12 fordele og ulemper ved Facebook Messenger

Mange mennesker har haft bekymringer om Facebook Messenger. Som en applikation giver det folk adgang til deres messaging -system via Facebook uden at skulle have adgang til det sociale netværk. Dette gør det meget lettere at øjeblikkeligt kommunikere med mennesker på mobile enheder. Her er fordelene ved at bruge denne app og et omfattende kig på de bekymringer, som mange mennesker har, når de installerer den på deres enhed.

Fordele ved Facebook Messenger

1. Gør chatten hurtigere.

Denne applikation opretter forbindelse direkte til Facebook -chatsystemet, så folk kan sende og modtage beskeder hurtigere, end hvis de brugte en mobilbrowser. Dette skyldes, at meddelelsessystemet øjeblikkeligt vises på skærmen på en brugers foretrukne enhed.

2. Det er ligesom at sende sms’er, men uden omkostninger.

SMS -tekstbeskeder kan koste op til $ 0,10 pr. Besked, afhængigt af den plan personen har. MMS -beskeder kan koste $ 0,25 hver eller mere. Selvom Facebook Messenger bruger data, kan brugerne sende tekstbeskeder og billeder uden at skulle have adgang til disse omkostninger.

3. Kan bruges til samarbejde.

Facebook Messenger giver brugerne mulighed for nemt at sende filer og links. Hvis du pendler eller arbejder på et mobilkontorsted, vil dette holde medarbejderne i kontakt med hinanden, hvis de arbejder sammen om et projekt.

4. Brugere kan foretage opkald.

Denne applikation giver brugerne mulighed for at tale med hinanden. Det giver også mennesker mulighed for at tale inden for grupper, hvis de vil. Hvis en bruger er i udlandet, kan Facebook Messenger endda bruges til at ringe til et bestemt telefonnummer.

5. Mange tilladelser er kun påkrævet, når brugere vil bruge en bestemt rolle.

Hvis brugeren af ​​en Apple -enhed aldrig forsøger at foretage et taleopkald med Messenger -appen, behøver de aldrig at give appen tilladelse til at bruge deres mikrofon. Dette er ikke nødvendigvis sandt med andre operativsystemer, men det er et vigtigt punkt at bemærke.

6. Intet i livet er virkelig gratis.

Du ser annoncer, når du ser en fodboldkamp hele tiden. Du har mulighed for at købe ting i appen til spil, der er freemium-produkter. For Messenger er afvejningen, at du sender begrænsede personlige oplysninger til annoncører, fordi du har brug for de funktioner, som appen kan levere.

Ulemperne ved Facebook Messenger

1. Det er svært fuldt ud at beskytte dit privatliv.

En del af de vilkår og betingelser, der accepteres ved brug af Facebook Messenger, omfatter optagelse af lyd når som helst uden tilladelse og opkald til telefonnumre uden indgriben.

2. Tilføj endnu en distraktion til livet.

Hvis du prøver at få noget arbejde udført, skal du begrænse distraktioner. Installation af Facebook Messenger tilføjer endnu en distraktion. Det skyldes, at du modtager beskeder, når der kommer en besked. Hvis du er som en almindelig person, bruger de fleste nære venner tekstbeskeder eller opkald til at kommunikere og ikke instant messaging -funktionen her, så meddelelser er noget, du virkelig ikke behøver at se.

3. Det kan hurtigt aflade din enheds batteri.

Messenger -appen fungerer altid i baggrunden på din enhed. Det får også din enhed til at sende en vibration eller lydalarm, når der modtages nye beskeder. Hvis du modtager flere meddelelser hver dag og lader appen være vågen for at modtage dem, kan du muligvis ikke komme igennem en arbejdsdag med din foretrukne enhed.

4. Brugere skal bruge Messenger, hvis de bruger Facebook -applikationen.

Hvis du søger efter meddelelser i din browser, sker der ingen ændringer i Facebooks beskedsystem. Men hvis du er en appbruger, var du tvunget til at bruge Messenger, og det er aldrig en god følelse for en forbruger.

5. Det fylder meget.

Du vil bruge mere end 100 MB lagerplads på din mobilenhed, hvis du bruger både Facebook -applikationer til at få adgang til din profil og sociale netværk. Hvis du har begrænset plads, kan dette hurtigt blive et alvorligt problem.

6. Din service kan være urolig.

Hvis du skal opdatere dit operativsystem, er det meget sandsynligt, at du også skal opdatere denne applikation. Det kan blokere brugere fra tid til anden, især hvis der er mere end et program åbent, og det begrænser dets anvendelighed især på low-end-enheder.

Disse fordele og ulemper ved Facebook Messenger viser, at det kan være en nyttig app, hvis du ikke har noget imod at godkende tilladelser og håndtere potentielle sikkerhedsproblemer, du står over for. Browsere har begrænset hastighed på mobile enheder, så denne app kan forbedre din hastighed. Hvis det ikke er noget, du er interesseret i, skal du overveje disse yderligere vigtige punkter for at se, om downloading af Messenger er den rigtige mulighed for dig.