13 bedste videoredigeringssoftware fra 2022 + gratis værktøjer til Mac og Windows

At vælge den bedste videoredigeringssoftware er nøglen til at ligne en Hollywood -instruktør eller en total hobbyist.

Behovet for videoindhold accelererer. Folk tjener penge på YouTube, streamer indhold live på Twitch og opretter endda deres egne OTT -videoabonnementsfirmaer som Netflix.

Det er vigtigt at udnytte den enorme kraft i videoindhold, hvis du ikke allerede gør det. Og hvis du er en god videoredigerer, kan du omdanne næsten ethvert stykke rå optagelser til et mesterværk.

I 1999, da jeg var 12 år gammel, begyndte jeg at redigere videoer, og det har været en af ​​mine lidenskaber lige siden. Jeg husker stadig levende, første gang jeg redigerede et klip og tilføjede den søde skyde lydeffekt, der kom fra min orange sprøjtepistol.

Den usynlige kugle ramte min ven, og han vendte baglæns og slog ned i poolen nedenfor.

Jeg blev hooked.

Jeg fortsatte med at oprette videoer (pinligt i starten) , blev mere dygtig til at redigere og gik derefter til Michigan State University for video- og lydproduktion. I årenes løb har jeg brugt mange videoredigeringsprogrammer.

Uanset om du vil sælge et online kursus, oprette en YouTube -kanal eller oprette en professionel portefølje, har du brug for den bedste software.

I denne vejledning rangerer, gennemgår og sammenligner jeg den bedste videoredigeringssoftware, der skal bruges i år.

Dette omfatter:

 • Bedst til pc.
 • Bedst til Mac.
 • De bedste gratis videoredigerere.
 • Den letteste at bruge videoredigerere.
 • Bedst til filmproduktion i høj kvalitet.
 • Bedst til små virksomheder.
 • De bedste muligheder for grøn skærm
 • Og mere.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, som jeg fuldt ud anbefaler, når det kommer til videoredigering. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er det bedste videoredigeringsprogram?

Når du vælger den bedste videoredigeringssoftware, skal du overveje mange ting. Overvej f.eks. Den computer, du bruger, filoverførsler (input), redigeringsfunktioner som filtre, overgange, video- og lydindstillinger og videofilbehandling (output).

1. Adobe Premiere Pro CC.

Den bedste videoredigeringssoftware til Windows

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC er et førende videoredigeringsprogram som en del af Adobe Creative Cloud. Det har velintegrerede arbejdsgange, så du kan redigere din video uden at forlade dine tidslinjer. Denne software er tidseffektiv takket være Adobe Sensei -teknologi, som giver dig en række automatiserede værktøjer.

Med Premiere Pro CC kan du arbejde med de nyeste videoformater. Du kan redigere videobilleder i 8k ultra og high-end samt virtual reality. Indholdet leveret i Premiere Pro CC er passende optimeret til enhver skærm.

Denne software er kompatibel med andre større Adobe CC -produkter, såsom Adobe Stock, Audition og After Effects. Så du kan nemt downloade en motion -grafikskabelon fra Adobe Stock eller After Effects problemfrit uden at forlade Premiere Pro -grænsefladen.

En bemærkelsesværdig funktion er dens ende-til-ende VR 180-kapacitet.

Her kan du gøre videoerne mere fordybende og:

 • Implementér VR 180 -understøttelse, der optimerer dens effekter og format.
 • Send dit indhold på YouTube, Vimeo (eller andre platforme) ved hjælp af deres Google VR180 -format.

Farveklassificering og farvekorrektion er også stærke træk. Med Lumetris farveværktøjer bliver dine kurvejusteringer mere præcise og præcise, og chroma key -indstillinger fjerner baggrunde fra videoer på grøn skærm.

Premiere Pro udmærker sig også, når det kommer til lydredigering. Med innovative skydere i det essentielle lydpanel kan du nemt tilføje effekter som rumklang, flangers, kompression, forstærkning og stereobalance. Med den indbyggede funktionalitet i Adobe Audition kan du desuden tage din lyd til et professionelt niveau.

I sidste ende giver Premiere Pro dig den komplette pakke, du skal bruge til at oprette professionel video. Som nybegynder vil du nyde dens strømlinede grænseflade, især dens træk -og -slip værktøjer, og dens dedikerede ledsager -mobilapp.

Premiere Pro er mit nummer et valg i denne kategori på grund af dets kraftfulde funktioner og gratis prøveversion.

Kom i gang med Adobe Premiere Pro i dag!

Prøv Adobe Premiere Pro

2. Final Cut Pro X.

Bedste videoredigeringssoftware til Mac

Final Cut Pro X

Apples populære Final Cut Pro X er en videoredigeringspakke til forbrugere, der problemfrit kombinerer professionelle videofunktioner med en jævn læringskurve for forbrugerne.

Med mere end 2 millioner brugere og en pris stærkt reduceret fra de originale $ 999 til $ 99 på Amazon, er den mere populær end nogensinde.

Interfacet bruger en tre-panel visning med en sporløs magnetisk tidslinje, hvilket er fantastisk til brug af to skærme. Klip kan importeres og organiseres som roller i biblioteket, som kan være aktive som videoer, musik, titler, voiceovers, effekter og mere.

Når videoproduktionen er færdig, kan du bruge dens 149 videoeffekter, 109 lydeffekter, 183 titel -animationsskabeloner og 100 overgange. Disse overgange er lette at implementere med tastaturgenveje, som kan gemmes med brugerdefinerede tastaturkombinationer.

Final Cut Pro X har indbygget understøttelse af redigering af berøringslinjen i MacBook Pro, så du kan bruge berøringskontroller til ting som rengøring af tidslinjer og tilpasning af tekst. Tekstredigering er også sjov med sine 3D -muligheder. Der er forskellige 3D -skabeloner, teksturer som plast og beton og lyseffekter, som du kan tilføje fra enhver vinkel på skærmen.

Nogle andre fantastiske funktioner inkluderer redigering af flere kameraer, ubegrænsede videospor, chroma-tastering, formatunderstøttelse med mange eksportmuligheder som 4k- og 360-videoer og superhurtig ydelse, selv på ældre MacBooks.

For Mac -brugere, der bekymrer sig om strøm, avancerede funktioner, brugervenlighed og hastighed, er Final Cut Pro X det første valg.

Prøv Final Cut Pro X

3. Corel VideoStudio Pro.

Bedste selvstændige videoredigeringssoftware ($ 63,99)

Corel VideoStudio Pro

Corel VideoStudio Pro er videoredigeringssoftware, der hjælper dig med storyboard og tidslinje videoredigering.

Softwaren hjælper dig med at konvertere billeder til film og giver kreative effekter, projektskabeloner, forudindstillinger for titler, overgange, mere end 1500 filtre osv.

Dens slideshow -maker hjælper dig også med at oprette film og diasshows med mange skabelonindstillinger; du skal bare tilføje dine medier. Du kan også kombinere fotos, videoer og lyd i flere spor.

MultiCam Capture Lite -funktionen giver dig mulighed for at optage din skærm og webcam samtidigt og oprette videoer. Biprodukter som Corel Painter og PaintShop Pro kan også hjælpe dig med at oprette tilpassede animerede overlejringer, statisk grafik og levende malerier.

Videoredigeringssoftwaren indeholder også alle de væsentlige redigeringsværktøjer til trimning, trimning og opdeling af videoer, lige på tidslinjen. Du kan også ændre billedformatet og rotere eller ændre videoen, som du vil.

Du kan også fjerne fisheye -forvrængning med objektivkorrektionsfunktionen og justere temperaturen med farvekorrektionsklip. Funktionen med farvekorrektion hjælper dig også med at få farverne i dine videoer frem med automatisk justering, mætning og mere.

Desuden kan du også tilføje undertekster til dine videoer, optage voice-overs, fade og overlay-lyd med lydfade og mere.

Softwaren er også optimeret til Intel- og Nvidia -processorer og grafikkort. Dette hjælper med at fremskynde gengivelsesprocessen i alle populære filformater.

Nogle af dets andre fremtrædende funktioner omfatter:

 • Optimeret til 4k display
 • Træk og slip videoredigering
 • Redigering af flere kameraer
 • Understøtter 360-graders videoredigering
 • Stop motion animation
 • Panorer og zoom
 • Farve og linse korrektion
 • Chroma -tast / grøn skærm
 • Video med delt skærm
 • Optag voiceovers og tilføj undertekster
 • Batchbehandling
 • Opret brugerdefineret bevægelsessti -grafik, overlejringer, former og mere
 • Få nye teksturer, gradienter, skabeloner fra NewBlueFX, Boris X og mere.
 • Konverter 360-graders videoer til effekter af Tiny Planet eller Rabbit Hole (sfæriske panoramaer).

Priser:

VideoStudio Pro koster normalt $ 79,99, men er til salg (20% rabat) til $ 63,99. Du får også 30 dages pengene tilbage -garanti.

Få 20% rabat på VideoStudio Pro.

Prøv VideoStudio Pro

4. Adobe Premiere Elements.

Bedste videoredigeringssoftware til begyndere

Adobe Premiere Elements 2019

Baseret på alsidighed er Adobe Premiere Elements et af de bedste videoredigeringsværktøjer til begyndere.

Premiere Elements har masser af fantastiske funktioner, som hundredvis af overgangseffekter, forbedret ansigtsregistrering, fjernelse af dis, fokusjustering og mere. Der er også en live -søgefunktion, en guidet redigeringsgrænseflade, videokollager og berøringsredigering.

Adobe Premiere Elements understøtter ikke 360-graders video og andre innovative funktioner såsom redigering af flere kameraer. Alle disse er tilgivelige, når man overvejer dets brede vifte af muligheder.

Der er tre tilstande til at oprette din video: Hurtig, guidet og ekspert.

Med hurtig tilstand kan du vælge dine foretrukne medier til din video, og programmet organiserer det for dig på tidslinjen. Det automatiserer aspekter af din video som automatisk bevægelsessporing, videostabilisering (fantastisk til GoPro) og smart toning.

Guidet tilstand er mere assisteret som navnet antyder. Softwaren informerer dig om dens funktioner og funktionaliteter og lærer hver komponent i grænsefladen, og hvordan den fungerer, når du er på farten.

Endelig er eksperttilstand mere for mere erfarne brugere, og du styrer alt selv. Selvom Adobe Premiere Elements ikke er så avanceret som andre værktøjer på denne liste (og det er heller ikke det hurtigste), er det en fantastisk start-app.

Det er kun $ 69,99, og de har også en gratis prøveperiode tilgængelig.

Samlet set er det et fantastisk alsidigt værktøj, der er tilgængeligt til både Mac og Windows 10 -pc’er.

Prøv Adobe Premiere Elements

5. EaseUS video editor.

Nemmeste simple videoredigeringsprogram til Windows

EaseUS video editor

EaseUS er en virksomhed, der har eksisteret siden 2004 og er kendt for sin populære datagendannelsessoftware, der er blevet downloadet over 72 millioner gange. De har for nylig oprettet en ny videoredigerer, der bliver meget populær på grund af sin enkelhed, brugervenlighed og fantastiske funktioner. 

Du kan prøve deres videoredigerer med en gratis prøveperiode og købe pro -versionen for kun $ 17,97.

Dens videoredigeringsprogram tilbyder mange grundlæggende tidslinjeredigeringsfunktioner som klipning, trimning, opdeling, fletning og rotation. Du kan også anvende videoeffekter, bruge 50 indbyggede overgangseffekter og ændre hastigheden på dine klip i langsom eller hurtig bevægelse.

Hans værktøj gør også lydredigering let. Du kan fortælle om videoklip med et enkelt klik og tilføje enhver musikfil til din tidslinje.

EaseUS Video Editor tilbyder også mange eksportmuligheder, og videoerne kan afspilles på iPhones, iPads, Samsung Galaxy, HTC og andre enheder. Du kan også brænde dine videofiler til DVD eller uploade dem direkte til YouTube. Du kan også bruge EaseUS -værktøjer til at konvertere YouTube -videoer til MP3.

Med over 530 millioner kunder, gratis teknisk support og en 30-dages pengene-tilbage-garanti er EaseUS Video Editor en god mulighed. Det er en simpel billedredigerer til Windows, som alle kan bruge. 

Prøv EaseUS Video Editor

6. Movavi video editor.

Bedste nem videoredigeringsprogram til Mac OS X (gratis – $ 39,95)

Movavi video editor

Movavi er en videoredigerer til Mac, der giver dig mulighed for at optage, konvertere, forbedre og redigere dine videoer. Videoredigereren hjælper dig med alle slags videoer, herunder bryllupsvideoer, rejseklip, fødselsdagsfilm, hjemmefilm osv.

Du kan tilføje undertekster, filtre, animerede overgangseffekter på dine videoer for at gøre dem mere attraktive. Movavi giver også forhåndsdefinerede introer, som du kan føje til dine videoer. Du kan yderligere tilpasse introerne efter dine krav.

Der er endda en mulighed for at vælge og købe hundredvis af overgange, klistermærker, videointroer, baggrunde, titler osv. Fra Movavi Effects Store.

Movavi Video Editor funktioner

Videoredigereren hjælper dig også med at beskære og rotere dine videoer, som du vil. Du kan også bruge ‘Chroma Key’ til nemt at fjerne eller ændre baggrunden for dine videoklip.

Nu kan du også fastsætte størrelsesforhold efter eget valg. Værktøjet giver dig det passende billedformat til sociale medieplatforme som YouTube, Instagram, Facebook osv.

Movavi giver dig også mulighed for at udføre forskellige funktioner med et enkelt klik, herunder:

 • Giv dine videoer et retro -look (som et flashback fra 80’erne)
 • Indsæt overgange
 • Vis historier med mulighed for billede-i-billede
 • Slip af med at ryste i dine videoer
 • Tilføj overgange mellem alle segmenter
 • Klip, klip og slut

Derudover kan du bruge Movavis skærmoptagelses- og mediefilkonverteringsværktøj med din fulde Video Suite -plan.

Her er en liste over nogle af dens mest fremtrædende fordele:

 • Understøtter alle større formater som DivX Video (.divx), GPP (.3gp), 3GPP2 (.3g2) osv.
 • Giver videoredigeringsfunktioner såsom stilisering, panorering og zoom, videostabilisering og mere.
 • Movavi hjælper dig også med lydsynkronisering.
 • Du kan tilføje op til 99 spor på en enkelt tidslinje.
 • Hurtigere behandling af 1080p og 4k videoer med Plus -udgaven.
 • Brug specialeffekter som Chroma Key og Slo-Mo.
 • Samling af video og lyd.
 • Justerer filternes intensitet.
 • Forhåndsvis klip frame for frame.
 • Kompatibel med Windows og Mac.
 • Kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
 • Det giver også vejledninger, en vidensbase og en læringsportal.

Priser:

Movavi Video Editor har to udgaver, nemlig Video Editor og Video Editor Plus.

 • Video Editor: $ 39,95
 • Video Editor Plus: $ 59,95
 • Video Suite: $ 79,95

Du får også en gratis version til begge udgaver til at teste værktøjet, inden du køber for mere avancerede funktioner. Desuden leveres alle planer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Video Editor Plus -udgaven leveres med yderligere funktioner som titel -keyframe -animation, videooverlay, klistermærker osv. Du kan købe Video Suite til at bruge andre biprodukter som Movavi Video Converter og Video Recorder.

Prøv Movavi

7. MiniTool MovieMaker.

Bedste gratis videoredigeringssoftware til Windows

MiniTool MovieMaker

MiniTool MovieMaker er en kraftfuld gratis videoredigerer, der giver dig mulighed for nemt at oprette og redigere videoer i høj kvalitet på få minutter. Dens enkle træk-og-slip-grænseflade gør det let at importere filer og tilføje deres titler, overgange og effekter.

En anden cool funktion er dens film-preview-værktøj i Hollywood-stil. For at bruge den skal du vælge en færdiglavet skabelon, importere dine videoer og derefter gemme eller dele videoen med din familie og venner.

Her er en liste over flere vigtige funktioner:

 • Automatisk projektbesparelsesfunktion.
 • Videotrimmer, der gør det let at trimme og opdele videofiler.
 • Kreative filtre og professionelle LUT’er skaber en behagelig visuel æstetik.
 • Animerede titler og undertekster.
 • Mange overgangseffekter at vælge imellem.
 • Panorer og zoom effekter for at tilføje bevægelse til dine videoer.
 • En hastighedsregulator, så du kan fremskynde, bremse og vende klip.

Teamet ruller også altid ud med nye funktioner og opdateringer, herunder download af YouTube -videoer, tilføjelse af tekstskabeloner, rettelse af fejl og forbedring af stabiliteten.

Samlet set er MiniTool MovieMaker en af ​​de bedste gratis videoredigeringssoftware, der fungerer med Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10 -computere.

Prøv MiniTool MovieMaker

8. Pinnacle Studio.

Bedst til kreative visuelle effekter ($ 54,95)

Pinnacle Studio - Videoredigeringssoftware

Pinnacle Studio er videoredigeringssoftware, der hjælper dig med avanceret videoredigering og skærmoptagelse. Giver hundredvis af kreative effekter, overlays, video maskering, titel editor, farveklassificering, 360-graders videoredigering og mere.

En god pointe er, at softwaren understøtter gamle videoformater som VHS, Hi8, V8 og andre kameraer. Og det kan konvertere alle disse gamle formater til digitale filer.

MultiCam -optagefunktionen hjælper dig med at optage video og lyd fra flere kameraer. Du kan også tilslutte flere enheder og optage synkroniseret video og lyd. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette forskellige videoer, såsom udpakning af videoer, tutorialvideoer og mere.

Det giver dig også mulighed for at oprette brugerdefineret motionstitelgrafik og styre alle aspekter af din video, herunder bevægelse, effekter og overlejringer. Plus, du får alle de nødvendige redigeringsværktøjer til at trimme, beskære, rotere og dele dine videoer.

Nogle avancerede funktioner omfatter farveklassificering, farve- og LUT -korrektion og filtre. Funktionen til farveklassificering hjælper dig med at justere farver, højdepunkter, mellemtoner og skygger, mens farvekorrektion hjælper dig med at justere hvidbalancen og rette undereksponerede scener.

Pinnacle Studio -funktioner

Farveklassificering giver andre avancerede kontroller såsom Tone Curve, Color Wheel, Selective Vectorscope, HSL Tuning og mere.

Der er en grøn skærm eller chroma key -funktion, der giver dig mulighed for at fjerne eller ændre baggrunden for enhver video med ethvert billede eller video, du ønsker.

Du har også muligheder for at tilføje lyd, optage din fortælling og voice-overs eller slå lyden fra eller fra med bare et par klik.

Softwaren leveres også med tilføjelsesprogrammer som Capture Videos, Create DVD og mange andre tredjeparts add-ons.

Her er en hurtig oversigt over nogle af dens vigtigste funktioner:

 • Mere end 100 MyDVD -menuskabeloner.
 • Farveskala.
 • Understøtter 4K videoredigering.
 • Rediger multikamera-klip til op til 6 kameraer.
 • Bevægelsessporing med mosaik sløring.
 • Redigering gennem ubegrænsede spor.
 • Klon objekter og kombiner klip.
 • Fjern distraktioner.
 • Brug tidstildeling til at oprette langsomme eller hurtige bevægelseseffekter.
 • Gør ansigter lysere, slør baggrunde, censurer nummerplader og rediger andre specifikke områder.

Priser:

Pinnacle Studio har tre prismuligheder:

 • Pinnacle Studio 24: $ 54,95
 • Pinnacle Studio 24 Plus: $ 89,95
 • Pinnacle Studio 24 Ultimate: $ 109,95

Alle planer tilbyder funktioner som en titel -editor, keyframe -kontroller, farvekorrektionsværktøjer og mere.

Prøv det nye Pinnacle Studio

9. Wondershare Filmora.

Enkel online videoredigerer til Windows og Mac ($ 7,99 pr. Måned)

Wondershare Filmora

Wondershare Filmora er videoredigeringssoftware til Windows og Mac, der leveres med træk og slip -effekter, skabeloner, lyd, filtre, lydspor og mere.

Du får også mange funktioner som delt skærm, bevægelsessporing, grøn skærm og mere. Keyframe -funktionen hjælper dig med at tilføje tilpassede animationer mellem klip, mens bevægelsessporing hjælper dig med intuitiv objektsporing. Så er der en farvematchingsfunktion, der giver dig mulighed for at tage et klips farveindstilling og anvende det på andre klip i en video.

Videoredigeringsprogrammet giver dig endda mulighed for at tildele genvejskommandoer til genvejstaster til forskellige værktøjer for at spare tid.

Du kan også tilføje forskellige overgange, filtre, bevægelseselementer, klip, lyd, titler osv. med træk og slip -funktioner.

Du får også den grønne skærmfunktion, der giver dig mulighed for at ændre eller fjerne baggrunden for din video.

Du kan også bruge “Audio Ducking” til at reducere lydstyrken på baggrundsmusik og konvertere et lydspor til et andet.

Andre nøglefunktioner omfatter:

 • Tastaturgenvej
 • Farveskala
 • Upload dine videoer direkte til YouTube fra Filmora.
 • Hardwareacceleration til Mac, der giver en hurtigere redigeringsoplevelse.
 • Blend mode til lagmedier for specialeffekter.

Priser:

Filmora kommer med følgende planer:

 • Månedligt: ​​$ 7,99 om måneden
 • Årlig: $ 44,99 om året
 • Årlig forretningsplan: $ 155,88 / bruger / år
 • Levetid: $ 69,99

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Prøv Wondershare Filmora

10. Clipchamp.

Fantastisk online værktøj til daglige redaktører (gratis – $ 39 pr. Måned)

Clipchamp: gratis videoredigerer

Clipchamp er en gratis video editor, webcam optager, converter og kompressor. Det giver også funktioner som trimning, hastighedskontrol, lydspor, farvejustering, rotation, trimning, tilføjelse af tekst og mere.

Værktøjet giver dig også mulighed for at oprette Youtube -videoer, Instagram -videoannoncer, videomemer, Facebook -covervideoer, diasshow osv. Du kan bruge Clipchamps Facebook -annoncefremstillingsværktøj til at lave annoncer til din virksomhed. Det leveres også med annonceskabeloner og lydskabeloner, der hjælper dig med at oprette attraktive annoncer.

Videoredigeringsprogrammet tilbyder også tilpassede skabeloner, der kan hjælpe dig med at oprette sociale videoannoncer, virksomhedsdiasshows, filmpræsentationer osv. Du kan også vælge mellem tusinder af lagervideoer og fotos til brug i din video. Dets bibliotek med billeder og videoer indeholder mere end 800.000 aktiver.

Clipchamp giver også masser af ekstra værktøjer ud over den konventionelle videoredigerer. For eksempel tilbyder den videokompressor og konverteringsværktøjer, som du kan få adgang til direkte fra en webbrowser. Udnyt dem til at reducere videostørrelse og konvertere videoer til forskellige videoformater.

Du kan også udføre handlinger som at beskære og klippe, rotere, dele og kombinere, beskære, vende og spejle og mere. Derudover giver det dig mulighed for at generere videomemer og lave skærm- og webcamoptagelser.

Træk-og-slip-brugergrænsefladen til redigering af videoer er også en bonus. Det gør det let at tilføje lyd, fotos og videoer til tidslinjen i dine webbrowsere.

Clipchamp: arbejder

Derudover kan du tilføje filtre og overgange ved hjælp af filter- og transaktionsbiblioteket, afbalancere farver, tilføje baggrunde og justere opacitet. Ikke kun dette, men du kan også ændre størrelsesforholdene for dine videoer med din gratis online videoformatprogram.

Andre fremtrædende træk omfatter:

 • Capture Screen – Du kan nu fange din computerskærm sammen med din computers lyd. Du kan endda redigere disse klip senere.
 • Grøn skærm – Skift eller fjern baggrunden for dine videoer med din gratis online redigeringsprogram til grøn skærm.
 • Billede i billede – Brug denne funktion til at levere foredrag, reaktioner, spil osv., Videoer med dit gratis online billede i et billed- og videoredigeringsprogram.
 • AI Voiceover: AI Voiceover -funktionen konverterer tekst til tale og giver dig mulighed for at vælge en hvilken som helst fortæller efter eget valg. Denne funktion kan hjælpe dig med at lave dokumentarer, meddelelser med lyd osv.
 • Audio Visualizer: Clipchamp’s Audio Visualizer hjælper dig med at omdanne lydoptagelser til dynamiske animationer.

Priser:

Clipchamp tilbyder fem prisplaner:

 • Basic – Gratis version (til personlig brug)
 • Skaber: $ 9 pr. Måned (til afslappet brug)
 • Forretning: $ 19 pr. Måned (egnet til arbejde og forretningsbrug)
 • Forretningsplatine: $ 39 pr. Måned (fuld forretningspakke)
 • Teams – Citatbaseret (bedst til store teams)

Grundplanen leverer 480p (SD) -eksport, mens Creator -planen tillader 720p (HD) -eksport. På den anden side tilbyder alle andre planer 1080p (Full HD) eksport.

Alle planer tilbyder alle de væsentlige redigeringsværktøjer, webcam og skærmoptagelse og ubegrænset videoproduktion.

11. Apple iMovie.

Bedste gratis videoredigeringssoftware til Mac og iOS

Apple IMovie

Hvis du er en macOS- eller iOS -bruger, er Apple iMovie den bedste gratis videoredigeringssoftware til brug og en af ​​de mest populære videoredigeringsapps. iMovie er et brugervenligt videoredigeringsværktøj med understøttelse af 4k-opløsninger med en lang række funktioner.

iMovie har skarp ydeevne på moderne Mac’er og fungerer godt med Macbook Air og Macbook Pro.

Seneste opdateringer inkluderer understøttelse af berøringslinje og 4k videofunktionalitet. Det kan også behandle videoklip med en afspilningshastighed på op til 60 billeder i sekundet. Videoeffekter omfatter grøn skærm, videofiltre og redigering af flere kameraer.

Kompatibilitet med Apple er også et stærkt salgsargument. Du kan nemt importere og eksportere videoklip, lyd og fotos fra iCloud. Plus, du kan oprette diasshow og se dine projekter direkte på dit Apple TV.

Der er også masser af nyttige iMovie -selvstudier online for at hjælpe dig med at bruge deres gratis software. 

Eksportmuligheder er også ligetil, og eksport er tilgængelig i de mest almindelige filformater. 

Generelt, hvis du har brug for en enkel og gratis videoredigerer til macOS, skal du prøve iMovie.

Prøv Apple iMovie

12. Microsoft Movie Moments.

Enkel videoredigering til tablets, smartphones og pc

Hvis du leder efter avanceret funktionalitet, vil du søge andre steder.

Men hvis du er en, der bare vil have et gratis værktøj til hurtigt at tilføje emner som titler og musik til dine videoer på farten, er Microsoft Movie Moments et godt valg.

Der er flere muligheder for din baggrundsmusik, herunder prækomponerede numre med fremtrædende navne som Funky, Strolling og Energetic. Du har også mulighed for at importere din musik. Der tilbydes ikke meget, når det kommer til lydværktøjer som lydstyrkejustering eller voice-over med andre videoredigeringsapps.

De tilbyder nogle fade-til-sort overgangseffekter, ud over at åbne fryserammer. Disse funktioner kompenserer for redaktørens manglende evne til at tilføje overgange mellem underklip, som det ville gøre i CyberLink PowerDirector.

Microsoft Movie Moments giver dig mulighed for nemt at dele dine videoer på internettet. Med Windows Phone og pc -kompatible tablets, skal du trykke på knappen Del og dine videoindlæg til steder som Facebook, Dropbox, OneNote, Skype og Twitter.

Du kan downloade Microsoft Movie Moments gratis fra Windows Store. Videosoftwaren er ikke mere end 15,7 MB, hvilket gør den til et let værktøj. De er også kompatible med ARM- og Intel-baserede pc’er, tablets og smartphones, men de fungerer ikke så godt med enheder som iPads, iPhones eller Android-enheder.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, som jeg fuldt ud anbefaler, når det kommer til videoredigering. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

13. HitFilm Express.

Hitfilm Express

Et solidt valg med en række tilføjelser

HitFilm Express er en gratis version af HitFilm Pro, begge skabt af FX Home -virksomheden. Dens Express -version skiller sig ud med sine mere end 180 visuelle effekter, sammensætning af specialeffekter og MP4 H.264 eksportunderstøttelse.

Med HitFilm Express kan du vælge dine indstillinger af høj kvalitet. Disse inkluderer brugerdefinerede pause- og afspilningsfunktioner. Disse funktioner fremskynder afspilning, hvilket sparer dig for at opleve forsinkelser, der er fortrolige med formater i høj opløsning.

En anden kraftfuld funktion er dens layoutpanel, der kan tilpasses. Med HitFilm Express kan du arrangere objekter i en scene med perfekte justeringsværktøjer. Du har også adgang til farverige og 360-graders arbejdsområder. Med disse funktioner kan du fokusere på de vitale panelfunktioner og fjerne de uvæsentlige.

Videoafspilning og eksport er, hvor Hitfilm Express skinner. Du kan hurtigt eksportere en film i baggrunden, mens du fortsætter med at arbejde i editoren.

14. VideoPad.

VideoPad -logo

Fremragende videoredigeringssoftware til YouTube

Hvis du er en YouTuber, er VideoPad en letlært og intuitiv editor.

Der er to betalte versioner: Home Edition og Master Edition. Home Edition begrænser dig til to lydspor og ikke eksterne plugins. På den anden side er der med Master Edition begrænsninger for antallet af lydspor eller eksterne plugins.

VideoPad er for nylig blevet opdateret for at understøtte 360-graders videofunktioner. Du kan også tilføje animerede titler, baggrundsklip, almindelig tekst og billedoverlejringer takket være den nye kommando “Tilføj objekter” på fanen Startside i editoren.

En af de mest attraktive funktioner i VideoPad er dens intuitive brugergrænseflade, hvilket gør det meget let for begyndere. VideoPad er kompatibel med macOS og Windows PC.

Med disse tværplatformelementer kan du nemt uploade din færdige video direkte fra hovedredigeringsmenuen til din valgte sociale medieplatform.

På grund af sin mangel på lysstyrke kompenserer VideoPad det med brugervenligheden og de nødvendige funktioner, der er nødvendige for at kunne uploade kvalitetsvideoer online, og det kan gengives overalt med en opløsning på 480p til 4k.

15. WeVideo.

Bedste videoredigeringssoftware til uddannelse

WeVideo er en skybaseret platform kendt for sine flere videoredigeringssoftwareprogrammer til virksomheder og undervisere.

For undervisere kan du problemfrit integrere WeVideo med dit nuværende LMS (som Google for Education, Canvas …), hvilket gør det let at eksportere projekter for dig og dine elever. Der er softwarepakker dedikeret til uddannelse lige fra individuelle lærere til skoledistrikter.

For iværksættere og marketingfolk er der flere softwarepakker at vælge imellem. Med Professional og Business får du adgang til ubegrænsede royaltyfrie og licenserede lager- og billedfiler. Funktionssættet inkluderer tilpasning af projekter med dine brandlogoer og designs og muligheden for direkte at uploade et videoprojekt direkte til din virksomheds sociale medieplatform.

Du kan nemt redigere videoer på alle forskellige enheder, f.eks. Windows, Mac, Chromebook og Android- og iOS -mobilenheder. Grøn skærm kan bruges til at blive kreativ med baggrundsvideoer. WeVideo har en gratis videoredigeringssoftwareplan, men den tillader kun op til 5 minutters posttid om måneden.

Hvad er videoredigeringssoftware?

Videoredigeringssoftware hjælper dig med at ændre, redigere og manipulere videofiler i et tidslinjeformat til at oprette film og korte film.

Videoredigerere hjælper dig med at rette videorammer, tilføje tekster, billeder, farver, filtre og mere. Du kan også tilføje lyd-, stemme- og baggrundsmusikklip til din video.

Andre nyttige funktioner omfatter:

 • Hjælper dig med at klippe sektioner af din video.
 • Sletning af dele af din video.
 • Arranger forskellige klip og rammer i en video på forskellige måder for bedre flow.
 • Tilføjelse af specialeffekter og filtre for at forbedre videokvaliteten.
 • Føj musik og lyd til videoklip.

Hvad skal du kigge efter i videoredigeringssoftware?

Her er nogle vigtige punkter, du skal overveje, inden du afslutter et videoredigeringssoftware.

 • Cross-platform kompatibilitet: Vælg videoredigeringssoftware, der understøtter flere platforme, herunder macOS, Windows og Linux. Dette giver dig mulighed for at bruge din videoredigeringssoftware på enhver maskine.
 • Filformater og kompatibilitet: Du skal kunne læse og skrive vigtige lyd-, billed- og videoformater, herunder MP4, MP3, jpg, WAV og mere. Dette vil give dig tiltrængt fleksibilitet til at redigere, hvad du vil.
 • Nem redigering af klip – Du skal kunne ændre størrelsen, skalere, justere eller trimme dit klip med blot et par klik. Softwaren bør også give dig mulighed for at redigere klip fra forskellige steder, X- eller Y -akser og mere. Disse funktioner hjælper dig med at redigere videoen med forskellige perspektiver.
 • Real-time previews: Du skulle kunne se det redigerede klip i realtid for at få en bedre ide om dit arbejde.
 • Glatte videoovergange: Videotransitioner kan hjælpe dig med at forbinde to klip problemfrit og intuitivt. Kig efter et videoredigeringsværktøj, der tilbyder forskellige overgangseffekter til unik videoredigering.
 • Tilpassede titler og grafik – Din videoredigeringssoftware bør tilbyde flere muligheder for titler, skrifttyper, farver og overgange til forskellige videokrav.
 • Tidslinjeredigerere – Du skal have en funktionel tidslinje for at køre et fantastisk videoredigeringsprojekt. Se efter funktioner som træk og slip, forudindstillede animationer, zoom ind og ud, tilpas størrelser på klip, juster, snap, klip og mere.
 • Hastighedsindstillinger – Du bør være i stand til at kontrollere hastigheden på din video. Så vælg en videoredigeringsplatform, der giver dig mulighed for at øge eller formindske afspilningen af ​​din video.
 • Lydredigering – Lydredigeringsfunktioner som visning af bølgeformer på tidslinjen og gengivelse af bølgeformer som en del af videoen er også nyttige. Desuden skal softwaren også give dig mulighed for at dele lyden fra et videoklip og justere lydkanalerne separat.

Sørg for at overveje alle disse funktioner, før du vælger den rigtige videoredigeringssoftware.

Hvordan bruger du videoredigeringssoftware?

Her bruger jeg Movavi til at hjælpe dig med at forstå, hvordan de grundlæggende funktioner i et videoredigeringssoftware fungerer.

Trin # 1 Opret et projekt.

Klik på “Opret nyt projekt” eller tryk på Ctrl + N for at starte et nyt projekt.

Movavi - Opret nyt projekt

Trin # 2 Tilføj filer.

Klik på indstillingen “Tilføj filer”, eller træk og slip filerne på tidslinjen.

Trin # 3 Redigering af ikoner.

Dernæst får du flere vigtige redigeringsmuligheder som:

 • Slet
 • Skære
 • At dreje
 • Kultur
 • Klipegenskaber
 • Farveindstillinger

Trin # 4 Brug af faner.

Skift fanerne i venstre side for at tilføje overgange, effekter, titler, klistermærker, filtre, værktøjer og mere.

Trin # 5 Tilføj overgange og filtre.

Bare træk filtre og overgange til tidslinjen; de tilføjes automatisk.

Tilføj overgange og Movavi -filtreKilde: Movavi

Trin # 6 Tilføj lyd.

Følg disse enkle trin for at tilføje lyd:

Klik på fanen “Import” >> Vælg filimportkategorien >> Klik på “Tilføj”.

Movavi rediger lydKilde: Movavi

Du kan også blot trække og slippe lydfilen.

Det tilbyder også indbygget musik og lydspor, som du kan bruge i dine videoer. Klik på kategorien Musik eller Lyd for at vælge en lydfil fra Movavi Royalty Free Music Bank.

Trin # 7 Tilføj tekst.

For at tilføje tekst eller titler skal du blot klikke på “Titler” i venstre side for at gennemse samlingen af ​​titler. Se forhåndsvisningen ved at klikke på titelstilen, og klik på hjerteikonet for at føje den til din video. Du kan også trække titelstilen til tidslinjen.

Movavi - Tilføj titler

(Kilde: Movavi)

Du kan også redigere titlerne, som du vil. Til det skal du dobbeltklikke på titelklippet for at navigere i indstillingspanelet. Du kan redigere teksten, ændre dens varighed, udskifte skrifttypen, tilføje farver og mere.

Trin # 8 Gem videoen.

Følg disse trin for at gemme din redigerede video:

Klik på knappen “Eksporter” >> Vælg filformatet >> Navngiv filen >> Klik til sidst på “Start” -knappen for at starte videobehandlingen.

Følg disse enkle trin for at begynde at redigere videoer i din videoredigeringssoftware.

Andre bemærkelsesværdige videoredigerere, der endnu ikke er på denne liste, omfatter:

 • VSDC
 • Pinnacle Study
 • Magix Movie Edit Pro
 • Sony Vegas Pro
 • Lightworks
 • Open source shotcut
 • Davincis beslutning
 • Windows Movie Maker 10

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, som jeg fuldt ud anbefaler, når det kommer til videoredigering. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Bedste videoredigeringssoftware – det er det.

Der har du det, den bedste software at bruge til at skabe magisk video. Det er ligegyldigt, om du er en erfaren pro, nybegynder eller bare en teknisk entusiast, jeg håber, at denne guide har været nyttig for dig.

Kort sagt, hvis du leder efter den bedste overordnede videoredigerer, anbefaler jeg stærkt Adobe Premiere Pro CC.

For Mac -brugere, gå med Final Cut Pro X.

Hvis du er nybegynder og ønsker en billig mulighed, der stadig har mange funktioner, bør du vælge Adobe Premiere Elements.

Endelig, hvis du vil bruge den bedste gratis videoredigeringssoftware til Mac, kan du downloade iMovie