13 bedste whiteboard animationssoftware (bedømt og anmeldt)

Whiteboard -animationsvideoer er en af ​​de mest populære (og underholdende) former for forklaringsvideoer til virksomheder.

Du behøver ikke noget dyrt udstyr eller færdigheder for at komme i gang, bare en computer og noget whiteboard -animationssoftware.

Softwaren gør videoredigering let og genererer forklarende videoer i høj kvalitet, som du kan bruge på dit websted, et online kursus eller andre steder, du har brug for det.

I denne artikel rangerede og gennemgik jeg den bedste whiteboard -animationssoftware til at tjekke i år. Disse anmeldelser er baseret på animationsfunktioner, videokvalitet, priser, support og mere.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at du muligvis vil modtage affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har prøvet til at lave whiteboard -animationsvideoer. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er den bedste whiteboard -animationssoftware?

Her er mine bedste valg til den bedste whiteboard -animationssoftware.

1. VideoScribe.

Bedste samlede whiteboard animationssoftware ($ 8 pr. Måned).

VideoScribe - fantastisk whiteboard animationssoftware

Sparkol VideoScribe er en fantastisk whiteboard animations- og videooprettelsessoftware til at skabe nemme, hurtige og billige whiteboardvideoer. Dens træk -og -slip -funktion giver enorm brugervenlighed, mens du opretter engagerende whiteboard -animationsvideoer.

Videoscribe gør alt det tunge – du skal bare vælge billeder, tekst og tilføje voiceover.

Det tilbyder også en applikation, der kan downloades, og som er hurtigere og sikrere end onlinesiden. Du kan simpelthen importere billeder, og det konverterer dem automatisk til SVG -filer. Derudover tilbyder det et lager med tusindvis af billeder at vælge imellem. Eller du kan tilføje dine egne billeder.

Ikke nok med det, du får også adgang til dit enorme bibliotek med royaltyfri baggrundsmusik. Du kan også importere og tilføje din egen musik til yderligere tilpasning.

Endelig kan du downloade videoen lokalt i flere formater, herunder MP4, WMV, MOV og AVI. Du har også mulighed for at dele videoen direkte til YouTube, Vimeo og Sho.Co.

Hovedtræk:

 • Tilføj voiceover: Du kan føje voiceover direkte til video. Det giver dig også mulighed for at blande det med baggrundsmusik og tekst.
 • Foruddefinerede skabeloner: VideoScribe tilbyder foruddefinerede skabeloner baseret på forskellige kategorier, herunder forretning, uddannelse, samfund, selvstudier og animationer. Disse skabeloner giver dig mulighed for at oprette en video på få minutter.
 • Omfattende bibliotek – Giver dig mulighed for at tilføje animationer og klistermærker fra dit omfattende bibliotek. Du kan også importere filer efter eget valg.

Fordele:

 • Du kan eksportere videoen som en billedsekvens.
 • Du får en gratis prøveperiode på 7 dage uden at indtaste kreditkortoplysninger.
 • Denne videoproducent er tilgængelig på både Mac og Windows.
 • Føj et ubegrænset antal sider til dit storyboard.
 • Deres supportteam er tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
 • Forudformede skabeloner tilbyder gode tilpasningsmuligheder.

Priser:

VideoScribe tilbyder tre prisplaner for individuelle brugere:

 • Månedsplan: $ 17.50 pr. Måned
 • Kvartalsplan: $ 35 pr. Måned
 • Årsplan: $ 8 pr. Måned

Teamlicenser starter ved $ 150 pr. Bruger for et team på mere end 10 brugere.

Kom godt i gang med VideoScribe.

Prøv VideoScribe

2. Ud over.

Bedste professionelle whiteboard animationssoftware ($ 299 pr. År)

Vyond - professionelle whiteboard animerede videoer

Vyond skaber professionelle whiteboard -animerede videoer til branchefelter såsom marketing, uddannelse, eLearning og menneskelige ressourcer. Hjælper dig med at opnå bedre visuel kommunikation gennem kraftfuld historiefortælling, genanvendelse og personliggørelse af indhold.

Du kan problemfrit importere MP4 -filer til dit LMS (læringsstyringssystem) og tilbyde en mere fordybende læringsoplevelse. Funktioner som dialog, læbesynkronisering og realistiske bevægelser gør dit indhold mere engagerende.

Det har alt til enhver branchestørrelse, som:

 • For virksomheder: Tilbyder flere foruddesignede skabeloner, et ressourcebibliotek og et komplet sæt værktøjer til nemt at oprette videoer.
 • Til individuelle og uddannelsesmæssige formål – Giver prisfleksibilitet, så du ikke behøver at betale mange penge for en enkelt video. Du kan lave ubegrænsede videoer til en overkommelig pris.

For at gøre indholdet mere eksklusivt tilbyder Vyond også tusindvis af karakterer, bevægelser og farver. Du får også et bibliotek med lydeffekter for at tilføje dybde til dine videoer. Bortset fra dette kan du endda importere brugerdefineret musik, hvis du vil. Du får også fuld kreativ kontrol, når du uploader logoer, skrifttyper, lydfiler og videoer.

Vyond har også høje sikkerhedsstandarder med sikkerhedsforanstaltninger såsom ISO / IEC 27001-certificering, GDPR-overholdelse, tredjepartsleverandørstyring og mere.

Hovedtræk:

 • Læbesynkronisering: Funktion med lip -synkroniseringsfunktion i karakterer forvandler kedelige karakterer til virkelige mennesker og skaber mere engagement.
 • Hurtige redigeringer – Opdater nemt dine videoer med en ny besked eller kampagner uden høje produktionsomkostninger.
 • Branchebaserede skabeloner – Giver dig mulighed for at søge efter de mest passende skabeloner baseret på jobrolle, stil og kategori. Du kan også bare sætte et søgeord i søgelinjen, og det viser dig den relevante liste over videoskabeloner.

Fordele:

 • Tilpas let modeller, tegn og objekter, som du vil.
 • Realistisk karakteranimation hjælper med at skabe professionelle og mere attraktive videoer.
 • Tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode.
 • Opret meget kompatible videoer til dine e -mailmarketingkampagner.
 • Du har adgang til hundredvis af logoer og personlige tekster.
 • Et stort lager af brugssager, casestudier og andet uddannelsesmateriale hjælper med at skabe fantastiske videoer.

Priser:

Det tilbyder fire prisplaner:

 • Essential: $ 299 om året
 • Præmie: $ 649 om året
 • Professionel: $ 999 om året
 • Firma: brugerdefinerede priser

Du får op til 50% rabat med årsplaner. Alle planer leveres med funktioner som 2D-tegn, klassiske tavletegn, tilbehør, der kan ændres i farver og mere.

Giv Vyond et spin med en 14-dages gratis prøveperiode.

Prøv Vyond

3. Fiverr.

Bedste freelance whiteboard animationstjenester ($ 5 og derover)

Fiverr - Animeret whiteboard og forklaringer

Fiverr er en af ​​verdens største online platforme til ansættelse af freelancere. Du kan bruge den til at ansætte en professionel, der lever op til dine forventninger og leverer videoen til dig på kortest mulig tid. Du skal bare gå til Fiverr.com og se deres koncerter for Whiteboard & Animated Explainers. Freelance -platformen vil indeholde hundredvis af koncerter, der er sendt af videooprettere.

Du kan vælge animatoren efter at have gennemgået deres anmeldelser, prøver og mange års erfaring. Du kan også kontakte ‘Pro Services’, hvis du er villig til at bruge flere penge. Disse fagfolk er specielt verificeret af Fiverr for deres fremragende kvalitet og service.

De fleste animatorer sørger for voiceover, eller du kan levere din egen. Du kan endda give dem en detaljeret beskrivelse, så de kan stille det op som du vil. Alt i alt er det en ret enkel, sikker og sikker måde at få dit job udført på.

Hovedtræk:

 • Vælg koncerten på forskellige metrics – Du kan afslutte koncerten baseret på placering, penge de opkræver og erfaring. Og vigtigst af alt kan du gennemgå din portefølje for at træffe en informeret beslutning.
 • Gennemgang og ændringer: Du kan også bede videoopretteren om at foretage ændringer eller forbedre videoen selv efter levering for at opnå den forventede kvalitet. Dette gør videooprettelsesprocessen decideret glat.
 • Escrow: Fiverr opbevarer gebyrerne sikkert i escrow for at varetage sine kunders interesser. Det betyder, at penge kun gives til tjenesteudbyderen, når du er tilfreds med det leverede arbejde.

Fordele:

 • Fiverr hjælper dig med at få adgang til tusindvis af kvalificerede fagfolk.
 • Dets transparente system tillader kun verificerede fagfolk, så der er ringe eller ingen chance for fidus.
 • Du kan ansætte fagfolk overalt i verden.
 • Fiverr viser verificerede certificeringer fra fagfolk for at hjælpe dig med at ansætte en virkelig kvalificeret person.
 • Du kan betale pr. Projekt.
 • Du har mulighed for at afvise betaling, hvis værket ikke opfylder dine krav.

Priser:

En normal koncert starter fra $ 5 pr. Projekt. Professionelle tjenester starter dog fra $ 500.

Få en animeret video fra Fiverr.

Prøv Fiverr

4. Renderforest.

Det er bedst at designe out-of-the-box videoer, logoer og websteder ($ 59 pr. Måned).

Renderforest coverbillede

Renderforest hjælper dig med at fortælle din historie med enkle færdiglavede whiteboard-animationsvideoer til mange scenarier. Det er også et gratis whiteboard -animationsværktøj og leveres med en gratis version. Det tilbyder et stort katalog med animerede objekter og værktøjskasser til oprettelse af videoer til forskellige ideer og emner.

Du får adgang til 50.000 unikke scener for nemt at starte videoredigering. En lang række tilpassede logoer, tekst, billeder og farvepaletter hjælper dig med at tilpasse dine videoer. Det tilbyder også et stort bibliotek med musiknumre, som du kan tilføje som baggrundslyd.

Du kan oprette enhver form for video, du ønsker i tre lette trin:

 • Vælg din foretrukne skabelon fra et stort lager.
 • Rediger og personliggør skabelonen ved hjælp af tekst, logoer, farvepaletter og billeder.
 • Føj et musiknummer til videoen, og importer det til dit system.
Trin til oprettelse af Renderforest -video

Bortset fra dette skaber Renderforest korte videoer til introduktion eller logo inklusive YouTube -introduktion, 3D -logo og minimalt logo.

Hovedtræk:

 • Freemium -version: Den gratis version opretter videoer op til 1 minut lang og indeholder alle relevante funktioner.
 • Forklarende animationer – Opret let en forklarende animation i kun tre nemme trin. Tilføj en scene, indlæs forudindstillinger, og skriv dit indhold. Overlad resten til Renderforest. Det behandler automatisk en imponerende forklaringsvideo, som du kan bruge.
 • Opret logo: Renderforest tilbyder hundredvis af skabeloner til at oprette et videologo til dit brand. Vælg bare en skabelon, og indtast dit brandnavn og slogan. Voila! Et nyt logo er klar. Udover det kan du også tilpasse dit logo.

Fordele:

 • Tusind animerede scener hjælper dig med at oprette videoer med 3D -animation.
 • Det tilbyder et stort lagergalleri med kommercielle videoer, som du kan redigere og blande i dine videoer.
 • Videooptagelser og musikklip i høj kvalitet, royaltyfrit, tilføjer flere detaljer til dine videoer.
 • Tilbyder kundesupport via e -mail og telefon.
 • Gratis forhåndsvisninger giver dig mulighed for at arbejde på et fuldt udstyret projekt uden at betale.
 • Giver live -animationer, der kan tilpasses meget, som kan føjes til dine videoer.

Priser:

Renderforest tilbyder fire betalte planer:

 • Amatør: $ 59 pr. Måned
 • Fordel: $ 89 pr. Måned
 • Forretning: $ 119 pr. Måned
 • Virksomhed: $ 299 pr. Måned

Der er en freemium -plan, der giver dig mulighed for at oprette videoer på op til 3 minutter.

Kom gratis i gang med Renderforest.

Prøv Renderforest

5. Animator.

Velegnet til ikke-designere, begyndere og professionelle inden for forskellige områder ($ 19 pr. Måned).

Animaker cover

Animaker hjælper dig med at oprette fejlfri whiteboard -animationsvideoer med bare et par klik. Du kan nemt oprette live action -videoer på få minutter. Det enkle træk og slip video maker værktøj lader dig oprette kraftfulde karakterer til din historiefortælling. Og du har mulighed for at vælge mellem over en milliard tegn.

Det kommer med fire nye stilarter (når alt kommer til alt, hvorfor skulle tavlen kun være hvid?):

 • Whiteboard -videoer
 • Notesblok / whiteboard animation
 • Sybræt
 • Glasplade

Animaker tilbyder også et massivt bibliotek med over 100 millioner lagerfotos og videoer. Udover det har du mulighed for at vælge mellem over 1000 skabeloner. Der er en skabelon til enhver lejlighed og krav.

Nogle af dens mere fremtrædende videooprettelsesfunktioner omfatter brede ansigtsudtryk til videoer, automatisk læbesynkronisering, gradientbaggrunde og meget mere.

Hovedtræk:

 • 4K -video: giver dig mulighed for at redigere og uploade videoer i 4K -videokvalitet.
 • Øjeblikkelig størrelse: Du kan øjeblikkeligt ændre størrelsen på video til forskellige sociale medieplatforme, herunder Facebook, Instagram, Twitter og YouTube.
 • GIF & Short Video – Opret GIF’er med det samme, og bestil videoer med tilpasset tekst, baggrund, video, skrifttype og farver.

Fordele:

 • Live videoredigeringsfunktion hjælper dig med at overvåge alle ændringer i realtid.
 • Opret engagerende og engagerende karakterer med over 15 ansigtstræk, 20 ansigtsudtryk og 10 tilbehørsslots.
 • Tilføj voiceovers og se dine karakterer tale med din stemme med automatisk læbesynkronisering.
 • Funktionen ‘Smart Move’ udfører komplekse animationer med et enkelt klik.
 • Kæde forskellige animationer og ændre udtryk let.
 • Giv din video et professionelt touch med skærmeffekter, kameraeffekter, lydspor og overgange i høj kvalitet.

Priser:

Animaker tilbyder tre planer, som inkluderer en gratis plan.

 • Gratis (for begyndere): $ 0
 • Hjem (for enkeltpersoner og små hold): $ 19 pr. Måned faktureres årligt
 • Pro (for startups og store virksomheder): $ 39 pr. Måned faktureres årligt

Den gratis plan giver dig kun mulighed for at downloade videoer med vandmærker. Derfor er betalte planer bedre til professionel brug.

6. FilmoraPro.

Opnå nemt videoredigering på pro-niveau ($ 89,99 om året).

Wondershare FilmoraPro

FilmoraPro er en af ​​de bedste videoredigerere til oprettelse af whiteboard animationsvideoer. Det tilbyder en brugervenlig brugergrænseflade og professionelle værktøjer som farvekorrektion og lydmixer. Det understøtter også 4k / HD og 2D / 3D animationer og giver keyframes til jævn animation.

Du kan øjeblikkeligt fjerne baggrundsstøj i video og erstatte den med din lydfil i høj kvalitet. Dens lydfunktioner slutter ikke der. Du kan også drage fordel af lydkomprimering, støjreduktion og lydovergange til at styre lyd effektivt.

Med Filmora Pro kan du let binde tekst eller grafik til bevægelige punkter i et objekt i videoen. Du kan også tilpasse dine egne animationer eller bruge bevægelsesskabeloner. Hvis du ikke er tilfreds med bevægelserne, skal du ændre animationernes varighed og hastighed for at opnå perfekt timing. Ikke nok med det, du kan også tilføje realistisk zoom eller kamerabevægelser til din video.

Hovedtræk:

 • Autokorrektur – Hjælper dig med at opnå den perfekte farveindstilling for enhver foto- eller videofil.
 • Gennemgå ændringer – lader dig kontrollere dine ændringer og få din video til at se mere konsistent og let for øjet.
 • Maskering: Du kan skjule dele eller elementer i dine videofilm via tilpassede former eller forudindstillinger.

Fordele:

 • Rediger eller animér let tekst, der kan tilpasses.
 • Brug funktionerne ‘Distort’ og ‘Warp’ til at manipulere din video på flere måder.
 • Juster let skygger, højdepunkter og mellemtoner for at forbedre kvaliteten af ​​billeder og videoer.
 • Tilbyder forudindstillede overgange.
 • Den automatiske stabiliseringsfunktion skaber stærkt stabiliserede videoer.
 • Den indbyggede skærmoptager hjælper med at oprette videoer direkte fra din computer.

Priser:

Det koster $ 89,99 om året. Du kan også få en livstidslicens for $ 149,99.

7. Forklar dio.

Animationsværktøj, der er egnet til gengivelse af 2D- og 3D -animation sammen med kladde -skitser ($ 37 pr. Måned).

Forklar dio - træk og slip video maker

Explaindio er en træk -og -slip video -skaber, der hjælper dig med nemt at oprette whiteboard -animationsvideoer. Det skaber også videoer i fuld bevægelse, vejledningsvideoer, doodles og mere. Den leveres med desktop -software til Mac og Windows, så du også kan oprette videoer offline. Derudover giver det dig mulighed for at oprette, behandle og eksportere et ubegrænset antal videoer.

For at hjælpe dig med at oprette unikke animationer giver Explaindio flere animationer, 180+ færdiglavede tekstanimationer til yderligere tilpasning. Du får også 300 skrifttypemuligheder og 200+ animerede scener til at skabe mere engagerende videoer.

Nogle af dens unikke funktioner omfatter:

 • Flere animationer på samme tid.
 • 3D -modeller og tilpasning af animationer.
 • Importer videoer i de mest populære formater som AVI, WMV, FLV, MOV og MP4.
 • Integrerede overgange.
 • Og meget mere.

Hovedtræk:

 • Pixabay -integration: Pixabay -integrationen giver dig adgang til tusindvis af gratis lagerfotos. Du kan redigere disse billeder og blande dem i din video.
 • Animerede tegn – Tilbyder 6 animerede figurer, så du nemt kan fortælle historier.
 • Redigering af flere tidslinjer – Rediger dine videoer i et hurtigere tempo med fuld redigering af flere tidslinjer.

Fordele:

 • Tilbyder problemfri overgange og keyframe -animationer.
 • Ingen tekniske eller kodningskompetencer påkrævet.
 • 140+ færdiglavede videoer, 800+ animationer og doodlebilleder.
 • 3D -animation og modeltilpasning kan hjælpe dig med at oprette mere attraktive videoer.
 • Spil flere animationer på samme tid.
 • Opret rigere videoer med 100+ baggrundsvideoer i fuld HD.

Priser:

Det indeholder tre betalte planer baseret på betalingshyppigheden:

 • Månedsplan: $ 37 pr. Måned
 • Årsplan: $ 67 om året
 • Engangspris: $ 497

Du får også 14 dages pengene tilbage -garanti.

8. MySimpleShow.

Opret forklaringsvideoer på få minutter ($ 129 pr. Måned).

MySimpleShow forsidebillede

MySimpleShow er en anden fantastisk whiteboard -animationssoftware til at oprette hurtige og nemme whiteboard -videoer. Du kan oprette en video i høj kvalitet i et par enkle trin.

Du behøver kun:

 • Vælg en skabelon
 • Skriv det perfekte script
 • Se videoen i storyboardet.
 • Afslut videoen med hastighed og voice over
 • Endelig importer og del videoen, hvor du vil

Du kan gemme den sidste video på din computer eller eksportere den direkte til din YouTube -kanal.

MySimpleShow trin

Foreslå det mest egnede plot og illustrer det med relevante billeder afhængigt af den skabelon, du vælger. Og hvis du ikke er tilfreds med resultatet, foreslår dens scanningsmotor alternative muligheder for at hjælpe dig med at lave en perfekt video.

Hovedtræk:

 • Tekst-til-tale: Hvis du ikke har en voiceover at tilføje, har MySimpleShow dækket dig. Dets tekst-til-tale-værktøj skaber en voiceover i høj kvalitet på få sekunder baseret på din tekst.
 • Forhåndsvisning: få vist videoen på et hvilket som helst tidspunkt på tidslinjerne. Tjek din video efter hvert træk; du kan altid gå tilbage til redigering, hvis resultatet ikke tilfredsstiller dig.
 • Illustrationer: MySimpleShow tilbyder tusindvis af illustrationer gratis. Og selv da, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, skal du importere filer og nemt bruge dem i dine videoer.

Fordele:

 • Kom straks i gang med sine 16 videoskabeloner til personlige, professionelle og uddannelsesmæssige formål.
 • Giv relevante eksempler og tips til oprettelse af et godt videoscript.
 • Upload nemt dit logo eller din tekst for yderligere tilpasning.
 • Det tilbyder et specifikt sæt billeder, lyd og grafik til at skabe attraktive whiteboard -animationsvideoer.
 • Det giver dig også mulighed for at oprette en video gratis som en del af din prøvepakke.
 • Du får en guidet arbejdsgang, som er nyttig for begyndere.

Priser:

MySimpleShow tilbyder tre betalte planer:

 • Forretning: $ 129 pr. Måned
 • Pro: $ 499 om måneden
 • Firma: brugerdefinerede priser

Det giver også en freemium -plan med begrænsede funktioner.

9. Camtasia.

Optag og opret professionelle videoer på Mac og Windows ($ 249 for enbrugerlicens).

Camtasia - brugervenlig software

Camtasia er en populær skærmoptagelsessoftware, der tilbyder færdiglavede animationsskabeloner. Vælg en skabelon, eller optag din skrivebordsskærm, tilføj nogle effekter, og du er klar til at gå. Det er mere egnet til brugere, der ønsker at dele selvstudier og vejledningsvideoer.

Det tilbyder også tilpassede skabeloner med animationer og effekter. Du kan simpelthen trække og slippe disse funktioner for at oprette professionelle videoer i høj kvalitet. Du kan også vælge musik og baggrundseffekter fra dets store royaltyfrie musikbibliotek. Udover det giver det dig mulighed for nemt at optage og redigere dine egne lydklip.

Hovedtræk:

 • Kameraeffekter – Føj let kameraeffekter til dine skærmoptagelser, herunder zoom ind og ud og panorama animation.
 • Interaktive quizzer – Gør dine videoer mere interaktive ved at oprette quizzer for at tilskynde dine elever til at være mere opmærksomme på dine videoer.
 • Flere effekter – Du kan trække og slippe tekst, effekter, overgange og animationer for at tilpasse din video.

Fordele:

 • Download en MP4 -fil eller upload din video direkte til YouTube, Screencast, Vimeo eller dit eget websted.
 • Tilføj overgange mellem dias og scener.
 • Optag og rediger din voiceover let.
 • Få adgang til over 500.000 lagerbilleder, fotos og videoer med et TechSmith -abonnement.
 • Brug forhåndsvisningsafspilning til at holde styr på alle ændringer, før du eksporterer den sidste fil.
 • Giver fremragende lydeffekter og annotationer.

Priser:

Camtasia koster $ 249 for en enkeltbrugerlicens. Hver opgradering til den nyeste version af Camtasia ville koste dig $ 99,50. Det tilbyder også en 30-dages gratis prøveperiode.

10. Easy Sketch Pro.

Opret fantastiske skitsevideoer uden teknisk erfaring ($ 37 – engangsgebyr).

Easy Sketch Pro: værktøj til oprettelse af kladde

Easy Sketch Pro er et værktøj til oprettelse af kladde, der giver dig mulighed for at oprette fantastiske skitsevideoer på få minutter. Upload bare en video, og softwaren vil automatisk oprette en skitse af åbningsscenen. Gør overgangen fra skitse til egentlig video til en leg. Du kan også indstille varigheden af ​​skitsevideoen, før det bliver den video, du uploader.

Du kan oprette whiteboardskitsevideoer i kun tre enkle trin:

 • Brug din træk og slip -generator til at oprette skitsevideoen.
 • Importer din egen normale video, eller brug hundredvis af hundredvis af billeder fra Easy Sketch Pro til at lave din video.
 • Klik på “Byg” og importer det til dit system.

Over 50 penne, pensler, kridt og farveblyanter hjælper dig med at oprette den nøjagtige type video, du ønsker.

Easy Sketch Pro -funktioner

Bortset fra det giver ‘Easy Sketch’ dig også mulighed for at tilføje din voiceover eller musik til animeret video eller uploadet video. Du har også adgang til et omfattende bibliotek med forudindspillet musik. For yderligere tilpasning kan du også tilføje animeret tekst via dens træk og slip -funktion.

Hovedtræk:

 • Lærred – Hvis du ikke vil starte hvidt, tilbyder det professionelle lærredstyper til oprettelse af live -sketchvideoer.
 • Skitsetilpasning – Tilbyder over 50 børster, penne, farveblyanter og kridt, der opfylder de specifikke behov i din marketingkampagne.
 • Royaltyfrie billeder-Tilbyder hundredvis af royaltyfrie billeder til den nødvendige tilpasning og kreative finesse.

Fordele:

 • Eksporter let din video i MP4 -format.
 • Du kan installere softwaren på ubegrænsede systemer.
 • Engangsbetalingsmodellen gør det til en rentabel løsning.
 • Import og tilføj nemt dit eget logo, billeder, video eller soundtrack.
 • Fungerer med Mac- og Windows -computere.

Priser:

Easy Sketch Pro tilbyder tre betalte planer:

 • Starter: $ 37 – engangsbetaling
 • Forretning: $ 67 – engangsbetaling
 • Business Pro: $ 97 – engangsbetaling

Starter -planen kommer med mærket Easy Sketch Pro. Så hvis du vil bruge videoer professionelt, kan du købe Business- eller Business Pro -planen. Business Pro -planen giver også over 12.000 premiumbilleder og lydspor (360 dollars værd).

11. Adobe Animate CC.

Bedst til interaktive animationsvideoer til tv -shows, spil og internettet ($ 19,99 – engangsgebyr).

Adobe Animate CC hjælper animatorer med at oprette whiteboard -animationer med mange animationsteknikker. Med Adobe Animate CC kan du nemt vække bannerannoncer og animerede figurer til live. Det giver dig også mulighed for at udgive videoen på flere platforme online, herunder HTML5 Canvas, Flash / Adobe AIR, WebGL og brugerdefinerede platforme som SVG.

Du kan også dele dine animerede videoer som oplevelser med augmented reality (AR). Du kan bruge Adobe Fresco Live Brushes til at oprette animerede figurer med funktioner som at gå, tale og blinke. Og del dem med det samme på de sociale medier med et enkelt klik.

Hovedtræk:

 • Aktiverpanel-Saml animationer på tværs af præbyggede aktiver fra et panel, der er let at bruge. Dette ville hjælpe med at oprette videoer hurtigere.
 • Forældrelag – Nemt at ændre og tilpasse animerede figurer med et meget mere strømlinet værktøj.
 • Auto Keyframe – Tilføj keyframes automatisk. Det giver dig også mulighed for nemt at skifte til at oprette en videoscene.

Fordele:

 • Del nemt dine animationer på Twitter, Facebook og mere.
 • Opret en praktisk video -tutorial med enkle trin.
 • Opret 2D -vektortegnanimationer, tilpas deres bevægelse, og udgiv dem i flere formater.
 • Importer billeder og videoer fra Adobe Stock.
 • Brug ‘Asset Warp’ til at tilpasse rå vektorformer og ændre dine karakterer.
 • Optimer videoer til forskellige opløsninger og størrelser.

Priser:

Adobe Animate CC tilbyder to prisplaner baseret på betalingshyppighed:

 • Årligt abonnement: $ 19,99 pr. Måned
 • Månedligt abonnement: $ 29,99 pr. Måned

12. Dødigt.

Opret whiteboard, whiteboard og glas whiteboard animationsvideoer på få minutter ($ 20 pr. Måned faktureres årligt).

Doodly - træk og slip doodle video maker

Doodly er en træk og slip doodle -videoproducent, der opretter whiteboard -videoer på et minut. Opret videoer til marketing på sociale medier, salg og andre særlige lejligheder. Alt du skal gøre er at trække et billede efter eget valg ind på lærredet, og Doodly opretter automatisk en doodle af det billede.

Derudover skaber ‘Smart Draw’ -teknologi brugerdefinerede peg-og-klik-tegnestier. Det betyder, at du kan tegne ethvert billede, du ønsker, og uploade det. Du kan også vælge mellem en bred vifte af håndtyper, herunder mandlige og kvindelige muligheder med forskellige størrelser, etniciteter og farver.

Doodly Animation -funktioner

Du kan også inkludere din brugerdefinerede voiceover under optagelse i realtid og synkronisere med din doodle -video med et enkelt klik. 30-dages pengene-tilbage-garantien hjælper også, hvis du ikke finder den egnet til dine behov.

Doodly er en passende mulighed for:

 • YouTube marketing specialister
 • Undervisning og træning
 • Facebook -annoncering
 • Salgsvideoer (VSL)
 • Og mere

Hovedtræk:

 • Kæmpe bibliotek – Tilbyder en enorm samling af skræddersyede doodle -billeder. Det tilbyder også 20 baggrundsscener og 200 tegn.
 • Flere installationer: Doodly kører effektivt på både Mac og Windows. Du kan også installere det flere gange på et vilkårligt antal enheder.
 • Flere opløsninger: Doodly giver dig mulighed for at eksportere din videofil i flere opløsninger mellem 480p-1080p. Det giver dig også mulighed for at konfigurere brugerdefinerede opløsninger.

Fordele:

 • Tilpas filstørrelser (24-60 fps) og videokvalitet, før du downloader den sidste fil.
 • Tilbyder gratis softwareopdateringer på ubestemt tid.
 • Hvis du ikke kan lide softwaren, kan du vælge deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Det tilbyder royaltyfrie lydspor, som du nemt kan inkludere i en video ved hjælp af træk og slip.
 • De 200 tegn kommer med 20 flere poser.
 • Opret professionelle doodles ved blot at uploade relevante billeder.

Priser:

Du får to prisplaner:

 • Standard: $ 20 pr. Måned faktureres årligt
 • Virksomhed: $ 40 pr. Måned faktureres årligt

Du kan spare 49% med årsplanen.

13. PowToon.

Opret professionelle og meget personlige videoer ($ 19 pr. Måned).

PowToon - visuel kommunikationsplatform

PowToon er en visuel kommunikationsplatform, der giver dig mulighed for nemt at oprette professionelle whiteboard -animationsvideoer. Det tilbyder et stort galleri med videoskabeloner til flere genrer, herunder marketing, uddannelse, salg, menneskelige ressourcer og uddannelse.

PowToon -funktioner

Derudover kan den integreres med den populære Adobe Photoshop CC -fotoredigerer for øjeblikkeligt at omdanne dine statiske PSD’er til animerede videoer. Du kan også eksportere alle tegnebrætter til PowToon. Ikke nok med det, du kan endda redigere PowToon -billeder i Photoshop.

Du kan eksportere videoen i MP4 -format eller sende den direkte til Facebook, YouTube eller Vimeo. Desuden kan du øge dybden af ​​din skabelse med tilpassede billeder, royaltyfri musik, HD-videoer og voice-over.

Hovedtræk:

 • PowToon Labs – Tilbyder et stort lager af læringsmaterialer, herunder e -bøger, infografik, selvstudier, webinarer, podcasts og blogs.
 • Teamsamarbejde – Udnyt delte mediebiblioteker, mens du følger branding og kreative retningslinjer for at lette samarbejdet.
 • CMS -integration: PowToon giver dig mulighed for at udgive, integrere, vedhæfte og gemme dine annoncer eller videoer med dit CMS.

Fordele:

 • Tilbyder kundesupport døgnet rundt med mindre end 1 times svartid fra ethvert sted.
 • Giver 100 GB skylagring pr. Bruger.
 • Slet data, video eller filer permanent.
 • Du får adgang til fuld tredjeparts videresalgsrettigheder.
 • Upload videoer, der er optimeret til mobile enheder og sociale netværk, direkte til Facebook Ads Manager, HubSpot, Instagram og YouTube -konti.
 • Genbrug let videoer og skabeloner til at oprette nye videoer hurtigere.

Priser:

PowToon tilbyder tre prisplaner:

 • Fordel: $ 19 pr. Måned
 • Pro Plus: $ 39 pr. Måned
 • Agentur: $ 99 pr. Måned

Pro -planen giver dig mulighed for kun at eksportere 5 videoer om måneden, mens de andre betalte planer giver ubegrænset eksport af præmier.

Hvad er whiteboard animationssoftware?

Whiteboard -animation er proceduren for at tegne en illustration på et whiteboard. I normale tilfælde er farverne bare sort og hvid. I en whiteboard -video kan seerne se tegneprocessen for at gøre den mere fordybende og engagerende. Whiteboard -videoer har generelt musikalsk fortælling og baggrundsmusik for at forklare trinene i illustrationen.

Animatorer bruger den bevægelsesstil, der viser enhver form for hånd, der illustrerer animation eller en time-lapse-video. Desuden er whiteboard -animationsvideoer mere effektive til marketing, uddannelse eller uddannelse end almindelige tekster.

Funktioner at kigge efter i whiteboard animationssoftware?

Her er nogle ting, du skal overveje, før du vælger whiteboard -animationssoftware:

 • Tilpasning: Sammen med de forhåndsdesignede videoskabeloner skal du sørge for, at softwaren tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder. Tilpasning er nyttig til let at ændre tegn, farver, skrifttyper, lyd, video, overgange og animationer.
 • Let at bruge: Vælg den videosoftware, som selv en nybegynder let kan betjene og lave fantastiske videoer.
 • Mediebibliotek – Sørg for, at softwaren tilbyder et mangfoldigt mediebibliotek med royaltyfrie videoer, lydbøger og billeder. Det ville hjælpe dig med at lave mere attraktive videoer uden ekstra omkostninger.
 • Voice-over-understøttelse: De fleste whiteboard-animationer leveres med voice-over-understøttelse for at supplere dine videoer. Hvis du planlægger at bruge en voice-over til fortælling, skal du vælge et værktøj, der tilbyder denne funktion for at undgå problemer.

Oversigt.

Det er min liste over de bedste whiteboard -animationsprogrammer, der skal prøves i år. Alle disse værktøjer kan let oprette og redigere videoer, og de leveres med forskellige PVU’er.

Men du skal vælge det mest egnede værktøj til dine behov. Gennemgå alle værktøjerne omhyggeligt og gennemgå deres vigtigste funktioner, fordele og ulemper. Det værktøj, der opfylder dine behov, bør være det mest egnede for dig.

For eksempel tilbyder både Vyond og Renderforest fremragende animationsmuligheder og brugervenlighed. Men hvis du har brug for avancerede animationsfunktioner og ubegrænset tilpasning, kan du vælge Adobe Animate CC. Doodly er også en god mulighed for brugere, der ønsker at oprette doodle -videoer.