16 Statistik og tendenser i Singapore Semiconductor Industry

Texas Instruments åbnede sit første produktionsanlæg i Singapore i 1969. Da de åbnede dette første anlæg, var det den største halvlederproducent i verden. Denne indledende facilitet blev givet pionerstatus af regeringen og var over 49.000 kvadratmeter stor og kunne producere omkring 40 millioner halvledere hvert år. Oprindeligt var der ansat omkring 1.400 arbejdere, de fleste kvinder.

Siden denne betydningsfulde lejlighed for Singapores halvlederindustri har den fortsat positioneret sig som en global leder inden for fremstilling og produktion.

Næsten alle elektroniske enheder, der ejes i verden i dag, har mindst en komponent i halvlederindustrien i Singapore monteret. Producenter understøttes af et rigt økosystem, stærke netværksforbindelser og et indflydelsesrig forretningsmarked, der skaber globale muligheder.

Singapore tilbyder en af ​​de mest forskelligartede og produktive halvlederindustrier i Asien og Stillehavsområdet.

Vigtig statistik fra Singapores halvlederindustri

# 1. I 2016 var den samlede markedsstørrelse for Singapores halvlederindustri $ 1,15 mia. Industriproducenter er ansvarlige for 11% af den globale markedsandel for wafer -støbningsprodukter. (US Department of Commerce)

# 2. Verdens tre bedste wafer casting virksomheder, de tre bedste samling og test outsourcede virksomheder og de fire bedste fabriksfrie IC design virksomheder har alle faciliteter i Singapore. (US Department of Commerce)

# 3. Singapores halvlederindustri har i øjeblikket en global andel på 25% af printermarkedet. (US Department of Commerce)

# 4. Som en del af den samlede fremstillingssektor bidrager Singapores halvlederindustri med omkring 20% ​​af landets BNP. Halvledere bidrager med cirka 25% af den samlede produktion, hvilket svarer til cirka 5% af BNP. (US Department of Commerce)

# 5. Fremstillingsproduktionen steg 11,9% i 2016 for industrien, drevet af en stigning på 24,2% i efterspørgslen efter elektroniske produkter. Produktionen af ​​elektroniske produkter til industrien voksede 12,8% i samme periode. (Strædetiderne)

# 6. I 2017 oplevede halvlederindustrien en vækstrate på 48%. (Økonomisk Udviklingsnævn)

# 7. I 2017 voksede elektronikklyngeproduktionen inden for fremstillingssektoren med 30% i forhold til tallene i 2016. Dette blev understøttet af stærk vækst i halvledere, der tegner sig for omkring 67% af fremstillings -BNP. Af elektroniske produkter. (Reuters)

# 8. Graveringsudstyr har øget sin produktion siden 2011 og er blevet det førende produktionsområde for industrien med næsten 25% af den samlede markedsandel. På samme tid faldt lithium og robust udstyr kraftigt og faldt fra næsten 35% af markedet i 2008 til godt 20% i 2017. (Semicon Sydøstasien)

# 9. Singapore uddanner hvert år omkring 13.000 ingeniører og teknikere til at deltage i halvlederindustrien, hvilket skaber en jævn strøm af nye talenter, der holder produktionsniveauet konstant. (Singapore Economic Development Board)

# 10. I 2015 opnåede elektronikindustrien i Singapore 64,8 milliarder dollar i økonomisk produktion. Mellem 2005 og 2014 oplevede branchen gennemsnitlige vækstrater på op til 5% for at støtte sektoren. (Singapore Economic Development Board)

# 11. Omkring 68.000 arbejdere er i øjeblikket involveret i elektronikfremstillingssektoren, som omfattede halvledere. Det afspejler omkring 17% af den samlede produktionsstyrke i landet. (Singapore Economic Development Board)

# 12. Elektroniksektoren modtog omkring 3,3 milliarder dollars i investeringer i anlægsaktiver i 2015. Det repræsenterede mere end 28% af de samlede forpligtelser af denne type i Singapore, som lå lige bag den kemiske industri, der modtog 31% af disse investeringer . (Singapore Economic Development Board)

# 13. Micron Technology trådte ind i elektronikindustrien i Singapore i 1998 og har udvidet sit websted til at beskæftige 7.500 mennesker. Det er det største virksomhedswebsted uden for USA. (Singapore Economic Development Board)

# 14. I de seneste år har nogle produkter i Singapores halvlederindustri oplevet en vækst på 100% på årsbasis, herunder smartphones, hjemmrobotter og UAV’er. (US Department of Commerce)

#femten. Det samlede salg af bærbare enheder forventes at nå 30 millioner enheder inden 2022, hvilket ville generere en omsætning på $ 5 milliarder eller mere. (US Department of Commerce)

#seksten. Sundheds- og fitnessudstyr forventes at bidrage med yderligere 1,8 mia. Dollars i omsætning med et forventet salg på 20 millioner enheder. (US Department of Commerce)

Singapore Semiconductor Industry Trends and Analysis

Når der er en stor stigning inden for et specifikt branchesegment, kan det være svært at replikere, at succes kan være. Halvlederindustrien forventes at være glattere i 2018 og 2019 i forhold til den vækst, der oplevedes i 2017. Det betyder ikke, at branchen vil opleve nulvækst. Langt derfra. Niveauerne vil simpelthen ikke nå 40% i de næste par år.

Selvom vækstraterne halveres i løbet af de næste par år, vil der stadig være en stærk vækst inden for branchen over 10%.

Mange af verdens førende EMS -virksomheder er placeret i Singapore, herunder Venture, Solectron og Flextronics. Det gør det til en attraktiv industri, der giver et solidt fundament for værditilvækst fremstillingsaktiviteter. Nye produktlinjer såsom bærbare enheder, IP -kameraer, smarte ure og spilkonsoller vil fortsat generere ordrer og efterspørgsel for at holde omsætningen høj.

Singapore er en økonomi, der er afhængig af handel. Det blomstrer eller mislykkes afhængigt af det globale marked for specifikke produkter. Fordi halvlederindustrien er en cyklisk industri, kan væksten nå recessioner i de næste 10 år, især hvis der er et fald i efterspørgslen efter elektroniske produkter. Autosegmenter til industrien bør forblive stærke, men telefoner og lignende enheder vil være blødere.