15 Statistik, tendenser og analyse af Thailands luftfartsindustri

Med 38 kommercielle lufthavne, forskelligartet adgang til internationale flyvninger og en voksende tilstedeværelse af indenlandske flyselskaber er Thailands luftfartsindustri en undervurderet del af den lokale økonomi. Der er en bred vifte af incitamenter, både skat og ikke-skat, der tilbyder unikke muligheder inden for rumfartsindustrien, som ikke er tilgængelige på andre markeder rundt om i verden.

På grund af landets centraliserede placering i Sydøstasien og den udbredte Asien-Stillehavsområde vokser lufttrafikken i Thailand med tre gange hastigheden af ​​international lufttrafik. Antallet af passager- og flybevægelser voksede med mere end 13% mellem 2011 og 2015.

Fremtidige planer udvikles for yderligere at maksimere virkningen af ​​luftfartsindustrien i Thailand, såsom Suvamabhumi Lufthavnsudviklingsprojekter til en værdi af 65,2 millioner THB, som vil tilbyde nye passagerterminaler, forsyningsselskaber og flykapacitet.

Vigtig statistik fra Thailands luftfartsindustri

# 1. Thailands luftfart vil kunne håndtere 68 flyvninger i timen med sin nuværende infrastruktur. Det svarer til en samlet kapacitet på 1,7 millioner tons gods om året sammen med 45 millioner passagerer om året gennem det nye Suvamabhumi lufthavnskompleks, når det åbner. (Board of Investment of Thailand)

# 2. Don Mueang International Airport håndterer 40 flyvninger i timen og har en samlet håndteringskapacitet på 211.000 tons gods og 30 millioner passagerer om året. (Board of Investment of Thailand)

# 3. De samlede udgifter til Thailands luftfartsindustri var $ 771,9 millioner, eller cirka 40% af de samlede MRO -udgifter, der fandt sted i landet. (Board of Investment of Thailand)

# 4. Air Asia kontrollerer størstedelen af ​​indenrigsflyvninger i Thailand og tegner sig for 28% af de ankomster og afgange, der sker. Nick Air er ansvarlig for 27% af den trafik, der forekommer i branchen. (Board of Investment of Thailand)

# 5. Komponenter udgør størstedelen af ​​MRO -udgifterne i Thailand og tegner sig for over 320 millioner dollars i udgifter. Motorvedligeholdelse krævede yderligere 213 millioner dollars i udgifter i 2015 (Board of Investment of Thailand).

# 6. I 2015 genererede Thailands luftfartsindustri mere end 610 millioner dollars i eksport af fly, rumfartøjer og dele. Mere end $ 3,2 milliarder værd af komponenter i denne kategori blev også importeret til Thailand. (Board of Investment of Thailand)

# 7. I alt nåede luftfragtbevægelser inden for Thailands luftfartsindustri 1,6 millioner tons i 2017, en stigning på 0,15 millioner tons fra året før. (US Department of Commerce)

# 8. Lufthavne, der blev administreret af luftfartsindustrien i Thailand, håndterede i alt 129,2 millioner passagerer i 2017, hvilket var en stigning på 7,5 millioner passagerer i forhold til det foregående år. (US Department of Commerce)

# 9. Der var mere end 823.000 ankomster og afgange inden for branchen håndteret i 2017. (US Department of Commerce)

# 10. Fra 2017 beskæftigede den thailandske luftfartsindustri mere end 3.700 teknikere og ingeniører inden for MRO -erhvervslivet. Frem til 2037 forventes yderligere 7.700 job at blive skabt til teknikere og ingeniører. (Frost og Sullivan)

# 11. Brancheerfaring er at skabe Tier 3 og Tier 4 OEM -produktion. Dette segment af luftfartsindustrien er værdiansat til 1,43 milliarder dollar fra 2015 og beskæftiger cirka 8.000 mennesker. (Frost og Sullivan)

# 12. Cirka 36% af den globale lufttrafik er baseret i Asien og Stillehavsområdet, hvor passagertrafikken er fordoblet hvert 15. år siden 1980’erne. (Fordele ved luftfart)

# 13. Samlet flytrafik i Thailand steg med 21% mellem 2014 og 2015, og flybevægelseshastigheder steg med 17%. Denne vækst resulterede i en stigning på $ 167 millioner i omsætningen for landet. (Fordele ved luftfart)

# 14. Skatteincitamenter i branchen er 8 år uden grænser til fremstilling af fly, flydele eller luftfartsudstyr, udstyr og operativsystemer. (Board of Investment of Thailand)

#femten. Phuket International Airport er ansvarlig for det meste af lasten, der håndteres af Thailands luftfartsindustri. Dens nuværende kapacitet er 1,7 millioner tons om året, på trods af at den samlede flyvningskapacitet i timen er på kun 23 (Board of Investment of Thailand).

Thailand luftfartsindustri tendenser og analyse

Da der for nylig er sket en stigning i persontrafikken i Thailand, arbejder flyselskaberne på at udvide deres lokale netværk. Dette har opmuntret den thailandske regering til at skabe flere ekspansionsmuligheder for industrien, hvilket har hjulpet til at forbinde flere andenrangs byer med hovedstaden, hvilket har skabt endnu flere turismuligheder.

I 2027 forventer den thailandske regering at bygge 29 nye lufthavne, hvilket yderligere øger adgangen til andre byer i landet.

Eastern Economic Corridor i Thailand er også målrettet mod en investering på 7 mia. Dollar i luftfartsrelaterede industrier sammen med MRO for at give stabile vækstmuligheder inden for branchen.

Meget af håbet for Thailands luftfartsindustri i de kommende år hviler på gennemførelsen af ​​talrige infrastrukturprojekter. Forsinkelser i disse projekter kan hæmme de vækstmuligheder, der forventes for industrien. Samlet set oplever Thailand imidlertid en stærk vækst, og luftfartsindustrien udnytter det.