16 Tokyo kemisk industri statistik, tendenser og analyse

Tokyo Chemical Industry Company Ltd. (TCI) blev grundlagt i 1946 og ville snart blive verdens førende inden for fremstilling af specialiserede organiske kemikalier. De leverer kosmetiske, funktionelle og farmaceutiske forbindelser ud over deres naturlige laboratoriematerialer. Med mere end 60 års synteserfaring opererer organisationen i øjeblikket i Kina, Indien, Europa og Nordamerika, ud over hovedkvarteret i Japan.

TCI ekspanderede til USA i 1985 og udviklede Oregon Research Center, der blev operationelt i 1989. Ekspansionsindsats gør det muligt for organisationen at levere hurtigere leverancer af bulkkemikalier i samordning med sine salgskontorer i Boston, MA.

Hoovers vurderer, at TCI Chemicals ‘samlede omsætning er på omkring 86 millioner dollars. Af dette tal tjener virksomheden cirka 5,59 millioner dollars i nettoindkomst.

Interessant statistik fra Tokyos kemiske industri

# 1. Den japanske kemiske industri er den næststørste fremstillingssektor i landet, og kun transportmaskiner har en større betydning for økonomien. Når gummi- og plastprodukter indgår, kommer omkring 14% af den samlede produktionsværdi fra denne sektor. (Japan Industry News)

# 2. Den japanske kemiske industri beskæftiger cirka 860.000 mennesker på én gang. De er ansvarlige for cirka 12% af de fremstillingsjob, der er til stede i landet. (Japan Industry News)

# 3. Den japanske kemiske industri opnåede omkring 300 milliarder dollars i global forsendelsesværdi i 2013, som den tredjestørste i verden bag Kina ($ 1,66 billioner) og USA ($ 812 milliarder). (Japan Industry News)

# 4. Fem organisationer i Japan er blandt de 30 bedste kemiske virksomheder i verden målt på det samlede salg, men TCI er ikke inkluderet på denne liste. Mitsubishi Chemical Corp er placeret som nr. 11 i verden med 27,7 milliarder dollar i salg. Mitsui Chemicals Inc. er rangeret som 17., mens Sumitomo Chemical Co. Ltd. Det er rangeret 19. Toray Industry (rangeret 22.) og Shin-Etsu Chemical Co. (rangeret 29.) runder listen. (Japan Industry News)

# 5. I øjeblikket leverer TCI mere end 300 forskellige typer udstyr og forsyninger til globale kunder gennem sine produktionsfaciliteter i Japan og USA. (TCI Chemicals)

# 6. Farmaceutisk udvikling for syntetiske ruter er den vigtigste anmodning fra Tokyo Chemical Industry Company Ltd. kunder hvert år. Samarbejdsforskning til forskning i plastfilmmaterialer, landbrugskemisk råvareproduktion og farmaceutisk rensning er også populære anmodninger. (TCI Chemicals)

# 7. TCI-opererede forskningslaboratorier og kontorer i Japan beskæftiger mere end 300 mennesker på ni forskellige faciliteter. (TCI Chemicals)

# 8. Tokyo Chemical Industry Company Ltd. tilbyder mere end 28.000 kvalitetsreagenser verden over og udvider sig til elektroluminescensforbindelser til fremstilling af flydende krystal i de seneste år. (TCI Chemicals)

# 9. 42% af den fremstilling, der finder sted i den japanske kemiske industri, involverer organiske forbindelser. Kun 7% af indsatsen involverer uorganiske kemikalier. Gødning repræsenterer yderligere 1,2% af de produkter, der er produceret af industrien siden 2013. (Japan Industry News)

# 10. 9,4% af organiske kemikalier omfatter basale petrokemikalier. Cykliske mellemprodukter, pigmenter og farvestoffer repræsenterer 7,5% af produktionen. Alifatiske mellemprodukter er et segment på 4,8%, mens syntetiske gummier repræsenterer 2% af produktionsværdien. (Japan Industry News)

# 11. Den japanske kemiske industri bruger hvert år 25 milliarder dollars på forskning og udvikling. Dette tal repræsenterer 22% af de samlede udgifter af denne type til japansk fremstilling. (Japan Industry News)

# 12. 52% af lithium-ion-batterier fremstillet i verden i dag er fra japanske virksomheder. De er ansvarlige for 92% af de anvendte elektrolytopløsninger, 58% af katodematerialerne og 90% af de anvendte anodematerialer. Det niveau af markedsindtrængning er årsagen til, at den kemiske industri rangerer tredjepladsen for de samlede kapitalinvesteringer. (Nikkakyo)

# 13. Siden 1990 er energieffektivitetsvurderingen for den japanske kemiske industri blevet forbedret med 17%. Det inkluderer et fald på 29% i drivhusgasemissionerne baseret på frivillige handlingsplaner implementeret af individuelle medlemmer. I alt produceres der ikke længere 24 millioner tons drivhusgasser. (Nikkakyo)

# 14. Endelige produkter tegner sig for mere end 52% af forsendelser produceret af den kemiske industri i Japan hvert år. (Nikkakyo)

#femten. Chiba og Osaka producerer alene mere end 2 billioner yen i kemiske forsendelser hvert år. Tokyos kemiske industrivirksomheder rangerer 22. i nationen, med den samlede værdi af forsendelser på 396 milliarder yen. (Nikkakyo)

#seksten. Den kemiske industri i Japan rangerer først i driftsoverskudsgraden, i gennemsnit over 5% siden 1990. (Nikkakyo)

Tokyo Chemical Industry Trends and Analysis

Japans kemiske industri modtager lave nationale anerkendelser på trods af sin styrke på verdensscenen. Forbrugerne er mere tilbøjelige til at reagere med navnet på et elektronikfirma eller en bilproducent end en af ​​den kemiske industris modstandere. Der mangler også akademisk forskning til branchen som helhed, hvilket begrænser prognosemulighederne for virksomheder som Tokyo Chemical Industry Company Ltd.

Der er to grunde til, at national anerkendelse af den kemiske industri falder: rentabiliteten for de største virksomheder er stadig lav, og der er stadig ingen producent i den globale Top 10. Mitsubishi Chemical Corporation vil sandsynligvis fjerne dette sidste problem i de næste par år. 5-årig periode, hvis væksten fortsætter.

Med høje investeringsniveauer, fortsat finansiering af forsknings- og udviklingsprodukter og nye markeder, der regelmæssigt åbner op for industrien, ser Japans kemiske producenter frem til en meget lys fremtid. Selvom usikkerheden vil forblive i specifikke sektorer, vil fortsatte stærke resultater gøre denne industri til verdens førende.