12 fordele og ulemper ved Opencart

OpenCart er en gratis og open source e-handelsplatform, der giver alle mulighed for at oprette et websted, der giver kunderne mulighed for at købe produkter. Dette giver dig mulighed for at skalere din virksomhed med det samme, mens dit fokus kan forblive på at køre den med succes. Du kan starte din butik gratis, og alle opdateringer og downloads er også gratis.

Du har også adgang til et fællesskab, der er dedikeret til at give dig den dedikerede forretningssupport, du har brug for for en vellykket oplevelse. Hvis du er fortrolig med WordPress -strukturer, og hvordan det fungerer som en platform, vil du kunne kende OpenCart meget godt med en hurtig læringskurve.

Hvert produkt eller service tilbyder nogle fordele og ulemper. Dette er de vigtigste punkter at tænke på, hvis du ser nærmere på OpenCart.

Liste over fordelene ved OpenCart

1. Du kan oprette en international e-handels tilstedeværelse.

OpenCart gør det let at integrere flere sprog i din butiksfacade. Du har dybe tilpasningsmuligheder med denne service, så du kan skrive produktnavne og servicefunktioner ned på forskellige sprog. Uanset hvor lille din virksomhed er, giver denne unikke fordel dig mulighed for at blive en international kraft for e-handel med meget lille indsats.

2. Tilbyder et komplet sæt af rapporter og metrics.

OpenCart gør det let at vide, hvor sund din virksomhed er med sit omfattende sæt af rapporter og metrics. Du kan tilpasse rapporterne, så de passer til din virksomheds behov. Du kan endda filtrere de data, dit websted indsamler for at foretage de justeringer, du finder nødvendige. Alt håndteres gennem et veldesignet instrumentbræt, der er let at forstå, hvilket giver dig et overblik over de nødvendige oplysninger om din butik.

3. letter administrationen af ​​din butik.

OpenCart gør det let at administrere din nye butik på egen hånd. Det er ganske let at tilføje nye funktioner takket være de mere end 13.000 moduler og temaer, der er tilgængelige på markedet til brug. Næsten alle tjenester, sektorer og brancher er repræsenteret på denne platform, så du kan bruge den integration, du har brug for, for at hjælpe din virksomhed med at vokse. Du kan endda integrere sociale medier, eBay eller Amazon i din butiksfacade for at få det salg, du har brug for.

4. Du kan bruge din nuværende betalingsgateway.

OpenCart er kompatibel med næsten alle aktuelle betalingsgateways. Selvom PayPal går forrest på webstedet, kan det acceptere Sage Pay, E-Way, Amazon Payments, WorldPay og mange flere via denne platform.

5. Du kan bruge din foretrukne forsendelsesmetode.

OpenCart integrerer de mest almindelige forsendelsesmetoder, der er tilgængelige fra alle de store e-handelswebsteder i dag. Du kan bruge dit nationale postsystem som USPS, Australia Post eller Royal Mail. Det er også kompatibelt med FedEx, UPS og andre. På den måde kan du sikre, at dine kunder modtager deres køb rettidigt ved hjælp af en måde, der fungerer med din nuværende drift.

6. Dedikeret teknisk support leveres til dig.

Selvom OpenCart er et open source -fællesskab, er det ikke 100% afhængigt af gratis community -support for at løse dets problemer. Der er også en dedikeret teknisk support service, der er tilgængelig via denne platform. Selvom dette er en betalt service, er du garanteret en engangs reparationsomkostning på kun $ 99. Til gengæld vil du modtage et garanteret 48-timers svar, arbejde efter de højeste standarder og en fuldstændig rapport om, hvad der blev udført. En månedlig betalingstjeneste er også tilgængelig for al dækning, inklusive installation.

7. Mange af plugins til OpenCart er også gratis.

Du kan ikke afvise OpenCart -omkostningselementet. Gratis er et meget attraktivt ord. Når du går i dybden med plugin- og tilføjelsesmarkedet, vil du opdage, at der også er flere gratis løsninger. Det er muligt at få dit websted i gang med forskellige betalingsgateways uden at skulle betale noget for at gøre det. På de fleste andre platforme bliver du bedt om at betale noget for den samme service.

Opencart -statistik

Liste over ulemperne ved OpenCart

1. Opret kanoniseringsproblemer til SEO.

Når du begynder at bygge din platform med OpenCart, vil du opdage, at et af dine største problemer er at oprette flere dublerede sider. Du vil se, at den samme side på dit websted kan have flere forskellige webadresser, når du går igennem designprocessen. Dette skaber et problem for din nuværende SEO -kampagne og tvinger dig til at beskæftige dig med kanonisering på kodningsniveau for at forhindre, at din link -fairness bliver overudvidet.

2. Forskellige faciliteter fungerer ikke altid med hinanden.

Du vil se, at modulinstallationsprocessen med OpenCart ligner meget WordPress. Selvom det er let at komme i gang, vil du opdage, at udvidelser, plugins, moduler og plugins ikke altid kan lide at arbejde sammen. Det kan være en lang proces med forsøg og fejl at finde en kombination, der fungerer godt for dit websted. I nogle situationer kan disse konflikter være alvorlige nok til, at brugeroplevelsen af ​​dit websted kompromitteres.

3. Det kan være svært at importere din beholdningsliste.

Når du har uploadet dit første sæt varer eller tjenester til dit websted, bliver SQL -databasen vanskelig at ændre uden at bruge en premium service. Du bør vedligeholde en separat og komplet lagerdatabase adskilt fra det, der er tilgængeligt online for at undgå tab af data. Du må ikke uden et plugin opdatere de oplysninger, der uploades. Du skal helt fjerne de gamle oplysninger for at tilføje nye data til dem.

4. Tilbyder en langsom checkout -oplevelse.

Medmindre du vælger at installere yderligere plugins, er betalingsoplevelsen med OpenCart langsommere end hvad du finder med andre e -handelsplatforme. Det kan være gratis, men nogle websteder vil føle, at denne platform sætter dem i en ulempe. Der er to måder at modvirke dette problem på: ændre planen på egen hånd eller vælge yderligere plugins. Af denne grund anbefales OpenCart generelt til små websteder med begrænset beholdning.

5. Selve systemet kan være for let for nogle brugere.

OpenCart er et let system, så det ikke ødelægger dit websted med en stor mængde indhold. Den anden side af mønten er et let system, der betyder, at dets ydeevne kan lide. Selvom du er på en solid hostingplatform, mangler den skalerbarhed, der er til stede med OpenCart noget. Med kun grundlæggende funktioner dæmper det naturligvis vækstambitioner.

E -handel Software Markedsandel Statistik

Fordelene og ulemperne ved OpenCart viser os, at det er et let og gennemsigtigt system at installere. Det integreres godt, er gratis at bruge og vil give dit websted en effektiv e-handelsløsning. For at maksimere potentialet i denne platform bør du dog bruge premium -varer, der koster en pris. Fra et enkelts synspunkt er der ingen bedre mulighed, så OpenCart er et kig værd.