12 bedste ideer til niche -websteder (ultimativ guide til 2022)

Så vil du bygge det næste meget rentable nichesite?

Velkommen i klubben.

Nichesider er en fantastisk måde at begynde at generere passiv indkomst, for slet ikke at tale om bloggerfaring.

Men der er altid et sted, hvor folk sidder fast, og muligvis det vigtigste trin: at finde ud af, hvilken specifik niche dit websted vil fokusere på.

At vælge den bedste løsning kan være overvældende og tidskrævende; der er omkring en milliard muligheder til rådighed. Tag det forkerte skridt, og det kan være meget vanskeligere at tjene penge på at blogge.

Men at finde en god niche med lidt søgeordskonkurrence og gode tilknyttede programmer kan gøre din vej til at opbygge en succesfuld online forretning fra dit websted meget lettere.

Hvordan vælger du de bedste ideer til niche -websteder?

Hvis du sidder fast på dette trin, gør vi tingene lettere for dig. I dette indlæg deler jeg, hvad jeg synes er de 12 bedste ideer til niche -websteder, der skal startes i år.

Men inden vi når det, undrer du dig måske over, hvem jeg er, og hvorfor du skal stole på mig.

Mit navn er Sean Ogle, og jeg har hjulpet tusindvis af mennesker med at starte virksomheder online og arbejde eksternt i løbet af de sidste ti år gennem mit samfund, Location Rebel Academy.

Oven i købet har jeg et system, der giver mig mulighed for at replikere og opbygge niche -websteder, der genererer passiv indkomst inden for områder, der spænder fra fotosoftwareanmeldelser til golf til cocktails.

Så det kan siges, at jeg bruger meget tid på at undersøge mulige ideer til specialiserede websteder.

Med denne liste udføres meget af det arbejde for dig. Du får nogle af de bedste muligheder, du kan drage fordel af og begynde at bygge dine egne websteder.

Lyder godt?

Lad os gøre det.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af linkene i denne artikel er tilknyttede links, der kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig Jeg har dog kigget på alle programmerne i denne vejledning og mener, at de er de bedste til at generere affiliate -indkomst. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er et nichesite?

Et nichesite er bare et websted, der er målrettet mod en lille del af et større marked med det endelige mål om indtægtsgenerering.

Der er flere muligheder for at tjene penge på specialwebsteder, herunder via affiliate marketing -programmer, reklamer, online -kurser, digitale produkter, rådgivning, sponsorerede indlæg og mere.

Min foretrukne form for indtægtsgenerering er affiliate marketing.

For at et nichesite skal lykkes, skal det:

 • Opret et websted med en webstedsbygger eller WordPress.
 • Lav søgeordsundersøgelser og skriv kvalitetsindhold med god søgemaskineoptimering (SEO).
 • Arbejd med at få backlinks fra velrenommerede websteder i din niche for at oprette en Domain Authority (DA).
 • Opdater dine indlæg ofte for at begynde at rangere på Googles søgemaskiners resultatsider (SERP’er).
 • Deltag i tilknyttede programmer og placer dine affiliate links strategisk for at begynde at tjene provisioner.

Så når du har ramt et bestemt trafikniveau (tænk 50.000+ besøg pr. Måned), kan du også tilføje displayannoncer for endnu mere passiv indkomst. Jeg anbefaler, at du tjekker annonceringsplatforme som Mediavine eller AdThrive, som giver højere indtjening end Google AdSense.

Generelt har du brug for digitale marketingfærdigheder, en metodisk tilgang og travlhed for at tjene penge online med et nichesite.

Hvorfor dit specialiserede webstedstema betyder noget.

Du vil tænke på dit nichesite som en virksomhed. Det betyder, at det kræver meget planlægning og brainstorming.

Alle kan vælge noget at skrive om og afslutte det.

Men det betyder ikke, at du får trafik, rangerer kvalitetssøgeord eller tjener affiliateindkomst.

For at gøre det skal du starte med det korrekte emne.

Det vigtigste, du vil fokusere på, er potentialet i din niche til at tjene penge. Ellers har du kun et hobbysite.

Det, du ønsker, er at starte en blog, der har indkomstpotentiale lige fra starten. For mere detaljerede strategier kan du læse Adams vejledning om, hvordan du starter en blog som virksomhed, eller min trin-for-trin guide til at starte en vellykket blog i år.

Så du skal huske det og fokusere på tre hoveddrivere til et vellykket online -websted:

 • Tilknyttede produkter – Jeg leder efter varer til dyre priser, hvor jeg kan tjene mere på at sælge én ting end programmer, hvor jeg skal sælge snesevis for at tjene penge.
 • Provisionspriser – Udforsk forskellige affiliate netværk og individuelle Google affiliate programmer for at se deres provision. Dette er den procentdel, du tjener for hvert salg. Du vil også gerne kontrollere cookiens levetid eller det tidsrum, du får kredit for salget efter at have klikket på tilknyttet link.
 • Nøgleord: Søgeord er af vital betydning. Jeg leder altid efter købssøgeord, der har høj søgevolumen, men lav konkurrence eller sværhedsgrad. Forskellige SEO -værktøjer som Ahrefs hjælper dig med at finde gode søgeord.
 • Konkurrence: Tjener andre mennesker penge i denne niche? Jeg er altid på udkig efter produktanmeldelser med affiliate links, fordi det normalt betyder, at det er et program med høj kommission. Generelt, jo højere en virksomhed rangerer i en tilknyttet stilling, jo højere er dens indtjening.

Her er den grundlæggende formel, som jeg kan lide at bruge, når jeg tænker på nicheemner:

God søgeordstrafik køber + post anmeldelser med tilknyttede links + produkter til dyre priser, der tilbyder gode kommissionspriser = en meget god chance for, at folk tjener penge i denne niche.

Nu er det ikke den ultimative måde at nærme sig niche- og affiliate -websteder på, men vedligeholdelsen af ​​disse generelle rammer har tjent mig ganske godt gennem årene.

Uden nogen af ​​disse vil det være en op ad bakke at se fremskridt eller tjene et betydeligt beløb gennem dit websted.

Derfor er det så vigtigt at holde disse tre ting i tankerne, når du vælger et emne. Hvis du ikke bygger dit websted op omkring et tema med gode søgeord og tilknyttede programmer, får du ingen trafik.

Og det betyder, at du ikke kommer til at tjene penge.

Hvad er en niche inden for en niche?

En ting mere, vi skal dække, inden vi lancerer de bedste niche -ideer, er ideen om en niche inden for en niche.

Dette er en af ​​de vigtigste ting, du kan lære, hvis du lige er startet.

Først og fremmest er de fleste af de “niche” -ideer, du har, sandsynligvis mere præcist industrier .

Golf, rejser og videospil er f.eks. Brancher.

For at differentiere dig selv og oprette et vellykket myndighedswebsted skal du tænke mindre.

For eksempel er golf en branche og har meget konkurrence.

Golfudstyr er en niche, men det har stadig en del konkurrence.

Golf swing forbedringsværktøjer er en niche inden for en niche. Der er mindre konkurrence, den er meget fokuseret, og der er et stort potentiale for at tjene penge hurtigere.

Vi dækker flere eksempler på, hvordan dette fungerer i hele dette indlæg, men tænk over, hvordan du kan tage din gode idé og niche til at have mindre konkurrence.

Husk, at du skal være den klare leder i din specifikke niche. Hvis du ikke er sikker på, at du kan være en af ​​de 10 bedste golfwebsteder, skal du skære en niche og være kendt for noget lidt mindre.

Okay, nu hvor du ved, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige tema, lad os gå igennem listen.

Hvad er de bedste niche -ideer?

Okay, nu hvor du kender de vigtigste ting, jeg leder efter, når jeg opretter en niche -blog, er der nogle af de emner, du skal undersøge lige nu.

1. Fjernværktøj

Her er et spørgsmål, som jeg vedder på, at jeg allerede ved svaret på, men jeg stiller det alligevel.

Ræk hånden op, hvis du har modtaget et opkald fra Zoom i løbet af de sidste to uger.

Næsten alle ville løfte hånden på det.

Med alt, hvad der foregår i verden, er fjernarbejde blevet vigtigere end nogensinde.

Med så mange mennesker, der arbejder hjemmefra, hvilket ikke ser ud til at ændre sig snart, er der større efterspørgsel efter fjernværktøjer end nogensinde.

Nu har folk brug for alle slags ting, som de aldrig har tænkt på før:

 • Støjreducerende hovedtelefoner
 • Ring af lys
 • Laptopstativer
 • Anden skærm
 • Trådløse tastaturer

Også alt det andet, de havde på kontoret, eller som de ikke havde brug for derhjemme.

Så er der softwaren: videokonferenceværktøjer, team -messaging -apps, webinar -software – alle disse SaaS -værktøjer kræver månedlige abonnementer, og mange har tilknyttede programmer.

Selv når folk begynder at vende tilbage til arbejdet, ender en god procentdel af dem sandsynligvis med at arbejde hjemmefra, enten på fuld tid eller bare et par dage om ugen.

Så de får stadig brug for al den software og udstyr.

Derfor er det en fantastisk mulighed at bygge et nichesite omkring arbejde hjemmefra.

En let måde at komme i gang med et websted som dette er at oprette et nichesite, der først er afhængigt af Amazon -tilknyttede links.

Mens de seneste kommissionsnedskæringer til Amazon Associates Affiliate Program har gjort det lidt mindre attraktivt, end det plejede at være, er det stadig en let måde at starte på.

Vælg de fjernarbejdsværktøjer, du vil fremhæve, opret gode anmeldelser for dem, og læg dem på dit websted.

2. Optage- og videoudstyr

På dette tidspunkt har alle undtagen min mor besluttet at starte en podcast eller YouTube -kanal.

Selvom du ikke kan lide podcasting eller blive YouTuber, er det ligegyldigt, for der er så mange muligheder for folk, der leder efter teams.

Jeg kan selv tale om dette.

Jeg startede min YouTube -kanal for et par år siden, og i årenes løb har jeg erhvervet mig et mere og mere sofistikeret udstyr for at prøve at følge med som Peter McKinnon (det har ikke fungeret endnu).

Peter McKinnon The Bucket Take Video

Men tænk på alle de mennesker, der er i de tidlige og mellemste faser af at få en YouTube -kanal eller podcast i gang. De er lige begyndt, de har ikke tjent penge på deres podcast endnu, og de leder efter tips og værktøjer til begyndere.

Du kan oprette et nichesite med det bedste team til det.

Dette kan omfatte alt fra avancerede ting som kameraer og objektiver til mere rimeligt udstyr som mikrofoner, stativer, tilbehør, videoredigeringsværktøjer og mere.

Da lyd på YouTube og podcasting er det, der virkelig betyder noget for lytterne, er der et væld af indhold, du kan oprette omkring lydteknikker og lydredigeringssoftware.

Gerald Undone er et af de mest imponerende eksempler på dette og er også et godt eksempel på, hvordan du kan udnytte YouTube og video, når du vokser dit nichesite.

Og den bedste del?

Når du får lidt trækkraft, vil mange af de store partnerprogrammer i dette rum, som B&H Photo og Adorama, faktisk sende dig udstyr, som du kan låne til anmeldelser.

3. Kreditkort

Når det kommer til at tjene penge online, er tre af de mest populære industrier penge, vægttab / fitness og dating.

Der er stor konkurrence i hver af disse, men hvis du kan finde den rigtige sub-niche og placere dig selv på den rigtige måde, er der et stort potentiale for et vellykket nichesite.

Ikke overraskende kan et specialiseret kreditkortwebsted være ekstremt lukrativt.

Tilknyttede programmer kan ofte være svære at kvalificere sig til, men når du gør det, kan du få store provisioner.

Nøglen til at få et websted som dette til at lykkes er at finde din unikke vinkel. Vil du fokusere på rejsebelønninger? Universitetsstuderende? Virksomhedsejere?

Alle disse målmarkeder kan fungere

Jeg vil se på BankRate som udgangspunkt for springet i denne niche. Den indeholder alle de store navne på kort, og du kan styre det hele fra ét sted.

En anden stor ting ved kreditkort affiliate programmer er, at de spænder over hver niche og industri. Har du en rejseblog som min ven Nomadic Matt?

Nomadic Matt Bedste rejsekreditkortguide

Derefter kan du oprette en anmeldelse af alle de bedste rejsekreditkort derude, ligesom du gjorde med dette indlæg.

4. Udstyr til udendørs aktiviteter

En undervurderet måde at opdage en god niche på er at tale med dine venner. Se, hvad de er besat af, og fortsæt derfra.

Tilbage i 2010 sagde min ven Dave sit job op og vandrede Pacific Crest Trail (PCT). Han elskede altid udendørs, men det eventyr var gnisten, han havde brug for for at oprette sit websted, CleverHiker.

CleverHiker -startside

Det er svært at optimere SEO mere end det udvalg af indlæg!

Spol frem til i dag, og Dave og hans partner, Annie, lever af et nichested, der er bygget op til udendørs vandreture og campinganmeldelser.

Obsessive vandrere og campister er villige til at bruge hundredvis og endda tusinder af dollars på det nyeste gear. Det er også en niche, der ikke er overmættet, og du kan finde alle former for nichemuligheder inden for en niche.

For eksempel kan du oprette et nichesite omkring kvindelige vandrere, camping med børn og vandreture med hunde, bare for at nævne nogle få ideer til dig selv.

Uanset hvad er faktum, at flere og flere mennesker vil søge at komme ud i naturen i de kommende år, da pandemien har ændret prioriteter og rejseplaner.

5. Dyre sportsgrene

På samme måde finder du campister, der vil bruge mange penge på ting; finder du også sportsentusiaster.

Som golfspiller kender jeg det godt. Det er så let at bruge hundredvis af dollars på en enkelt pind i din taske, for ikke at nævne afstandsmålere, bolde og sko.

At spille golf er ikke den eneste mulighed for dette.

Tænk på de mennesker, der elsker stand up paddle boarding; et enkelt bord kan nemt koste fra $ 300 til $ 1.500 og opefter.

Byg et kvalitetssted omkring padlebrætter, og nu har du potentialet til at tjene rigtige penge. Plus, du kan tilføje alt det ekstra udstyr, du har brug for til roning, herunder padler, bilstativer, bagageholdere, redningsveste og mere.

Konkurrencedygtige cyklister Affiliate Program

Det samme gælder en sport som cykling. Du kan se med Affiliate Program for Competitive Cyclist; Gennemsnitlig ordreværdi er over $ 250.

Tænk også på andre dyre nichesport; Hanggliding, blæsende sejlads og fiskeri kommer til at tænke på.

6. Hoteller

Kunne du tænke på hoteller? Nu? Næppe nogen rejser!

Hvor der er forandring, er der mulighed.

Der er mange provisioner i verden af ​​rejser, hoteller og fast ejendom generelt.

Ved at komme med en unik vinkel til at nærme sig hoteller, kunne du se store afkast i din egen niche.

Måske opretter du et websted om 5-stjernede hoteller, hvor du i øjeblikket kan bo med mere end 50% rabat på grund af COVID.

Eller måske gennemgå de bedste hoteller eller “socialt fjerne” rejsedestinationer.

Uanset hvad, lige nu er der mange mennesker med en stor vandretrang og et opdæmmet krav om rejser.

Mange rejsebloggere har også inkluderet det, så der vil være muligheder i de kommende år for en ny afgrøde af forskellige nichesider for at lykkes.

Hvis tanken om dette føles skræmmende (og kan lide meget arbejde), så prøv niche endnu mere.

Fokuser f.eks. På en bestemt by. Jeremy Jones fra Discover the Burgh har skabt et af de bedste niche -sites for enkelte byer, jeg er stødt på.

Husk, at kommissionsprocenterne ikke er enorme, men når du tænker på, at individuelle reserver let kan være $ 1.000 eller mere, kan de hurtigt tilføjes.

7. Kæledyr

Kort sagt, folk elsker deres kæledyr.

Og næsten lige så meget som det, elsker de at bruge penge på deres kæledyr.

Industrien vokser sig stor; det går langt ud over at tygge på legetøj og snore.

I dag kan du få højteknologisk udstyr til dine kæledyr, kendt som kæledyrsteknologi. Dette udstyr er dyrt og har ofte højere affiliate provision satser end standard 5-8% set mange steder.

Tag for eksempel et kig på Fi hundehalsbåndet:

Fi Dog Collar Startside

Han tager din typiske hundehalsbånd og forvandler den til en GPS -sporingsenhed.

Du vil aldrig tabe Lucky igen på sådan noget, og for $ 150 hver med en 20% startprovision kan du vinde $ 30 hver for hvert salg.

Hvis du ville satse på kæledyr som et nichesite, kunne du gå i mange forskellige retninger. Men en god tilgang er at parre et par vigtige pet tech-datterselskaber med alle slags kæledyrsrelaterede og komplementære affiliate-programmer.

Tænk på at kombinere kæledyr og hoteller, hvad med et nichesite på de bedste kæledyrsvenlige hoteller i USA eller bare New England?

En anden måde at fokusere på kæledyr og få nogle af de højere provision links er også at skrive om kæledyrsforsikring. De fleste ender med at få kæledyrsforsikring, da et besøg hos dyrlægen kan koste mange penge, og mange af de store dyreforsikringsselskaber tilbyder også tilknyttede programmer.

8. Webværter

Vil du starte en online forretning? Den første ting at gøre er at gå online ved at få et domænenavn og vælge en webhost som Bluehost. 

Se bare på hvor mange gange der søges “hvordan man starter en blog” alene i USA hver måned.

Oversigt over SEMrush -søgeord, hvordan du starter en blogKilde: SEMrush.com

Webservere er kendt for høje provisioner for hver ny kunde. Som sådan er der stor konkurrence om søgeudtryk relateret til dette.

Men hvis du er kreativ, kan du stadig finde måder at tjene mange penge på i denne niche.

Du vil måske opleve, at der er for meget konkurrence om at gå efter et “webhost review -websted”, men hvis du holder dig til vores tema om en “niche inden for en niche”, kan du gøre det lidt mere fokuseret og vellykket.

Måske vil du specifikt fokusere på at hjælpe pensionister med at opbygge deres sideforretning og derefter anbefale webservere og domænenavneudbydere specifikt til dette marked.

Eller måske er du fokuseret på en branche som freelance -forfattere, der har brug for porteføljesider og målretter deres anmeldelser efter deres behov.

Med denne niche skal du først målrette mod enhver initiativrig målgruppe og derefter anbefale webhosting for det andet.

I 2022 og fremover vil de mest succesrige nichesider være dem, der tænker ud af boksen og potentielt kombinerer to forskellige industrier for at bygge noget unikt.

9. Hjemmegymnastikudstyr

Kort sagt, med en pandemi, der er flere mennesker end nogensinde, der bliver hjemme fra at gå i fitnesscentret.

Hjemmegymnastiksalget skyter i vejret, og det er en trend, der ikke snart vil ende.

Det specialiserede hjemmegymnastikhold er et glimrende område til at bygge et nichested. Og hvor du virkelig kan finde nogle nye nicher er ved at undersøge de voksende træningstendenser.

Nogle af de mest ‘trendy’ træningsudstyr i de seneste år omfatter crossfit -udstyr, kettlebells, fleksibilitets- og mobilitetsudstyr, yogamåtter osv.

Her er et nyere eksempel.

Google Trends Resistance Bands

Modstandsbåndene fik lidt trækkraft i begyndelsen af ​​2022, og derefter boom, se det skyrocket under lockdown og sommer.

Hvis du var foran kurven i at bygge et nichesite omkring modstandsbånd, kunne du sikkert se nogle gode provisioner.

For ikke at nævne flere højteknologiske fitnessmuligheder som Peloton eller Nordic Track, eller fitness trackere som Apple Watch.

Dette er en blomstrende industri, der er værd at bygge et websted og tilstedeværelse på sociale medier.

10. Mad og madlavning

Madblogs indeholder nogle af de mest succesrige nichesider derude.

Der er dog stadig mange muligheder for dig. Flere og flere mennesker spiser derhjemme.

Tænk på det unikke twist, du kan skabe på et websted som dette, der ikke har så meget direkte konkurrence.

Tænk over, hvad der allerede er i dit køkken, og følg trendene igen. InstantPots har været en kæmpe promotor for alle former for mad og køkkenområder i de sidste to år.

Websteder som Wirecutter, der drives af New York Times, har fået en loyal følge, fordi den anmelder masser af køkken og køkkenudstyr.

Wirecutter Køkken og Spiseprodukter Hjem

Vil du vide de bedste støbejerns knive eller juicere eller pander? Wirecutter har sandsynligvis tjekket det ud.

Du kan gøre det samme, bare en niche. Overvej at oprette et nichesite omkring kun en af disse produkttyper.

Måske et websted om de bedste blendere til grønne eller rå madentusiaster, eller de bedste japanske knive eller marmorbrød.

Da high-end og nichekøkkener bliver mere og mere almindelige, bruger folk penge på de værktøjer, der typisk ses i professionelle køkkener.

11. SaaS -produkter

Efter tendensen med at arbejde hjemmefra, er mange af os nødt til at gentænke, hvordan vi arbejder, holde styr på opgaverne og forblive produktive.

Der er hundredvis af software as a service (SaaS) virksomheder, der fokuserer på produktivitet og relaterede emner. Fra planlægningsværktøjer som Woven til fulde projektstyringsværktøjer som Asana, der er masser af muligheder for et nichesite for at sammenligne og kontrastere disse typer værktøjer.

Og produktivitet er bare toppen af ​​isbjerget, når det kommer til SaaS -ideer. Der er også e -mailmarkedsføringsvirksomheder, SEO -værktøjer, ERP -systemer, listen fortsætter.

Et nichesite dedikeret til nogen af ​​disse industrier kan være utrolig rentabelt.

Nogle af dem har endda tilknyttede programmer, der betaler på en tilbagevendende basis, så du kan komme med en anbefaling og fortsætte med at høste gevinsten, så længe de forbliver en betalende kunde.

12. Transmissionstjenester

Det plejede at være en, der religiøst konsulterede de nyeste film at leje gennem RedBox, hver gang han gik i supermarkedet.

Nu med stigningen i streamingtjenester har jeg ikke lejet en Blu-Ray eller DVD i år.

I 2022 ser vi flere nye streamingtjenester end nogensinde. Det har ikke kun overskrifterne som Netflix og Amazons Prime Video, men det har også Disney +, HBOmax og mindst et dusin andre.

Den gode nyhed er, at mellem dem alle kan du se næsten alt, hvad du vil.

Den dårlige nyhed forsøger at finde ud af, hvad du kan se og på hvilken platform.

Der er mange muligheder for at udnytte denne voksende trend ved at oprette et nichesite dedikeret til de forskellige streaming -software og -tjenester, anmeldelser, indholdsopdateringer osv.

Der er bestemt nogle affiliate muligheder derude, men displayannoncer ville også være en god indtægtstaktik for websteder som dette. At opbygge en e-mail-liste af høj kvalitet og sende opdateringer i realtid ville også være en god strategi.

Bedste ideer til niche -websteder – Resumé.

Uanset hvilken type nicheside du vil drive, er der mange potentielt gode ideer, der kan generere passiv indkomst.

Alt du skal gøre er at bruge lidt tid på at komme med de rigtige ideer og derefter komme i gang.

Husk, at du vil henvende dig til dit nicheside som en virksomhed; Det ultimative mål er at finde den rigtige kombination af langhale søgeord, tilknyttede programmer og trafik, der vil føre folk til dit websted og forberede dem til at købe.

Derfra handler det om at skabe fantastisk indhold, der uddanner dine læsere og opbygger tillid. Hvis de kan stole på det, du fortæller dem, vil de have større sandsynlighed for at købe fra dig.

Byg dit nichesite på den rigtige måde, og du vil kunne skalere og gentage denne proces igen og igen. Jeg ved det, for jeg har gjort det flere gange.

Alt det kræver er solid forskning, tid og dedikation.

Beslut, at du er klar til at gøre det, og handle hver dag for at få det til at ske. At tage den tilgang frem for at fokusere på at sammensætte noget for at tjene en hurtig penge, vil betale sig i det lange løb.

Så hvis du har tænkt på at få dit eget nichesite i gang, er der ikke noget bedre tidspunkt end nu.

Jeg ved, at du kan gøre det.