16 Satellitindustristatistik, tendenser og analyse

Den globale satellitindustri oplever pludselige stigninger i renter og indtægter efterfulgt af fald, hvor der er minimal vækst, cirka hvert tredje år. I 2013 voksede branchen med omkring 10%. Tal for 2016 (som er de nyeste i øjeblikket) viser, at industrien voksede med kun 2%. Indkomst tjent i USA bidrager til 44% af branchen som helhed.

Satellitindustrien er også en af ​​de største påvirkere i den samlede globale rumøkonomi, der i alt beløber sig til mere end 339 milliarder dollar i omsætning hvert år. Kernen i den rumindustrielle base er imidlertid i satellitfremstillings- og opsendelsesindustrien, og disse to segmenter tegner sig for mindre end 10% af det samlede overskud.

Siden 2012 er antallet af satellitter, der kredser om planeten, steget med 53%med næsten 144 nye opsendelser hvert år. De fleste af de nye satellitter, der findes i rummet, er små eller meget små i lav jordbane. I øjeblikket driver 59 lande mindst én satellit, mens USA og dets enheder kontrollerer næsten 600 af dem.

Her er de yderligere satellitindustristatistikker, du vil vide om i dag.

Væsentlig statistik over satellitindustrien

# 1. Globale indtægter for satellitindustrien nåede en samlet værdi på $ 260,5 mia., Hvilket afspejler en vækst på 2% i denne kategori for 2016. Satellittjenester førte an med 127,7 mia. Dollars i overskud, efterfulgt af 113,4 mia. Dollars til jordudstyr. Produktionstjenester bidrog med $ 13,9 mia., Mens lanceringsindustrien genererede $ 5,5 mia. (SIA)

# 2. Forbruger -satellittjenester udgør størstedelen af ​​satellitindustriens indtægter, der er ansvarlig for $ 104,7 milliarder af det samlede servicesegment. Faste tjenester bidrager med yderligere 17,4 milliarder dollar, mens mobiltjenester genererer 3,6 milliarder dollar, og jordobservationstjenester tilbyder industrien 2 milliarder dollar. (SIA)

# 3. Satellitfremstilling faldt 13% i 2016, med 8,9 mia. Dollars i omsætning fra amerikanske virksomheder (SIA)

# 4. Mellem 2007 og 2016 voksede branchens indtægter globalt til mere end det dobbelte af sin værdi, begyndende ved $ 122 milliarder og derefter til $ 261 milliarder. (SIA)

# 5. Pr. 31. december 2015 var der 1.381 operationelle satellitter i kredsløb rundt om planeten. 37% af dem var til kommerciel kommunikation. Civil og militær kommunikation er ansvarlig for yderligere 14%, mens jordobservationsvidenskab bidrager med yderligere 14% til denne sum. Andre satellitfunktioner er til forskning og udvikling (12%), militær overvågning (8%) og navigation (7%). (Space News Magazine)

# 6. Forbrugertjenester udgør hovedparten af ​​satellitindustriens indtægter, med mere end 104 milliarder dollars fra satellit -tv, radio eller bredbånd. $ 97,8 milliarder fra dette segment kom fra DBS / DTH til satellit -tv i 2015. (Space News Magazine)

# 7. Faste anvendelser af satellittjenester er ansvarlige for 77% af kommunikationsindtægterne, som industrien tjener, mens mobilapplikationer tegner sig for mindre end 3% af den årlige omsætning. (Forbes)

# 8. 60% af vores planets befolkning har ikke adgang til nogen form for højhastighedsinternet, og yderligere 32% kan ikke få adgang til en eller anden form for LTE-dækning. Det betyder, at omkring 1,6 milliarder mennesker ikke kan få adgang til et mobilnetværk, herunder nogle mennesker, der bor i en industrialiseret nation. (Forbes)

# 9. Jordobservationstjenester viste den højeste omsætningsvækst for 2016 og leverede et boost på 11% til sit branchesegment. (SIA)

# 10. 126 satellitter blev opsendt i 2016, hvilket repræsenterer et betydeligt fald fra de 202 taget til rummet det foregående år. Af det samlede antal blev 46 CubeSats lanceret, de fleste til kommerciel jordobservation. (SIA)

# 11. 74% af omsætningen fra fremstillingssektoren til industrien kom fra offentlige kontrakter. Hvis CubeSats udelukkes fra tallene, byggede amerikanske virksomheder 27% af de satellitter, der blev lanceret i 2016 og tjente 63% af omsætningen inden for dette branchesegment. (SIA)

# 12. Der var 17 kommercielle GEO-satellitter på ordre, der flyttede til byggeår 2017, og 10 af dem blev vundet af amerikansk-baserede producenter (SIA)

# 13. Radar- og satellitoperationer genererede $ 11 milliarder i omsætning i 2018, hvilket afspejler en stigning på 10,7% for året. Antallet af virksomheder er vokset med 12,3% i løbet af den tid, ligesom det samlede antal jobmuligheder er. Omkring 2.000 virksomheder er i øjeblikket aktive i dette segment af branchen. (IBIS World)

# 14. Enterprise VSAT og satellitbredbånd forventes at generere en samlet omsætning på $ 159 milliarder frem til 2029 med en forventet årlig vækst på 13,4% i den installerede base af forbrugersider alene. Land Mobile Satcom forventer at generere mindst 18 milliarder dollar fra mere end to millioner websteder inden 2027. (Satellitforskning og markeder)

#femten. Det globale marked for satellittranspondere forventes at fortsætte sit vækstmønster og opnå en årlig sammensat sats på 5% indtil mindst 2022. (Satellitmarkeder og forskning)

#seksten. Cloudvideosegmentet, der drives gennem satellitindustrien, forventes at overstige 25% af markedet for virksomheders videoløsninger inden 2023 for at tjene i alt 49 milliarder dollar. (Forskning og satellitmarkeder)

Satellitindustriens tendenser og analyse

Teknologiske fremskridt skaber noget af en “renæssance” for satellitindustrien. Adgang til bredbåndsinternet via disse tjenester vil ændre måden, hvorpå onlineadgang finder sted rundt om i verden. Meget få brancher kan ændre, hvem de er efter 60 års tjeneste; Men frem til 2025 vil den måde, vi kommunikerer om, hvad der sker, ændre datatilgang for os alle.

Vi er et sted i vores kultur, hvor ingen skal bekymre sig om forbindelse i den nærmeste fremtid. Det er ligegyldigt, hvor vi er, hvad vi har brug for, eller om der er økonomiske muligheder. Hvis nogen ønsker at deltage i denne branche på en eller anden måde, så har de den nødvendige adgang for at opnå succes.

Det kan argumenteres for, at satellitindustrien de næste par år vil være lige så revolutionerende som dengang trykpressen blev opfundet. Disse ændringer kan forekomme på så lidt som 12 måneder for nogle branchesegmenter. Derfor er det en spændende tid at være en del af denne branche på en eller anden måde. Denne teknologi er ved at ændre verden.