17 bedste e -handelsplatforme anmeldt og sammenlignet (2022)

E-handel overtager vores liv stille og bekvemt. Ifølge Jeff Bezos har Amazon mere end 100 millioner Amazon Prime -medlemmer. Gratis forsendelse er normen. Den to-dages forsendelse bliver til en en-dages eller to-timers forsendelse.

Hvis du vil starte din e -handelsbutik, kan det være svært at vælge de bedste e -handelsplatforme – der er over 477 forskellige muligheder.

Jeg vil gøre denne beslutning lettere ved at vise den bedste e -handelssoftware, så du kan finde den rigtige løsning til din online butik. Lad os se det i øjnene: Med så mange muligheder på markedet er der kun få tilbage i sidste ende, så du skal sørge for at vælge vinderen.

Hvorfor skal du stole på disse anmeldelser?

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for e-handel:

 • Jeg har administreret marketingteam for e -handelsmærker, der tjener over $ 100 millioner om året.
 • I en tidligere stilling var jeg i lagre og håndterede engrosforsendelser.
 • Jeg har klaret otte handelsbudgetter på 8 tal / år.
 • Jeg har arbejdet for SaaS-virksomheder inden for e-handel.
 • Og jeg har lanceret onlinebutikker på næsten alle platforme.

Disse anmeldelser er kategoriseret baseret på pris, pålidelighed, teknisk support, funktioner, skalerbarhed, produktmuligheder, forsendelse, overholdelse, dashboardoplevelse og mere.

Vi vil også sammenligne og gennemgå ting som:

 • De bedste muligheder for små virksomheder.
 • De bedste billige, gratis og open source -muligheder.
 • Platformene med de bedste temaer og webstedsdesign.
 • Forretningsløsninger til store mærker.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtager affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har brugt og prøvet, og som jeg mener er de mest effektive til at starte og administrere en online butik. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste e -handelsplatforme?

E-handelsplatforme er robuste, komplette softwareværktøjer til salg af produkter online. Når du vælger blandt de bedste muligheder, er der mange overvejelser, og hver e -handelswebstedbygger tilbyder forskellige funktioner.

For eksempel vil dine behov være forskellige, hvis du sælger tre produkter mod 100. Eller hvis du vil lave drop shipping i stedet for din egen forsendelse og opfyldelse.

I sidste ende skal e -handelssoftware give dig mulighed for hurtigt at tilføje dine produkter, tilbyde kuponer og rabatter og automatisk spore beholdning. De skal også hjælpe med at administrere forsendelse og opfyldelse, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Her er mine valg af de bedste e -handelsplatforme at prøve i år:

1. Wix.

Bedste e -handelsplatform til små virksomheder ($ 23 / måned).

Wix er en hurtigt voksende webstedsbygger, der giver brugerne mulighed for at opgradere til fuld eCommerce -funktionalitet for $ 20 pr. Måned. De indeholder hundredvis af designeroprettede skabeloner, kampagner og gavekort, smukke produktgallerier og let indsendelse og administration af ordre.

De optimerer automatisk din online butik på mobile enheder, herunder iPhones og Android -enheder (Apple og Google). Du kan også tilpasse udseendet af dit mobile e -handelswebsted med sit værktøj til opbygning af onlinebutikker. Du behøver ikke at dykke ned i HTML eller CSS for at oprette et imponerende websted med Wix.

De har et fremragende udvalg af produktgallerier til at designe deres produkter på en smuk (og konverteringsoptimeret) måde.

Wix E -handels produktgallerier

Disse produktgallerier ser også flotte ud på mobile enheder og passer i et stablet format.

Wix er også kendt som et af de nemmeste værktøjer at bruge i både webstedsbygger og e -handelsplads.

Bogstaveligt talt tager det kun syv trin at opbygge din online butik:

 1. Log ind på din konto, eller registrer dig gratis.
 2. Vælg en skabelon i kategorien Online Store.
 3. Rediger teksten, og tilføj dit firmanavn.
 4. Klik på “Min butik” og “Administrer din butik”.
 5. Føj produkter til din butik.
 6. Vælg “Detailindstillinger” for at tilføje betalinger, forsendelse og butiksindstillinger.
 7. Udgiv dit websted, og opret forbindelse til dit eget domæne.

Endelig tilbyder Wix sikker betaling, 24/7 kundesupport, flere betalingsmuligheder og -løsninger, global forsendelse og skatter, kuponer og rabatter for at hjælpe dig med at sælge mere.

Prøv Wix gratis, og begynd at sælge dine produkter online.

Kom i gang med Wix

2. BigCommerce.

Den bedste e -handelsplatform for store virksomheder bygget i stor skala ($ 29,95 / måned).

BigCommerce er min anbefaling til e -handelsplatform nr. 1. 2. De har de bedste SEO-funktioner i klassen, 40+ betalingsgateways, avancerede produktmuligheder, 24/7 support og kan skalere med din e-handelsvirksomhed op til over $ 100 millioner om året.

Det er det, der normalt sker. 

En ejer af en lille virksomhed beslutter sig for at gå ind i e-handel og vælger en platform som Shopify på grund af dens navnegenkendelse. Efter 6-12 måneder begynder de at øge salget og betale mere for apps og tilføjelser for at hjælpe deres e-handelsvirksomhed med at vokse.

Efter et stykke tid nåede de et vækstloft. Disse brugere kan opleve, at de betaler hundredvis af dollars hver måned for apps, deres SEO er dårlig, eller de udkonkurrerer deres platform.

Login til BigCommerce:

BigCommerce -startside

De er den mest åbne SaaS e -handelsplatform på markedet – åbne API’er, nul transaktionsgebyrer og et åbent partnerøkosystem.

BigCommerce har to produkttilbud: BigCommerce (dit virksomhedstilbud) og BigCommerce Essentials (bygget til små virksomheder). Begge er designet til at skalere med din vækst.

For det første er de en tilgængelig platform for ejere af små virksomheder på grund af deres indbyggede funktioner og funktionalitet. Der er dog en lidt højere indlæringskurve end et enklere værktøj som Wix.

De er også perfekte til virksomhedsmærker, der ønsker at droppe dyre lokale løsninger som Magento og gå til software as a service (SaaS). Mærker som Ford, Toyota, Skullcandy og andre i Fortune 1000 bruger BigCommerce og kan let generere mere end $ 100 millioner i årligt salg uden problemer.

I december 2018 lancerede de BigCommerce til WordPress, et “headless commerce” -produkt, som giver brugerne mulighed for at administrere deres frontend-indhold på WordPress og deres back-end e-handel med BigCommerce.

Denne brug af API giver mulighed for hurtigere WordPress -webstedshastighed end fundet med andre WordPress eCommerce -muligheder som WooCommerce, som installerer flere plugins for at fungere og hæmmer ydeevnen.

Deres planer starter ved $ 29,95 / måned, og med det får du en mærkevarebutik og et domænenavn med mulighed for at sælge på Amazon, eBay og sociale medier som Facebook, Instagram og Pinterest.

De har en simpel brugergrænseflade til at opbygge din onlinebutik, herunder sektioner til dine ordrer, produkter, marketing, analyser, skatter og din butiksfacade:

BigCommerce Dashboard

Med de nyligt udgivne BigCommerce -forsendelsesfunktioner får du nedsatte fragtpriser og mulighed for at udskrive forsendelsesetiketter og styre overholdelse direkte fra dit dashboard.

Deres temaer er fuldt lydhøre og optimeret med konverteringsrater i tankerne. De tilbyder også gratis SSL -certifikater, har en klar prisstruktur og igen nul transaktionsgebyrer.

BigCommerce modtager min højeste anbefaling til mellemstore og store virksomheder og kan starte med en gratis 15-dages prøveperiode.

Prøv BigCommerce

3. Shopify.

Fremragende e -handelssoftware til Dropshipping ($ 29 / måned).

Shopify er et e -handelscenter, der er hjemsted for mere end 400.000 forhandlere rundt om i verden. Når du tænker på e -handel, kan dit sind gå direkte til Shopify. De er et canadisk firma, der blev lanceret i 2004 og hurtigt blev et af de hurtigst voksende SaaS -virksomheder i Nordamerika.

Utilfredse med eksisterende mobilapplikationer og e-handelsprodukter på markedet skabte Tobias Lütke, Daniel Weinand og Scott Lake deres open source webapplikation med Ruby on Rails og udgav den efter to måneder.

Det program blev til Shopify.

En af grundene til, at Shopify fik massiv mærkebevidsthed, var at tiltrække et publikum af “drømmere”, nye brugere, der ønsker at blive rige på e-handel.

Med sine integrationer kan selv de mest uerfarne brugere relativt let oprette en dropshipping -butik. Jeg prøvede det. Efter at have valgt min beholdning integrerede jeg et par dropshipping -udbydere med Shopify og lancerede en testbutik.

Hvordan fungerer drop shipping?

Det var let at designe et attraktivt websted og tilføje produkter. Men bare fordi du har en online butik, betyder det ikke, at det er en succes – du skal markedsføre din virksomhed.

Nogle ulemper ved Shopify er dens SEO -regler. Strukturen på din webadresse er låst i dens format. For eksempel tvinger Shopify dig i stedet for kategorisiderne på campingsite.com/tents til at bruge deres format på campingsite.com/collections/tents. Denne struktur er ikke ideel til søgerangeringer, især i betragtning af at “kategori” er en undermappe på højere niveau end det mest kritiske søgeord “butikker”.

For det andet har de færre produktmuligheder end BigCommerce. Hvis du f.eks. Sælger T-shirts, og du har forskellige farver, materialer og størrelser, tilføjes dine SKU’er hurtigt. Shopify er begrænset til kun 100 produktvarianter; det er ikke nok, hvis du har mange forskellige produktkombinationer.

Begrænsninger til side, Shopify er en pålidelig e -handelsplatform, der fungerer godt for små virksomheder.

Shopify har tre planer, der spænder fra $ 29 til $ 299. Plus, dens Shopify Plus -forretningsplatform tilbyder sine egne tilpassede priser.

Alle planer inkluderer ubegrænsede produkter, gratis SSL, rabatkoder, lagerstyring, flersproget support, nemme købsknapper, forladt vogngendannelse, marketingfunktioner og support døgnet rundt.

For at prøve dem selv tilbyder de en gratis 14-dages prøveperiode.

Du kan også læse min fulde Shopify -anmeldelse eller mine artikler med sammenligninger af BigCommerce vs Shopify og Wix vs Shopify.

Prøv Shopify

4. Påkrævet.

Bedst til Magento og WooCommerce Managed Hosting ($ 19 pr. Måned). 

Nexcess e -handelshosting

Nexcess er en alsidig hostingtjenesteudbyder med hostingmuligheder til alle dine behov, herunder WordPress, Magento, WooCommerce Hosting og mere. De har også hostingtjenester til e-handelsplatforme som Drupal og BigCommerce. 

Du får funktioner som PHP-optimering, PHP7-understøttelse, overvågning og reaktion døgnet rundt alle ugens dage, nær-øjeblikkelig caching af aktiver, container-plugins og mere. Du får også et-kliks automatisk skalering til at håndtere en stejl stigning i trafikken. 

Og ikke kun hosting, de hjælper dig også med at bygge et udstillingsvindue til din WooCommerce -butik med deres StoreBuilder -værktøj. Bare besvar et par relevante spørgsmål, og værktøjet udvikler et unikt udstillingsvindue baseret på dine svar.

Nexcess e -handelsdiagram

De skåner heller ikke nogen indsats, når det kommer til kundeservice. Du kan forvente ekspertstøtte døgnet rundt, 365/7, proaktiv serviceovervågning og gratis migrering af websteder. 

Hvis du vælger fuldt administreret Magento Hosting, modtager du assistance fra en Magento Master på personalet. 

WooCommerce -hosting leveres med funktioner som forladt kortplugin, plugin til sidebygger, billedkomprimering, AffiliateWP og Glew.io -integration til avanceret analyse. 

Andre nøglefunktioner omfatter: 

 • Et integreret CDN med 22 placeringer.
 • PCI -overholdelse.
 • Skyaccelerator for at fremskynde indlæsningstider.
 • Tilpasselig teknisk stak.
 • Forberedelse af udviklingsstedet for at teste opdateringerne. 

En af mine yndlings ting ved Nexcess er, at alle dens funktioner er tilgængelige med hver plan, selv den mest grundlæggende plan. Omkostningerne varierer baseret på faktorer som opbevaring og båndbredde. 

Prisplaner: 

WooCommerce Hosting kommer med seks planer, herunder: 

 • Starter: $ 19 pr. Måned (1 butik, 30 GB lagerplads, op til 500 ordrer i timen)
 • Skaber: $ 79 pr. Måned (3 butikker, 60 GB lagerplads, op til 1.000 ordrer i timen)
 • Købmand: $ 149 pr. Måned (5 butikker, 100 GB lagerplads, op til 2.500 ordrer i timen)
 • Standard: $ 299 pr. Måned (10 butikker, 300 GB lagerplads, op til 3.000 ordrer i timen)
 • Vækst: $ 549 pr. Måned (20 butikker, 500 GB lagerplads, op til 5.000 ordrer i timen)
 • Forretning: $ 999 pr. Måned (30 butikker, 900 GB lagerplads, op til 10.000 ordrer i timen)

 Du får også fire måneder gratis, når du tilmelder dig årsplanen. 

Magento -administrerede hostingplaner starter også fra $ 49 pr. Måned og går op til $ 849 pr. Måned.

Prøv Nexcess gratis i 14 dage.

Prøv Nexcess

5. Square Online.

Bedst til lokale detailhandlere og virksomheder, der ønsker at komme rundt online (gratis – $ 72 / måned)

Square, det populære POS-system, lancerede Square Online som et e-handelstilbud for at hjælpe detailhandlere med at flytte deres forretninger online.

Square online

Det er en stærk selvstændig e-handelsplatform, men det tilføjer også gode muligheder for lokale virksomheder som afhentning af kantsten og lokal levering.

Sådan kan du komme i gang med Square Online:

 • Byg dit websted ved hjælp af dine præfabrikerede skabeloner, tilføj sider med sideditorer, og tilføj dine butiksoplysninger.
 • Føj produkter til din butik.
 • Start din butik gratis (du betaler kun 2,9% + $ 0,30 pr. Transaktion). Eller du kan opgradere til en betalt plan for mere avancerede funktioner.

Det er en meget let opsætning og fleksibel mulighed designet til små virksomheder, der ønsker at flytte online hurtigt og nemt.

Du kan sælge direkte fra dit Instagram -feed og derefter udvide til et fuldt e -handelswebsted, når du er klar.

En anden vigtig funktion er dens sikre online betalinger og kundernes mulighed for at betale via Apple Pay og Google Pay.

Square Online har også en række unikke funktioner til små virksomheders websteder:

 • Online madbestilling til restaurantwebsteder.
 • Værktøjer til online og ansigt til ansigt detail.
 • Book online via Square -aftaler.
 • Evnen til at tage imod donationer til nonprofit websteder.

Firkantet online pris

Firkantet online pris

Square Online har en helt gratis plan, der inkluderer ubegrænsede produkter, intern og on-demand levering, gavekort og kuponer, SEO-værktøjer, et SSL-certifikat, Instagram-integration, lagersynkronisering med Square POS og mere.

Du betaler bare transaktionsgebyret på 2,9% + $ 0,30 og $ 0,50 pr. Forsendelse. En ulempe ved denne plan er, at du ikke kan bruge dit eget domænenavn.

Hvis du vil opgradere til en af ​​deres betalte planer, får du yderligere funktioner:

 • Professionel ($ 12 / måned): Brugerdefineret domænenavn (gratis i et år) og intet firkantet mærke.
 • Ydeevne ($ 26 / mo): Tilføj forladte e -mails, kundeanmeldelser på webstedet og rabatterede forsendelsesetiketter.
 • Premium ($ 72 / måned) – Lavere transaktionsgebyrer, højere forsendelsesrabatter og en realtidsforsendelsesberegner.

Dette er godt, fordi du kan skalere din plan, efterhånden som din online forretning vokser. Hvis du lige er begyndt at sælge online, anbefaler jeg, at du starter med din professionelle plan og derefter skalerer op til de højere planer, efterhånden som dine ordrer stiger.

Samlet set er Square Online en god mulighed, hvis du er en traditionel forhandler eller en lokal virksomhed, der ønsker at komme rundt online.

Prøv Square online

6. Zyro.

Ny e-handelsplatform Bedst til multikanalsalg ($ 14,99 / måned).

Zyro er en populær webstedsbygger, der netop har lanceret sin længe ventede e-handelsplatform Zyro.

Deres nye online butiksbygger blev lanceret i begyndelsen af ​​2022 og tager alle de fantastiske funktioner, de har udviklet gennem årene som en webstedsbygger, og tilføjer et komplet sæt e -handelsfunktioner.

Zyro e -handel

Denne platform udmærker sig på nogle vigtige områder. For det første giver de deres handlende muligheden for at sælge produkter via flere kanaler, herunder Amazon, Facebook og Instagram.

For det andet er det let at bruge. Ligesom Shopify siger de, at du kan begynde at sælge på mindre end en time. Og det er sandt. Med sine træk-og-slip webstedsfunktioner og en hurtig installationsguide er det en nem proces uden kode.

Zyro tilbyder alt hvad du behøver for at drive en online butik, herunder:

 • Ordre- og lagerstyring
 • Mere end 50 betalingsmuligheder og salg uden provision
 • Forsendelse og skatteforvaltning
 • Rabatkoder og gavekort
 • E -mail beskeder og notifikationer
 • Flere butikker: onlinebutik plus Amazon, Facebook og Instagram
 • Gratis hosting

Der er dog nogle små ulemper.

Da de er sådan en ny platform, udvikles avancerede funktioner stadig og kan være fraværende. Zyro har i øjeblikket 68 eCommerce -temaer at vælge imellem. Jeg talte også med deres team, og de lover snart at have mere end 150 nye sange. Ikke dårligt for en ny platform!

En vigtig note er, at enhver Zyro -skabelon kan bruges til en online butik; bare gå til afsnittet varer i editoren og “tilføj e-butiks funktionalitet”.

Lad os gå videre til priserne.

Zyro E -handel Priser

Ud over sin gratis plan tilføjede Zyro to nye e -handelsplaner: E -handel (den mest populære) og E -handel +.

 • Deres eCommerce-plan er $ 14,99 / måned (eller $ 8,99 / måned i en 3-årig periode).
 • E-handel + -planen koster $ 21,99 / måned (eller $ 10,99 / måned i en 3-årig periode). Denne plan tilføjer funktioner som gendannelse af forladt vogn, salg af flere kanaler og flersprogede butikker.

Samlet set, hvis du vil have en brugervenlig e-handelsplatform med flere kanaler, skal du prøve Zyro. Du kan starte med en gratis plan for at teste dit websteds funktioner og derefter opgradere til en e -handelsplan, når du er klar.

Prøv Zyro E -handel

7. Ecwid.

Bedste online butiksbygger til eksisterende websteder ($ 35 / måned).

Ecwid e-handelsplatform

Med en kundebase på 1,6 millioner små virksomheder er Ecwid en stor og en af ​​de mest populære e-handelsplatforme til rådighed. Det blev også tildelt som “Hurtigste implementeringsplatform for e -handel” af G2 Crowd.

Det er mere egnet, hvis du allerede har et websted og ønsker at tilføje en ny butik eller shoppingmuligheder til det. Den gode nyhed er, at platformen er enkel og let at bruge.

Derudover er den fuldstændig fleksibel og giver brugerne mulighed for at sælge på adskillige websteder som:

 • Amazon
 • eBay
 • Facebook
 • Instagram
Ecwid integration af sociale medier

Dette hjælper dig med at nå et stort antal købere rundt om i verden på forskellige platforme fra et enkelt instrumentbræt.

Det er bestemt også let at komme i gang med Ecwid. Og hvis du kører dit websted på platforme som Joomla, Drupal eller WordPress Business, så bliver tingene endnu lettere for dig på grund af Ecwids indbyggede integration med dem.

Derudover har den et meget tilpasset udstillingsvindue, som sikrer maksimal synlighed for dine produkter, uanset hvilken enhed kunden bruger. Du kan fremtrædende vise mærkeelementer såsom logoer, farver og meddelelser for at engagere din målgruppe.

Ecwid giver dig også mulighed for at oprette, administrere og spore alle dine annoncer direkte fra instrumentbrættet. Det er også let at vælge de perfekte Facebook -annoncer eller Google Ads.

Betalingsprocessen er ligetil, takket være Ecwids sømløse integration med over 50 betalingsgateways som First Data, PayPal, Square, Stripe, WePay og mere gennem indbygget funktionalitet med de bedste POS-systemer. 

Derudover er Ecwid en ‘PCI DSS Validated Level 1 Service Provider’, der hjælper dig med at sikre ende-til-ende datakryptering og sikre betalingsoplysninger for kunder og forhandlere.

Nogle af de andre unikke muligheder i Ecwid er:

 • Lagersporing
 • Gem yndlingsprodukter
 • En komplet kundeadressebog
 • Administrer produktmuligheder
 • Automatiske opdateringer
 • Smart forsendelsesberegninger
 • En enkel betalingsproces

Alle disse funktioner (blandt andre) hjælper Ecwid til at skille sig ud fra sine kolleger. Når det er sagt, har det også sine begrænsninger. Først og fremmest tilbyder den ikke tjenester på andre sprog end engelsk. De giver heller ikke telefonisk support.

De funktionsrige og mangfoldige prisplaner opvejer imidlertid begrænsningerne. Den gode nyhed er, at Ecwid kommer med en gratis plan, der indeholder alle de nødvendige funktioner og giver dig mulighed for at sælge ti fysiske varer på en måned.

Ecwid prissætning

De tilbyder derefter tre betalte planer.

 • Venture -planen giver dig mulighed for at sælge 100 fysiske eller digitale varer til 12,50 $ pr. Måned.
 • Forretningsplanen koster $ 29,17 om måneden, så du kan sælge 2.500 varer.
 • Den ubegrænsede plan ($ 82,50 pr. Måned) inkluderer alle salgskanaler.

Hvis du allerede har et e-handelswebsted og vil migrere det til en effektiv og brugervenlig platform til salg via flere kanaler, kan Ecwid være noget for dig. 

Du kan prøve dem med en helt gratis plan.

Ecwid test

8. 3dcart.

Bedste e -handelsplatform til websteder for små virksomheder ($ 19 / måned).

3dcart er en af ​​de hurtigst voksende e -handelsplatforme kendt for sine stærke SEO -funktioner, 50 gratis temaer og over 100 betalingsprocessorer.

Deres planer spænder fra $ 19 pr. Måned for en startbutik til $ 114,50 pr. Måned for deres Pro Store -plan. Alle planer leveres med domæneregistrering, ingen transaktionsgebyrer, ubegrænset båndbredde, en Facebook -butik, en integreret blog, API -adgang og teknisk support døgnet rundt.

3dcart funktioner

De har for nylig udgivet en ny forsendelsesopsætning og en opdatering af deres salgsfremmende værktøjer. Ved forsendelse kan du vise alle transportører og forsendelsespriser for din ordre på din betalingsside i stedet for kun én ad gangen.

Gebyrerne opkræves derefter automatisk, når en køber foretager betaling med sit kreditkort eller PayPal.

Med den avancerede Promotion Manager kan du vælge flere kundegrupper for at tilbyde en kampagne på samme tid i stedet for en gruppe som tidligere. Denne mulighed er fantastisk til B2B -mærker, der ønsker en online indkøbskurv til både forbrugere og detailhandlere.

Dens SEO-funktioner er stærke, og det udråbes som “den bedste e-handelsplatform til SEO”. Du kan oprette tilpassede webadresser, dynamiske metatags, linktitler og mere.

De tager også sikkerhed alvorligt og er 100% PCI -kompatible. Du kan også sælge uden for din e-handelsplatform med 3dcarts indbyggede Facebook-butik. Plus, du kan nå shoppere på farten med mCommerce til mobile enheder.

I sidste ende, hvis du er en lille virksomhed, der har brug for stærk SEO, marketingværktøjer og e -handelsfunktionalitet uden behov for avancerede forretningsfunktioner, er 3dcart en solid mulighed.

Du kan prøve dem med en 15-dages gratis prøveperiode.

Prøv 3dcart

9. WooCommerce.

E-handelsplatformen til WordPress (gratis og betalte plugins).

Med over 74 millioner downloads driver WooCommerce omkring 25% af online butikker verden over. Denne enkle open source e -handelsplugin til WordPress blev udgivet i 2011 og er blevet en af ​​de mest populære e -handelsløsninger på markedet i dag.

WooCommerce til WordPress

WooCommerce er et helt gratis plugin, som du kan tilføje til dit WordPress -websted. For mere avanceret funktionalitet, som du finder med andre e -handelsplatforme på denne liste, skal du dog tilføje betalte udvidelser.

En anden ulempe er skalerbarhed. Jeg installerede pluginet på mit websted og bemærkede for første gang, at det installerede i alt fire plugins til at køre, og det bremsede mit websted lidt.

Ulemper til side, der er et par grunde til, at så mange mennesker bruger WooCommerce. For det første er det en meget tilpasselig løsning. Der er et stort fællesskab af WooCommerce -udviklere, der tilføjer ny funktionalitet på grund af pluginets open source -natur.

For det andet er WordPress en af ​​de bedste SEO -platforme på markedet. Med endeløse SEO -tilpasninger og muligheden for at have mere kontrol over dine søgeresultater er WooCommerce en naturlig forlængelse af WordPress -platformen.

Det er dog ikke den eneste mulighed, da jeg i øjeblikket sælger digitale produkter på mit WordPress -websted med BigCommerce -plugin til WordPress. Jeg fandt det meget hurtigere, da det er en “headless trading” løsning, der fungerer via en API.

Generelt, hvis du har et WordPress -websted og vil tilføje eCommerce -funktionalitet gratis, så prøv WooCommerce.

Prøv WooCommerce

10. Sellfy.

Bedst til bloggere og skabere ($ 19 / måned).

Sælgende e-handelsplatform

Sellfy er en enkel, men kraftfuld e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at sælge digitale produkter, fysiske varer og abonnementer, alt fra ét sted.

Deres værktøj blev oprindeligt skabt til at sælge digitale produkter (såsom e-bøger, videoer, musik og kurser), men nu tilbyder de en fuldt funktionel platform med alle de nødvendige funktioner til også at sælge fysiske produkter.

Sellfy har indbyggede analyse- og marketingværktøjer og forbinder med over 1.000 tredjepartsapps med Zapier.

Med et brugervenligt dashboard og muligheden for at få dit websted i gang på få minutter er Sellfy bedst til bloggere, skabere og små virksomheder, der ønsker at sælge digitale produkter, abonnementer og fysiske varer på deres websted via knapper. handle ind. og på deres sociale medie profiler.

Du kan nemt integrere dit websted og dine produktsider med din YouTube -kanal, Instagram -side eller Soundcloud -konto med køb nu -knapper.

Plus, du behøver ikke at installere flere apps til dit e -handelswebsted, da Sellfy giver værktøjer til e -mailmarketing, rabatkoder, upsell -funktioner til at øge dit salg og mere.

Og da det er skybaseret, kan du bruge det fra flere enheder som pc’er, mobile enheder, tablets og bærbare computere.

Nogle af dens andre nøglefunktioner omfatter:

 • Omfattende designtilpasning gør det let for dig at tilføje dit logo, ændre farver og mere.
 • Giver dig mulighed for at tilføje dit eget tilpassede domæne
 • Du kan vælge det sprog, du ønsker til din butik
 • Tilbyder en mobilvenlig grænseflade til en problemfri oplevelse
 • Integreres med betalingsgateways som PayPal og Stripe
 • Tilvejebring dybdegående analyser for at spore bedst presterende produkter, analysere trafikkanaler, se de bedste placeringer og mere
 • Omfattende integrationer med over 1000 værktøjer
 • Overholdelse af PCI-DSS
 • Leveres med en 14-dages gratis prøveperiode

Prisplaner:

Sælgende prisplaner

Sellfy tilbyder tre prisplaner.

Den Starter Plan koster $ 19 / måned, Business Plan er $ 39 / måned, og deres Premium Plan koster $ 89 / måned.

Alle planer giver dig mulighed for at sælge dine produkter online, integrere “køb nu” -knapper, tilføje indkøbsvogne, integrere med flere betalingsmuligheder og effektive analyser.

Du skal ikke betale yderligere transaktionsgebyrer. På Business- og Premium -planer får du også e -mail -kreditter og mersalgsfunktioner, prioriteret kundesupport.

Din Premium -plan tilbyder også migrationstjenester til at ændre forskellige udbydere.

Prøv Sellfy med en 14-dages gratis prøveperiode.

Sælgende test

11. ShopBase.

Den bedste platform til private labels, grænseoverskridende handel og print on demand ($ 19 / måned).

ShopBase er en ny platform, der har eksisteret siden juni 2019. De er kendt som et godt værktøj, hvis du er dropshipping og ønsker at mærke dine produkter med en hvid etiket.

ShopBase -startside

ShopBase tilbyder fuldt tilpasselige og mobilvenlige butiksfacader skabt af et kendt designteam. Hver side har sine egne unikke indstillinger, og du kan også redigere HTML og CSS for hver side. 

Du kan redigere alle facetter af din betalingsside, hvilket er vigtigt for dine konverteringsfrekvenser for e -handel. De tilbyder også e -mails med forladt gendannelse af vogne for at tilskynde besøgende til at fuldføre deres betalinger. 

Nogle af dens andre nøglefunktioner omfatter:

 • Webhosting med ubegrænset båndbredde.
 • Et 256-bit SSL-certifikat inkluderet i hver plan.
 • Overvågning døgnet rundt og 99,98% oppetid.
 • Kraftfuld online butiksbygger. Godt designet butiksskabeloner, der er gratis.
 • Hurtig indlæsningshastighed på stedet. Det hævder at være 3 gange hurtigere end nogen anden platform på markedet.
 • 250 produktvarianter (2,5 gange mere end Shopify).
 • Det er let at importere dine produkter og overføre din butik fra en anden platform til ShopBase. Med værktøjet Migrer til ShopBase er det gratis at migrere fra en anden platform som Shopify eller WooCommerce.
 • Tilbyde premium produktsource- og opfyldelsestjenester til dropshipping -handlende.
 • ShopBase optimerer automatisk alt på dine produktsider og betalingsside for at øge konverteringer.

Bortset fra det er der kun få ulemper med ShopBase.

For eksempel er der ikke så mange apps i din appbutik at integrere i forhold til andre platforme. Hvis du ikke ønsker at droppe skib, udskrive på forespørgsel eller blive en white label -virksomhed, er ShopBase ikke noget for dig.

Deres planer starter ved $ 19 / måned, og deres grundlæggende grundplan giver alt, hvad du har brug for for at komme i gang og foretage dit første salg.

ShopBase -priser

Hvis du planlægger at starte en hvid etiket, udskrive på forespørgsel eller droppe forsendelsesvirksomhed, er ShopBase den bedste løsning for dig. 

Prøv ShopBase med en gratis 14-dages prøveperiode.

Prøv ShopBase

12. Volusion.

Den bedste brugervenlige e-handelsplatform ($ 26 / måned).

Volusion er et firma grundlagt i 1999 og lanceret i 2002 af en 16-årig ved navn Kevin Sproles. Jeg mødte ham personligt i begyndelsen af ​​2019, og han havde en ret god historie.

Volusion e-handelsplatform

Volusion er en stabil og alsidig e -handelsplatform, der har mange funktioner og en ny indholdsbygger, der næsten konkurrerer med Elementor WordPress -plugin i brugervenlighed.

Deres $ 26 / måned personlige plan leveres med ubegrænsede produkter, online support og nul transaktionsgebyrer.

I den højere ende kommer deres forretningsplan på $ 161 / måned med mere intern support. En fordel ved et Volusion-websted er, at de har et internt SEO- og marketingteam, der kan hjælpe med digital marketing og få søgemaskiners synlighed.

Topplaner kommer med “Hurtige indtjeninger på $ 100” hver måned. Hvis du er butiksejer, kan dette være en hurtig webdesignløsning, SEO -optimeringer eller anden hjælp til at forbedre webstedets ydeevne.

Hvis du vil prøve Volusion, skal du starte med en gratis 14-dages prøveperiode.

Prøv Volusion

13. nopCommerce.

Bedste open source ASP.NET e-handelsplatform (gratis).

nopCommerce er en populær gratis e-handelsplatform baseret på Microsoft-teknologi. De har eksisteret i 11 år og praler i øjeblikket med 60.000 live online butikker og mere end 150 partnere.

open source nopCommerce

ASP.NET er en open source webramme fra Microsoft, der bruges til at oprette webapplikationer med .NET -teknologi.

Denne teknologi reducerer mængden af ​​kode, der kræves, når du opretter komplekse applikationer. Dens caching-teknologi, native optimering og just-in-time kompilering øger ydeevnen på store websteder.

I modsætning til andre webstedsbyggere på denne liste, skal du bruge en udvikler, der er velbevandret i HTML, JavaScript og CSS for at udvikle et responsivt e-handelswebsted i høj kvalitet.

Det er ikke i sig selv svært at lære denne teknologi, men det er vanskeligere for ejere af små virksomheder, der hurtigt vil oprette et simpelt websted.

Deres platform er gratis, uden transaktionsgebyrer eller månedlige gebyrer.

NopCommerce-administrationspanelet giver dig mulighed for at uploade ubegrænsede produkter, administrere flere butikker og leverandører fra ét sted, beregne forsendelsespriser og bruge dets indbyggede marketingværktøjer.

De understøtter også en gratis mobilversion af dit websted uden for boksen uden behov for yderligere kodning.

Deres platform er den bedste for udviklere, små virksomheder og virksomheder med komplekse forretningsbehov. Nogle af dets hovedklienter omfatter Microsoft, The North Face og BMW Group.

Hvis du leder efter en god gratis platform, og du har brug for et helt tilpasset websted, kan du prøve nopCommerce. 

Prøv nopCommerce

14. PinnacleCart.

Alt-i-en-butiksløsning ($ 44,99 / måned).

PinnacleCart er en e-handelsplatform bygget med brugeroplevelse og optimering af konverteringsfrekvens i tankerne.

PinnacleCarts hjemmeside

De har også stærke SEO -funktioner, herunder muligheden for at indeksere dit websted på søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

Du kan også yderligere øge din produktsynlighed ved at distribuere dine produkter og tjenester til shoppingplatforme som Facebook, Amazon, eBay og mere. Derudover giver købsknapperne dig mulighed for at placere dine produkter på andre websteder eller blogs, og brugere kan købe dine varer på disse andre sider.

Ud over købsknapperne giver dens forbedrede produktværktøjer dig mulighed for at oprette dynamiske produktfortegnelser. Disse fortegnelser skaber dynamisk etiketter, administrerer beholdning, viser forskellige billeder og opretter ubegrænsede produktkategorier og attributter. Disse funktioner fungerer til både fysiske og digitale produkter og tjenester.

De har også et væld af integrationer med andre softwareværktøjer. Dashboardet giver dig mulighed for at styre alle aspekter af din e -handelsvirksomhed ét sted, og du kan hurtigt oprette forbindelse til applikationer som Avalara, Quickbooks, Shipwire og mere via dit App Center.

PinnacleCart har tre hovedplaner, der spænder fra $ 44,99 / måned til $ 199,99 / måned.

Startplanen på $ 44,99 inkluderer nul transaktionsgebyrer, ubegrænsede produkter og ubegrænsede managerkonti. Det inkluderer også en en-side checkout, leveringstider i realtid, Google Shopping, forudsigelig søgning, produktsyndikering og en delt SSL.

$ 199,99 / måned Advanced Plan giver yderligere fordele som en dedikeret SSL, ubegrænset diskplads og båndbredde og prioriteret support.

En cool funktion er for dem, der ønsker at være vært for deres e -handelswebsted på deres egen server. De kan købe en evig licens af PinnacleCart for $ 1.495 pr. Domæne. Dette inkluderer alle funktioner i den avancerede plan, et års teknisk support, et års adgang til opdateringer og 20% ​​rabat på køb af yderligere licenser.

Samlet set er PinnacleCart en robust ende-til-ende eCommerce-platform bygget med brugeroplevelse og optimering af konverteringsfrekvens i tankerne.

Hvis du ønsker at dynamisk oprette produkter og nemt synkronisere dit produktkatalog med andre platforme som Facebook, Amazon og eBay, er PinnacleCart et godt valg.

Prøv PinnacleCart med en gratis prøveperiode.

Prøv PinnacleCart

15. Kvadratisk plads.

Bedste træk og slip e -handelswebstedbygger ($ 26 / måned).

Squarespace integrerede marketingværktøjer

Squarespace er en velkendt webstedsbygger, der har grundlæggende e-handelsfunktioner i sin tredjehøjeste pris.

De har fire hovedprisplaner: to månedlige planer for webstedsbyggere og to månedlige planer for onlinebutikker:

 • Personlig plan: $ 12 / måned
 • Forretningsplan: $ 18 / måned
 • Grundlæggende (onlinebutik): $ 26 / måned
 • Avanceret (onlinebutik): $ 40 / måned

Inden jeg flyttede min blog til WordPress, startede jeg med Squarespace Personal Plan. Det var let at trække og slippe indhold til mit websted og opdatere deres foruddesignede skabeloner. Imidlertid indså jeg hurtigt, at Squarespace ikke var det bedste valg til SEO, webstedshastighed eller tilpasninger.

Squarespace gør det let for alle uden teknisk viden at oprette et websted, men hvad det får i brugervenligheden, mister det i funktionalitet og SEO -fordele. Jeg kan huske, at da jeg brugte dem, havde jeg et simpelt problem med XML -sitemap, der påvirkede min SEO, og det kunne ikke løses.

Specifikke webadresser i mit sitemap havde en skråstreg (/), mens andre ikke gjorde det, hvilket fik det til at se ud til, at alle sider havde dobbelt indhold. Kort sagt, det påvirkede min SEO, og jeg flyttede til WordPress med det samme.

Når det kommer til e-handelsløsninger, har du nogensinde hørt nogen sige: “Jeg driver min lukrative forretning online på Squarespace”? Sikkert ikke. Men hvis du allerede bruger denne platform og vil tilføje en simpel e -handelsbutik, er der nogle fordele.

Det er super let at konfigurere, og du får nogle flotte skabeloner til mobile enheder, produktstyring og integration med forsendelsesløsninger som ShipBob og ShipStation. Tredjeparts logistik (3PL) og ordreopfyldelsesvirksomheder og andre logistiksoftwareværktøjer inkluderer forsendelsespriser i realtid fra større udbydere som UPS, FedEx og USPS, og håndterer din forsendelse for dig.

Endelig tilbyder Squarespace 24/7 support og en gratis 14-dages prøveperiode for at teste dens funktioner.

Prøv Squarespace

16. PrestaShop.

Fantastisk open source -platform med udviklerfællesskab (gratis).

PrestaShop er en freemium e-handelsløsning skrevet i PHP med understøttelse af MySQL-databaser. Mere end 300.000 forhandlere stoler på det, og det tilbydes på 75 forskellige sprog.

PrestaShop -hjemmeside

For at bruge PrestaShop skal du downloade deres software, og dit websted er forudinstalleret og hostet af IONOS. Dette inkluderer nem installation, et krypteringsmiljø, daglige sikkerhedskopier og teknisk support døgnet rundt.

Mere end 1 million medlemmer af samfundet, 1.000 samarbejdspartnere og mere end 250 bureauer udgør PrestaShop -økosystemet.

Fællesskabets medlemmer kan stille spørgsmål i fora og møde andre medlemmer i møder. Bidragydere arbejder sammen med PrestaShop -teamet for at vedligeholde og optimere deres open source -kode. Og mere end 250 partnerbureauer er tilgængelige for at hjælpe med at oprette e-handelswebsteder.

Ligesom andre værktøjer på denne liste giver PrestaShop dig mulighed for at:

 • Vælg et domænenavn.
 • Tilpasning af designet på din butik.
 • Tilføjelse af produkter til dit katalog.
 • Opsætning af dine betalingsmetoder.
 • Start din butik.

De har også en plugin -markedsplads med over 5.000 gratis og betalte moduler, temaer og andre tjenester.

Dette inkluderer plugins udviklet af PrestaShop som SEO -værktøjer, ønskelister, nyhedsbrevsabonnementer og mere.

Sørg for at tjekke de unikke funktioner, du har brug for på dit marked, for at forstå, hvor meget du skal bruge.

For eksempel, hvis du vil sælge på Amazon, skal du købe deres plugin fra Amazon Marketplace for $ 229,99. Disse plugins kræver kun, at du betaler et engangsgebyr og dækker support i et bestemt antal måneder.

De har i øjeblikket 33 gratis plugins til grundlæggende integrationer som PayPal Checkout, Mailchimp Email Marketing, Google Ads, Review Plugins osv.

Generelt, hvis du er en udvikler, der ønsker at have fuld kontrol over opbygningen af ​​en unik og personlig e -handelsbutik, er PrestaShop en god mulighed for at tjekke ud.

17. Weebly.

Bedst til simple små virksomheder (gratis – $ 25 / måned).

Weebly er en webstedsbygger grundlagt i 2006, der nu har over 500.000 domæner og en 12% markedsandel i webstedsbyggerområdet. Denne platform fungerer bedst til nye små virksomheders websteder, der ikke har brug for en avanceret webtilstedeværelse.

Weebly e -handel

En fordel er, at Weebly har indbyggede marketingautomatiseringsfunktioner. Hvis du købte en anden webstedsbygger og e-mailmarketingtjeneste separat, kan du betale yderligere $ 10-20 pr. Måned.

En anden pro er dine produktmuligheder. Du kan administrere hundredvis af produkter, spore beholdning, automatisere udsolgte varer og forbedre shoppingadfærden ved at vise kunderne den resterende mængde produkter (kun 3 tilbage!).

Weebly er ikke så kraftfuld som andre platforme som Shopify eller 3dcart. Men hvis du er en lille virksomhed med et simpelt websted på mindre end ti sider, og du vil tilføje nogle e-handelsfunktioner, vil Weebly tjene dig meget godt.

Deres e-handelsfunktionalitet starter med deres forretningsplan på 25 dollar om måneden, som også giver et gratis domæne.

Kom i gang med Weebly til e -handel.

Prøv Weebly

18. Jeg! Kart.

YoKart anmeldelse

Bedste platform til opbygning af multi-vendor markedspladser B2B, B2C ($ 1.299).

Når det kommer til ende-til-ende e-handelsplatforme i høj kvalitet, vil Yo! Kart skiller sig ud på markedet. Fordelen ved Yo! Kart er, at det kan skabe en markedsplads for flere leverandører til enhver størrelse virksomhed (små, mellemstore og store).

Rammens kerneskriptfiler leveres i et delvist krypteret format, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til sikkerhedsproblemer. Mig! Kart tilbyder et brugercentreret design og en problemfri oplevelse uanset enheden. En anden fordel ved at bruge Yo! Kart er et brugervenligt produktkatalog eller lagerstyringssystem.

Mig! Kart anses for at være en af ​​de bedste løsninger, når det kommer til UX og designfunktionalitet. Det er en fuldt ud tilpasselig og skalerbar platform med en levetid licens. Det tilbyder også 12 måneders gratis teknisk support, da der ikke foretages tilpasning fra tredjepart på webstedet.

På den anden side den største ulempe, som jeg fandt med Yo! Kart er, at det ikke tilbyder gratis temaer og plugins. Da det er en licensbaseret løsning, skal du købe en anden licens til flere domæner.

Mig! Kart har 3 hovedprisplaner med fleksibel betalingsmulighed:

 • GoQuick-planen koster $ 1.299 og inkluderer fuld ejerskabslicens, gebyrer til behandling af nul betalinger, selvhosting og standardlayout.
 • $ 3.999 (GoCustom Lite) -planen inkluderer yderligere fordele, f.eks. Et delvist tilpasset design.
 • GoCustom-planen, der koster omkring $ 6.999, giver yderligere fordele som markedsføring efter lancering og fuldt tilpasset design.

Mig! Kart tilbyder også mobilapplikationer til købere og sælgere, der er ret lave.

Samlet set, hvis du hurtigt vil konfigurere din e-handelsmarked med flere leverandører med et godt funktionssæt, Yo! Kart er en levedygtig mulighed for dig.

Prøv Yo! Go kart

19. Selz.

Et enkelt sted at sælge hvor som helst ($ 26 / måned).

Selz -startside

Selz er en fuldt funktionel online butiksbygger, der gør det let at sælge på tværs af alle salgskanaler, inklusive eksisterende websteder. For eksempel kan du integrere dine produkter på ethvert websted eller en blog og nemt sælge dem på Facebook, Instagram og Google Shopping fra et enkelt instrumentbræt.

Efterhånden som e -handelslandskabet bliver mere omnichannel og shoppere forventer at kunne handle hvor som helst, udmærker Selz sig i dette område (uhøjtideligt).

De giver mange gode out-of-the-box funktioner såsom ubegrænset lagerplads, båndbredde og klienter, analyser, rabatkoder og mange tredjepartsintegrationer. Dens grundlæggende $ 26 / måned -plan giver brugerne adgang til sikker digital fillevering, globale skatteindstillinger og forladte vogngendannelsesfunktioner.

Det, der virkelig gør Selz unikt, er, at du kan bruge deres backend -e -handelshosting og sælge produkter på ethvert eksisterende websted.

For eksempel, hvis du allerede har et vellykket websted, giver Selz dig mulighed for at tilføje produkter, købsknapper og forskellige widgets til dit websted. Det er ikke nødvendigt at oprette et nyt websted. Bare integrer Selz med dit nuværende websted, tilføj dine produktoplysninger, og begynd at sælge.

En ulempe er, at forsendelsespriser i realtid kun er tilgængelige på den avancerede plan på $ 179 / måned, så hvis du sælger produkter af forskellige vægte og størrelser, kan tingene blive komplicerede. Men hvis du sælger med et fast gebyr, vil det ikke være et problem.

Endelig giver Selz support til e -mail og chat, og derudover har hver bruger sin egen kontoadministrator. Dette er unikt og meget nyttigt for startups, der leder efter vejledning under opsætningen.

Prøv Selz gratis i 14 dage. 

Selz test

Bemærk: Andre bemærkelsesværdige omtaler, der endnu ikke er anført, inkluderer OpenCart og Big Cartel.

Hvad er e-handelsplatforme?

E-handelsplatforme er softwareværktøjer til at hjælpe folk med at sælge produkter og tjenester online. Historisk set måtte virksomheder købe dyr lokal e-handelssoftware med intern hosting og IT-opsætning for at styre deres e-handel. Nu, med SaaS-softwareteknologi, kan brugerne bygge butiksfacader (front-end salgskanaler) online.

Disse e -handelsplatforme tager sig af alt fra webdesign og produktfortegnelser til forsendelse, skatter og marketing. Inden for disse webbaserede softwareværktøjer kan du tilføje dine egne produkter, administrere beholdning og ordrer, kommunikere med kunder, synkronisere med andre applikationer og mere.

Hvad er e-handelsplatforme?

Kilde: dowgroup.com

gå op igen

Hvad er den bedste e -handelsplatform til SEO?

Når det kommer til e -handel SEO, er der mange vigtige rangeringsfaktorer, herunder webstedshastighed, URL -struktur, sidetitler / indhold og HTTPS på hele webstedet.

1. Wix.

De fleste online butiksejere kæmper med SEO og stoler på betalte annoncer fra Facebook og Google for at skabe interesse for deres produkter. 

Wix har et gratis SEO -værktøj kaldet Wix SEO Wiz. Wiz analyserer dit e -handelswebsted og giver automatisk en tilpasset SEO -plan med en tjekliste for at forbedre din placering på Google. 

Dette omfatter optimering af dine SEO -titler og metabeskrivelser, tilføjelse af alt -tekst og indekseringsværktøjer til at få dine sider til at rangere hurtigere. Wix og Google samarbejdede om denne funktion, og Wix -brugere kan se deres sider i søgeresultater umiddelbart efter brug af dette værktøj. 

2. BigCommerce.

Mit andet valg til den bedste SEO er BigCommerce. Det er derfor:

Med webstedshastighed vil du sikre dig, at din eCommerce -vært hurtigt indlæser dit websteds indhold på mobile enheder og desktops. Selv en forsinkelse på 100 millisekunder i indlæsningstiden kan reducere din konverteringsrate med 7%.

Brug værktøjer som GTMetrix og Google PageSpeed ​​Insights til regelmæssigt at kontrollere hastigheden på dit e -handelswebsted.

For det andet er billedkomprimering en anden kritisk faktor i webstedets hastighed. Billeder, der tager lang tid at indlæse, øger sidens indlæsningstid, hvilket påvirker brugeroplevelsen og SEO.

BigCommerce er den eneste e-handelsplatform, der tilbyder handlende Google AMP på produkt- og kategorisider samt automatisk billedkomprimering med Akamai Image Manager.

Med hensyn til URL -strukturen præsenterer BigCommerce det bedste standard URL -format.

For eksempel, som fremhævet ovenfor, er www.rebelpeak.com/camping/blue-tent det bedste format at følge i rækkefølge efter domæne, kategori og produkt. De giver dig mulighed for at gøre dette, mens andre platforme som Shopify tvinger dig til at bevare deres struktur, herunder den statiske ” / samlinger /” / sider / “og” / produkter / “.

Denne URL -struktur er ikke ideel til SEO, så BigCommerce vinder i denne henseende og er et godt valg.

gå op igen

Hvad er de bedste gratis e -handelsplatforme?

Hvis du leder efter en gratis eller open source e-handelsplatform, kan du finde mange tilgængelige. Når du undersøger forskellige e -handelsrammer, der skal bruges, er det vigtigt, at du stiller dig selv et par forskellige spørgsmål:

 • Er du interesseret i self-hosting?
 • Hvor meget webudviklingserfaring har du?
 • Hvor meget kreativ kontrol vil du have?
 • Vil du hellere betale et lille gebyr hver måned for at få alt pakket ind i en pakke?

Personligt ville jeg gå til en betalt mulighed over et open source -system, fordi det lille gebyr vil spare dig masser af udviklingstid og omkostninger.

Open source -platforme har nogle begrænsninger. Hvad du opnår i fleksibilitet, mister du ved simpel hosting, vedligeholdelse og sikkerhed og dedikeret support.

gå op igen

Hvad er de bedste e -handelsplatforme til små virksomheder?

Små virksomheder, der driver online, har brug for garantier for oppetid, sikkerhed, PCI -overholdelse, brugervenlighed og ydeevne. Hvis din virksomhed er afhængig af e-handelssalg, vil dine krav være strengere end en person, der sælger online.

Når det kommer til B2B e-handelsplatforme, er der også mange afhængigheder af din platforms brugeradgangsniveauer, forsendelsesmetoder, skatteberegninger og faktureringssoftware. Du har brug for en løsning, der let administreres af flere brugere og minimerer tiden til at fuldføre ordrer.

Jo mere tid du sparer på opfyldelse, forsendelse og opfyldelse, jo mere tid har du til at markedsføre din virksomhed online.

Her er mine bedste valg til de bedste e -handelsplatforme for små virksomheder:

1. Wix.

Wix er bedst til virksomheder, der sælger online på grund af dets attraktive skabeloner og brugervenlig software. Du kan styre alt fra et simpelt instrumentbræt, så det er bedst for ikke-tekniske kyndige brugere.

2. 3dcart.

3dcart er en god mulighed for små virksomheder på grund af dets brugervenlighed og SEO -funktioner. Små lokale virksomheder vil drage fordel af dens rene URL -struktur og nem adgang til online produktsalg. De har også et fremragende supportteam tilgængeligt via chat, telefon og e -mail.

3. Shopify.

Shopify er en anden god e -handelsplatform for små virksomheder af lignende årsager. De er super intuitive og nemme at bruge – næsten enhver lille virksomhedsejer burde kunne oprette og administrere et websted på Shopify. Med automatiske forsendelsespriser og afgifter sparer de virksomhedsejere tid.

Hvis du har brug for at lære at bruge POS -systemer, er Shopify også en god mulighed. De integreres med mange af de bedste POS -systemer til omnichannel -detailhandlere med fysiske butiksfacader og onlinebutikker.

gå op igen

Hvad er de bedste e -handelsplatforme til Dropshipping?

Drop shipping software skal let integreres med grossister, forbinde din beholdning på tværs af platforme og automatisere forsendelse.

Når du forbinder din onlinebutik med en grossistudbyder, er det første, du skal kontrollere, at lagerniveauer automatisk synkroniseres mellem platforme. Den sidste ting du vil ske er, at nogen bestiller et produkt på dit websted, der ikke er på lager hos din grossist.

Her er mine valg til de bedste dropshipping -platforme:

 1. Wix
 2. Shopify
 3. BigCommerce

gå op igen

Hvad er fordelene ved at bruge en e-handelsplatform?

” Hvis din virksomhed ikke er online, går din virksomhed ud af drift.”

Denne erklæring fra Bill Gates viste sig at være forudgående: e -handelsmarkedet er nu stort og fortsætter med at ekspandere over tid.

Ifølge en nylig undersøgelse foretrækker mere end 50% af amerikanerne at shoppe online. E-handel går ingen steder, og du kan få en del af overskuddet med et simpelt websted.

Du har dog brug for et attraktivt og attraktivt websted, hvis du ønsker at vinde kunder.

Så lad os se på alle fordelene ved at opbygge din e -handelsbutik, og hvordan du med succes kan booste din virksomhed.

1. Let skalerbarhed.

Når du driver en traditionel detailbutik, er det svært at betjene et publikum, der er geografisk langt væk.

Medmindre du har stor succes og fungerer som Walmart og andre brancheledere, bliver det for dyrt at oprette flere forretninger på forskellige områder.

Det er naturligvis ikke særlig let at gøre det for en lille eller mellemstor forhandler, da det er usædvanligt dyrt.

Men ved at bruge e-handelsplatforme kan små og mellemstore virksomheder nu målrette mod og nå et globalt publikum og skalere op til mange gange deres oprindelige størrelse.

De fleste platforme giver dig mulighed for at oprette din online butik for mellem $ 15 og $ 50 pr. Måned, hvor den mest almindelige pris er omkring $ 30.

At være online gør i det væsentlige hele verden til din østers, og du behøver ikke at målrette mod et bestemt kvarter og begrænse dig selv til et bestemt område. Med en bredere rækkevidde får dit salg et løft, og rentabiliteten stiger på sigt.

E -handelsplatforme hjælper dig med at opnå skalerbarhed ved at levere hurtig ydeevne og imponerende shoppingoplevelser overalt.

2. Fremragende kundeservice.

Kundeoplevelse spiller en vigtig rolle i den årlige omsætning for enhver virksomhed. Faktisk er det et af de mest vejledende kriterier for en konkurrencedygtig virksomhed.

Selvom du bruger en foruddesignet skabelon til at oprette dit websted, kan du af og til støde på et problem.

Det kan være alt – du kan have problemer med langsom webstedshastighed eller opleve fejl med en webside.

Hver e -handelsplatform tilbyder dog kundesupport til at hjælpe dig med disse problemer.

For eksempel tilbyder Bigcommerce chat, e -mail og telefonsupport i USA 24/7 for tekniske problemer.

BigCommerce kundesupport

De har også et førsteklasses serviceteam, der er dedikeret til at få din virksomhed til at skille sig ud og hjælpe dig med at løse eventuelle tekniske problemer, du måtte støde på. Og dette kan gøre en forskel.

Med denne form for support og fleksibilitet vil din virksomhed ikke bremse på grund af tekniske problemer.

3. Integration af sociale netværk.

Mere end 3.000 millioner mennesker i verden bruger sociale netværk, et stort marked at få adgang til.

Brugerstatistik på sociale medier

Også shoppingadfærden ændrer sig, og flere brugere er klar til at købe produkter via sociale medier.

E -handelsplatforme integreres let med Facebook, Instagram og Pinterest, så du kan sælge dine produkter, uanset hvor dit publikum er.

Derfor er det vigtigt at fokusere opmærksomheden på sociale medier.

Lad os for eksempel tage et kig på BigCommerce.

BigCommerce integration af sociale medier

Deres platform integreres med sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og Pinterest direkte fra BigCommerce -dashboardet, synkroniserer din beholdning for dig og laver backend -salg med lidt arbejde.

4. Integrerede e-handelsmarkedsføringsværktøjer.

Integration af sociale medier får dig, hvor din målgruppe er, men det er ikke den eneste marketing, du skal gøre.

Når dit websted er i gang, skal du identificere, hvad dine kunder vil købe med de rigtige marketingværktøjer.

E-handelsplatforme hjælper dig med at gøre det ved at tilbyde mange indbyggede marketingværktøjer. Disse værktøjer giver dig alle de væsentlige data og analyser, der hjælper dig med at kortlægge en køreplan for fremtidigt salg.

Tag f.eks. Squarespace:

Squarespace integrerede marketingværktøjer

Det hjælper med at drive trafik til dit websted med sine kraftfulde marketingværktøjer og måler også din succes kvantitativt med dets avancerede dataanalyseværktøjer.

Indbyggede nyhedsbreve, popup-vinduer med exit-hensigt, kuponkoder og kampagner er blot nogle få af de marketingfunktioner, du har til rådighed.

5. SEO.

Stort set alle e -handelsplatforme tilbyder grundlæggende og avancerede SEO -funktioner. Disse funktioner forbedrer søgemaskinens synlighed og administrerer alt fra sitemaps til metatitler, beskrivelser, søgeord og mere.

Hvis du er vant til at køre websteder på WordPress, kan du give WooCommerce et forsøg på solide SEO -resultater.

For eksempel er WooCommerce integreret med nogle af de bedste SEO-relaterede WordPress-plugins, der kan hjælpe dig med at optimere dit websted og få det til at se højere ud i søgemaskiner.

Nogle af SEO -værktøjerne inkluderer:

 • Yoast SEO
 • MonsterInsights
 • Alt i en SEO -pakke
 • Google XML sitemaps
 • W3 total cache
 • Lazy loading BZ
 • Billeder optimeret til SEO
 • WordPress SEO

Også platforme som BigCommerce og 3dcart giver fremragende out-of-the-box SEO support.

gå op igen

Tips og strategier til brug af e-handelsplatforme.

Med de mange fordele, som e-handel tilbyder i forhold til traditionel detailhandel, er det en god mulighed for ikke kun købere at spare penge, men også for sælgere at maksimere rækkevidden til minimale omkostninger.

Under Black Friday -onlinesalget i 2017 brugte amerikanske kunder alene 5 milliarder dollars.

online shopper statistik

96% af alle amerikanere har foretaget et online køb mindst en gang i deres liv.

Men med mere intens konkurrence er det en udfordring at skille sig ud på et overfyldt marked.

Den blotte brug af fremragende software er ikke nok. Du skal have en ordentlig fuldt tragt e -handelsmarkedsføringsstrategi fra dag ét.

Her er nogle tips og tricks til at hjælpe dig med din marketingstrategi i år.

1. Fokus på mobilbrugere.

Vi ved alle, at mobiltelefoner nu er mere populære end personlige computere.

Faktisk annoncerede Google i juli 2019, at Mobile Device First Index var en ny rangeringsfaktor, og det er kommet for at blive.

Det betyder, at Google primært leder efter mobilversionen af ​​dit websted for at rangere og indeksere.

Statistik viser, at mere end 63% af online -brugere brugte mobilenhed til at søge online i forhold til desktop.

Desktop vs web besøgende

Nu er det naturligvis vigtigt at fokusere på dit mobilwebsted.

Så sørg for at bruge din e -handelsplatform til at optimere dit mobilwebsted sammen med dit desktop -websted.

Shopify er en af ​​branchens ledere, når det kommer til mobiloptimering og temadesign.

Shopify mobiloptimering

Mange andre e -handelsplatforme giver lignende fordele, der kan hjælpe dig med at få en bedre mobiloplevelse til dit publikum. Sørg først for, at din software indeholder en mobilvenlig hjemmeside, kategorisider og produktsider.

Derudover er det altafgørende at optimere din mobilbetalingsoplevelse og sikre, at din betalingsproces er brugervenlig.

2. Gør dit eCommerce -websted visuelt tiltalende.

Undersøgelser tyder på, at det tager 0,05 sekunder for en bruger at beslutte, om de kan lide dit websted eller ej. Hvis de ikke synes, det er visuelt tiltalende eller ikke forstår, hvad det handler om, vil de sandsynligvis droppe det med det samme.

Så du har en overraskende kort tidsramme til at vække den besøgendes interesse.

Du skal sikre dig, at du vælger et webstedstema, der ikke kun er relevant for din niche, men også er attraktivt for øjet.

Derudover er det vigtigt at vælge et logo og billeder for at give dine besøgende en idé om dit brand, lige fra de kommer ind på dit websted.

Ideen er at være så opfindsom som muligt og samtidig tilbyde en jævn browseroplevelse til dine besøgende.

Tag et kig på denne hjemmeside:

Webstedets brugergrænseflade

Det er et godt eksempel på en visuelt tiltalende side, en der giver dig lyst til at rulle ned. Det er også let at navigere og har relevante opfordringer til handling, der er passende placeret til at fange publikums opmærksomhed.

3. Gør det let at navigere.

Det er vigtigt, at dit e-handelswebsted er velstruktureret og let at navigere.

For at gøre tingene lettere for dine besøgende på dit websted kan du tilføje mange plugins ved hjælp af den e-handelsplatform, du bruger.

For eksempel giver WooCommerce dig mulighed for automatisk at tilføje et plugin, der kan give dine brugere mulighed for at vende tilbage til varer, de for nylig har set.

WooCommerce -plugin - let navigation

Når du integrerer dit websted med disse værktøjer, der gør navigation mere behagelig, giver du en positiv brugeroplevelse og er mere tilbøjelige til at generere salg.

Derudover kan udnyttelse af produktnavigation med nyligt sete og foreslåede produkter øge konverteringsfrekvensen for e -handel.

4. Data og analyse.

Stemmerne siger: ‘ Data er den nye olie’ bliver højere nu.

I øjeblikket er der omkring 18 zettabyte data i verden. Der er ingen grund til, at du ikke bør drage fordel af dette område.

Din strategi for at drive din virksomhed ved hjælp af e-handelsplatformen bør indeholde en plan for, hvordan du kan bruge de oplysninger fra dine besøgende, som dit websted genererer hver dag.

De fleste e-handelsplatforme leveres med et indbygget analyseværktøj, der kan hjælpe dig med at spore din demografi.

Tag Wix, for eksempel:

Wix Visitor Analytics Tool

Wix giver dig et indbygget besøgsdataanalyseværktøj, Visitor Analytics, som kan hjælpe dig med at spore besøgstal, besøgsfrekvens, visualisere genererede data, spore efter land og IP-adresse, generere konverteringsstatistik og udnytte bedre, velinformerede beslutninger om fremtiden.

Dette hjælper dig med at strømline din marketingproces og fokusere på en effektiv handlingsplan.

De fleste e -handelsplatforme tilbyder analyseværktøjer, og det er noget, du bør drage fordel af.

5. Giv enestående kundeservice og muligheder for live chat.

I 2017 kontaktede 64% af amerikanerne en eller anden form for kundeservice.

Ifølge Zendesk er fremragende kundeservice nummer én faktor, der definerer en kunde, mens han handler.

Ifølge Kano -modellen her er et websted, der har funktioner som live chat -muligheder og effektiv kundeservice, en glæde, og det kan forbedre din virksomhed, øge omsætningen og øge kundetilfredsheden markant.

Kano Model: Kundeservice

En del af din e-handelsstrategi bør omfatte integration af et effektivt live chat- og kundeservicesystem, helst 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Lad os tage eksemplet med Squarespace.

Giver en fantastisk og nem måde at tilføje Pure Chat, live chat -software, på bare et par enkle trin.

SquareSpace Pure Chat

Med muligheden for live chat kan du:

 • Giv øjeblikkelige svar på spørgsmål fra dit websteds besøgende
 • Engagerende kundeemner og kundeemner
 • Forbedre din konverterings- og salgshastighed

6. Omnichannel -strategi.

Flere og flere virksomheder vælger i stigende grad omnichannel -ruten til at sælge deres produkter.

Og en god e -handelsplatform kan problemfrit muliggøre en perfekt omnichannel -strategi. Det kan hjælpe online og offline forretningsmodeller til at arbejde sammen mod det specifikke mål om salg.

For eksempel leverer Magento et ‘Magento Order Management’ system, der hjælper virksomheder med at opnå netop dette.

Omnichannel Magento -strategi

At vælge den rigtige e -handelsplatform kan gå langt med at sikre, at du når dine omnichannel -salgsmål.

I sidste ende er det vigtigt at skitsere hver enkelt salgskanal og dine mål for hver.

gå op igen

Ofte stillede spørgsmål om e-handelsplatforme.

Er e-handel let?

Det er let at komme i gang med e-handel, men det er udfordrende at få meget succes. Du behøver ikke mange penge for at komme i gang, du har bare brug for et websted og en liste over produkter. Du kan endda bruge dropshipping -udbydere til at outsource din beholdning og forsendelsesproces.

Det kan dog være svært at få meget succes, da markedsføring af dit e -handelsmærke er en af ​​de vigtigste faktorer. Ud over at lægge din beholdning online og håndtere kundeservice, skal du fokusere på SEO, PPC, marketing på sociale medier, e-mailmarketing og andre salgsgenererende taktikker.

Hvad er den enkleste e-handelsplatform?

E -handelswebstedsbyggere er intuitive og giver dig mulighed for nemt at oprette et websted, tilføje produkter og markedsføre din virksomhed online. Nogle er dog lettere at bruge end andre. Disse er de letteste e -handelsplatforme baseret på brugervenlighed og enkelhed:

1. Shopify.

2. Wix.

3. BigCommerce.

Kan jeg sælge på Facebook uden et websted?

Ja, uden et websted kan du sælge produkter online ved hjælp af Facebook Marketplace. Hvis du vil sælge produkter på Facebook, har du brug for en Facebook -side og produkter til at promovere. På din Facebook -side kan du tilføje produktoplysninger, herunder produktnavne, beskrivelser, priser, fotos og mere.

Hvilken e-handelsplatform bruger Amazon?

Amazon -websteder bruger den AWS -platform, som Amazon har oprettet. De tjener store indtægter ved at tillade andre at bruge deres AWS -service. AWS bruges også af andre store virksomheder og websteder, herunder Netflix.

Er det bedre at sælge på Amazon eller Shopify?

Selvom Amazon er let for små onlinesælgere at bruge, er Shopify en bedre mulighed. Shopifys billigere planer er mere overkommelige end Amazons professionelle plan og er en mere skalerbar løsning. Det er vigtigt at opbygge en brand -tilstedeværelse online, og den bedste måde at gøre dette på er at have din egen hjemmeside.

Er Shopify lettere end WordPress?

Shopifys webstedsbygger er lettere at konfigurere og bruge end WordPress, hvor den står over for en stejlere læringskurve. Shopify har mange indbyggede e-handelsfunktioner, der ikke er inkluderet i WordPress uden plugins. WordPress tilbyder imidlertid forskellige fordele som bedre SEO, flere tilpasningsmuligheder, forbedret blogging og mere. I sidste ende afhænger det af, hvad der er mest behageligt for dig.

Hvordan kan jeg sælge online gratis?

Hvis du ikke har budget til at bruge en e -handelsplatform, er der visse måder at sælge online gratis. Nogle af disse inkluderer:

1. Craigslist.

2. Facebook -marked.

3. LetGo.

4. Geebo.

5. eBid.

Oversigt.

Der har du det, min liste over de bedste e -handelsplatforme.

 • Hvis du vil bruge den bedste overordnede platform, der er lettere at bruge og bedst for små virksomheder, skal du gå med Wix.
 • Hvis du vil have den bedste software til at skalere din store virksomhed, kan jeg varmt anbefale at starte med BigCommerce.
 • Hvis du er en dropshipper, der har brug for gode integrationer, er Shopify din bedste mulighed.