16 fordele og ulemper ved at købe en eksisterende virksomhed

Drømmen for mange iværksættere er at have deres egen virksomhed. Mange vil begynde at bygge virksomheden op fra bunden med deres unikke ideer. Nogle af disse virksomheder har succes, men mange ender med at mislykkes. Det er derfor, mange begynder at se nærmere på ideen om at købe en eksisterende virksomhed. Det er en let måde at få en fod i døren, når der kan være adgangsbarrierer.

Overvejer du at skabe dine egne muligheder i dag? Så er det nogle af de vigtigste punkter at overveje, når man ser på fordele og ulemper ved at købe en eksisterende virksomhed.

Hvad er fordelene ved at købe en eksisterende virksomhed?

1. Der findes allerede en forretningsmodel.

Dette gælder især, hvis virksomheden har været i drift i mindst 5 år. Der vil også være en kortsigtet og langsigtet forretningsplan med betydelige mål, der allerede er udviklet. Dette gør det meget lettere at komme i gang med dine unikke ideer.

2. Du har en etableret kundebase.

Virksomheder fortsætter ikke med at operere, hvis de ikke kan levere et succesfuldt produkt. Ved at købe en eksisterende virksomhed får du adgang til denne kundebase, så du kan begynde at markedsføre dine nye ideer gennem et pålideligt mærke. Dette kan hjælpe dig med at generere salg med det samme, hvilket derefter kan føre til hurtigere fortjeneste, end andre forretningsmæssige bestræbelser kan give.

3. Du kan endda have en distributionsinfrastruktur på plads.

Distribution er en af ​​de største udfordringer, en ny virksomhed står over for i sin opstartsperiode. Hvis du køber en eksisterende virksomhed, er det meget sandsynligt, at denne infrastruktur allerede er etableret.

4. Du har allerede oplevet mennesker i dit sted.

Uddannelsesomkostninger er en af ​​de største udgifter, hver virksomhed står over for. Derfor er der fokus på at reducere medarbejdernes omsætningshastigheder i alle brancher. Når en iværksætter opretter en ny virksomhed, skal alle, der arbejder for ham, trænes på et eller andet niveau. Dette behov reduceres kraftigt ved køb af en eksisterende virksomhed.

5. Der er allerede etableret mange bedste praksis.

En eksisterende virksomhed bør allerede have et sundt sæt politikker og procedurer, der styrer dens drift. Typisk giver dette også alle et sæt bedste praksis at følge i hver position. Hvis du starter forfra, kan denne udviklingsproces let tage 6-12 måneder.

6. Får adgang til alle selskabets aktiver.

I stedet for at bekymre dig om, hvor du skal finde et kontorlokale eller lager til opbevaring af beholdninger, kan du fokusere mere på de marketing- og kundeservicebehov, du skal bruge for at få dine produkter til dine specifikke demografiske grupper. Disse aktiver gør det ofte lettere at skaffe finansiering til fremtidige forretningsmuligheder til bedre renter, da det forventes, at der vil være en stærkere kredithistorie og mere sikkerhedsstillelse til rådighed.

7. Du kan begynde at arbejde med vækst lige nu.

En eksisterende virksomhed er den perfekte mulighed for en iværksætter, der er god til at sælge ting. Du kan fokusere på de områder af en virksomhed, der har brug for lidt hjælp, skærpe det op og være i stand til at arbejde med vækst med det samme.

8. Det er sjovt.

Du behøver ikke bekymre dig om at etablere et brand, finde kunder eller oprette en identitet online. Nogle gange er det sjovt bare at slå sig ned og komme i gang med at gøre det, man bedst gør.

Hvad er ulemperne ved at købe en eksisterende virksomhed?

1. Du skal stadig have brancheerfaring for at få succes.

Du kan muligvis købe en eksisterende restaurant, men hvad nu hvis du ikke har restauranterfaring som iværksætter? Forretningen har stadig større risiko for fiasko. Ofte er det bedst at få den oplevelse, du har brug for, før du køber en virksomhed, så du ikke behøver at sprænge i luften og håbe, at alt er i orden.

2. Der kan være højere omkostninger forbundet.

Afhængigt af forretningsstrukturen kan det kun koste et par tusinde dollars at starte en ny virksomhed fra bunden. Hvis du køber en eksisterende virksomhed, kan omkostningerne ramme seks tal meget hurtigt, når det kommer til fast ejendom og advokatsalær. Du skal have kontanter for at denne type muligheder kan forekomme.

3. Det tager tid at etablere tillid.

At have uddannet arbejdere på stedet kan være en klar fordel. Hvis disse medarbejdere ikke er tilfredse med deres køb, kan tillidsskabelsesprocessen være ekstremt lang. Nogle kan have den chip på skulderen mod dig, så længe de arbejder for dig. Denne negativitet kan være et stort spild af ressourcer.

4. En etableret kundebase er ikke altid pålidelig.

Kunder opbygger relationer med mærker og mennesker samtidigt. Hvis du køber en eksisterende virksomhed, er chancerne for, at din kundebase stadig stoler på dit brand. Men som husejer får du muligvis ikke den samme tillid. Til gengæld kan mængden af ​​salg, din virksomhed kan opnå, falde, indtil du kan danne de nødvendige relationer.

5. Der kan være skattemæssige konsekvenser.

Hvor meget lager har virksomheden fra det ene år til det næste? Hvad er virksomhedens egentlige forretningsstruktur? Hvad er dine exitomkostninger? Blev noget ansvar overført til dig, da salget blev gennemført? Der er mange måder, hvorpå en ubehagelig økonomisk overraskelse kan opstå, når du køber en eksisterende virksomhed. Tag dig tid til at navigere i disse farvande for at sikre, at du får en god handel.

6. Nye ideer er muligvis ikke velkomne.

Du har måske en ny idé som iværksætter, men den eksisterende kundebase kan muligvis slet ikke lide det. Selv dine medarbejdere kan godt ærgre sig over nye ideer. De samme risici, som en iværksætter står over for, når de opretter en opstart på dette område, er til stede for iværksættere, der køber en eksisterende virksomhed.

7. Reducer originalitet.

Nogle iværksættere elsker tanken om at være originale og kreative. At købe en eksisterende virksomhed er ikke ligefrem innovativt.

8. Eksisterende politikker fungerer muligvis ikke sammen med dine nye ideer.

Hvis du ved, hvor du gerne vil tage en eksisterende virksomhed i de næste par år, er eksisterende politikker en fælles hindring. Hvis der er én ting, som alle medarbejdere kan blive enige om, er det deres modvilje med ændringen. Hvad der er værre er, når disse politikker kan gå imod det, du prøver at gøre.

Kun en iværksætter kan beslutte, om beslutningen om at købe en eksisterende virksomhed er den rigtige for dem. Ved at evaluere hvert nøglepunkt her og andre unikke aspekter af købskontrakten kan den bedst mulige beslutning træffes.

Har du tidligere købt en eksisterende virksomhed? Hvad var nogle af de udfordringer, du var i stand til at overvinde, da du havde ansvaret? Vi vil meget gerne høre nogle af dine succeshistorier.