15 Statistik, tendenser og analyse af trykluftsindustrien

Trykluftsindustrien giver brugerne adgang til trykluft til forskellige behov. Fra produktionsudstyr til biler og adgang til olie og gas, der er mange enheder, som mange af os bruger hver dag, der har fordel af trykluftteknologier.

Selv menneskekroppen producerer trykluft gennem lungerne.

Oprindelsen til trykluftindustrien kan findes i opfindelsen af ​​bælge, de første modeller, der dukkede op omkring det 15. århundrede f.Kr. Det var først i det 19. århundrede, da vi begyndte at bruge trykluft til at overføre energi. Det første kompressoranlæg blev bygget i Frankrig i 1888, hvilket til sidst genererede 18.000 kilowatt strøm.

Dagens trykluftindustri har luftkompressorer og kraftoverførselsprodukter, der findes i en række forskellige køretøjer og udstyr. Du kan også købe trykluft i en dåse for at sprøjte det interne støv på din computer, f.eks. En computer.

Vigtig statistik fra trykluftsindustrien

# 1. Luftkompressor og gaskompressor fremstilling i USA er en industri værdiansat til $ 11 mia. I 2016 tilbød produktionen af ​​fremstillingsindustrien en bruttoproduktionsværdi på $ 9,5 mia. Mellem 2012 og 2017 forblev industrien relativt stabil og nåede en årlig vækstrate på 0,4%. (IBIS World)

# 2. Der er i øjeblikket omkring 300 virksomheder aktive i trykluftsindustrien i USA Kombineret, de er ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 20.000 mennesker. Atlas Copco, Dresser-Rand og Gardner Denver er de førende virksomheder i branchen. (IBIS World)

# 3. I 2015 kom 41% af markedsandelen for trykluftsindustrien fra dets olie- og gassegment. (Technavio)

# 4. Olie- og gassegmentet var ansvarlig for en væsentlig del af de 20 milliarder dollars i global omsætning, som industrien genererede i 2016. (Grand View Research)

# 5. Det nordamerikanske luftkompressormarked forventes at opnå en omsætning på $ 6,6 milliarder årligt inden 2022. Rotary luftkompressorer forventes at være det førende segment efterfulgt af centrifugalkompressorer og derefter frem- og tilbagegående kompressorer. (Grand View Research)

# 6. Smurt luftkompressorer afspejler en betydelig del af industriens indtægter for trykluftsindustrien. (Grand View Research)

# 7. Stationære luftkompressorer forventes også at være et brancheførende segment, der sælger bærbare enheder i en 2: 1 skala. (Grand View Research)

# 8. 35% af den komprimerede luft, der produceres globalt, går til spilde gennem lækager. Den gennemsnitlige operatør kan spare op til 25% af deres driftsomkostninger ved blot at foretage en luftrevision af deres udstyr. (Kompressor og servicepumpe)

# 9. For hver 10 PSI overtryk, der produceres af en individuel enhed, er der en stigning i energiomkostningerne på 5%, som brugerne skal betale. (Kompressor og servicepumpe)

# 10. Du kan eliminere op til 50% af de elektriske omkostninger, der genereres af et trykluftsystem, ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse på dine egne enheder. (Kompressor og servicepumpe)

# 11. 70% af alle producenter bruger en form for trykluftsystem. Dette skyldes, at trykluftindustrien arbejder med værktøjsmaskiner, separationsudstyr, ansvar for materialehåndtering og endda sprøjtemaling. (Quincy kompressor)

# 12. For den typiske SCFM -installation er tab af trykluft i gennemsnit omkring $ 9.600. For en 1.500 CFM -installation vurderes spild af trykluft til mere end $ 32.000 om året. (Quincy kompressor)

# 13. En lækage på 1/8 tommer i et 100 PSI trykluftsystem kan koste mere end $ 12.000 i ubrugt energi hvert år. (Quincy kompressor)

# 14. Luftkompressorer konverterer op til 90% af deres elektriske energi til varme. (Quincy kompressor)

#femten. I 2016 blev næsten 13.000 industrielle luftkompressorenheder fremstillet i Sydkorea. (Statista)

Trykluftsindustriens tendenser og analyse

Vækst afhænger af teknologisk innovation med en moden industri som trykluftsindustrien. Et eksempel på dette er GA VSD + kompressoren, der blev inkorporeret i Atlas Copco -produkter fra og med 2013. Denne teknologi gjorde ikke kun brugerne mere produktive med industriprodukter, men reducerede også energiforbruget for hver enhed med 35% i forhold til en fast enhed . hastighedskompressor.

Baseret på ideen om, at der er flere innovative ideer i forsknings- og udviklingskæden, forventes trykluftsindustrien at vokse med 7% i løbet af de næste 5 år. Efterhånden som olie- og gasindustrien udvides i Kina, USA og Mellemøsten, ser det ud til, at industrien er klar til at opleve stor succes.

Kig efter apparater og biler til også at understøtte væksten i industrien. Hvis en økonomisk nedtur rammer den amerikanske økonomi, eller den amerikanske dollar styrkes i forhold til verdens valutaer, holder disse væksttal muligvis ikke. Ellers ser trykluftindustrien ud til at nå en værdi tæt på $ 40 milliarder i 2024.