16 Statistik, tendenser og analyse af håndværker -læskedrikindustrien

I 2015 oplevede den generelle læskedrikindustri sit 11. fald i træk i salget fra året før og satte en ny rekord. Selvom industrien er vurderet til mere end 77 milliarder dollar, blev der kun solgt 8,8 milliarder kasser sodavand.

Selvom sundhedsbevidste forbrugere driver noget af denne tendens, er der også en forstyrrelse i branchen. Craft sodavand har drevet industrien til at være sundere på en række forskellige måder. Disse håndværksdrikke indeholder naturlige ingredienser, tilbyder fedtfrie drikkevarer og kan være sukkerfrie.

Der er ingen formel definition af en sodavand, så branchestatistik kan generaliseres i nogle rapporter. Nogle klassificerer rørsukkerprodukter som håndværkssoda. Nogle klassificerer en håndværkssoda baseret på dens aftapning og smagsprofil. Det vigtigste er, at de er et alternativ til både traditionelle læskedrikke og alkoholholdige drikkevarer.

Næsten 60% af forbrugerne siger, at en håndværksdrink giver dem mulighed for at nyde en unik drink uden behov for alkohol.

Vigtig statistik for den håndværksmæssige læskedrikindustri

# 1. 72% af forbrugerne siger, at smagen og smagen af ​​deres sodavand er den vigtigste påvirkningsfaktor i deres foretrukne drikkevarer, og kun 21% siger, at ernæringsoplysninger eller sundhedsprofiler spiller en rolle i beslutningsprocessen. (Mintel)

# 2. 67% af voksne i USA siger, at de ikke bruger regelmæssigt sodavand, selvom mere end 40% af dem siger, at de ville være interesserede i at prøve et industriprodukt. (Mintel)

# 3. 60% af amerikanske voksne er enige i tanken om, at en håndlavet sodavand fremstillet med naturlige ingredienser er en sundere mulighed end en standard sodavand lavet med kunstige ingredienser. (Mintel)

# 4. 54% af amerikanerne, der spiser sodavand, siger, at det er ekstremt vigtigt at have naturlige ingredienser i produktet og deres indkøbsvaner. (Mintel)

# 5. 49% af de mennesker, der regelmæssigt spiser sodavand, er interesseret i madparringer med deres foretrukne sodavandssmag. (Mintel)

# 6. I 2016 voksede håndværksmæssige sodavandsmængder i USA 5%og nåede 88,8 millioner gallons for året. Samtidig faldt læskedrikindustrien som helhed med 0,85%. (USA Today)

# 7. Det samlede engroshåndværkssalg nåede $ 541 millioner i 2016. I 2011 var den samlede engrosværdi kun $ 427,7 millioner. (USA Today)

# 8. Sodaindustrien forventes at vokse med en gennemsnitlig årlig hastighed på 3,5% frem til 2025, hvilket hjælper den med at udvikle sig mod en samlet brancheværdi på $ 732,4 millioner i 2025. (Grand View Research)

# 9. Unge voksne tegner sig for mere end 64% af salget inden for håndværkssodaindustrien hvert år. (Grand View Research)

# 10. Forældre og voksne i middelalderen bidrog hvert år med mere end $ 133 millioner til branchens indtægter, hvilket gør det til det næststørste håndværksbaserede sodavandssegment. (Grand View Research)

# 11. Supermarkeder og hypermarkeder er det vigtigste sted, hvor håndværks sodavand sælges i USA. Dagligvarebutikker og specialbutikker er også et vigtigt segment for branchen. (Grand View Research)

# 12. Cirka 25% af salget, som sommerhusindustrien oplever, sker i Europa, selv om det hurtigst voksende marked for industrien er Nordamerika. (Grand View Research)

# 13. Hårde sodavand, der indeholder alkohol, er undertiden grupperet med håndværker sodavand industri tal. USA’s salg af hård sodavand nåede $ 146,9 millioner i 2016. (Statista)

# 14. Supermarkeder producerede mere end $ 85 millioner i detailsalg for industrien med hård sodavand, hvor rodøl var den mest populære smag, der blev købt. (Statista)

#femten. Industriens bedste hård sodavandsprodukt kaldes Not Your Father’s Root Beer Ale, med mere end 6,09 millioner dollars i salg. (Statista)

#seksten. Omkring 11% af forbrugerne siger, at de for nylig har købt hård sodavand, men 45% af forbrugerne siger, at de ikke har købt eller brugt et sodavandsprodukt. (Statista)

Tendenser og analyse af den håndværksmæssige læskedrikindustri

Selvom håndværkssodaindustrien støt stiger for at blive en forstyrrende kraft for den traditionelle sodavandsproducent, er der nogle inden for branchen, der kæmper. I 2017 rapporterede Reed’s et tab på $ 2 millioner i sit første kvartal. I første kvartal af 2016 havde virksomheden et tab på 1,6 millioner dollar.

Jones Soda, et populært håndværkssoda -valg for mange forbrugere, tabte også 197.000 dollar i første kvartal af 2017. I første kvartal 2016 tjente de 49.000 dollars i overskud.

Problemet med håndværkssodaindustrien er prisen. Sammenlignet med prisen på en traditionel sodavand kan en håndværksdrink være op til 3 gange dyrere. Mange håndværks sodavand sælges også i 4-pakninger, frem for de 6 eller 12 pakker, der leveres af traditionelle producenter.

For at købe en 4-pakning Jones Soda kan du forvente at betale $ 1,50 til $ 2,00 for hver flaske. Det svarer til omkring $ 8 pr. Køb, hvilket er mere end nogle 24-pack sodavand fra traditionelle producenter.

Der er en bevægelse mod sundere mad og drikke. Det inkluderer et skridt mod sundere sodavand. Over tid kan vækstpotentialet i denne industri stige. Hvis det sker, vil du også finde mange virksomheder, der forsøger at drage fordel af den trend.