16 fordele og ulemper ved Adobe Dreamweaver

Et af Adobes flagskibsprogrammer er Dreamweaver. Det tager dine opgaver fra HTML eller CSS og gør dem lettere på samme tid, at du ganske enkelt kan administrere dine filer takket være dens generelle brugergrænseflade. For begyndende programmører kan du holde styr på de ændringer, du foretager i realtid, så du hurtigt kan rette fejl.

Det plejede at være prissat til $ 800, men i dag kan du være en del af en engangs cloud kreativ niche for kun $ 20 pr. Måned. Der er også gratis prøveversioner til rådighed. Dette er fordele og ulemper ved Adobe Dreamweaver, der er blevet noteret, når du bruger dette produkt til din overvejelse.

Fordelene ved Adobe Dreamweaver

1. Fremhæv dens kodning, så den kan scannes hurtigt.

Dette gør det meget lettere at bestemme, hvor din CSS-, PHP-, Javascript- eller HTML -kodning er placeret. Hvis du kan lide at bruge dynamiske sprog, er dette en klar fordel.

2. Hjælper begyndere med at forstå, hvad kodning rent faktisk gør på et websted.

Farvekodning fremhæver også, hvad specifikke kommandoer kan gøre for en skabelon eller side. Dette gør læringsprocessen meget lettere.

3. Brugere modtager kodeforslag.

Dette er en anden fordel for begynderkoderen. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre med et billede, en skrifttype eller en farve, kan Adobe Dreamweaver automatisk udfylde forslagene med en rullemenu direkte i din kode. Peg, klik og opret koden. Det er virkelig så enkelt.

4. Ingen grund til at skifte skærm.

Mange programmer giver dig mulighed for at se dine resultater i realtid. Hvad mange programmer ikke vil lade dig gøre, er at se din side i realtid på den samme skærm. Med koden og designvisningen i Adobe Dreamweaver er kodningen øverst og skærmen nederst. Dens sidebjælke giver dig mulighed for at navigere gennem processen.

5. Din kryptering verificeres øjeblikkeligt.

En af de største vanskeligheder, især når du starter kodning, er at sikre, at din kodning er gyldig. Tilgængelighedsproblemer og fejl i kodning, selvom det er en stavefejl, kan være næsten umuligt at finde, når alt er udført på den traditionelle måde. Adobe Dreamweaver fremhæver dine fejl, viser dig alle dine problemer, hvis du ønsker det, og kontrollerer din tilgængelighed med et enkelt klik med musen.

6. Det er let at oprette variationer af indhold takket være et tekstbehandlingsinterface.

Hvis du vil tilføje fed tekst i et dokument i Microsoft Office, kan du trykke på Ctrl + B for at få det til at ske. Når du koder, skal du skrive Jeg vil have denne tekst med fed skrift for at det kan ske. Adobe Dreamweaver giver dig mulighed for at markere den tekst, du vil ændre, og derefter bruge et tekstbehandlingsprogram, så du hurtigt kan foretage ændringer i udseendet på det pågældende afsnit.

7. Du kan finde og udskifte varer på hele dit oprettede websted.

Dette værktøj giver brugerne mulighed for at finde og erstatte elementer i deres indhold, i deres kodning eller endda inden for bestemte tags. Hvis du har brug for at opdatere din kodning til nye versioner af widgets eller plugins, kan du opdatere hundredvis af sider på bare sekunder takket være denne fordel.

8. Brugere kan navigere gennem filer, som om nogen surfer på internetsider.

Dreamweavers indbyggede fanefunktion gør det meget lettere at skifte mellem filer. I stedet for at gå igennem flere menuindstillinger kan du holde dine filer klar. Dette er især fordelagtigt, hvis du bruger de indbyggede skabeloner, enten til at planlægge din kodning eller som en del af dine overordnede designplaner.

Ulemperne ved Dreamweaver

1. Adobe Dreamweaver er ikke browserbaseret.

Udseendet af din kodning i Adobe Dreamweaver kan være anderledes end hvordan en browser fortolker den indtastede kode. Det betyder, at det kan gøre alt rigtigt, men det har stadig et skuffende resultat, fordi kodningen ikke er lydhør nok til at imødekomme cross-platform behov.

2. Det tager tid at lære grænsefladen.

Du har adgang til mere end et dusin forskellige ting, når du begynder at bruge Adobe Dreamweaver. Afhængigt af de filer, du har åbent, kan du have mere end 50 forskellige ting at se på din skærm. Hvis du lige er begyndt, når det kommer til kodning, kan dette være meget skræmmende.

3. Det, du ser, er ikke det, du altid får.

Det er her designvisningen viser, at det ikke er en browserbaseret visning. Dette er især dårligt, når det kommer til absolut positionering af emner, som du nogle gange skal have. Hvis du stoler på Design View til din gengivelse, er du næsten 100% garanteret skuffet.

4. Dine indstillinger for automatisk kodning er ikke specifikke.

Adobe Dreamweaver er designet til at imødekomme de fleste af de mulige behov hos brugere rundt om i verden. På grund af dette vil du opdage, at mange kodestykker har en tendens til at være meget lange. Validering af enkelt felter kan f.eks. Tage op til 15 linjer kode. Hvis du vil have et optimeret websted, kan det være bedre at skrive koden i hånden.

5. Den overordnede stil kan blive til en stor hovedpine.

Hvis brugere bruger egenskabslinjen i deres tekst i tidligere versioner af Adobe Dreamweaver, tilføjer du næsten altid en udefineret dokumentstil til kodningen. Gør dette nok, og du kan have flere dusin udefinerede stilarter, der forstyrrer den generelle styling af selve webstedet.

6. Alle de mange afsnit i din kode.

Når du er færdig med en linje, du skriver, trykker du på “Enter” på dit tastatur, ikke? Denne naturlige vane i layoutvisning vil tilføje mange unødvendige afsnitskoder til dit layout. Dette påvirker ikke nødvendigvis webstedet meget, men det gør kodningen lidt vanskelig at læse. Hvis du trykker på “Enter” efter at have indsat et afsnit, får du endda denne kode omkring dit billede.

7. De fleste brugere behøver ikke et sådant komplet system.

Fordi Adobe Dreamweaver er designet til at hjælpe så mange mennesker som muligt, finder de fleste brugere, at der er elementer inkluderet i programmet, som de aldrig bruger.

8. Opfordrer du virkelig folk til at lære at kode?

Hvis brugerne ikke er forsigtige, kan dette program påtage sig mange af de kodningsansvar, nogen måtte have. Dette begrænser den kreativitet, der kan opstå inden for designet. Det betyder også, at brugerne ikke selv kan kode, hvis de af en eller anden grund ikke har adgang til Dreamweaver.

Adobe Dreamweaver kan være en hurtig måde at skrive kode og designe personlige websteder på. Med ændringerne i dens omkostningsstruktur er det også en rimelig metode til at gøre det, især for begyndere, der lige er begyndt at lære at kode. Er det det rigtige system for dig? Vurder disse fordele og ulemper omhyggeligt, og du kan træffe en mere informeret beslutning.