16 fordele og ulemper ved lønkort

Lønningskort er forudbetalte debetkort, som arbejdsgiverne bruger til at opkræve en medarbejders løn i stedet for en formel check. Midlerne fordeles hver payday, hvilket giver et alternativ til direkte indbetaling til dem, der ikke kan eller ikke vil have en traditionel konto.

Mere end 60 millioner mennesker i USA har ikke adgang til banktjenester, hvilket betyder, at de ikke har eller ikke er berettiget til en traditionel bankkonto.

De fleste lønkort tilbydes af nutidens førende betalingsprocessorer, f.eks. MasterCard eller Visa, hvilket giver medarbejderne mulighed for at få adgang til deres midler, som de ville have et tilknyttet betalingskort. Lønningskort er altid genopladelige, hvilket betyder, at en medarbejder bruger det samme kort hele tiden frem for at få et nyt udstedt hver lønningsdag.

Medarbejdere får bekvem adgang til deres lønninger med denne opsætning uden at skulle beholde en konto hos et pengeinstitut. Dine midler modtages øjeblikkeligt, nogle gange op til 48 timer i forvejen, afhængigt af kortproducenten. Så behøver de ikke bekymre sig om at have store kontanter med sig for at købe nødvendige ting.

Som med ethvert kompensationssystem er der særlige fordele og ulemper ved lønkort, der skal gennemgås, før du bruger eller implementerer denne type system. Disse er de afgørende punkter at overveje.

Liste over fordele ved lønkort

1. Lønningskort er øjeblikkelige og praktiske at bruge.

Medarbejdere kan straks bruge deres lønkort, når der udstedes midler. Du behøver ikke en bankkonto for at kontrollere disse penge. Afhængigt af den processor, der er angivet på kortet (Visa, MasterCard), kan de bruge kortet, ligesom de ville bruge et standarddebet- eller kreditkort til at foretage køb. De kan hæve kontanter fra en pengeautomat, hvis de ønsker det, foretage betalinger online og drage fordel af e-handelsmuligheder.

Mange af lønkortene tilbyder de samme fordele, f.eks. Beskyttelse mod svig, som du også finder med standarddebet- og kreditprodukter.

2. Det er lettere for medarbejderne at forvalte deres midler med lønkort.

De fleste lønkort tillader ikke en kassekredit, hvis et køb overstiger den tilgængelige saldo. Det gør det sværere for gælden at begynde at hobe sig op for medarbejderen. Medarbejdere kan endda tilføje deres egne ressourcer til deres lønkort, hvis de vil undgå at bære mange kontanter. Selvom der nogle gange er gebyrer forbundet med overførsler, der sker uden for arbejdsgiverens direkte indbetalingsmekanisme, opretter lønkortet en registrering af transaktioner og ansvarlighed, der kan hjælpe nogle mennesker med at re-kvalificere sig til en traditionel bankkonto i fremtiden.

3. Lønningskort giver mere sikkerhed.

Hvis nogen tager din tegnebog eller pung, og du har masser af kontanter, er de penge sandsynligvis væk. Det samme kan ikke siges om et lønkort. Du har adgang til de samme sikkerhedsforanstaltninger som et typisk debet- eller kreditkort, herunder en pinkode og en signaturmekanisme, hvilket gør det svært at få adgang til ressourcer, hvis varen bliver stjålet. Arbejdstagere kan rapportere deres tabte lønkort til deres arbejdsgiver og derefter modtage et nyt, der allerede er fyldt med deres nuværende saldo. Det gør det meget lettere at udskifte dine penge, hvis de mangler.

Lønningskort er FDIC-understøttet, hvilket betyder, at der er flere inddrivelsesmuligheder og færre langsigtede forfalskningsmuligheder med denne betalingsmulighed.

4. Virksomheder sparer penge, når de udsteder lønkort.

Omkostningerne ved at udskrive fysiske kontroller på papir er højere, end du måske tror, ​​især for store organisationer. Du skal også overveje omkostningerne ved behandling, blæk og porto. Arbejdsgiverne sparer på denne udgift, når de udsteder lønkort. Arbejdere sparer også nogle penge med denne betalingsmetode, fordi de ikke behøver at gå til en bank eller tjekke pengeinstitut for at få deres midler. Det er ikke nødvendigt at modtage kontanter for hele checkens beløb, fordi midlerne forvaltes uden kontanter.

5. Lønningskort tilbyder en digital leveringsmekanisme.

Der er ingen lønningsrelaterede forsinkelser, når organisationer bruger lønkort i stedet for en traditionel check. Hvis der er naturkatastrofer, snestorm, kraftige regnskyl eller andre forsinkelseselementer, der forhindrer fysisk behandling af en check, modtager arbejdere stadig deres midler via digital overførsel til tiden. De behøver heller ikke bekymre sig om at afhente deres check i normal arbejdstid. Det gør det især nyttigt for telecommuters eller telecommuters.

6. Mere gennemsigtighed er tilgængelig med lønkort.

Lønningskort giver medarbejdere mulighed for at overvåge alle deres kontoposter på en måde, som kontantkøb ikke gør. Kontoudtog og transaktionshistorier lader medarbejderne vide, hvor midler kan lække. Denne proces giver dem mulighed for at se, hvor deres tilbageholdelser også går, så de kan foretage ændringer, hvis det er nødvendigt. De fleste medarbejdere finder ud af, at gratis adgang til disse emner hjælper dem med at bevare budgetbevidstheden, hvilket i sidste ende fører til en stærkere økonomisk sundhed.

7. Mange af gebyrerne kan undgås med lidt snilde.

Selv når der opkræves gebyrer for lønkort, er der et par måder at løse problemet på. Du kan gå ind i en bank og hæve kontanter gratis i en hæveautomat med de fleste produkter i denne kategori. Dagligvarebutikker giver dig mulighed for at hæve ekstra kontanter med dit køb, når kortet er opbygget som et debet. Store kasseforhandlere tilbyder den samme fordel. Selvom der kan være et PIN -gebyr for dette, er denne pris mindre end ATM -gebyret. Hvis du har et gratis køb, kan tilbagekaldelse af det meste af din check via denne metode hjælpe med at fjerne de ekstra omkostninger, der er forbundet med dette produkt.

8. Arbejdsgoder kan også udstedes på et lønkort.

Enhver fordel, der tilbyder en kontant kompensation til en medarbejder, kan fordeles via et lønkort. Alt, der kræver fysisk verifikation, før denne teknologi er tilgængelig, bliver en mulighed. Det betyder, at bonustjek, FSA -fordele og endda kilometertal kan kompenseres gennem dette system. Arbejdstagere kan få adgang til disse midler op til 48 timer hurtigere end at modtage et fysisk tjek med færre forsinkelser, hvilket betyder, at de også hurtigere kan tage sig af deres families behov.

Liste over ulemperne ved lønkort

1. Der er flere gebyrer at betale med lønkort.

Lønningskort har lavere gebyrer end de gennemsnitlige gavekort. De har også flere gebyrer end andre betalingsmetoder, herunder kredit- og betalingskort eller checks. De fleste har et månedligt vedligeholdelsesgebyr, som arbejdsgiveren eventuelt dækker. Visa E1 Payroll Card opkræver $ 2,95 pr. Måned, medmindre der er et depositum på kortet i samme måned. Der er salærforespørgselsgebyrer, afslagsgebyrer og endda gebyrer for kontoslutning. Sørg for at gennemgå den aktuelle gebyrplan med din arbejdsgiver, før du accepterer denne betalingsform.

2. Lønningskort er undertiden begrænset af lokale love.

Der er flere regler, der regulerer, hvordan arbejdstagere modtager deres kompensation. De fleste love involverer, hvordan medarbejdere kan få adgang til hele deres lønseddel uden at betale et gebyr. Der er regler, der gør det muligt for nogle mennesker at vælge, hvordan de vil have løn, herunder ved fysisk kontrol, hvilket begrænser de omkostningsbesparende muligheder for organisationen. Inden de tilbyder denne mulighed, bør alle virksomheder gennemgå den lokale situation med deres juridiske team for at se, om fordelene opvejer ulemperne.

3. Tabte midler er svære at inddrive med lønkort.

Processen, der skal følges, når man forsøger at inddrive penge tabt på grund af svig, er omfattende med et lønkort. Medarbejdere bør straks rapportere tabte eller stjålne kort for at sikre, at de ikke lider et økonomisk tab af situationen. Nogle rapporter skal fremstilles inden for 48 timer for nogle kortudstedere. Sørg for at kende den proces, der er involveret i indberetning af uautoriserede gebyrer, og kontakt straks kortet eller din arbejdsgiver, eller du kan være ansvarlig for udgiften.

4. Betalingskortgebyrer påvirker lavindkomstarbejdere mest.

Der er love, der kræver, at en medarbejder har fuld adgang til deres midler mindst en gang i hver løncyklus. Derfor vil du opdage, at de fleste lønkort tilbyder en gratis ATM -transaktion sammen med nogle indledende købsgebyrer, der ikke gælder. Men når du kommer forbi det gratis element til brug, stiger omkostningerne ved at bruge lønkort hurtigt, hvis du kun arbejder med $ 7,50 pr. Time. Mange kort har et salgsgebyr på $ 1, hvilket betyder, at hver transaktion vil koste mere.

5. Du kan ikke betale nogle regninger med et lønkort.

Selvom betalingskort er almindeligt accepteret mange steder i dag, er der nogle tjenesteudbydere, der ikke accepterer dem. Medarbejdere har ikke mulighed for at betale med check, når de bruger denne form for kompensationssystem, hvilket betyder, at de skal gennemgå yderligere trin (og omkostninger) for at betale nogle regninger. De skulle trække deres penge tilbage og derefter tage kontanterne til en bank, for at der kunne udstedes en kasserers check. Omkostningerne ved at handle på denne måde stiger hurtigt for arbejdstagerne i forhold til dem, der har alternative betalingsmuligheder.

6. Nogle pengeautomater begrænser det beløb, der kan trækkes tilbage.

Arbejdere, der betales via et lønkort, har muligvis ikke adgang til deres fulde løn via en lokal pengeautomat. Mange enheder sætter begrænsninger for det beløb, der kan tages i en enkelt transaktion. Nogle institutioner begrænser dette beløb til kun $ 250. Det tvinger medarbejderen til at søge alternative metoder til at få adgang til kontanter for at undgå de mulige gebyrer, der er forbundet med deres kort. I nogle små samfund er det muligvis ikke muligt.

7. Arbejdstagere kan ikke lide ændringer i den måde, deres løn udstedes på.

Der vil altid være arbejdere, der foretrækker at blive betalt med en fysisk check på, hvad de gør. Virksomheder vil aldrig løse dette problem, medmindre samfundet bliver helt kontantløst. Enhver, der modtager en fysisk check, vil være på vagt over for ændringer, som deres arbejdsgiver foreslår i den måde, de modtager deres løn på. Det taler om en mistillid til forholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder, der til tider er svært at overvinde. Fordi nogle fordele også kan udbetales ved hjælp af denne metode, er det ikke ualmindeligt, at arbejdere stopper, hvis arbejdsgiverne presser for hårdt på at bruge denne betalingsmulighed.

8. Det tager tid at udskifte tabte eller stjålne kort.

Hvis du mister dit lønkort, skal du straks kontakte din arbejdsgiver. De fleste kortudstedere kræver også, at du kontakter dem. Dette vil medføre, at der lægges en tilbageholdelse på kortet for at forhindre yderligere transaktioner. Derefter får du et nyt kort til erstatning for det, der forsvandt. De fleste lønkort opkræver et gebyr på $ 10 til $ 15 for at erstatte et tabt kort, og det kan tage op til 10 arbejdsdage at komme frem til det nye.

Nogle arbejdsgivere har adgang til midlertidige udskiftningskort for at kompensere for de to ugers tidsforskel mellem at indberette et tabt kort og modtage et nyt. Du ville aktivere det midlertidige kort og derefter aktivere det nye permanente kort efter at have modtaget det.

Disse fordele og ulemper ved lønkort evaluerer de 42 milliarder dollar i bruttolønninger, der hvert år læsses på cirka 6 millioner aktive kort. I 2022 kan dette tal stige til mere end 60 milliarder dollar på næsten 9 millioner aktive kort. Selvom arbejdsgivere ikke kan kræve, at arbejdere udelukkende betales for denne mulighed (eller endda direkte depositum), sparer penge og giver mere sikkerhed for medarbejderne ved at stoppe med at bruge en fysisk check. Hvis en plan også kan implementeres for at undgå så mange gebyrer som muligt, giver denne betalingsmetode mange løfter.