16 fordele og ulemper ved Adobe Connect

Adobe Connect sigter mod at tage dig ud over en standard webkonferenceoplevelse. Den nyeste version af softwaren, som er Adobe Connect 11, indeholder en helt ny HTML -klient, der giver dig mulighed for at skabe gode digitale træningsmuligheder. Du kan også oprette samarbejdsoplevelser eller udvikle et webinar til distribution.

På denne enkelt platform giver Adobe Connect dig rum, der er vedholdende og kan tilpasses, hvilket betyder, at de er nyttige i mange situationer. Du kan også bruge den til dine webkonferencebehov. Enterprise-grade løsninger er tilgængelige, hvis det er nødvendigt for at tage din organisation til det næste niveau.

Hvis du har fundet ud af, at din nuværende webkonferenceløsning ikke er stærk nok til at opfylde dine nuværende behov, er her fordele og ulemper ved Adobe Connect, som du vil gennemgå.

Liste over Adobe Connect -fordele

1. Der er en ny HTML -klient tilgængelig for deltagerne.

Når du skal samle folk fra forskellige steder, giver Adobe Connect 11 dig mulighed for at samle deltagere uden at skulle downloade noget. Denne funktion fjerner mange af adgangsbarrierer, når du administrerer en uddannelse, webinar eller konference. Det er også kompatibelt med nutidens moderne browsere, herunder Safari, Firefox, Chrome og Edge. Der er også mere tilgængelighed for skærmlæsere, hvis dine gæster foretrækker den mulighed.

2. Brugergrænsefladen er let at bruge og intuitiv.

Der er moderne designelementer til Adobe Connect 11, der får det til at føles bekendt, selvom det er første gang, du bruger platformen. Fordi den forbliver aktiv via din browser, er interaktionshastigheden væsentligt forbedret for deltagerne i forhold til konkurrerende produkter. Du vil kunne bruge meningsmålinger, spørgsmål og svar -sessioner, statusindstillinger, chatbokse, meningsmålinger og mange ekstra muligheder, der sikrer, at dine kommunikations- og samarbejdsstunder altid er klar.

3. Der er nye lydarbejde, der skal overvejes med Adobe Connect 11.

Når du begynder at bruge Adobe Connect, kan du drage fordel af den mikrofonsupport, der findes for deltagere, der bruger HTML -klienten. Der er forenklede arbejdsgange for dine telefoni- og VoIP -muligheder, så mødet kan styres effektivt uden at reducere mulighederne for at få arbejdet udført. Med blot et par klik kan du justere lydstyrken, vælge en foretrukken mikrofon, der skal bruges, eller afbryde dit input fra lydkilden.

4. Modtag videoer i HD -kvalitet via browseren.

Du har mulighed for at streame video i HD -kvalitet via Adobe Connect 11. Videoindstillingerne giver dig mulighed for at vælge den anvendte kvalitet, fra lav til 720p HD. Derefter skaleres det dynamisk, så deltagerne kan bevare deres båndbredde. Du har også mulighed for at ændre billedformatet fra standard 4: 3 til widescreen 16: 9, hvis det bedre opfylder dine behov, når du gennemfører en træning, et møde eller en af ​​de andre anvendelser, som denne platform tilbyder.

5. Du har en enkelt login uden for boksen til brug med Adobe Connect.

Når du vælger at bruge Adobe Connect som din primære konference- og træningsplatform, kan du godkende brugere med SAML-2.0 identitetsudbydere for at skabe en problemfri loginoplevelse ud af boksen. Denne software hjælper dig med at forbedre arbejdsgangen for at deltage i et møde, fjerne en anden barriere fra processen, så du kan bekymre dig om at lære eller undervise frem for at forsøge at finde ud af, hvordan du afslutter loginprocessen. Ubegrænset møde-, lagrings- og VoIP -muligheder er tilgængelige med en kapacitet på op til 1.000 i en enkelt webinar -manager eller op til 1.500 fra et delt webinarrum.

6. Du behøver ikke at angive betalingsoplysninger for den gratis prøveperiode.

Hvis du overvejer at bruge Adobe Connect 11, bør du drage fordel af platformens 30-dages gratis prøveversion. Tilmelding til denne mulighed er en enkel proces. Alt du skal gøre er at angive dit navn, firmanavn, e -mail -adresse og andre kontaktoplysninger. Derefter vil du besvare et par spørgsmål om din forretningsstruktur, fokus og samlede størrelse. Du giver ikke betalingsoplysninger, før du træffer beslutningen om at tilmelde dig en af ​​de betalte planer.

Når du har accepteret Adobe -licensaftalen og indsendt oplysningerne, modtager du et aktiveringslink, der indeholder dine loginoplysninger og prøveudløbsdato for din platform. Der er en guide til at hjælpe dig i gang, og derefter indeholder velkomstmailen links til virksomhedens læringscentre og ressourcer.

7. Du behøver ikke bruge Flash for at bruge Connect.

Hvis du tidligere har tænkt på at bruge Adobe Connect og gik i en anden retning, kan det nu være et godt tidspunkt at tage et andet kig på denne platform. Det er ikke længere et krav, at du bruger Adobe Flash Player som en del af brugeroplevelsen. De har stadig understøttet det, men nu er dette element ikke længere en forudsætning for at bruge funktionerne i denne software til at være mere produktiv.

8. Mødeoplevelsen kan deles med Adobe Connect 11.

Hvis du er en præsentator, der bruger Adobe Connect, kan din skærm deles. Det betyder, at du også kan give deltagerne i dit møde, webinar eller træningssession mulighed for at dele deres skærme. Denne mulighed er nyttig til at lette kommunikationen i situationer, hvor der kan være en vis forvirring om de oplysninger, der præsenteres for alle. De fleste programmer tillader kun værten at dele deres skærm, og nogle tillader slet ikke deling.

Præsentanter kan også bruge deres webcams til at promovere bestemte koncepter eller tilbyde omfattende uddannelse via Internettet. Der er ingen grænse for det faktiske antal feeds, du kan vise under et møde. Du kan også se et eksempel på, hvordan du ser ud, før du sender, så du kan føle dig sikker på, hvad du laver.

Liste over ulemper ved Adobe Connect

1. Adobe Connect tilbyder ikke sin egen opkaldstjeneste.

Hvis du bruger de browserbaserede funktioner til Adobe Connect, kan du få en nyttig oplevelse uden for boksen uden problemer. Når du skal bruge VoIP-funktionerne på denne platform, vil du hurtigt bemærke behovet for at bruge en tredjepartsløsning, der er kompatibel med softwaren for at drage fordel af den fulde anvendelighed af møde- og træningsmuligheder. Du kan stadig bruge de grundlæggende muligheder inden for platformen til at gøre produktet funktionelt, men du er alvorligt hæmmet på dette område uden mulighed for at integrere.

Det betyder at sende separate invitationer til skærmdeling, opkald og ingen lyd- og videooptagelse.

2. Der findes billigere løsninger til din virksomhed.

Adobe Connect offentliggør ikke de fleste af sine prisniveauer for denne platform. Den eneste offentliggjorte plan, der er tilgængelig, vil koste dig $ 50 pr. Måned for at være vært for op til 25 deltagere og ni mødearrangører pr. Hændelse. Inkluderer mobiladgang til møder, desktopplaner, brugerdefinerede webadresser, som besøgende kan få adgang til, og fillagring. Du kan forudbetale hele året for at spare $ 5 om måneden på det andet gebyr.

Hvis du har brug for at være vært for et møde med mere end 100 deltagere eller 10 værter, skal du bruge en tilpasset plan fra Adobe, der kommer med et potentielt højere gebyr. Du kan drage fordel af en 30-dages gratis prøveperiode for at se, om platformen fungerer for dig.

3. Adobe Connect 11 -grænsefladen har ingen personlighed.

Adobe Connect bruger en hvid og grå grænseflade, der giver dig en oplevelse, der føles meget selskabelig og upersonlig. Det ligner mere den regnskabssoftware, du ville bruge til at holde styr på udgiftsrapporter end en mødeplatform. Designet er stadig meget positivt, med let at følge navigationsruter, der hjælper dig med at være produktiv næsten øjeblikkeligt. Det tager ikke lang tid at finde ud af, hvor du skal være, og hvad du skal gøre for at være produktiv, mens du bruger denne platform.

Navigationsplatformen er også en smule overbelastet, så det kan være overvældende at bruge Adobe Connect under de første par møder eller træningssituationer. Hvis du er ved at løbe tør for hukommelse, det være sig fysisk eller virtuel, så har tjenesten også en tendens til at fryse eller lukke ned. Det kan endda give dig dette resultat uden nogen indlysende årsag.

4. Du kan ikke invitere ikke-Adobe-brugere til platformen.

Når du begynder at bruge Adobe Connect 11, har du mulighed for at tilføje brugere, der ikke er aktuelle brugere af udviklerens produkter. Du skal logge ud for at dele et specifikt domænelink med hver person, f.eks. Når du deler et link til en Google Drev -mappe. Hvis du ikke får en fuld kopi af dette link, skal gæsterne gætte, hvordan de skal forbinde dig, medmindre du kan tale med dem i realtid via et andet medie.

5. Lange videoer kan stadig være et problem i Adobe Connect.

Selvom Adobe Connect gør et fremragende stykke arbejde med at vise video på sin platform, kan browserbaserede funktioner ikke tage højde for forsinkelse, hukommelsesproblemer eller andre uafhængige problemer uden for mødesoftware. Det er ikke usædvanligt, at lange videopræsentationer stopper, buffer eller nægter at afspille under et møde. Hvis du stoler på dette medium til at formidle information til forskellige afdelinger, teams eller grupper, skal du muligvis finde nogle løsninger for at sikre, at uddannelsen er tilstrækkelig til dine behov.

6. Du skal bruge en anden platform til at administrere en privat chat.

En af de største ulemper ved at bruge Adobe Connect 11 er, at softwaren ikke leveres med en privat chat -mulighed. Hvis du vil have en samtale uden for offentlig udsendelse, skal du bruge en alternativ applikation eller kommunikationsmulighed. Det betyder, at du muligvis skal betale for flere tjenester oven på denne platform. Det kan være sikkert og pålideligt, men ulemperne kan være nok for nogle ejere af små virksomheder til at overveje en billigere løsning.

7. Skærmdelingsfunktionen kan fjerne brugere fra mødet.

En anden almindelig klage over Adobe Connect er, at den har en tendens til at få nogle fejl, mens du bruger den. Uden for problemet med videofrysning og nedbrud kan der undertiden også hentes lyd. Dette problem har en tendens til at opstå, hvis du af en eller anden grund får et ping fra din internetudbyder. Når nogen forsøger at dele en skærm, kan brugeren undertiden helt blive fjernet fra mødet, lokalet eller træningssessionen. Hvis du vil have dine brugere til at få en god oplevelse, skal du øge din viden og teknologibevidsthed.

8. Der kan være problemer med lydkvalitet at overveje, selv når alt fungerer som det skal.

Adobe Connect kan levere flere lydstrømme, der er nyttige til træning og support, men denne funktion kan påvirke kvaliteten af ​​strømmen for brugeren i den anden ende. Hvis personerne i dit møde ikke har høreapparater, kan der være mange feedback-problemer, der opstår i en real-time situation. Du kan også have volumenproblemer. Det er ikke usædvanligt, at værten gennemgår en række tekniske supportproblemer, før det kan komme i gang, hvilket betyder, at det ender med at bruge det meste af den tid, det kan spare med de tilgængelige funktioner i dette program.

Bedømmelse af fordele og ulemper ved Adobe Connect

Adobe Connect 11 arbejder på at løse mange af de problemer, som brugerne havde med tidligere versioner af denne platform. Det gør et rimeligt godt stykke arbejde med at tilbyde løsninger og samtidig lette samtaler til forskellige formål. Hvis du har et spredt team og ikke kan komme til en central campus eller et mødested, kan denne mulighed spare dig nogle penge på trods af omkostningerne ved et abonnement.

Fordele og ulemper ved Adobe Connect viser, at denne platform kan give en nyttig møde- og træningsoplevelse for virksomheder i alle størrelser. Selvom prisen på et abonnement er lidt højere, end det ville være for andre softwaremuligheder, gør podens funktionalitet og samlede oplevelse det til en passende løsning, hvis du har brug for flere måder at samarbejde på.