16 fordele og ulemper ved at inkorporere

At indarbejde en virksomhed er et meget spændende skridt. Det er kulminationen på en opnået drøm, et godt stykke arbejde og evnen til at tage de næste skridt på en forretningsrejse. Mange virksomheder skal beslutte, om inkorporering er det rigtige valg for deres forretningsstruktur, fordi det måske ikke er den bedste type virksomhed at starte. Der er bestemt fordele ved inkorporering, men der er også nogle ulemper at være opmærksom på.

Hvis du overvejer at indarbejde en virksomhed i dag, er her nogle af de centrale spørgsmål, du skal overveje, inden du beslutter dig.

Hvad er fordelene ved at inkorporere?

1. Der er begrænset personligt ansvar.

Ejere af en inkorporeret virksomhed har fordelen af ​​begrænset ansvar ud fra et personligt synspunkt. Virksomheder betragtes som deres egen juridiske enhed, og derfor er enhver gæld eller udgift, der opstår, forbundet med virksomheden og ikke med de enkelte ejere. Derfor går krav mod aktiver også imod virksomheden og ikke ejerne eller aktionærerne. Selv i konkurs er en ejers personlige aktiver ikke i fare.

2. Det er den perfekte struktur for at tiltrække investorer.

Virksomheder kan udstede aktier, hvilket betyder, at det er meget lettere at finde investorer, der er villige til at bakke op om en virksomhed. Aktionærer kan fra tid til anden investere kapital og derefter modtage et afkast af deres investering over tid. Det betyder, at alle har noget på spil, når det kommer til at udvikle virksomheden, selvom det er en lille ejergruppe eller en inkorporeret virksomhed, der rapporterer til en bestyrelse.

3. Virksomheder kan skabe deres egen magtstruktur.

Den kommandokæde, som et selskab installerer, er udelukkende din. Mange kører med en bestyrelse under ledelse af en præsident og har derefter en administrerende direktør ved roret. Nogle virksomheder har den samme person, der udfylder rollen som administrerende direktør og præsident. Andre har mere end én person, der deler dette ansvar. Fordelen her er, at medarbejdere, aktionærer, direktører og alle andre specifikt har tildelt opgaver inden for forretningsrammerne, der er unikke for dem med klare definitioner.

4. Fordele kan omfatte aktieoptioner for arbejdstagere.

Inkorporering giver også store og små virksomheder mulighed for at tilbyde en unik fordel: aktieoptioner. For et godt stykke arbejde eller som en del af et bonusprogram kan retten til at købe aktier til en fast pris være et stort incitament til at hjælpe virksomheden med at vokse. Det er derfor. Lad os sige, at ABC Inc.’s aktier i dag er værdiansat til $ 9,85. Aktiekursen for optionerne er sat til $ 9,50. Om 3 år er markedsværdien $ 42,15 pr. Aktie. Medarbejdere kan købe deres optioner for $ 9,50 og derefter sælge dem, når de har opfyldt deres beholdningsforpligtelser. 1000 aktier til $ 30 + indtjening pr. Aktie er en god bonus, ikke?

5. Der er også forskellige former for inkorporering.

Indarbejdelsen vil enten være som C-Corp eller som S corp. S corp -inkorporeringen er primært designet til enkeltmandsvirksomheder, så de ikke skal stå over for dobbeltbeskatning. En skatterapport for virksomhedens personlige aktionærer kan indgives i stedet for, at lønninger og indtjeninger beskattes uafhængigt. Papirerne og kvalifikationerne til denne skattestruktur er imidlertid ret komplicerede, så omkostningerne ved at ansætte en erfaren advokat til konsultationen kan opveje byrden ved dobbeltbeskatning.

6. Virksomheder har en bredere og bredere rækkevidde.

Inkorporering giver en virksomhed mulighed for at nå et bredere generelt publikum. Dette skyldes, at investorkapital kan bruges til at opbygge mærkebevidsthed for forskellig demografi i massemarkedsskala frem for at blive tvunget til at opbygge niche -ekspertise tidligt. Når det gøres korrekt, betyder det også muligheden for et højere rentabilitetsniveau. Flere penge betyder at tiltrække erfarne arbejdere, hvilket så skaber flere penge, og rentabilitetscyklussen fortsætter med at ekspandere.

7. Indarbejde betyder en evig eksistens, medmindre der sker likvidation.

I andre forretningsstrukturer kan ejere til enhver tid beslutte at afbryde forbindelsen, hvis de beslutter, at det ikke er værd at fortsætte. Et selskab eksisterer konstant, indtil alle aktionærer beslutter at likviderer aktiverne eller fusionerer dem til et andet selskab. Forretningen fortsætter, selvom de oprindelige ejere går i stå, hvilket kan være meget attraktivt for aktionærerne.

8. Virksomheder kan ændre deres struktur.

AC -selskabet kan ændre deres status til et S -selskab inden 15. marts hvert år, hvis de opererer i et standardkalenderår med deres budget. Så længe de opfylder kvalifikationerne i et S -selskab, f.eks. Ikke at overskride et maksimalt antal investorer, er der en chance for, at dette vil ske hvert år. Et S -selskab kan også skifte til et C -selskab.

Hvad er ulemperne ved at inkorporere?

1. Der er stærke skatteforpligtelser.

Virksomheder adskiller sig fra andre typer virksomheder ved, at de hvert år skal indsende en specifik selvangivelse. Selvom der er mange fradrag, incitamenter og kreditter til rådighed for virksomheder, betyder det, at nogle virksomheder i sidste ende oplever dobbeltbeskatning. Her er hvorfor: I et enkeltpersoners selskab beskattes erhvervsindkomst uanset løn betalt til en selv. Disse lønninger beskattes også. Det er derfor, at inkorporering af en person måske ikke giver meget mening under visse omstændigheder.

2. Der skal være fuldstændig dokumentation for hver aktivitet og transaktion.

Kravene til papirarbejde til en inkorporeret virksomhed kan være overvældende. Bestyrelsesmøder, konferencer og møder med aktionærer skal være behørigt dokumenteret. Finansielle transaktioner skal registreres meget detaljeret. Denne proces begynder med de vedtægter, der er obligatoriske, når virksomheden oprettes og fortsætter på ubestemt tid, så virksomheden kan forblive aktuel. Hver stat har forskellige regler for rapportering, hvilket også kan være problematisk på mange måder.

3. Der kan være et krav om forudbetaling af skatter.

For franchiser, der opererer i deres første år, kan der komme et ekstra gebyr til omkostningerne ved at indsende den nødvendige dokumentation for at deltage. Det er en forskudsbetaling af skatter på det første års forventede indkomst, der er budgetteret. Hvis en virksomhed forventer at have en skattepligtig indkomst på $ 100.000, og den statslige virksomhedsskatteprocent er 9%, kræver inkorporering et gebyr på $ 9.000 ud over alle andre gebyrer. Det kan hurtigt afslutte inkorporering for nogle ejere af små virksomheder.

4. Det kan være et strejke, og du er ude af atmosfæren.

Selskabets regler og regler skal nøje følges for at opretholde virksomhedens status. Hvis en revision viser, at reglerne ikke er blevet fulgt, selv utilsigtet, så er der en mulighed for, at alle fordelene ved at være et selskab vil blive tilbagekaldt. Politikkerne for overholdelse er meget omfattende og omfattende, hvilket ofte betyder, at nogen i virksomheden regelmæssigt skal arbejde med compliance -spørgsmål.

5. Troværdighed sker ikke som før.

Inkorporering kan hjælpe en virksomhed med at beskytte sit navn inden for en bestemt region, men det formidler ikke automatisk den samme respekt som før. Tidligere havde et registreret selskab en vis respekt, fordi det tog meget arbejde at opretholde denne status. For mange virksomheder har svindlet for mange mennesker over tid til, at tillid kan opbygges gennem anerkendelse. Du skal tjene din troværdighed i dag, og nogle gange kommer den respekt aldrig.

6. S Corps har grænser for antallet af tilladte investorer.

AC -selskabet kan have så mange investorer, som det vil. De kan generelt være hvor som helst i verden, selvom der er nogle undtagelser for nationer, der har handelsrestriktioner. På den anden side er et S -selskab begrænset til maksimalt 100 aktionærer. Alle aktionærer skal også være amerikanske statsborgere. Det betyder, at S -korpset generelt bør søge finansiering fra uformelle investorer eller venturekapitalister frem for at søge at skaffe penge gennem aktier.

7. Et selskab kan kun ændre sin status en gang om året.

Forretningsbeslutninger skal træffes med stor omtanke, fordi statusændringer kun er tilladt en gang om året. Den største forskel er i mængden af ​​penge og den type aktionærer, som hvert selskab kan have. Mange af de formelle krav er de samme, hvorfor der er en sådan begrænsning for, hvordan virksomheden kan drives.

8. LLC’er kvalificerer ofte som en inkorporering.

LLC er et aktieselskab, der først for nylig har været tilladt i alle 50 stater. Der er færre formkrav, men de samme ansvarsbeskyttelser findes. Kun personlig indkomst beskattes, men disse virksomheder kan ikke offentliggøre, udstede aktier, og indkomsten er ofte kvalificeret som selvstændig erhvervsindkomst. Dette kan fortynde det kommercielle felt i visse brancher og skabe højere omkostninger.

Fordele og ulemper ved inkorporering viser, at når skatter håndteres omhyggeligt, opvejer fordelene ved øget rentabilitet ofte de involverede risici. Der er udfordringer, der eksisterer i driften af ​​alle virksomheder, men når det kommer til onboarding, kan disse udfordringer belønnes enormt.