14 Stylistindustri Statistik, tendenser og analyse

I USA voksede de samlede amerikanske frisørservices, som omfatter detailsalget, med 2% i 2017. Cirka 257.000 lokationer sælger detailprodukter, herunder hårplejeprodukter. Det samlede salontal er dog faldet med 5%, da branchen er begyndt at konsolidere sig i virksomheder, der tilbyder salonsuiter og kommissionsbaserede saloner begynder at lukke.

Visse forbrugertendenser er også begyndt at påvirke branchen. Der er flere kvinder, der er begyndt at omfavne deres naturlige grå, sølv eller hvide hår, hvilket har reduceret det samlede antal besøg i salon og stylist hvert år. Hårfarvningstjenester voksede stadig med 2,6%, men blev hovedsageligt finansieret af Baby Boomers, der ønskede dækning af deres grå hår.

Mænd har en tendens til at henvende sig til frisører eller kædefrisører med sportstema frem for specialfremstillede tjenester.

En sølvbeklædning til frisørindustrien er stigningen i føntørrer, der oplevede en vækst på 25% i både omsætning og antallet af lokationer, der tilbyder tjenester.

Interessant stylistindustristatistik

# 1. Frisørsaloner i USA genererer cirka 44 milliarder dollars i omsætning hvert år. Mellem 2012 og 2017 oplevede branchen en gennemsnitlig årlig vækstrate på 1,8%. (IBIS World)

# 2. Der er i øjeblikket omkring 1 million aktive frisørsaloner i USA, hvilket giver beskæftigelsesmuligheder til omkring 1,4 millioner mennesker. (IBIS World)

Barber Industry Statistik i USA efter markedsstørrelse og vækst

# 3. Industriindtjening for stylister er steget fra 1,9% i 2009 til 5,7% i 2014. Indtjeningsgevinster er drevet af en stigning i salget af produkter af høj værdi, som generelt har højere fortjenstmargener end generiske eller lavværdiprodukter. (SBDC)

# 4. Frisører tjener en af ​​de laveste timelønninger til barberere, frisører og kosmetologer i USA. Den gennemsnitlige timeløn før tips er $ 10,91. (Bureau of Labor Statistics)

# 5. Great Clips oplevede en vækst på 4,5% i 2017, mens Sport Clips oplevede en vækst på 10,2%. Familieøkonomikæder tager de fleste af de vækstmuligheder, der ses i branchen. (Dagens værelse)

# 6. 45% af den indkomst, der genereres af frisørindustrien, stammer fra klipning eller styling. Cirka 17% af omsætningen kommer fra hårfarvning og farvningstjenester, mens 15,9% af omsætningen er fra negleplejetjenester. (IBIS World)

# 7. 70% af kvinderne i USA siger, at de bruger hårfarvningsprodukter. (Atlanterhavet)

# 8. Forbrugere mellem 25 og 34 år repræsenterer mere end 16% af frisørmarkedet, men på grund af deres lavere indkomstniveau repræsenterer de færre indkøb af dyre frisørartikler. Til sammenligning repræsenterer forbrugere over 35 år 52,4% af branchekunder. (IBIS World)

# 9. I USA er du mere tilbøjelig til at være stylist i Vermont end i nogen anden stat. Omkring 1 ud af 281 jobmuligheder i staten involverer hårpleje. (US Department of Commerce)

# 10. Mere end 45.000 mennesker er ansat i frisørindustrien i Texas, hvilket er det højeste antal for en enkelt stat i USA (US Department of Commerce).

Stylistindustristatistik efter forbrugeralder

# 11. De gennemsnitlige undervisningsomkostninger for at gå på en skønhedsskole i USA er $ 13.751. Nogle kosmetologiprogrammer kan dog koste så lidt som $ 2.625. (Toni og Guy Academy)

# 12. Stylister i Washington, DC tjener mere end nogen anden branchefaglig i USA. Hans median timeløn er $ 22,85. Hawaii ligger nummer to på $ 17,16, med Washington på tredjepladsen (16,52), Connecticut på fjerde ($ 14,39) og Vermont på femte ($ 14,23). (Bureau of Labor Statistics)

# 13. Utah oplevede den højeste jobvækst i branchen i de sidste 10 år og opnåede en vækst på 28%. De blev efterfulgt af Georgien (27%), Delaware (26%), Massachusetts (23%) og Illinois (22%). (Bureau of Labor Statistics)

# 14. Der er i øjeblikket over 1.500 akkrediterede skønhedsskoler i USA. Omkring 160 af dem er i Californien, som leder landet. Den gennemsnitlige længde af et kosmetologiprogram i USA er cirka 13 måneder. (Toni og Guy Academy)

Stylistindustri statistik efter tjenester

Stylistindustriens tendenser og analyse

Stylistindustrien oplever et skift i forbrugernes præferencer, efterhånden som folk begynder autentisk at omfavne sig selv. Selvom hårfarvning, farvning og forskellige stylingmuligheder stadig oplever vækst i dag, i slutningen af ​​den næste 5-årige cyklus, vil denne vækst endelig begynde at bremse.

Der sker også konsolidering i branchen, på trods af at 93% af alle steder i USA stadig beskæftiger færre end 10 personer. Forbrugerne vælger større suiter, der oftere tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester end deres hjemstylist, der arbejder uafhængigt. Selvom de 1,4 millioner mennesker, der arbejder i denne branche, fortsat vil se muligheder, vil deres måde at strukturere deres job sandsynligvis ændre sig i det næste årti.

Mænd vil også fortsætte med at vende tilbage til denne branche i de kommende år. I øjeblikket er kun 12% af medarbejderne i branchen mænd. Det vil stige i de næste 5 år, efterhånden som flere mænd søger hårtjenester, især med præference for mandlige udbydere.