14 bedste rejsejob for at tjene penge på at rejse i 2022

De bedste rejsejob giver dig mulighed for at tjene en indkomst ved at gøre det, du elsker, uden at være begrænset til ét sted.

Det er svært at få en pause fra dit 9 til 5. job. Desværre har de fleste kun to ugers fri om året, hvilket ikke efterlader meget plads til rejser. Og forretningsrejser kan hjælpe dig med at lære nye steder at kende, men det er svært at rejse i en længere periode.

Der er dog mange muligheder for rejsejob online, der kan hjælpe dig med at tjene en anstændig løn, mens du rejser rundt i verden.

I 2019 lancerede jeg denne blog, sagde mit fuldtidsjob op om seks måneder, begyndte at rejse rundt i verden, og nu tjener jeg over $ 74.000 / måned fra denne blog, som du kan se på min indkomstrapportblog.

Jeg vil også hjælpe dig med at finde din egen måde at rejse verden rundt på.

Uanset om det er at få et fjernt, lokationsuafhængigt job eller at finde muligheder i bytte for indkvartering, er der nu flere muligheder end nogensinde. Det afhænger af din præference og dine færdigheder i, hvilken type rejsejob du finder succes i.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at jeg modtager affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg anbefaler til landing af et rejsejob. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste rejsejob?

De fleste rejsende starter uden en langsigtet plan. Det er en lang rejse, og du vil til sidst opdage den rigtige vej ned ad vejen og identificere, hvilken type rejsearbejde, der bedst stemmer overens med dine mål.

For eksempel, hvis du vil bo i et fremmed land og samtidig længes efter den sikkerhed, der følger med at have et fast job, kan det være den bedste løsning at søge et udstationeret rejsejob.

Dette er nogle af de bedste rejsejob til forskellige færdigheder, baggrunde og komfortniveauer for at hjælpe dig med at tjene penge på at rejse.

1. Bliv en rejseblogger.

Indkomstinterval: $ 100 til $ 30.000 + pr. Måned.

Sådan starter du en blog - Bluehost

Rejseblogging er et drømmejob for mange. Forestil dig at tjene penge på at skrive om dine rejseeventyr.

Der er dog et problem.

Internettet er oversvømmet med hundreder og tusinder af rejseblogs. Næsten alle taler om deres rejseeventyr, kommer med rejseplaner og sender fotos, der er nok til at gøre alle misundelige. Det er derfor, du skal gøre noget andet for at skille dig ud fra mængden.

Dyk ikke direkte ind i det uden ordentlig forskning. Læs andre rejseblogs, nyheder og blade for at få en idé om den skrivestil, en rejseblogger eller kritiker har brug for. Find derefter en bestemt niche. Vil du skrive om billige rejser? Rejser i luksus? Rejser du med børn? Bliv en rejse- og flyselskabs kreditkort -tilknyttet? Start derefter med at skrive dybdegående, handlingsrige blogindlæg om emnet.

De fleste bloggere giver let op. Men konsistens, generering af backlinks gennem gæstepostering og opbygning af forbindelser med berømte rejsebloggere, reklame for dit indhold i stor udstrækning vil hjælpe dig med at opbygge et publikum til din blog.

Når du har anstændig trafik, kan du tjene penge ved at integrere tilknyttede links i dit indhold, sælge digitale produkter eller arbejde direkte med rejsebureauer. Prøv først at opbygge et publikum.

Tag et kig på mit 15.000+ ord epos om, hvordan jeg starter en blog for at tjene penge i år.

For at komme i gang som en blogger, skal du tilmelde dig webhosting og komme i gang med et firma som Bluehost for kun $ 2,95 / måned via mit affiliate link.

2. Bliv engelsklærer.

Indkomstinterval: $ 14 til $ 22 i timen eller $ 1.000 til $ 3.000 om måneden.

Engelsklærere er altid efterspurgte over hele verden, da engelsk er et af de næst mest eftertragtede sprog i verden. Du har mulighed for at undervise i engelsk online eller internationalt i det land, du besøger.

Der er mange portaler på Internettet, der giver dig mulighed for at finde klienter / studerende, der er villige til at lære engelsk online.

Du kan registrere dig hos VIPKID for at tage din karriere som engelsklærer online.

Med platforme som VIPKID kan du tjene op til $ 22 pr. Time sammen med forskellige incitamenter, henvisninger og andre store muligheder.

Hvis du vil undervise i engelsk online via Skype eller andre midler, er en bachelor- eller postgraduate -grad mere end nok. For at søge engelsklærerjob i udlandet er TEFL (Teaching English as a Foreign Language) dog normalt en forudsætning.

3. Freelance rejseforfatter.

Indkomstinterval: $ 0,10 til $ 1,00 pr. Ord.

Flexjobs Jobkategoriliste

Hvis du har mestret kunsten at væve historier og lege med ord, er freelance rejseskrivning en perfekt måde at tjene penge på, mens du tilfredsstiller din vandretur.

Det er enkelt: rejse til dine yndlingsdestinationer i verden, skriv om dem og få betalt i processen. Du kan blive en ghostwriter eller bidrage som forfatter til blade, turismefora, rejseguider og mere.

For bedre skrivejob kan du vokse dit netværk via sociale medier og online fora.

Du kan også tilmelde dig en service som FlexJobs for at starte din jobsøgning og finde rejseskrivningsjob.

Overvej at opbygge troværdighed ved at starte din blog, som også vil fungere som din rejseskriveportefølje.

Tjek FlexJob -jobtavler for at skrive muligheder, der kan give dig en rejseoplevelse.

4. Grafisk og webstedsdesign.

Indkomstinterval: $ 1.000 til $ 8.000 pr. Måned.

Grafiske og webstedsdesignere er altid efterspurgte. Alt du behøver er solide kodningsevner (specifikt HTML, PHP og CSS), kendskab til Photoshop, Dreamweaver, Illustrator osv. og selvfølgelig din computer og en ordentlig internetforbindelse. At have et skarpt øje til design og æstetik vil give dig en fordel i branchen.

Her er nogle af de mest populære online platforme til at tage kurser på websteder og grafisk design:

 • Codecademy
 • Coursera
 • Udacity
 • Udemy
 • Edx

Find job inden for web og grafisk design med FlexJobs.

5. Turistguide.

Indkomstinterval: $ 1.000 til $ 10.000 pr. Måned.

Hvis du har omfattende kendskab til forskellige turistmål rundt om i verden, så brug det ved at blive rejseleder.

Det er en glimrende mulighed for at rejse rundt i verden, mens du deler din viden med interessante mennesker og bliver betalt, mens du gør det.

Hvis du allerede har en betydelig 2-3 års erfaring, eller hvis du formår at få en rejselederlicens, vil det være let at udnytte denne branche. Der er mange rejseguideuddannelsesprogrammer, såsom International Tour Management Institute (ITMI), der gør det let for dig at blive en rejseguide. Ikke alene får han professionel uddannelse, men han forbinder også med levedygtige turistvirksomheder.

Ellers kan du starte med at oprette din blog og sende dine rejseledere for først at få et publikum.

6. Rejsende yogainstruktør.

Indkomstinterval: $ 30 til $ 100 + i timen.

Betydningen af ​​Yoga fortsætter med at vokse over hele verden.

Tag et kig på disse imponerende statistikker om yoga:

Statistik om yoga

Det er nogle betydelige tal.

Det er ikke underligt, at yogainstruktører er meget eftertragtede.

Et stort plus er, at det betaler dig et anstændigt beløb, mere end nok til at hjælpe dig på dine rejser.

Du behøver ikke at begrænse dig til at undervise i yoga. Tag Pilates, Zumba klasser, eller bliv en personlig træner, hvis det er din ting.

For at få succes i din karriere som en rejseyogainstruktør, skal du blive certificeret instruktør eller træner. Når du er blevet registreret instruktør, skal du begynde at netværke med lokale fitnesscentre, vandrerhjem eller femstjernede hoteller rundt om i verden for at bruge deres fitnessfaciliteter til at gennemføre dine træningstimer.

7. Rejsejob i udenrigstjeneste.

Indkomstinterval: $ 500 til $ 10.000 om måneden.

Rejsejob i udenrigstjeneste giver dig mulighed for at fordybe dig i en ny kultur og leve som en lokal i måneder eller endda år.

Dette job kræver, at du arbejder for diplomater, dit lands ambassader i udlandet eller en mellemstatlig organisation (IGO). Du skal have en kandidatgrad og et kendskab til fremmedsprog hjælper dig lettere med at få dette job. Konkurrencen er hård, og du kan forventes at tage forskellige egnethedstest foretaget af din statsafdeling.

Husk, at du har ringe eller ingen stemme på de steder, hvor du vil blive placeret. Men efterhånden som din indflydelse og erfaring øges, kan du få lov til at træffe sådanne beslutninger for din fremtidige placering.

8. Rejsebureau.

Indkomstinterval: $ 3.000 til $ 6.000 om måneden.

Du vil måske blive overrasket over, hvor mange mennesker hader at lede efter indkvartering, billige billetter og lave andre komplekse rejsearrangementer. Det er her rejsebureauer kommer ind.

Hvis du har en evne til rejseplanlægning, kan du arbejde som freelance rejsebureau eller arbejde for et fremtrædende rejsebureau. Som rejsebureau er du ansvarlig for at organisere næsten alt, herunder indkvartering, transport, destinationsrådgivning og mere.

Bemærk, at dette job kræver indgående kendskab til de turistmål, hvis pakker du sælger. Du skal også have en god forståelse af rejsehåndteringsværktøjer for at kunne booke rejser og indsamle betalinger fra dine kunder ét sted.

9. Dropshipping.

Indkomstinterval: op til $ 100.000 om året.

Dropshipping er som at drive en traditionel e-handelsbutik, men på deltid og uden at bekymre dig om at styre lager, forsendelse eller lager.

Her er en fuldstændig oversigt over, hvordan drop shipping fungerer:

Hovedsageligt arbejder du som tredjeparts sælger eller mellemmand mellem forbrugeren og den faktiske leverandør.

Hjemmesider som Amazon giver dig mulighed for at markedsføre produktet på deres platform, og du sørger for at sende produktet til kunden, når de foretager det endelige køb. En fordel ved dropshipping er, at du ikke selv skal håndtere produkterne.

10. Freelance rejsefotograf.

Indkomstinterval: $ 1.000 til $ 10.000 pr. Måned.

Hvis du elsker at tage billeder, kan dette job være din ting. Selvom rejsefotografering ikke er så let som det lyder, kan du, hvis du mestrer kameraet, gøre underværker ved dette job.

Brug det rigtige udstyr til at øge kvaliteten af ​​dine fotos, herunder:

 • En DSLR af god kvalitet (Canon og Nikon er gode muligheder)
 • En lang række objektiver, f.eks. En vidvinkel og en højeffektzoom.
 • Et stativ for bedre stabilitet.
 • En fjernlukker

Bortset fra dit udstyr kan du lære at bruge efterbehandlings- og redigeringssoftware som Adobe Lightroom til at gøre dine fotos endnu mere æstetisk tiltalende.

For at tjene penge på dine fotograferingsevner kan du uploade fotos til lagerfotosider eller sælge dem direkte til blade, marketingkampagner og turismesider.

11. Airbnb -lejer.

Indkomstinterval: $ 100 til $ 5000 + pr. Måned.

Bedste Airbnb -værtsideer

Hvis du rejser meget og ejer en ejendom, kan du også leje den til korttidsboende. Airbnb gør det decideret let og sikkert at leje din ejendom til lejere.

Et komfortabelt hus, der ligger på et turiststed, genererer naturligvis mange penge. Et malerisk hostel med dagligdags bekvemmeligheder og en fredfyldt atmosfære kan også tiltrække mange lejere, så du kan tjene nok penge til at dække din næste rejse.

Kom i gang som Airbnb -vært.

12. Freelance computerprogrammerer.

Indkomstinterval: $ 3.000 til $ 10.000 pr. Måned.

Hvis du bruger din tid som professionel programmør, skal dine færdigheder hjælpe dig med let at finde fjerntliggende klienter.

Der er mange websteder, hvor du kan finde kunder, der er villige til at betale et anstændigt beløb for dine freelance -tjenester, herunder:

 • Toptal
 • Oparbejde
 • Fiverr
 • Guru
 • Craigslist

På den anden side, hvis du vil styrke dine programmeringsevner og lære nye programmeringssprog, kan du følge mange YouTube -kanaler som TheNewBoston. Eller du kan tilmelde dig med platforme som Codecademy, Coursera, Udacity og mere.

Find freelance computerprogrammeringsjob med FlexJobs.

13. Vlogger / YouTuber.

Indkomstinterval: $ 1.000 til $ 20.000 pr. Måned.

Krav til YouTubes partnerprogram

Dagens mest succesrige vloggers og YouTubers deler lignende træk. De har stor personlighed på kameraet, videoredigeringsevner, det tyngdekraftsbekæmpende hår og et brændende tilhænger af tilsyneladende endeløse følgere.

Men med dagens enorme konkurrence er disse færdigheder ikke nok til at gøre dig til en vellykket vlogger. I sidste ende er det tre hemmelige våben: ugentlig konsistens, YouTube -søgeordsforskning og at være ekspert i indgående marketing uden for YouTube.

Hvis du kan mestre disse tre elementer, vil du tiltrække mere trafik end berusede hårstjerner og generere reelle visninger fra din taktiske YouTube SEO i 2022.

14. Omrejsende læge.

Indkomstinterval: $ 30 til $ 40 i timen.

Hvis du er uddannet sygeplejerske, læge, læge osv., Ville overgangen fra dit almindelige job til et rejsejob være let. At acceptere dette job betyder generelt, at du skal blive ét sted i et bestemt tidsrum, da internationale opgaver har en tendens til at vare 1 til 2 år.

Plus, afhængigt af din destination og jobtype, kommer disse job med ekstra fordele som gratis bolig, skattefri indkomst og mere. Du kan komme i kontakt med lægebemandingsbureauer for at hjælpe dig med at få et godt job, der stemmer overens med dine færdigheder og erhvervserfaring.

Hvilke kategorier af arbejde giver dig mulighed for at rejse?

Inden du tager det næste trin, er det afgørende at forstå de forskellige kategorier af rejsejob, der er tilgængelige. De er ofte opdelt i fire kategorier: udstationerede rejsejob, rygsækjob, digitale nomadejob og karriere i rejsebranchen.

1. Udstationerede rejsejob.

Expats (eller “expats”) bor uden for deres hjemland og arbejder i lang tid i udlandet. Du vil bosætte dig i et fremmed land i måneder eller år og “leve som en lokal.” At rejse expat -job kan vare alt fra et par måneder til år.

Almindelige udstationerede rejsejob omfatter udenlandske servicejob, engelsklærer osv.

2. Digitale nomadejobs.

Som navnet antyder, giver digitale nomadejobs dig mulighed for at komme og gå, som du vil, og leve som en ultimativ nomade. For at blive en digital nomade er alt, hvad du behøver, en pålidelig internetforbindelse, en smartphone og et stabilt computersystem.

Disse opgaver udføres fuldstændigt online overalt i verden.

Eksempler: blogging, freelance-skrivning, e-handel, rådgivning på sociale medier osv.

3. Backpacker -job.

Rygsæk- eller hjemløse job er praktiske rejsejob og kan udføres, mens du flytter fra en destination til en anden. I de fleste tilfælde behøver du ikke engang en kandidatgrad for at blive ansat til disse job. Tænk på kunsthåndværk, kunstnere osv.

Eksempler: landbrugsarbejde, frivilligt arbejde, huslyarbejdere, gadesælgere, musikere osv.

4. Karriere i rejsebranchen.

Mens de tre andre typer rejsejob kræver, at du tjener din løn ved at udføre et bestemt job, betaler rejsebranchejob dig for at rejse. Lyder som en drøm, ikke? Der er dog en ulempe. Med job i rejsebranchen vil du ikke være uafhængig af at komme og gå, som du vil, og fleksibiliteten til at udforske hver destination vil være begrænset.

Job i rejsebranchen omfatter stewardesser, rejsebureauer, krydstogtskibsmedarbejdere, au pairer, rejsesygeplejersker, rejseledere osv.

5. Rejseofficerer og frivillige.

Hvis penge ikke bekymrer dig, og du vil gøre en forskel, er international frivillighed en glimrende mulighed. Du kan melde dig ind i fredskorpset eller finde et rejsesygeplejejob for at få en reel indflydelse på verden.

Hvis det at blive en international diplomat er mere på dit niveau, kan du nyde en karriere som udenrigstjenestemand. Han ville arbejde i ambassader og konsulater “for at fremme fred, støtte velstand og beskytte amerikanske borgere og samtidig fremme USA’s interesser i udlandet.”

6. Turistansættelse.

Uanset om du vil bo i Europa, Australien, Mexico, USA eller et hvilket som helst andet land, giver turistjob en fuldtidsindkomst på populære feriedestinationer.

Tag et bartenderjob på entry-level på et krydstogtskib eller på Hawaii. Undervis dykkerundervisning i Mexico eller privatundervisning på et skiområde i Colorado. Deltag i et rejsefirma for at give turister en god rejseoplevelse.

Uanset hvad du vælger, kan du finde arbejde i alle slags turistvirksomheder.

Rejsejob i 2022 – Tour’s Up!

Alle ovenstående rejsejob giver gode muligheder for at tjene penge, mens du rejser rundt i verden. Men som du kan se, kræver de fleste af disse job udholdenhed, stort engagement og nogle tidligere færdigheder og erfaring.

Mens mange rejsende lever af at rejse, sker det ikke natten over.

Så uden videre skal du vælge et rejsejob, der passer til dine færdigheder, og forfølge din drøm om at blive en fuldtidsrejsende.