13 Fordele og ulemper ved hybrid virtualisering

Virtualisering er adskillelse af tjenester og ressourcer inden for et underliggende fysisk leveringsmiljø i hybridskyen. Det er en proces, der giver dig mulighed for at oprette flere virtuelle systemer inden for et enkelt fysisk system. Når de implementeres korrekt, kan tjenester konsolideres, hvilket giver bedre effektiviteter og potentielle omkostningsbesparelser for de involverede enheder.

Partitionering, isolation og indkapsling er kendetegnende for virtualisering, hvilket gør det til et ideelt valg til cloud computing.

Her er fordele og ulemper ved hybrid virtualisering at overveje.

Hybridliste over fordele ved virtualisering

1. Minimer omkostningsændringer for organisationer.

Hybrid virtualisering leveres normalt af tredjeparter. Det gør det til en serviceudgift for de fleste mennesker og virksomheder i dag. Disse tjenester bruger en abonnementsmodel til virtualisering, hvilket gør omkostningerne forudsigelige hver måned. De fleste virksomheder kan modtage enterprise-grade tjenester for mindre end $ 100 pr. Måned, mens omkostningerne ved en enkelt server ville være mere end $ 1.000 + de nødvendige månedlige nytte- og vedligeholdelsesudgifter.

2. Reducer mængden af ​​organisatorisk nedetid.

Da virtualisering er en skybaseret mulighed, oplever virksomheder mindre nedetid på grund af vedligeholdelsesproblemer. Opdateringer sker automatisk, hvilket reducerer mængden af ​​arbejde, der kræves for at vedligeholde systemet lokalt. Det gør det muligt at fokusere medarbejdernes opmærksomhed på andre kritiske opgaver eller at arbejde med et kernepersonale under opstart.

3. Fjern mange investeringsudgifter.

Da du kan køre flere systemer i et enkelt fysisk miljø med hybrid virtualisering, reduceres behovet for kapital. IT -infrastrukturer kan implementeres, selvom organisationen er en enkeltmandsvirksomhed uden andre medarbejdere. Alt du skal gøre er at købe adgang via et abonnement eller en licens. Du er derefter klar til at få adgang til de nødvendige tjenester eller ressourcer.

4. Giver en bedre procentdel af oppetid.

Med hybrid virtualisering kan mange leverandører tilføje to ni efter decimaltegnet for at sikre oppetid. Selvom det øger månedlige omkostninger, når din oppetid er 99,999999% i stedet for 99,999%, reducerer det også mængden af ​​tabt omsætning eller adgangsmuligheder i løbet af et år.

5. Giver dig mulighed for at implementere ressourcer, hvor de er nødvendige.

Med hybrid virtualisering får du alle fordelene ved cloud computing på samme tid. Du kan arbejde med mobiladgang, fordi det ikke er nødvendigt at oprette forbindelse til en lokal fysisk maskine. Så længe du har en dataforbindelse, har du adgang til de ressourcer, du skal bruge for at arbejde. Denne adgang kan deles med resten af ​​organisationen, fordi der kun kræves et adgangspunkt for at få adgang til oplysningerne.

6. Hjælper dig med at sænke din energiforbrugsprofil.

Hybrid virtualisering er et energieffektivt strømbaseret system. Det forbruger mindre energi lokalt, fordi alt drives af en ekstern udbyder. Det betyder, at dine nytteomkostninger er lavere med virtualisering end uden det. Du har stadig omkostningerne ved at få adgang til virtuelle terminaler, online ressourcer og uploadede data. Du har ikke omkostninger til serverkøling, strømforbrug til flere maskiner og strømforbrug til software / hardware til budgettet for hver måned.

7. Fremmer den autonome økonomi.

Takket være hybrid virtualisering kan alle starte en online forretning i dag. Det er særligt attraktivt for folk, der telekommuterer eller arbejder som freelancer. Det er muligt at være selvstændig erhvervsdrivende uden de traditionelle udgifter, der følger med at være selvstændig. Dette genererer mere overskud, hvilket skaber en kæde med flere økonomiske fordele takket være forbedrede besparelser og udgifter på individuelt niveau.

Liste over ulemper ved hybrid virtualisering

1. Du har stadig en kapitalomkostning, der skal overvejes.

Når man afvejer omkostningerne ved dine cloud -muligheder, inklusive virtualisering, er der stadig en investering, der skal foretages. Med Azure Hybrid via Microsoft, for eksempel med 40 kernelicenser, 5 kvalificerede virtuelle maskiner og 730 loggede timer om måneden, betaler du stadig mere end $ 2.100 pr. Måned. Det er 42% mindre end uden fordelen ved virtualisering, selvom det stadig er en betydelig udgift for små startups.

2. Opret begrænsninger.

Hybrid virtualisering kan tilbyde en række fordele at overveje. Det er også rigtigt, at ikke alle applikationer, software eller servere kan fungere korrekt i visse miljøer. Det betyder, at nogle virksomheder kan finde endnu flere udgifter venter på dem for enden af ​​denne vej. Et mindretal af virksomheder er muligvis ikke engang i stand til fuldt ud at udnytte denne teknologimulighed endnu.

3. Kræver stadig løbende sikkerhedsovervågning.

Selvom tredjepartsleverandører tilbyder høje sikkerhedsniveauer med deres hybridvirtualiseringsprodukter i dag, er intet system helt immun mod risiko, medmindre det er helt offline. Det betyder, at omkostningerne ved et databrud skal indgå i de samlede omkostninger ved denne infrastrukturmulighed. Der er en 25% risiko for at opleve en form for datatab på grund af et brud, når du bruger et hybrid virtualiseringsmiljø.

4. Du kan oprette problemer med tilgængelighed for nogle medarbejdere.

Når du bruger virtuelle maskiner, er du begrænset af antallet af timer, terminaler eller licenser, du har købt. Hvis dine arbejdsbyrdekrav er højere end forventet, er dit kontraherede hybridvirtualiseringsmiljø muligvis ikke i stand til at skalere op for at imødekomme disse nye behov.

5. Det skaber stadig et nedetidsproblem.

Selv med et stærkere ry for oppetid er det sjældent, at et hybrid virtualiseringsmiljø har 100% oppetid. Det betyder, at du fortsat vil opleve risikoen for tab, hvis der ikke er adgang til dine oplysninger. Hvis din nedetid fortsætter, selvom det kun er 1 time ad gangen, begrænser det effektiviteten af, hvem du er, og hvad du gør. Fordi du kan sidde fast i en langsigtet kontrakt, kan en længere pause være ødelæggende for dit brand, uanset hvor stor din organisation er.

6. Det kræver tillid.

Fordi de fleste hybridvirtualiseringsmiljøer er afhængige af tredjepartsrelationer, har du ikke fuld kontrol over dine omstændigheder. Nogle organisationer foretrækker måske at bruge mere kapital til at oprette lokale ressourcer for at bakke op om risikoen for tab, der opstår ved at arbejde med andre. Du skal også stole på, at din internetudbyder har en kvalitetsforbindelse til dine ressourcer, din lokale hardware kan forbinde dig med internetudbyderen, og dine virtuelle terminaler fungerer, som de skal. Hvis et link i denne kæde går i stykker, kan du miste adgang til dine data.

Fordele og ulemper ved hybrid virtualisering giver dig mulighed for at opnå meget mere med færre lokale ressourcer. Forudsat at de forskellige risici kan håndteres effektivt, er dette en mulighed, som de fleste enkeltpersoner og organisationer finder fordelagtige.