14 fordele og ulemper ved Skype

Skype er en kommunikationstjeneste, der giver brugerne mulighed for at foretage gratis videoopkald til andre Skype -konti. Direkte beskeder og fildeling er også tilladt gratis. For dem, der ikke bruger en telefon, giver Skype også mulighed for månedlige abonnementstjenester eller minutpriser for at sætte Skype på telefonopkald, så kommunikation stadig kan forekomme. Det er pålideligt, stabilt, og mange mennesker har brugt det gratis i årevis med succes.

Der er mange vigtige punkter at vurdere for at afgøre, om brug af Skype er det rigtige for dig. Her er nogle af de største fordele og ulemper ved Skype, der er blevet opdaget til dato.

Hvad er fordelene ved Skype?

Den største fordel ved at bruge Skype er din evne til at ringe til alle i verden med en konto uden at blive opkrævet noget. Nogen i New York City kan videoopkald til en i Singapore for at diskutere forretninger, tale med familien eller endda bestille forsyninger, hvis du ønsker det. Familier, der er adskilt af kontinenter eller lande, kan stadig forblive i øjenkontakt. Selv dem, der aktivt tjener i militæret, kan holde kontakten med deres familier.

Her er nogle af de andre fordele, Skype kan bringe til hjem og virksomheder i dag.

1. Skærmdelingsindstillinger er tilgængelige via Skype.

Det er meget lettere at præsentere en fjernsalgspræsentation takket være Skypes mulighed for skærmdeling. Møder kan gennemføres ved hjælp af denne service, og hver deltager kan uafhængigt se de oplysninger, der skal deles. Dette gør det meget lettere at lette diskussioner, skabe individualiserede virkninger og formidle information på en mere mindeværdig måde.

2. Det er en utrolig let service at installere.

Alt, hvad der kræves for at begynde at bruge Skype, er at vide, hvordan man besøger deres websted eller finder deres applikation og downloader det. Derfra vil instruktioner på skærmen guide brugerne gennem resten af ​​installationsprocessen. På få minutter kan Skype konfigureres til systemet, og alle brugere skal gøre er at linke en konto til kommunikationsprogrammet eller starte en ny konto. Selv uden Skype installeret lige nu, tager det kun et par minutter at komme i gang.

3. Det er en pålidelig service, der tilbyder kontakter 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Der er ingen faste tidspunkter, hvor folk kan bruge Skype. Det kan bruges når det er nødvendigt, og mange af de tilladte kontakter via tjenesten er gratis. Mange opkald startes med et par klik, og dagene med nedlagte opkald er praktisk talt forbi. Brugere kan stole på, at programmet oplader og foretager et opkald over internettet eller et datasignal, når de vil foretage et opkald.

4. Tillader et gruppeopkald uden behov for gruppefunktioner.

En af de bedste funktioner i Skype er, at flere mennesker kan tale med hinanden på en enkelt forbindelse uden andet udstyr, tjenester eller gebyrer. Så længe der er plads foran en computer eller smartphone -kamera, kan denne person være i videoopkaldet, og deres stemme vil blive taget op af mikrofonen, så de kan deltage i samtalen. Men for individuelle opkald kan et headset også fungere til private samtaler.

5. Betalte abonnementer på Skype er billige.

I USA starter Skype -abonnementer på $ 2,99 pr. Måned. I Kina er abonnementerne helt nede på 1,19 dollar om måneden. Der er også en gratis måned med Skype Unlimited World, der er tilgængelig for brugere, hvor ubegrænsede gratis opkald til fastnet og mobiltelefoner kan foretages fra Skype og derefter kun $ 13,99 pr. Måned. Dette gør det til en af ​​de mest overkommelige globale VoIP -tjenester, der er tilgængelige i dag, og den samme konto kan også bruges på enhver computer eller smartphone.

6. Tilbyder en sikker opkaldsoplevelse.

Der er sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte de oplysninger, der overføres under et Skype -opkald eller en besked. Selvom der ofte kræves kompromiser i videoforsinkelse eller fejl i lydkommunikation, kan en lille virksomhed sende data hurtigt og sikkert via Skype og ofte gratis. Du kan ikke slå friheden, når det kommer til at tilføje noget til en budgetpost.

7. Servicen er blevet meget bedre.

Skype bruger bredbåndsteknologier, som andre lignende udbydere ikke bruger. Slutresultatet er en generelt bedre opkaldskvalitet, der altid har været god. Forvirrende og umulige samtaler er sjældnere i disse dage, selvom video -lag undertiden skaber en akavet samtale fra tid til anden.

Hvad er ulemperne ved Skype?

Den største ulempe er, at Skype kræver en form for dataforbindelse for at den kan bruges. Det betyder, at du har brug for adgang til en mobildataplan eller internettet. Selvom internettets mætning er på rekordniveauer og fortsat stiger rundt om i verden, har mere end halvdelen af ​​verdens menneskelige befolkning ikke adgang til data. Det betyder, at halvdelen af ​​mennesker i verden i dag ikke kan bruge Skype regelmæssigt og må stole på mere traditionelle kommunikationsformer. Dette er nogle af de andre ulemper at overveje med dette kommunikationssystem.

1. Tilbyder ringe eller ingen adgang til beredskabstjenester.

Nødopkaldsnumre kan ikke tilgås af en person på Skype i en nødsituation, undtagen i bestemte samfund eller jurisdiktioner. Folk kunne ringe til ikke-nødtelefonnumre, der derefter kunne formidle deres behov til den relevante afdeling, men det ville skabe forsinkelser i implementeringen af ​​tjenesten. Under den nuværende struktur er moderne telefontjenester endnu mere pålidelige.

2. Der er ingen reelle interaktioner ansigt til ansigt.

Selvom videoopkald er sjovt, fordi de tillader øjenkontakt, kan Skype ikke gentage, hvad reel interaktion med ansigt til ansigt indebærer. Der er mange ikke-verbale kommunikationssignaler, som folk videregiver til hinanden, som Skype ikke altid opfanger med sit videofeed. Selvom der er forbedrede måder at kommunikere over lange afstande, betyder det, at der også er forbedrede måder, hvorpå fejlkommunikation kan forekomme, fordi ikke-verbal kommunikation er gået tabt.

3. Der er ingen sprogoversættelsestjenester.

Du kan kommunikere med mennesker via Skype fra forskellige lande, men der er ingen aktuel måde at udfylde et kommunikationsgab, hvis der er sprogforskelle. For at kommunikere med et videoopkald skal begge parter have et delt sprog. For onlinemeddelelser skal teksten kopieres og indsættes på et oversættelsessted for at bestemme betydningen af ​​det, der er sagt.

4. Lydkvaliteter i Skype er baseret på båndbredde.

Hvis brugerne har en internetudbyder med lav hastighed, vil kvaliteten af ​​opkaldet i Skype lide. Det samme gælder for brugere, der muligvis er på et 3G -netværk i stedet for et 4G -netværk. At have adgang til internettet eller data er nogle gange ikke nok til at tillade et opkald eller at forstå lyden. Der skal være tilstrækkelig båndbredde til opkaldet og en kvalitetsmikrofon på plads, ellers er informationen, der transmitteres, langsom og krypteret.

5. Baggrundslyde opfanger ganske let.

Hvis der sker noget bag på et værelse under et Skype -opkald, vil mikrofonen opfange den lyd og overføre den. Der er ingen miljøbufferfunktioner inkluderet i dette program og denne app, som der er med moderne mobiltelefoner. Visse hovedtelefoner kan tilbyde dæmpning, men kvaliteten er stadig ringere end telefonteknologi, og der er en ekstra omkostning for at købe dette udstyr.

6. Oplysninger, der overføres via Skype, kan blive opsnappet.

Skype sendes over internettet, så selvom det giver en sikker samtale og fildelingsoplevelse, er der altid mulighed for, at oplysninger kan opsnappes. For familier, der taler om, hvor godt vejret er, eller hvad de skal planlægge til middag, er det ikke meget bekymret. For virksomheder, der deler intellektuel ejendomsret online, kan datavlytning imidlertid være et meget besværligt problem. Det betyder, at ikke alle virksomheder kan drage fordel af de fordele, som denne VoIP -service tilbyder, fordi risiciene langt opvejer fordelene.

7. Tjenesten kan mislykkes fuldstændigt.

I 2007 fik Skype et 48-timers afbrydelse. Det kan altid ske igen. Uden evnen til at kommunikere er der flere risici, som brugeren skal tage, og som kan få nogle til at oprette backup -systemer for sikkerheds skyld.

Fordele og ulemper ved Skype viser, at denne ofte gratis service kan hjælpe folk med at kommunikere, men nogle gange ender brugerne med at få, hvad de betaler for med denne service. Der kan være hovedpine eller problemer med at oprette forbindelse til Skype fra tid til anden, men med gratis bruger-til-bruger-opkald, herunder videoopkald, tilgængelige 24/7, mange af ulemperne ved Skype fortjener de lejlighedsvis hovedpine.