14 fordele og ulemper ved at være direktør for en virksomhed i Det Forenede Kongerige

For ikke så længe siden bragte det at være direktør for et selskab i Storbritannien en vis prestige i dit CV. Det var en indikation på, at han havde nået et specifikt succesniveau i sin karriere, og at han var klar til at tage de udfordringer, der venter i denne næste fase af livet.

Efter undersøgelser af forseelser, der fandt sted i 2018 inden for sektoren for finansielle tjenesteydelser, herunder bank og pension, var ideen om at være selskabsdirektør ikke længere gunstig i nogle situationer. Det fik nogle fagfolk til at spekulere på, om det var en god beslutning at drage fordel af denne type muligheder med alle de risici, der var til stede dengang.

Hvis du overvejer at acceptere en stilling som direktør i virksomheden, er det bydende nødvendigt, at du gør din due diligence om virksomheden, inden du accepterer noget. Det er dit ry, der vil være på spil, hvis der sker noget i fremtiden, selvom alle dine beslutninger og handlinger er gyldige.

Så er der disse specifikke fordele og ulemper ved at være direktør for et britisk firma at gennemgå.

Liste over fordelene ved at være direktør for en virksomhed i Det Forenede Kongerige

1. Der er mulighed for at begrænse dit ansvar i den finansielle sektor.

Hvis du er eneforhandler i Storbritannien, har du ikke fordelen af ​​begrænset ansvar i de transaktioner, du starter eller overvåger. At blive direktør for et selskab, især et aktieselskab, vil gøre organisationen ansvarlig for sin egen gæld. Ejerne svarer kun op til den nominelle værdi af deres aktier og derefter de personlige garantier, de har givet. Det betyder, at dine personlige aktiver ikke er tilgængelige for beslaglæggelse for at afdrage virksomhedsgæld eller afvikle eventuelle juridiske krav, der rejses mod virksomheden.

2. Det giver dig stadig en opdatering af dit professionelle image.

Der er en vis status, der følger med stillingen som direktør for et britisk selskab, selvom der dannes nogle negative stereotyper efter krisen i 2018. Du skal opfylde strenge rapporterings- og arkivkrav for at beholde din stilling, især hvis du driver din egen forretning. Du bør også oplyse detaljerede oplysninger i den offentlige journal om organisationen, dens økonomiske billede og de andre direktører i virksomheden, der muligvis arbejder sammen med dig. Alle forretningsaktiviteter overvåges nøje af HMRC (Hendes Majestæts Told og Indtægter) og interne sikkerhedsforanstaltninger.

3. Der kan være nogle skattefordele at overveje.

Britiske aktieselskaber er underlagt en skat på 20% på et årligt overskud på op til £ 300.000. Som direktør i en virksomhed eller aktionær kan du spare nogle penge på dit personlige ansvar på dette område ved at betale en lille årsløn og modtage regelmæssigt udbytte. Du har også mulighed for at beholde overskydende indkomst hos virksomheden for at fjerne den i et kommende regnskabsår, hvis det forbedrer din økonomiske situation.

Hvis du skulle starte en virksomhed i Storbritannien som eneejer i den finansielle sektor, ville du blive pålagt højere personlige skattebidrag. Der ville heller ikke være mulighed for at beholde pengene i forretningen uden at betale skat i indeværende år.

4. Dit job som direktør i en virksomhed kan fortsat eksistere.

I modsætning til andre forretningsstrukturer, hvor ejeren og virksomheden behandles som den samme enhed, tillader det at være direktør for et selskab i et britisk kommanditselskab, at dit arbejde eksisterer ud over den oprindelige ejers liv, inklusive dig selv. Denne fordel opstår, fordi virksomheden bliver en juridisk “person” på sin egen måde. Hvis aktionærerne ønsker at sælge eller gå bort, påvirkes selskabets eksistens ikke.

5. Generelt vil du se en stigning i din indkomst som direktør for en virksomhed.

Muligheden for at tjene flere penge er en af ​​de største fordele ved at søge en stilling som direktør i en virksomhed. Når du begynder at arbejde hårdere og har flere ansvar, uanset om du er i din egen virksomhed eller i en anden organisation, kan du opleve en markant stigning i, hvad du tager med hjem hver måned.

Når du har mulighed for at tjene mere, kan du kigge efter nogle store ændringer i dit liv, der vil bringe dig tættere på dine overordnede mål. Det kan betyde at eje et hjem, flytte til en ny by, blive gift eller stifte familie. Du kan også nyde en højere levestandard, hvilket betyder bedre tøj, friskere mad og en bil, du har tillid til at starte om morgenen, før du går til kontoret.

6. Din arbejdsglæde kan stige i din rolle som direktør for virksomheden.

Selvom der er nogle mennesker, der er fuldstændig motiverede af penge, bliver de fleste på deres job, fordi de elsker det, de laver. Når du er glad for at gå på arbejde hver dag, vil du være mere produktiv. Dette resultat skaber et højere præstationsniveau, som derefter hjælper dig med at elske det, du laver endnu mere. I din rolle som virksomhedsleder kan du nogle gange også påvirke disse resultater for mennesker omkring dig. Muligheden for at arbejde hen imod et fælles mål skaber tætte relationer, der kan strække sig ud over arbejdspladsen i nogle situationer.

7. Du har muligvis mulighed for at fortsætte din uddannelse.

Når du bliver direktør for en virksomhed, kan der være flere muligheder for at forfølge den uddannelse, du ønsker. Du kan også drage fordel af muligheder for efteruddannelse, så du kan fremme din karriere i fremtiden. Nogle organisationer kan endda hjælpe med at finansiere dette behov, så du kan etablere et solidt fundament for din karriere uden at grave ind på din bankkonto.

Liste over ulemperne ved at være direktør for en virksomhed i Det Forenede Kongerige

1. Du kommer til at arbejde mere som direktør for virksomheden.

Selvom der er en glimrende mulighed for dig at tjene en højere løn, hvis du beslutter dig for at tage stillingen som virksomhedens direktør, vil dette job ikke være en tur i parken. Du kommer til at ende med at have mere arbejde end de fleste andre i organisationen. Der vil være tidspunkter, hvor du forventes at udføre nogens arbejde i en entry-level position ud over det, du laver i løbet af dagen.

Det er ikke usædvanligt, at direktøren for en britisk virksomhed oplever et højt niveau af daglig stress på grund af det store antal ansvar på tallerkenen. Du kan finde på at arbejde nætter, weekender, ferier og endda ferier bare for at sikre, at du holder styr på alt.

2. Der er et højere ansvar, som du skal styre.

Når du fungerer som direktør for en britisk virksomhed, har du et højere ansvar end de fleste andre typer arbejdstagere i din organisation. Det gælder især, hvis du beslutter dig for at drive dit eget aktieselskab. Det er lettere for folk at sænke kommandokæden at skjule dårlig præstation bag deres holdkammerater eller endda bebrejde dem, som de skal rapportere til. Som direktør for virksomheden er disse muligheder ikke tilgængelige for dig. Hvis der er et problem, stopper det ved dit skrivebord.

3. Du vil have et andet sæt færdigheder, som du skal bruge.

Du får muligvis muligheden for at blive direktør for en virksomhed, fordi du skiller dig lavere ud i hierarkiet i kommandokæden. Hvis du befinder dig i denne situation, er det vigtigt at huske, at det at være en fremragende medarbejder ikke altid betyder, at du har færdigheder, der kan omsættes til lederskab. At have ansvaret for andre menneskers præstationer eller din organisations sundhed betyder, at der er et helt andet sæt jobforventninger og færdigheder, der kræves.

Du skal vide, hvordan du balancerer dit budget og administrerer dine konti. Det kan være nødvendigt at motivere andre til at forblive produktive. Nogle virksomhedsledere skal se på det store billede og forudse virksomhedsproblemer for at drive nye løsninger. At have en stejl indlæringskurve er ikke så usædvanligt.

4. Der er tidspunkter, hvor du kan finde dig selv fanget mellem behovene.

Når du er i stillingen som direktør for en virksomhed, er der tidspunkter, hvor du kan finde dig selv fanget mellem organisationens behov og hvad alle andre kan kræve. Du hører muligvis klager over den mængde arbejde, der skal udføres hver dag, håndtering af underbemanning eller håndtering af klager over lønninger, fordele, timer og alt andet, der sker i løbet af dagen. Dit job indebærer at reducere omkostninger og øge effektiviteten, når det er muligt, hvilket kan være udfordrende, hvis teams eller enkeltpersoner ikke gør deres del af en eller anden grund.

5. Hvis du har direkte rapporter, er der magt til at ansætte og fyre efter eget skøn.

Når du er i stillingen som direktør i en virksomhed, har du muligvis mulighed for at administrere direkte rapporter. Hvis det er en del af dit ansvar, har du beføjelse til at ansætte eller opsige din stilling. Mens nogle mennesker nyder at gennemgå disciplinære handlinger for en dårligt fungerende medarbejder, kan det være udfordrende at kritisere eller fyre folk, når du ved, at deres økonomiske situation kan være udfordrende.

Du skal opbevare detaljeret dokumentation for eventuelle tvister, der opstår på arbejdspladsen, og som er forbundet med din stilling. Fordi der er større tilsyn med virksomhedens direktører i dag, hjælper dette job dig med at beskytte dig, hvis du senere skal begrunde dine handlinger.

6. Du er muligvis alene på en ø på arbejdspladsen.

Når du bevæger dig væk fra stillinger på entry-level i enhver organisation, er der større risiko for at opleve potentiel fremmedgørelse fra dine kolleger. Folk, der plejede at arbejde sammen med dig, kan se dig anderledes, hvis du får en direktørstilling. Når der er en ændring i mængden af ​​autoritet, du har, er der en risiko for, at dine nærmeste nu føler, at de er langt væk.

Det er vigtigt at huske, at du kun kan kontrollere de beslutninger, du tager i livet. Hvordan andre mennesker føler om dig, er ikke noget, du kan påvirke sidst på dagen. Der vil altid være nogle få udvalgte, der vil fordømme din succes af jalousi eller trods, men du vil også opdage, at der er mennesker, der er glade for dig og fejrer, at du har nået den position, du ønskede.

7. Andres handlinger vil fortsat diktere din præstation.

En af de største vanskeligheder ved at være direktør i en virksomhed er, at du vil blive bedømt ud fra resultater, der ikke altid er inden for din kontrol. Hvis du har direkte rapporter, vil dine beslutninger blive en afspejling af, hvem du er. Investeringer kan stagnere på grund af økonomiske omstændigheder uden for din kontrol. Der er mange muligheder for at inspirere andre, når du befinder dig i denne rolle, men der kan også være utilfredse mennesker, der prøver at rive dig lidt ned.

Dette skyldes, at det at være direktør for en virksomhed i Storbritannien skaber et system af konkurrence og rivalisering, som du ikke altid oplever, før du går ind i denne stilling. Der vil altid være mennesker, der tror, ​​at de kan udføre dette job bedre end dig. Rivaler er aldrig velgørende, og da der er mindre fleksibilitet i dine valg på dette tidspunkt i din karriere, kan det være en meget stressende situation at håndtere.

Bedømmelse af fordele og ulemper ved at være direktør i et britisk selskab

Der er mange spørgsmål at overveje, hvis du blev tilbudt en stilling som direktør for en britisk virksomhed. Du vil også gerne vurdere dine valg omhyggeligt, hvis du føler, at denne rolle er det næste trin i din karriere at tage. Det er de mennesker, der blindt accepterer denne rolle, der har en tendens til at føle mest beklagelse.

Du kan opleve en ny følelse af arbejdsglæde efter at have set ind og ud af at være direktør for en britisk virksomhed. Der kan også være flere arbejdstimer at styre, og du kan føle dig fremmedgjort fra dine andre kolleger.