15 Statistik og tendenser i olieindustrien i Singapore

Singapores olieindustri fortsætter med at øge sin indflydelse på verdensscenen med hensyn til energiproduktion og eksport. Det er hjemsted for et af de største kommercielle energicentre i verden og det tredjestørste olieraffineringscenter i verden. Kombineret med finansservicesektoren i landet fik Singapore tilstrækkelig indflydelse til at blive medlem af International Energy Agency i 2016.

Olieindustrien i Singapore kan producere omkring 20.000 tønder råolie om dagen. Det svarer til omkring 67 millioner lange tons olie, der er til rådighed for eksportmarkedet hvert år. I alt er olieindustrien i Singapore ansvarlig for omkring 5% af landets BNP.

Olieefterforskning og -produktion er en industri i Singapore, der er forældet til den nuværende regering. De første faciliteter i regionen blev bygget i 1891. Singapore er nu en af ​​de 100 bedste olieproducenter i verden i dag.

Vigtig statistik fra Singapores olieindustri

# 1. I 2017 var værdien af ​​Singapores olie- og gasindustri 77,1 milliarder dollars. På bare to år har branchen oplevet mere end 10 milliarder dollars i samlet værditilvækst. (US Department of Commerce)

# 2. Fra 2015 til 2016 faldt det lokale produktionsniveau fra $ 50 mia. Til $ 43 mia. Den samlede eksport var omkring $ 8 mia. Mindre for industrien end den samlede modtagne import. (US Department of Commerce)

Singapore Oil Industry Statistik

# 3. Det samlede olieforbrug i Singapore er steget støt siden 2006, hvor 848.000 tønder om dagen blev forbrugt. I 2017 var forbruget 1,43 millioner tønder om dagen. (Statista)

# 4. Olieprodukter tegner sig for 65% af importen, der produceres inden for Singapores olieindustri og 98,8% af energieksporten. Råolie repræsenterer de øvrige 1,2% af industriens eksport. (Energimarkedsstyrelsen)

# 5. Singapore forbruger mere end 47.000 GWh el hvert år. Mere end 87% af forbruget stammer fra årsager relateret til industrien. (Energimarkedsstyrelsen)

# 6. I 2014 var der omkring 5.100 arbejdstagere tilknyttet energisektoren i Singapore. 95% af medarbejderne i branchen var bosiddende i landet. (Energimarkedsstyrelsen)

# 7. I 2010 kom mere end 20% af de brændstofprodukter, der blev brugt til elproduktion i Singapore, fra olieprodukter. Til sammenligning kom mere end 77% af brændstoffet fra naturgas. (Energimarkedsstyrelsen)

# 8. I 2014 voksede importen af ​​energiprodukter til Singapore med 7,2%og nåede 174 Mtoe. Eksporten steg også 6,7% det år. (Energimarkedsstyrelsen)

# 9. Olieraffineringssektoren i Singapore krævede omkring 49 Mtoe input af raffinaderier i 2014. Det var et fald på 5,8% fra året før. Disse input genererede 47 Mtoe raffinaderiproduktion, 7% mindre end året før. (Energimarkedsstyrelsen)

# 10. 70% af virksomhederne, der er involveret i Singapores olieindustri, siger, at de vil fastholde eller øge deres anlægsudgifter i hele 2018. Da det samme spørgsmål blev besvaret i 2017, stillede kun 26% af virksomhederne den samme bekræftelse. (DNV GL)

# 11. På trods af tilliden siger kun 52% af virksomhederne i branchen, at de planlægger at fastholde eller øge jobmulighederne inden for sektoren. Globalt er standarden for olieselskaber og vækst i beskæftigelsen 62%. (DNV GL)

# 12. 49% af singaporianere siger, at den største hindring for vækst inden for branchen er en olieprisordning, der er “uøkonomisk.” Det er 12 procentpoint højere end verdensgennemsnittet. Den næststørste hindring for vækst (27%) var et fald i efterspørgslen efter olie- og gasprodukter. (DNV GL)

# 13. Singapores olieindustri er et globalt ingeniørcenter for konstruktion af rigge. Cirka 70% af verdensmarkedet for olierigge er baseret i landet. (Swedish Trade and Investment Council)

# 14. Singapore tilbyder en råolieraffineringskapacitet på 1,5 millioner tønder om dagen, hvor størstedelen af ​​denne kapacitet kommer fra kun 3 raffinaderier. Udnyttelsesniveauet for denne kapacitet er i øjeblikket vurderet til 86%. (Swedish Trade and Investment Council)

#femten. De fleste olie- og gasaktiviteter, der finder sted i Singapore, er på Jurong Island. Næsten alle de næsten 100 førende olie-, gas- og petrokemiske virksomheder i Singapore har en placering på øen. (Swedish Trade and Investment Council)

Olieindustriens tendenser og analyse i Singapore

Singapores begrænsede plads skaber en unik udfordring for den lokale olieindustri. Når det kombineres med et skub til at udfase olieprodukter som en del af brændstofblandingen til elproduktion, skaber små justeringer store ændringer i resultater, der er mulige for industrien.

I alt forbruges omkring 1.400 tønder om dagen i landet, meget højere end de 76 tønder om dagen, der blev forbrugt i 1965.

Industrien i sig selv er en industri med bedre udsigter for nationen med sin strategiske placering og den finansielle sektor, der fremmer handel. En række nye investeringsmuligheder, herunder bore- og vaskeudstyr, boreinformationssystemer og mudderlogningsenheder, giver nye muligheder for vækst at overveje i de kommende år.

Med nye projekter i horisonten, selv med den seneste industrielle recession, forventes Singapores olieindustri at vokse med en hastighed på 2% om året i løbet af det næste årti. Opdagelsen af ​​nye reserver kan øge dette tal yderligere.