12 fordele og ulemper ved avisreklame

Selvom Internettet klart er kommet for at blive, er der andre traditionelle medier, der stadig har en varig tilstedeværelse. En sådan mediemulighed viser sig at være avisen. Aviser kan have problemer i visse dele af verden, men de når stadig mange mennesker hver dag med de oplysninger, de vil se. Mange aviser er også online, hvilket giver folk øjeblikkelig adgang til de seneste nyheder.

Aviser eksisterer ikke uden annonceindtægter og uden at kunder køber aviser eller abonnementer online. Folk vil se denne annonce, hvis den er designet korrekt. Hvis du overvejer at udvide din brandbevidsthed gennem lokale nyheder, er her de vigtigste fordele og ulemper ved avisreklame at overveje.

Hvad er fordelene ved avisreklame?

1. Aviser er et pålideligt kommunikationsmiddel.

En avis omdømme overføres til de virksomheder eller enkeltpersoner, der annoncerer i den. De fleste mennesker, der abonnerer på en avis, vil læse den regelmæssigt, fordi de respekterer indholdet, den indeholder. Dette betyder også, at de automatisk vil være villige til at acceptere det værditilbud, der tilbydes i en annonce, fordi det samlede produkt, de bruger [avisen] allerede betragtes som værdifuldt.

2. Forbrugerne er mere villige til at acceptere avisreklame.

Folk er ikke dumme. De ved, at hvis en lokal avis vil blive ved med at køre, skal de sælge annonceplads. Lokale virksomheder, der køber avisannoncering, skal også kunne forblive i forretning. På grund af dette forhold er forbrugerne opmærksomme på avisannoncer og handler hos lokale virksomheder som en måde at støtte deres lokalsamfund på.

3. Aviser fokuserer på i dag med minimale investeringer.

Placering af en annonce i en avis kan dække flere muligheder. Daglig annoncering er altid en mulighed. Særlige meddelelser kan placeres for begivenheder arrangeret af en virksomhed eller et samfund. Til gengæld er det meget overkommeligt at vide, hvad der sker med et bestemt mærke, fordi kun en annonce kan være nok til at tiltrække folk til en begivenhed, et nyt produkt eller et andet behov.

4. Det kan bruges som en måde at dele indhold på.

Nogle avisannoncer i dag er struktureret som nyheder. Disse annoncer giver folk mellem 250 og 400 ord med nøjagtigt indhold, der kan føre disse læsere til den ønskede konklusion. Dette indhold kan handle om stort set alt: nye programmer, værdien af ​​nye produkter eller endda hvordan en ny ansættelse kan ændre brandets arbejdsmiljø. Dette omgår fuldstændigt pressemeddelelsesprocessen.

5. Forbrugerne får annoncen.

Mange mennesker har aviser med på deres pendling til arbejde. De vil læse en avis på lægehuset eller over frokosten. Det betyder, at din brandbevidsthed og dine annonceringsmuligheder følger hvert trin på vejen til fortsat anerkendelse. På en eller anden måde er der ingen bedre måde at få flere muligheder for brandeksponering takket være de fleste avisers bærbarhed.

6. Du kan hurtigt udtrække en ikke-funktionel annonce.

Avisannoncering kan struktureres på en sådan måde, at du kan trække en annonce, der ikke virker. Nogle aviser kræver kontrakter, men selv da kan du om nødvendigt skifte en fejlbehæftet annonce til en ny. Denne fleksibilitet tilbydes ikke altid i andre former for trykte medier.

Hvad er ulemperne ved avisannoncering?

1. Der er en langsom og stabil erosion i avislæsernes niveauer.

Mange aviser fokuserer på deres online tilstedeværelse på grund af, hvor dybt deres læsertal er tæret. Dette kræver, at annoncører køber en plads i avisen og online for at maksimere værdien af ​​deres investering. Mindre end halvdelen af ​​amerikanerne læser en avis hver dag, så ikke alle virksomheder vil opleve værdien af ​​deres annonceplacering.

2. Du skal betale et tillæg for at garantere annonceplacering.

Medmindre du er villig til at købe en bestemt pakke til en højere pris, vil din annonce blive vist, hvor avisen har brug for den for at fylde rummet. Det betyder, at der er en mulighed for, at du er på side 2 … eller du kan være på en side, der stort set ikke har nogen læsere. Målretning har en pris i avisreklame, og returværdien dukker ikke altid op.

3. Omkostningerne ved avisreklame er ikke så konkurrencedygtige.

Sammenlignet med andre former for medieannoncering er avisannoncer en af ​​de dyreste tilgængelige i dag. Dette er især tilfældet, når man ser på reelle omkostninger pr. Kundeanskaffelseshastigheder, der typisk ses i branchen. Hvis der er en konverteringsrate på kun 0,5%, betaler en avisannonce på 1.500 dollar måske ikke engang sig selv nogle dage. Derfor er konstant overvågning af annoncen nødvendig.

4. Der er ingen måde at kontrollere måldemografi inden for en avis, der leveres.

Aviser giver fremragende reklamemuligheder, når de målretter mod geografiske placeringer. Hvad de ikke gør godt, er at give meget hjælp til specifikke demografiske oplysninger. Den eneste undtagelse fra denne regel ville være for virksomheder, der ønsker at målrette mod relativt velhavende kaukasiske husstande. 9 ud af 10 almindelige abonnenter på en avis er af kaukasisk oprindelse.

5. Annoncering i aviser tillader ikke at rette fejl.

Når avisannoncen er trykt, er der ingen vej tilbage. Hvis der er fejl, vil disse fejl være permanente indtil næste print. Selv når en organisation består et bevis, kan fejl i den sidste udskrivningsproces stadig eskalere og ændre priser, vilkår og andre specifikke datapunkter, der kan give læserne et unøjagtigt værditilbud. Rettelserne kan udføres i butikken eller i det næste nummer, men mange forbrugere vil se fejlen som deres fejl og nægte at handle med dig for det.

6. Billedkvalitet i avisreklamer kan være ret dårlig.

Hvad adskiller dig fra resten af ​​konkurrencen? Hvis dit værditilbud falder inden for selve produktets faktiske kvalitet, kan de billeder, der kan vises i avisen, muligvis ikke kommunikere denne besked så godt, som den kunne. Billeder af dårlig kvalitet kan forringe beskeden og sende kunder til konkurrencen, og der er også det faktum, at du vil betale mere for fotoplaceringer.

Fordele og ulemper ved avisannoncering viser, at det kan være et effektivt medie, hvis man overvejer de negative ting, inden man slutter en kontrakt. Det er en fleksibel og mobil annonceringsmetode, især når print- og online -annoncer kan kombineres med avisen. Det er muligvis ikke den bedste løsning for alle virksomheder, men ved at evaluere disse nøglepunkter kan du beslutte, om de er rigtige for dig.