14 fordele og ulemper ved Macbook Air

Overvejer du at købe en ny computer? En af de bedste muligheder at overveje i dag er MacBook Air. Denne computer er let, tynd og bærbar nok til, at du kan gå overalt for at holde dig så produktiv som muligt. Tilføj nyttige apps og programmer fra App Store, og brugere kan komponere musik, oprette websteder eller endda animere grafik på farten.

Der er nogle yderligere fordele at overveje med MacBook Air, men der er også nogle ulemper ved denne computer. Her er et kig på mange af fordele og ulemper ved MacBook Air.

Fordelene ved MacBook Air

1. Det er den letteste Apple -computer, du kan købe i dag.

Der kommer ingen lettere eller tyndere computer med fuld service fra Apple i dag. Denne slanke profil gør det let at transportere uden at bekymre sig om beskadigelse af computeren. På trods af den mindre profil tilbyder MacBook Air en skærmstørrelse, der ligner andre Apple -produkter, den samme O / S og også de samme brugsprofiler.

2. MacBook Air giver brugerne mulighed for at bruge widescreen -skærmen.

Den 11-tommer MacBook Air er den eneste bærbare Apple, der tilbyder et 16: 9-forhold, hvilket er, hvad bredskærms-tv’er bruger til film og tv-udsendelser. Der er Apple -bærbare computere, der tilbyder et 16:10 -forhold i stedet, men det lidt mindre billedformat skaber en mere autentisk helhedsoplevelse.

3. Tilbyder et tastatur i fuld størrelse.

Hvis du nogensinde har været nødt til at gå fra et tastatur i fuld størrelse til et netbook-tastatur eller tablet-tastatur, så ved du, hvor svært det kan være. Fingre kommer sammen, tasterne trykkes forkert, og det tager cirka en uge at vænne sig til at bruge det mindre tastatur. Intet af dette bekymrer MacBook Air. Tilbyder den traditionelle skriveoplevelse. Tasterne er også baggrundsbelyste, hvilket er en god tilføjelse til at arbejde i mørkere miljøer.

4. Tilbyder skalerbar ydelse.

Standard MacBook Air leveres kun med 128 GB flashlager, hvilket ligner de avancerede tablets, der er tilgængelige i dag. Den er dog i stand til at håndtere 512 GB hurtig all-flash-lagring på sine avancerede modeller, hvilket betyder, at brugerne lettere kan bygge en skalerbar computer, der lettere opfylder deres voksende behov end hos andre computerproducenter.

5. Tilbyder et batteri, der virkelig holder hele dagen.

Med proprietær batteristyring kan MacBook Air vare 9-12 timer ved fuld opladning, selvom computeren er multitasking. 13-tommer-modellen har faktisk den bedste batteriydelse i forhold til 11-tommer-modellen. Tilføj 5. generations Intel Core -processorer, der er indbygget i 2015 -modellerne på denne computer, og det bliver et kraftfuldt værktøj, som alle kan bruge.

6. Den har indbygget Thunderbolt-teknologi.

MacBook Air tilbyder Thunderbolt-teknologi, der giver brugerne mulighed for at forbinde flere højtydende enheder sammen. Dataoverførselshastigheder over denne forbindelse kan nå hastigheder på op til 20 Gbps.

7. Giver let adgang til iCloud, FaceTime og andre almindelige basale Apple -applikationer.

Hvis du har andre Apple -produkter, er dataene let at overføre over internettet via iCloud. Kommunikation er let takket være FaceTime. Målet er at levere en alt-i-en-løsning via MacBook Air, og Apple har gjort et meget godt stykke arbejde med at nå dette mål.

Ulemperne ved MacBook Air

1. Det er undermagt, når det kommer til RAM.

MacBook Air leveres kun med 4 GB RAM som standard. Opgraderinger er naturligvis tilgængelige, men det kræver en merpris. Det betyder, at nogle af de applikationer, som brugerne vil bruge med deres nye Apple -computer, vil være langsomme og besværlige på grund af begrænsede hukommelsesressourcer.

2. Pris er stadig et problem.

Selvom MacBook Air er et af de mest overkommelige Apple -produkter på markedet i dag til fuld brug i computere, er det stadig prissat 60% højere end Windows -bærbare computere, der tilbyder den samme type software. Chipsæt, grafiske skærme og anden teknologi. Det ligner meget at sammenligne en Apple iPhone med en Samsung Galaxy i denne henseende.

3. Tastaturet kan blive beskadiget ved omfattende brug.

En almindelig klage med MacBook Air er, at tastaturet mangler langtidsholdbarhed. Nøgler kan begynde at stoppe med at fungere over tid, hvilket kræver, at den underliggende måtte udskiftes. På grund af dette problem anbefales det ofte at købe en udvidet form for AppleCare, hvilket øger computerens samlede omkostninger.

4. Den har ikke en indbygget Ethernet-port.

Selvom du kan ændre en af ​​portene til at arbejde med en Ethernet -forbindelse, er MacBook Air designet til at være en bærbar computerløsning, ikke en stationær. Det samme kan siges om det faktum, at der ikke er et indbygget DVD-drev i maskinen. Dette hjælper med at holde profilen slank, men det betyder også, at ethvert program skal downloades direkte.

5. Retina -skærme er ikke tilgængelige for fantastisk grafik.

Hvis visuel grafik og videostreaming er dine primære brugspunkter til en bærbar computer, så er MacBook Air klædt på til at imponere. Det kan ikke sammenlignes med nethinden på Pro-modellerne, men ved 1366×768 eller 1440×900 er opløsningen stadig konkurrencedygtig med andre avancerede enheder, der er tilgængelige i dag. Men i forhold til 15-tommer 2880×1800 MacBook Pro-modellen er forskellene dag og nat.

6. Det skal repareres af en Apple -certificeret tekniker for at opretholde din garanti.

Hvis der sker noget med din MacBook Air, eller hvis du vil foretage nogle ændringer i din hardwarekonfiguration, skal du betale en certificeret tekniker for at udføre arbejdet for dig, hvis du ikke ønsker, at garantien skal bortfalde. Med priser, der kan overstige $ 100 i timen plus behovet for at betale for dele, kan en opgradering meget vel koste lige så meget som at købe en ny computer.

7. Hukommelsesopgraderinger skal foretages på købstidspunktet.

MacBook Air kan opgraderes til 8 GB RAM, men opgraderingen skal foretages på købstidspunktet, ifølge Apple. Andre udskiftninger af dele, som batteriet, er også blevet vanskelige, så den gennemsnitlige slutbruger vil ikke være i stand til det.

MacBook Air er den mest overkommelige Apple -computer, der er tilgængelig lige nu.

Hvis du vil flytte til Apple på et budget, er dette computeren for dig. Der er dog flere fordele og ulemper ved MacBook Air, der skal overvejes inden køb, for at sikre, at dette er det rigtige computermærke, der opfylder dine behov.