO-værktøjer. Nogle SEO -funktioner inkluderer automatisk genererede XML -sitemaps, alt -tags til billeder, semantisk kode, hurtig indlæsning af mobilenheder, kompatibilitet med mobile enheder, tilpassede metadata osv.

Du får også specifikke funktioner til oprettelse af et e-handelswebsted. Webflow indeholder f.eks. Produktfelter, der kan tilpasses til at fremhæve funktioner, billeder og andre produktoplysninger. Hjemmesidebyggeren hjælper dig også med at oprette en betalingsproces, tilpasse din hjemmeside og gallerilayout, uploade dit logo osv.

Webflow giver dig også webhosting fra Amazon Web Services og hurtigt. Hostingen overholder HTTP / 2 -standarder, der hjælper dit websted med at indlæse hurtigere.

Du kan endda købe dit domæne direkte fra GoDaddy og Google Domain og slutte det til dit webflow -websted.

Nogle af dens andre nøglefunktioner omfatter:

 • Du kan tilføje og redigere indhold til dit live -websted.
 • Inviter andre teammedlemmer til at samarbejde på et enkelt panel.
 • Tilføj op til 100 sider til dit websted.
 • 99,9% oppetid garanteret og SSL -certifikat.
 • Automatisk backup.
 • Tilpassede skrifttyper tilgængelige.
 • Opret brugerdefinerede 404 sider.
 • Send en e -mail til kundesupport, Webflow -communityforum og hjælpecenter.
 • Zapier -integrationen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til værktøjer som Slack, MailChimp og Asana.
 • Du kan tilføje op til 3.000 produkter til dit websted med e-handelssupport.

Priser:

Webflow tilbyder to typer planer. Webstedsplaner hjælper dig med at forbinde dit tilpassede domæne, samarbejde med andre medlemmer og aktivere betaling for dit eCommerce -websted. På den anden side giver kontoplaner dig mulighed for at tilføje dit logo, tilføje flere projekter, oprette et teamboard og mere.

Webstedsplaner:

 • Grundlæggende: $ 12 pr. Måned
 • CMS: $ 16 pr. Måned
 • Forretning: $ 36 pr. Måned
 • Firma: brugerdefinerede priser

Kontoplaner:

 • Indgående: $ 0 om måneden
 • Lite: $ 16 pr. Måned
 • Fordel: $ 35 pr. Måned

Den gratis plan giver dig mulighed for at eksperimentere med to projekter og hjælper dig med at teste platformen, før du opgraderer til mere avancerede planer.

9. Flothemes

Bedste WordPress-temaer til fotografering og kreative websteder ($ 279 engang).

Flothemes - Website Builder Software

Flothemes er et firma, der tilbyder tilpassede WordPress -temaer. Disse skabeloner hjælper dig med at oprette websteder inden for WordPress uden behov for brugerdefineret kodning. Den drives af Flex Block, en kraftfuld fritflydende sidebygger, der tilbyder ubegrænsede tilpasningsmuligheder.

Alle skabeloner og temaer leveres med foruddesignede layout og indholdsblokke. Du kan også tilpasse farver, skrifttyper, sidestrukturen og mere.

Flothemes - temaer

Flothemes hjælper dig med at opbygge dit websted i få trin, herunder:

 • Registrer et domænenavn og hostingtjenesteudbyder til dit websted. Du kan også tjekke Flothemes ‘cloud hosting -tjenester, der starter ved $ 26 pr. Måned.
 • Installer WordPress.org og tilslut det til dit websteds hosting. Heldigvis tilbyder de fleste hostingtjenester en WordPress-installation med et klik.
 • Endelig skal du vælge et tema til dit websted eller din portefølje.
 • Du kan se forskellige praktiske tutorials i Flothemes eller kontakte kundesupportteamet.
 • Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere hele dit websted, kan du sende en besked, og dit team vil gøre alt for dig.

Flothemes hjælper dig med at oprette dit websted for kun $ 499- $ 1999. Udover at konfigurere dit websted fra bunden, tilbyder de også tjenester som optimering af sidehastighed, SEO, styling osv. Plus, du får to 45-minutters skærmdelingssessioner med eksperter og et 45-minutters SEO-konsultationsopkald. I alt får du seks runder med implementeringer.

Derudover tilbyder Flothemes funktioner som SSL -implementering, WordPress -installation, typografi, farveskema stilisering og mere. Du får også fuldstændig designfrihed, SEO -muligheder og et instrumentbræt.

Priser:

Selvom deres temaer er $ 279 engang, tilbyder Flothemes tre prisplaner for deres webstedets opsætningstjenester, herunder:

 • Enkel installationspakke: $ 499
 • Avancerede konfigurationspakker: $ 999
 • Professionelle opsætningspakker: $ 1.999

Den enkle installationspakke hjælper dig med at springe de tekniske dele over og gå direkte til at tilføje indhold og tilpasse dit tema. Det giver funktioner som WordPress -installation, opsætning af webstedslayout, temainstallation, WordPress -overførsel, lancering af websted osv.

Den avancerede opsætningspakke inkluderer fuld assistance med opsætning, design og lancering af webstedet, optimering af webstedshastighed og en SEO -konsultation. Yderligere funktioner omfatter typografi og stilisering af farveskemaer, SSL -implementering, hastighedsoptimering osv.

Professional Setup Pack indeholder alle funktionerne i Advanced Setup Pack sammen med den tilpassede mockup og implementering til din hjemmeside.

10. HubSpots indholdshåndteringssystem.

Bedste webstedsværktøj med indbyggede CRM -værktøjer (gratis – $ 350 / måned)

HubSpot CMS

HubSpot er et førsteklasses CRM-værktøj, der også har et komplet CMS og webstedsbygger. Ved hjælp af deres platform kan du oprette websider, blogindlæg, destinationssider, enten fra bunden eller med dine foruddesignede skabeloner. 

Dens træk-og-slip-editor bruger responsivt design til at hjælpe dig med at oprette websider, der ser flotte ud på enhver enhed. Hvor HubSpot skiller sig ud er dens tilpasning og integrationer.

I modsætning til andre værktøjer på denne liste leveres HubSpot med en bred vifte af marketingsoftware, herunder værktøjer til håndtering af e -mailmarketing, at blive fundet online og fange, engagere og forstå kundeemner. 

Når du f.eks. Opretter en webside, kan du tilføje opfordringer til handling og formularer, der konverterer besøgende til kundeemner. Når du så forstår dine besøgende, kan du dynamisk oprette unikt indhold til webstedsbesøgende baseret på deres placering, enhed, sprog, trafikkilde eller andre detaljer, du vælger at fange i din HubSpot CRM. 

Denne integrerede marketingpakke dækker alle dele af kundens livscyklus:

 • Formularer, live chat og conversational chatbots fanger kundeemner.
 • E -mailmarketing, retargeting og messaging -integrationer sender personlige meddelelser til dine potentielle kunder.
 • Dens kontaktrapportbygger, listsegmentering og analyseværktøjer hjælper dig med at forstå dine kundeemner. 
 • Personlige oplevelser, opfordringer til handling og smart indhold gør kundeemner til kunder. 

Samlet set, hvis du leder efter en webstedsbygger, der også leveres med en komplet pakke CRM og marketingværktøjer, er HubSpot den bedste løsning.

11. WordPress.com.

WordPress logo

Verdens mest populære CMS ($ 5 / måned)

Siden lanceringen i 2003 er WordPress hurtigt blevet verdens mest populære indholdshåndteringssystem (CMS) med mere end 75 millioner websteder.

Der er to muligheder. Du kan vælge en webserver og oprette et WordPress-websted på WordPress.org eller bruge din selvværdige WordPress.com-webstedsbygger.

Læs min fulde sammenligning af Wix vs WordPress for mere detaljerede oplysninger.

WordPress.com hjemmeside

Med WordPress.com kan du oprette et websted for alt: en blog, en lokal virksomhed, en online butik; mulighederne er ubegrænsede. Med deres gratis plan får du et websted, adgang til 3 GB lagerplads og kundesupport. Når du opgraderer til en af ​​deres fem betalte planer, får du adgang til mere avancerede funktioner, tilføjelser og prioriteret support.

WordPress.com har også de essentielle Jetpack -funktioner indbygget, herunder grundlæggende SEO, deling af sociale medier og analyse af websteder. Det populære alt-i-et Jetpack-plugin dækker alle former for funktioner, lige fra SEO og analyse til sikkerhed og marketing.

Betalte planer spænder fra $ 5 om måneden for en simpel blog, der er oprettet til $ 45 for fuld e -handelsfunktionalitet. De fleste brugere vælger deres Premium -abonnement til $ 8 pr. Måned, hvilket giver dig alt, hvad du har brug for til at designe, redigere og kontrollere dit websteds indhold.

Generelt er det en enklere og reduceret version af WordPress med færre funktioner, men større brugervenlighed. Hvis du vil prøve WordPress, men ikke er klar til at bruge din egen separate hosting, kan du prøve WordPress -webstedsbygger.

12. SITE123.

Site123 Logo

Den nemmeste gratis webstedsbygger til små websteder (gratis – $ 12,80 / måned)

SITE123 er en simpel webstedsbygger, der giver brugerne en gratis plan om at prøve et nyt websted. Når du tilmelder dig, får du et gratis underdomæne, 500 GB lagerplads og 1 GB båndbredde. Du kan også forbinde dit eget domæne (eller købe et inden for dit kontrolpanel) med præmieplaner helt ned til $ 12,80 / måned.

De har en stabil 99,97% oppetid, 200+ designskabeloner at vælge imellem, og eCommerce -planer starter fra omkring $ 22 / måned. Når du har tilmeldt dig, kan du betale hurtigt via PayPal eller kreditkort og konfigurere det på få minutter.

Site123 -startside

De er kendt som SITE123 på grund af de tre lette trin til at oprette et websted:

 1. Vælg din webstoftype
 2. Upload dit indhold
 3. Udgiv dit websted

Når dit websted er live, har de også SEO -værktøjer til at optimere dine titler, metabeskrivelser og andre elementer, der er nødvendige for at forbedre din placering.

Deres avancerede, professionelle og guldplaner leveres med e -mail -konti, og du kan købe yderligere e -mail -konti adskilt fra planerne. Og hvis du er utilfreds med din nuværende plan, kan du nemt ændre eller opgradere den og bare betale forskellen.

Hvis du ønsker at bygge et nyt websted med SITE123, skal du registrere et gratis domænenavn, vælge en grundlæggende plan og bruge deres webstedsbygger. Med dette websted følger ubegrænset båndbredde, plugins, kontaktformularer og avancerede funktioner, der hjælper dig med at rangere i søgemaskiner.

Samlet set er SITE123 den bedste træk -og -slip -builder til folk, der ikke har en webdesigner og ønsker at komme ind på webstedsopbygning uden at kende viden.

13. Hibu.

Hibu logo

Bedste Digital Marketing Website Builder til lokale virksomheder ($ 99)

Hibu er et internet serviceselskab grundlagt i 2001. De er bedst kendt for deres integrerede digitale marketingløsninger til små og mellemstore virksomheder. De hjælper med funktioner uden for standardwebstedsbyggere til små virksomheder: webstedsdesign, lokal listestyring, online anmeldelser, displayannoncering og SEO -tjenester.

Hibu -webstedsbygger

Brugere finder dine lokale fortegnelser og SEO -tjenester mest nyttige. For en lokal virksomhed er det vigtigt at opbygge din online tilstedeværelse i Google My Business, Yahoo, Bing, Yelp, de gule sider og sociale medier for at opbygge synlighed.

På den digitale marketingfront har Hibu leveret websteder med over 800 millioner besøg, 225 millioner annonceklik og over 6 millioner telefonopkald, ganske imponerende.

Når du tilmelder dig Hibu, mødes et team af digitale marketingeksperter med dig og yder personlig kundeservice. Denne support er perfekt, hvis du ikke har den nødvendige viden om brugen af ​​HTML, CSS og hostingtjenester. Med partnere som Google, Facebook, Bing og Yahoo kan du hurtigt udvikle en webstedsstrategi til din virksomhed.

De viser ikke priser på deres websted, men Hibu -prissætning indebærer generelt et gebyr på $ 100 / måned og et første installationsgebyr på $ 499 til $ 599.

Hvis du har en lokal virksomhed og har brug for hjælp til webdesign, support og synlighed i lokale fortegnelser, er Hibu din bedste løsning.

14. Jimdo.

Jimdo logo

Et personlig websted med kraften i AI (gratis – $ 9 / måned)

Jimdo giver dig mulighed for at oprette et websted på så lidt som 3 minutter ved at stille spørgsmål om din virksomhed og føre dig til de korrekte designmuligheder.

Jimdo hjemmeside

I stedet for statiske skabeloner bruger Jimdo fleksible indholdsblokke, der kan ændres baseret på brugeradfærd. Hvis du er en lille virksomhed, opretter de også automatisk menuer og navigationssider, der er skræddersyet til din branche. For eksempel får en lokal restaurant automatisk en kortside med dit logo, adresse, tekstblokke, timer og mere.

Hvis jeg skulle opsummere Jimdo i et ord, ville det være automatisering. Automatisk SEO synkroniserer din Google Search Console med tre klik. Indholdsblokke opretter websider hurtigere end ældre sidebyggere. AI stiller dig spørgsmål og opretter et websted baseret på din specifikke branchebranche.

De har en gratis plan tilgængelig med begrænsede funktioner og annoncer på webstedet. Når du opgraderer til din $ 9 / måned-plan, får du dit domæne gratis det første år, et helt annoncefrit websted, avancerede SEO-funktioner og analytiske rapporter.

Hvis du har brug for lagerfotos, bruger Jimdo AI til at oprette dit websteds billeder fra dit billedbibliotek, hvilket kan være meget nyttigt. De har også lette sociale medieintegrationer, navigationsmenuer og sidelayouts, der passer til din branche. I sidste ende vil jeg sige, at AI ligner Wix ADI, men lidt bedre.

Her er trinene til at oprette et websted med Jimdo:

 1. Opret en gratis Jimdo -konto.
 2. Besvar et par spørgsmål, og Jimdo indsamler dine virksomhedsoplysninger fra Facebook og Google.
 3. Vælg et færdigt design. Jimdo vil bruge fotos og tekst, du allerede har fra dine fortegnelser, og kan levere mere personligt tilpasset indhold.
 4. Foretag de sidste ændringer og sidste hånd.
 5. Udgiv dit nye websted.

Hvis du er en person, der ønsker at bygge et websted på under 3 minutter med kraften i AI, er Jimdo en god mulighed for dig.

15. BigCommerce.

BigCommerce -logo

Bedst til store onlinebutikker ($ 29 / måned)

BigCommerce er ikke din typiske webstedsbygger, men en kraftfuld e -handelsplatform, der også har fantastisk webstedsfunktionalitet og nul transaktionsgebyrer.

Jeg tilføjede BigCommerce til denne liste på grund af dets meget avancerede funktionssæt. Disse funktioner inkluderer bedst i klassen SEO (URL-struktur, webstedshastighed, oppetid), temaer optimeret til konverteringsfrekvens og over 600 produktmuligheder.

Hvis du ønsker at bygge et websted og måske sælger produkter en dag, er BigCommerce kun $ 29,95 / måned og har mere avanceret funktionalitet end andre værktøjer på denne liste.

Hvis du ønsker at tilføje indkøbsvognsoftware til dit websted, behøver du ikke lede længere end BigCommerce. For det første elsker jeg deres gratis temaer, fordi optimering af konverteringsfrekvens er en topprioritet for deres websider.

Websteder ser godt ud, indlæses hurtigt og optimeres til konverteringer. Jeg bruger i øjeblikket deres BigCommerce -plugin til WordPress til at sælge digitale produkter på mit WordPress -websted, og hastigheden er fantastisk. I stedet for at ødelægge hostingvirksomheder, der deler ressourcer, bruger BC4WP en open source API, som muliggør front-end indhold i WordPress og en back-end handelsmotor i BigCommerce:

BigCommerce til WordPress -websted

Jeg installerede oprindeligt WooCommerce -pluginet (og dets tre yderligere nødvendige plugins) og var ikke fan af din indkøbskurv eller betalingssider. De var dårligt designet, opfordringsknapperne var på mærkelige steder, og jeg indså, at mit salg ville lide under på grund af brugeroplevelsen.

Ved at skifte til BigCommerce har jeg øget min konverteringsfrekvens betydeligt.

De har tre detailhandelsplaner til rådighed, lige fra $ 29,95 til $ 249,95 / måned, og de tilbyder en gratis prøveperiode på 15 dage for at oprette dit websted.

16. Pixpa.

Pixpa logo

Ideel til fotografer og kunstnere ($ 6 / måned)

Pixpa er en webstedsbyggerplatform designet til kreative fagfolk og er bedst til fotografer og kunstnere.

De tilbyder en prøveperiode på 15 dage, hvor du kan se, om det passer til dine behov eller ej.

Som mange andre platforme behøver du ikke at lære at kode for at oprette et websted. Deres temadesign tager hensyn til fotografer, kunstnere og designere. Billedvenlige temaer vil passe dig, hvis du er en kreativ professionel.

Pixpa webstedsbygger

Alle temaer fungerer også godt på mobile enheder, og de har over 35 at vælge imellem.

Hvis du er en blogger, kan dens flere blogfunktion på et enkelt websted appellere til dig. Der er endda masser af indstillinger for gallerilayout på Pixpa, så du kan vise dine billeder på mange forskellige måder. Du kan også administrere SEO -dataene for hver side.

Den komplette eCommerce-integration giver dig mulighed for at sælge fysiske og digitale varer samt de tjenester, du tilbyder. Hvis du er fotograf, kan du sælge dine billeder gennem gallerier, i stedet for at bruge butikken.

Pixpa tilbyder kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen via e -mail og chat. Der er ikke noget direkte hjælpelinjenummer, som du kan ringe til og stille spørgsmål. Videnbasen er dog ret omfattende.

Priser:

Pixpa er ganske rimeligt prissat med sin månedlige plan, der starter ved $ 6, hvilket stiger, hvis du vil sælge flere produkter og tilføje mere plads til originale filer.

Grundplanen giver dig 2 GB plads, og du kan tilføje op til 10 produkter til din e -handelsbutik. Selvom du efter det første år skal betale domænenavnet separat til tjenesteudbyderen.

Samlet set er Pixpa en god mulighed, hvis du er en kreativ professionel på et budget. Deres software er bedst, hvis du vil administrere dit websted, klientgallerier og blog alt på ét sted.

17. Designmodo.

Bedst til startups, der ønsker at oprette (gratis) startsider.

DesignModo: designværktøj

Designmodo er et designværktøj, der hjælper dig med at designe dine websteder og e -mails.

Hjemmesidebyggeren tilbyder tre biprodukter, nemlig dias, postkort og Designmodo Startup. Mens Designmodo Slides og Startup hjælper dig med at oprette websteder, er Designmodo Postcards til oprettelse af e -mail -nyhedsbreve.

DesignModo Produkter

Designmodo Slides bruges af massive virksomheder som Nike, Adobe, GoDaddy, NASA, Ikea og Microsoft og hjælper dig med at oprette statiske og animerede webstedsskabeloner på egen hånd.

Du kan bruge præfabrikerede webstedsskabeloner og dias til dit websted. Du kan vælge mellem over 200 dias, 118 webstedsskabeloner og 30 paneler. Det er også let at konfigurere elementer som sidebjælke, rullemenu, kontaktformular, navigation, pop-ups og knapper.

Plus, det drager fordel af letforståelige programmeringssprog som HTML, CSS og JS. Du kan ændre koden, når du vil, uden at skade indlæsningshastigheden på dit websted eller ændre andre dele af dit live -websted.

På den anden side er DesignModi Startups et starttema -designværktøj, der kan hjælpe dig med at oprette opstartswebsteder. Det leveres med over 300 præbyggede blokke og en træk-og-slip-builder til at bygge dit websted og destinationssider.

Desuden opretter Designmodo websteder, der er optimeret til alle enheder, inklusive mobiltelefoner, tablets og stationære computere. Det er også kompatibelt med alle nethindenheder.

Du behøver heller ikke redigere backend -systemet for at foretage ændringer. Den tilpassede temaskaber giver dig mulighed for at redigere og tilføje indhold visuelt.

DesignModo - Funktioner

Designmodo Startup kan også integreres med Google Fonts, der hjælper dig med at vælge den skrifttype, du ønsker. Ubegrænsede webstilarter og muligheden for automatisk at skrive semantiske HTML -koder er også nyttige til at oprette et websted til din opstart.

Det faktum, at Designmodo leveres med en e -mail -builder, er også et plus, da det hjælper dig med at integrere dit websted og e -mail -marketingproces. E -mail -skaberen opretter e -mail -nyhedsbreve, der er kompatible med platforme som Gmail, iPhone Mail App, Outlook Mail osv.

E -mail -skaberen kommer også med sin egen træk -og -slip -skaber til oprettelse af nyhedsbreve. Du kan oprette din e-mail fra bunden eller vælge mellem over 100 foruddefinerede e-mail-skabeloner, der kan tilpasses.

Andre nøglefunktioner omfatter:

 • Dens software hjælper dig også med projektledelse.
 • Det tilbyder ubegrænsede effekter og dias.
 • Omfattende kundesupport og automatiske opdateringer.
 • Eksporter dit komplette websted (med billeder, tekst og stilarter) til dit system.
 • Det kan integreres med forskellige tredjepartsværktøjer som Trello, Slack, MailChimp osv.
 • Giver en freemium -plan.

Priser:

De giver forskellige planer for deres to produkter: Designmodo Slides og Designmodo Startups:

Designmodo dias:

 • Demo: $ 0 (intet kreditkort er påkrævet)
 • Månedligt: ​​$ 29 pr. Måned
 • Kvartalsvis: $ 49 hvert kvartal
 • Årligt: ​​$ 179 om året

Bortset fra demoplanen tilbyder alle planer 200+ dias og skabeloner, projektstyring, support og opdateringer og mere.

Designmodo opstart:

 • Indgående: gratis plan
 • Kvartalsvis: $ 89 pr
 • Årligt: ​​$ 249 om året

Alle planer (inklusive gratisplanen) giver fuld adgang til alle Sigmas gratis skrifttyper og funktioner. De betalte planer tilbyder også ubegrænset eksport og prioriteret support.

18. Tvivl.

Duda webstedsbygger

Bedste webstedsbygger til flersprogede websteder og agenturer ($ 14 / måned)

Duda er en webstedsbygger, der har eksisteret siden 2008 og skiller sig ud med sine flersprogede muligheder. Det har også nogle fede temaer, gode SEO -funktioner og er optimeret til hastighed. 

Tvivl startside

De er også et godt værktøj til bureauer. Med klientstyringsværktøjer kan agenturer anvende en hvid etiket på software og sende forhåndsvisninger af websteder til klienter og løse kommentarer.

En anden cool funktion er de dynamiske sider.

Teams kan fremskynde processen med oprettelse af websteder ved at bruge flere sider baseret på layout og indhold, der er gemt i editoren.

Duda er vært for sine websteder på Amazon AWS og kan prale af imponerende 99,99% oppetid. Det er også ret fleksibelt og udvideligt med udviklingsværktøjer og integrationer med dets API. 

Multisprogsmuligheder giver dig mulighed for at oprette websteder på mere end 55 forskellige sprog. Du kan også forbedre din internationale SEO med sprogspecifikke webadresser baseret på geografisk målretning.

Dudas grundlæggende plan starter ved $ 14 / måned og giver et AWS-hostet websted og e-mail support. 

Deres agenturplan er $ 59 om måneden og giver fire websteder, prioriteret support, dynamiske sider, adgang til klient- og teamstyringsværktøjer og alle andre funktioner. 

Generelt er de en god webstedsbygger til bureauer, der opretter en masse små websteder og har internationale kunder. 

Hvad er en webstedsbygger?

En webstedsbygger er et værktøj, der giver alle mulighed for at administrere et websted og et domænenavn uden manuel kodning. Med andre ord er en webstedsbygger et værktøj eller et softwareprogram, der hjælper dig med at oprette et websted.

I gamle dage på nettet havde programmerere brug for at kende HTML og CSS for at oprette et websted. I dag, hvis du vil kode et websted, er der en stejl indlæringskurve – du skal have omfattende kendskab til JavaScript og PHP. Ikke sådan med webstedsbyggere. 

Disse værktøjer hjælper alle fra små virksomheder og bloggere til nyhedswebsteder og e-handelsvirksomheder til nemt at oprette websteder på få minutter.

Hvad er den bedste webstedsbygger til små virksomheder?

Den bedste software til små virksomheder giver dig alt, hvad du har brug for for at få den hurtigt konfigureret. Skaberen har brug for konstant oppetid, så hans websted ikke går ned og skal levere e -mail -konti til sine medarbejdere.

Små lokale virksomheder har også brug for unikke webstedsfunktioner som kort og rutevejledning, driftstimer, evnen til at dele kuponer, fotogallerier, integrationer af sociale medier og mere.

Mens de fleste softwareværktøjer på denne liste dækker det grundlæggende, som små virksomheders websteder har brug for, er der nogle få, der skiller sig ud over resten.

Her er mine valg til den bedste webstedsbygger til små virksomheder:

1. Wix.

Wix er mit valg nr. 1, da det er den letteste og mest funktionsrige platform på markedet for små virksomheder og har nogle af de bedste temaer.

Wix til små virksomheder

Virksomheder kan nemt forbinde deres domæne til Wix.com, vælge et tema til deres websted, tilføje deres oplysninger og klikke på udgiv.

Selvom Wix ikke er så brugervenlig som grundlæggende redaktører som Hibu eller SITE123, gør temaerne og SEO-funktionerne det til et særklasse for virksomheder, der ønsker at opbygge en online tilstedeværelse.

Her er nogle unikke funktioner, der gør Wix til en god mulighed for små virksomheder:

 • Bliv let fundet online ved at synkronisere din Google My Business -side.
 • Du kan oprette forbindelse til Google Search Console, så Google automatisk kan indeksere dit websted. Du begynder at dukke op i søgeresultaterne i løbet af få minutter. 
 • Brug den indbyggede planlægger til at booke aftaler. 
 • Du kan oprette og sende fakturaer ét sted.
 • Opbyg hurtigt din kundes e-mail-liste med indbyggede e-mail-marketingværktøjer.
 • Tilføj tilpassede formularer som kontaktformularer, undersøgelser, spørgeskemaer og meningsmålinger for at indsamle oplysninger fra webstedets besøgende.

Samlet set gør Wix det let at opbygge et solidt virksomhedswebsted på en eftermiddag. Selvom jeg er en blogger, og jeg bruger WordPress til dette websted, har jeg oprettet websteder til små virksomheder til venner og familie, og jeg bruger altid Wix.

2. Hibu.

Hibu er mit nr. 2 valg for virksomheder på grund af dets digitale marketingfunktioner. Nøglen til at få trækkraft som en lokal virksomhed er at have en stærk online tilstedeværelse på Google, Facebook og alle lokale mapper. Og ikke nok med det.

Du bør også tage skridt til at forbedre dine lokale placeringer og vide, at Google bestemmer lokale placeringer baseret på relevans, afstand og fremtrædelse.

Hibu ved dette og hjælper med alle aspekter af digital marketing, herunder lokal noteringsstyring, online anmeldelser, social media marketing, søgemaskine marketing (SEM) og søgemaskineoptimering (SEO).

3. SITE123.

Hvis du ikke er teknisk vidende og bare vil have et enkelt websted, hvor folk kan finde din virksomhed online, er SITE123 en god mulighed for dig.

På grund af sin tre-trins enkelhed, når man starter et websted, burde næsten enhver virksomhedsejer kunne oprette et simpelt 3-5 sider langt websted med deres software.

Selvom jeg anbefaler en af ​​de to ovenfor, gør SITE123 det let, hvis du skal have gjort noget hurtigt.

Hvad er den bedste e -handelswebstedbygger?

De bedste e -handelswebstedsbyggere tilbyder nemme måder at trække og slippe indhold på dit websted samt robuste e -handelsfunktioner som produktsider, forsendelsesintegrationer, produktmuligheder, kuponer, betalingsgateways og mere.

Her er mine valg til den bedste e -handelswebstedbygger:

1. Wix.

Wix e -handel

Wix har stærke online salgsmuligheder og er meget let at bruge. De får også point for nogle fede e -handelstemaer.

Her er de enkle trin til at oprette dit eCommerce -websted med Wix:

 1. Log ind på din Wix -konto. 
 2. Vælg mellem et af over 500 e -handelswebstedstemaer.
 3. Tilpas designet af din butik.
 4. Føj dine produkter til din online butik.
 5. Tilslut din betalingsudbyder efter eget valg, og konfigurer dine forsendelsesindstillinger.
 6. Vælg et tilpasset domæne til dit nye websted. 
 7. Udgiv dit websted, og begynd at sælge online. 

Sørg for at tjekke min guide til de bedste e -handelsplatforme for mere information.

2. Shopify.

Shopify er mit valg nr. 2 til opbygning af en onlinebutik, da biblioteket med apppartnere og brugervenlighed giver næsten alle mulighed for hurtigt at starte et websted. De har en fantastisk kombination af onlinebutiksfunktionalitet med webstedsfunktioner.

Med over 70 temaer at vælge imellem og native blogfunktionalitet kan du oprette et websted og tilføje produkter på få minutter.

3. BigCommerce til WordPress.

BigCommerce er en fantastisk platform og har stærk backend -funktionalitet, men det er bag Shopify på denne liste, fordi det ikke er en webstedsbygger i hjertet. Det er designet mere til avancerede onlinebutikker med store salgsmængder, ikke nogen der bare ønsker at bygge et websted.

Selvom backend-funktionerne er solide, mangler nogle generelle webstedsfunktioner, med få temaer at vælge imellem, lidt vanskelige at bruge træk-og-slip-værktøjer og begrænsede blogfunktioner.

Hvis du vil oprette et indholdsrigt websted, kan jeg varmt anbefale BigCommerce-pluginet til WordPress. Du kan installere pluginet fra dit WordPress dashboard og synkronisere produkter med dit WordPress -websted via BigCommerce API.

Denne kombination giver dig mulighed for at have alle funktionerne i WordPress med en kraftfuld e -handelsmotor, der brænder din butik op og ikke bremser den.

Ofte stillede spørgsmål om webstedsbyggere.

Hvor meget koster det at bygge et websted?

Webstedsbyggere opkræver generelt et månedligt gebyr og tilbyder forskellige prisplaner afhængigt af de funktioner, du har brug for. I gennemsnit koster webstedsbyggere mellem $ 3 og $ 50 pr. Måned. De leveres også med filhåndtering og hosting, men du skal købe dit eget domænenavn.

Hvis du leder efter funktionalitet for e-handelsplatform, starter den normalt ved mellempriserne på omkring $ 20-30 pr. Måned.

Er Wix bedre end WordPress?

Wix og WordPress har deres egne styrker og svagheder, og det at vælge den ene frem for den anden afhænger af dine behov. Selvom Wix er lettere at bruge og dækker både opbygning og hosting af et websted, kræver WordPress, at du får en separat webhost. WordPress er også bedst til SEO, personalisering og blogging -funktioner.

I sidste ende, hvis du er en lille virksomhed, der har brug for et simpelt websted, er Wix en god mulighed. Hvis du har brug for et mere komplekst websted eller vil starte en blog, er WordPress den bedste løsning.

Hvor meget koster et websted om måneden?

Omkostningerne ved at administrere et websted månedligt varierer fra $ 3 til $ 50 pr. Måned. Du skal tage højde for den månedlige pris på dit webstedsbygger og beregne de årlige omkostninger for dit domænenavn.

For eksempel er et domænenavn for $ 10 pr. År og en Weebly -plan for $ 6 pr. Måned $ 6,83 pr. Måned. Dette tager ikke hensyn til tredjepartstjenester som e -mailmarketing eller SEO -værktøjer til at opbygge din webtilstedeværelse.

Har Google en webstedsbygger?

Google har en enkelt sides webstedsbygger, der ganske enkelt kaldes “Website”. Det er gratis at bruge og giver små virksomheder mulighed for hurtigt at oprette og administrere et websted på stationære computere eller mobile enheder. Selvom værktøjet er let at bruge, er det bestemt ikke det bedste webstedsværktøj at bruge, da det mangler brugerdefinerede funktioner, SEO -værktøjer og andre vigtige elementer i at drive et websted.

Kan jeg få et gratis websted til min virksomhed?

Ja, du kan få et gratis websted til din virksomhed, men der er nogle begrænsninger. For eksempel har Wix en gratis plan, men du får ikke dit eget tilpassede domænenavn. Hvis du vil have dit eget “dot com” domænenavn, skal du købe dit domæne og vælge en betalingsplan.

Opsummerende.

Der har du det: min liste over de bedste webstedsbyggere. Da der er 74 muligheder til rådighed, har jeg samlet listen til de bedste, så du kan vælge den rigtige mulighed for din virksomhed eller dit brand online.

 • Hvis du leder efter den bedste overordnede webstedsbygger, kan jeg varmt anbefale at starte med Wix.
 • For de bedste designs og skabeloner, tjek Squarespace.
 • Hvis du har brug for et e -handelswebsted for at sælge produkter online, er Shopify en god mulighed.

Hvilken webstedsbygger bruger du?

Hvis du vil sælge produkter online, kan du tjekke mine anmeldelser af de bedste e -handelsplatforme. Og hvis du bare skal udgive en simpel landingsside, kan du læse mine anmeldelser af de bedste landingssidebyggere.