14 Statistik, tendenser og analyse af aluminiumsfolie industrien

Aluminiumsfolie var den naturlige udvikling af stanniolprodukter, der blev opfundet i slutningen af ​​det 19. århundrede. Mange kalder endda aluminium “aluminiumsfolie” på grund af dette produkts historie. Da aluminiumsfolie blev skabt til markedet i 1910, fortrængte den hurtigt tin som den foretrukne aluminiumsfolie, fordi den ikke efterlod den samme metalliske eftersmag på fødevarer, der var pakket ind med den.

I 1911 begyndte Tober at pakke sine chokoladestænger ind i aluminiumsfolie, hvilket er en proces, der stadig findes i sit Toblerone -produkt i dag. I 1912 brugte Maggi aluminiumsfolie til at pakke bouillonterninger og supper. I 1913 havde aluminiumsfolie gjort sin vej til USA, hvor den blev brugt til at pakke Life Savers tyggegummi, chokoladestænger og slik.

Det, der gør det til et så nyttigt produkt, er, at aluminiumsfolie er meget formbar. Det kan laves til et tyndt, foldet, pakket eller støbt ark. Giver en barriere mod ilt og lys, hvilket forhindrer fedt i at blive harsk. Det blokerer også bakterier, fugt og lugt, der kan påvirke produktets integritet.

Interessant statistik fra aluminiumsfolieindustrien

# 1. Mere end 300 millioner forbrugere i USA siger, at de har brugt aluminiumsfolie i det sidste år. (Statista)

# 2. Aluminiumsfolie med almindelig vægt er det mest populære produkt, der bruges af amerikanske forbrugere. I 2017 brugte mere end 173 millioner amerikanske forbrugere et aluminiumsfolieprodukt med en normal vægt mindst én gang. (Statista)

# 3. Ca. 44% af den amerikanske aluminiumsindustri beskæftiger sig med produktion af plader, plader og plader. I 2016 afsendte industrien mere end 11,7 milliarder pund aluminium, med importtal inkluderet. (Aluminiumsforeningen)

# 4. Bruttooverførsler af aluminiumsfolie i USA har i gennemsnit mere end 60 millioner pund pr. Kvartal. Disse tal har været konsistente siden første kvartal af 2009. (Aluminiumsforeningen)

# 5. Aluminiumsfolie leverancer i 2017 var 886.300 tons, cirka 12.000 tons mere end året før. Tyndere størrelser til hjemmebrug og emballage steg 1,8% i forhold til det foregående år. (European Aluminium Foil Association)

# 6. I sidste kvartal af 2017 steg leverancerne af aluminiumsfolie til ikke-europæiske markeder med mere end 37%. Samtidig faldt indenlandske leverancer i Europa med mere end 2%. (European Aluminium Foil Association)

# 7. I 2017 steg efterspørgslen efter tykkere aluminiumsplader med 1%. Tyndere målerleverancer steg 2,8%. (European Aluminium Foil Association)

# 8. I 2015 tegnede aluminiumsfolieindustrien forbrugeremballagesegmentet 72% af den volumenbaserede markedsandel. (Technavio)

# 9. I 2022 forventes der at blive brugt mere end 4 millioner tons aluminiumsfolie i Asien og Stillehavsområdet. (Technavio)

# 10. Mængden af ​​kinesisk import af aluminiumsfolie stiger eksponentielt. I 2014 blev knap 110.000 korte tons aluminiumsfolie importeret til USA. I 2016 blev der importeret mere end 150.000 korte tons, en stigning på 38,8%. (US Department of Commerce)

Aluminiumsfolieindustriens statistik efter markedets størrelse og type

# 11. Siden 2007, hvor importmængderne var under 40.000 korte tons, er importen af ​​kinesisk aluminiumsfolie til USA steget med mere end 386%. (US Department of Commerce)

# 12. Mere end 70% af importen af ​​aluminiumsfolie bestilt af USA i 2016 stammer fra Kina. I 2007 kom kun 22,7% af industriens import fra Kina. (US Department of Commerce)

# 13. I 2016 kom 69% af det amerikanske forbrug af aluminiumsfolieprodukter fra nettoforsendelser af producenter. 22% af forbruget kom fra kinesisk import. (Aluminiumsforeningen)

# 14. Aluminiumsfolieproduktion i Europa steg til 226.900 tons i første kvartal 2017, en stigning på 1,5% i forhold til året før. (European Aluminium Foil Association)

Aluminiumsfolieindustriens tendenser og analyse

Aluminiumsfolie er et produkt, som næsten alle på en eller anden måde bruger i verden. I udviklingslandene kan det stadig bruges sjældent, selvom dets tilgængelighed fortsat stiger. I den udviklede verden beholder næsten enhver husstand en rulle aluminiumsfolie til brug. Der er også mange industrielle anvendelser til aluminiumsfolie, hvilket gør det til et meget nyttigt og fleksibelt produkt.

Aluminiumsfolieindustrien vil også fortsat være stærk inden for farmaceutisk, personlig pleje og tryksegmenter. Samlet set forventes branchen at vokse med en CAGR på 4,8% frem til 2025. De højeste forventede vækst kommer fra Asien-Stillehavsregionen, hvor markedsværdien for første gang kan overstige 7,6 millioner dollars.

Meget af væksten vil blive fundet i det lag, der falder i segmentet 0,09 til 0,2 millimeter. Det tegner sig allerede for omkring 50% af alle branchens indtægter. Selvom alt omkring 0,2 mm er klassificeret som aluminium “folie” frem for aluminiumsfolie, er der foliefabrikanter, der markedsfører produkter op til 0,4 mm som et aluminiumsfolieprodukt.

Se efter madblærer, indpakninger, ruller, poser og beholdere for at fortsætte med at skubbe industrien fremad.