12 bedste forretningsideer til internetsikkerhedskonsulenter

I dagens digitale tidsalder er internetsikkerhed eller cybersikkerhed alles bekymring. En it -professionel med akademisk uddannelse og erfaring inden for cybersikkerhed kan starte en sikkerhedsvirksomhed i denne nye industri.

Cyber-/ internetsikkerhedsvirksomheder eller it -sikkerhedskonsulentfirmaer administrerer it -sikkerhedstjenester såsom firewalls, forebyggelse af indbrud, trusselsanalyse af sikkerhed, proaktiv sikkerhedspenetration og sårbarhedstest og hændelsesberedskab og reaktion, som omfatter it -retsmedicin.

Informationssikkerhedsmangler kan bringe din mission i fare, true din rentabilitet og føre til bøder og sanktioner fra tilsynsmyndigheder.

Eksperiment

Hvis man ikke er helt sikker på deres informationssikkerhedsstilling eller deres evne til at styre it -risiko, leverer internetsikkerhedskonsulenten eller cybersikkerhedskonsulenter tjenester og løsninger, der giver kontinuerlig sikkerhedssikkerhed for virksomheder., Regering og kritisk infrastruktur.

Internetsikkerhedskonsulenter fra førende organisationer inden for finansielle tjenester, sundhedspleje, teknologi og andre industrier og tjener til tider også regeringer og forsvarsministerier, efterretningssamfundet og offentlige entreprenører, der skal overholde føderale standarder for cybersikkerhed.

Den store efterspørgsel efter professionelle inden for cybersikkerhed skyldes hovedsageligt, at cyberangreb bliver mere almindelige og skadelige, da alle enkeltpersoner, enkeltpersoner eller virksomheder med online tilstedeværelse er modtagelige for cyberangreb. Den store efterspørgsel efter professionelle inden for cybersikkerhed skyldes hovedsageligt, at cyberangreb bliver mere almindelige og skadelige, da alle enkeltpersoner, enkeltpersoner eller virksomheder med online tilstedeværelse er modtagelige for cyberangreb.

Certificeret til sikkerhed

For nylig er begrebet cybersikkerhed blevet mere og mere kendt for regeringer, industri og offentligheden. Ordene “cyberangreb” er i stigende grad en del af den offentlige bevidsthed og får stadig større betydning for regeringen og erhvervslivet. Men hvad er cybersikkerhed, og hvad beskytter den os mod?

Cybersikkerhed er en del af en bredere disciplin, der dækker informationssikring, it-sikkerhed og risikostyring og søger at forsvare sig mod elektroniske eller webbaserede angreb rettet mod regeringer, organisationer og enkeltpersoner. Disse angreb er ofte meget vanskelige at opdage.

Mig Internetsikkerhed eller Cyber ​​Security Forretningsidéer og muligheder:

Retsmedicinsk ekspert

Hvis du har en akademisk baggrund inden for datalogi eller teknik med fokus på cybersikkerhed, kan du overveje denne forretning.

Grundlæggende er en retsmedicinsk ekspert en digital detektiv. Generelt ser webbaserede virksomheder på denne type tjenester for at beskytte deres computere, netværk og andre former for datalagringsenheder.

Threat Response Engineering Consultant

Malware er en stor trussel mod enhver virksomhed. Det refererer generelt til en række forskellige påtrængende software, der omfatter computervirus og andre ondsindede programmer. Det kan ødelægge en virksomhed, hvis den er angivet af hackeren.

Som ingeniørkonsulent for trusselreaktion har du til opgave at sikre, at du foretager en grundig analyse af malware, der påvirker dine kunder, tilbyder løsninger og giver dine kunder sikkerhed.

Sikkerhedsarkitekt

At starte denne type cybersikkerhedsvirksomhed kræver en akademisk baggrund inden for datalogi, cybersikkerhed eller et beslægtet felt. Derudover kræver denne type virksomhed baseret på specialiserede tjenester en masse erhvervserfaring inden for computer- og cybersikkerhed.

Denne forretning kræver imidlertid en moderat kapitalinvestering i infrastruktur og kvalitetsudførelse.

Cybersikkerhedskonsulent

Begrebet cybersikkerhed for offentlige myndigheder, industrier og offentligheden er blevet mere populært, især efter at visse lækager blev offentlig viden.

Cyberangreb kan komme fra små hackere til brede aktivistiske samfund og endda fra organiseret kriminalitet og udenlandske regeringer. Dette har fået regeringen, industrier og enkeltpersoner til at søge beskyttelse mod cyberangreb.

Sikkerhedsrevisor

På grund af den hurtige fremgang i nye informationsteknologier vælger virksomhederne løbende at forbedre deres forretning ved at købe nye produkter.

Nogle gange kræver nye indkøbte produkter dog ofte kontrol på grund af stigende bekymringer for IT -sikkerhed, dataintegritet og forretningssikkerhed. Som et resultat leder virksomhederne konstant efter sikkerhedsrevisorer.

En it -sikkerhedsrevisor hjælper kunder med at teste effektiviteten af ​​systemer og deres sikkerhedskomponenter. Det er de oplysninger, der er indhentet herfra, der informerer din klient, så han kan vide, hvad det næste skridt er at tage.

Systemsikkerhedsadministrator

Grundlæggende er dette kontaktpersonen for alle cybersikkerhedssystemer i en organisation. De er generelt ansvarlige for installation, administration og fejlfinding af en organisations sikkerhedsløsninger.

Ikke mange organisationer outsourcer denne type arbejde, men der er stadig nogle, der gør, og det er dem, du tilbyder dine tjenester til.

Sårbarhedsundersøger

Generelt scanner en sårbarhedsforsker applikationer og systemer for at identificere sårbarheder. I de fleste tilfælde ser virksomheder til denne type eksperter i en krise. Som ekstern konsulent kan du dog blive pålagt at udføre andre specifikke ansvar.

Derudover kræver denne type cybersikkerhedsvirksomhed viden og erfaring af høj kvalitet.

Informationssikkerhedsanalytiker

En informationssikkerhedsanalytiker planlægger og udfører sikkerhedsforanstaltninger, der vil beskytte netværk og computersystemer i en kundes organisation.

Dette omfatter overvågning af organisationens netværk for et sikkerhedsbrud og gennemførelse af en undersøgelse, når overtrædelsen sker.

Cybersikkerhedsspecialist

Den stigende cyberkriminalitet betyder, at virksomheder og offentlige organer globalt ofte står over for konstante trusler mod deres finansielle oplysninger, militær, forretningshemmeligheder og kundedata.

Det er derfor, mange iværksættere vælger at blive cybersikkerhedsspecialister for at beskytte disse organisationer og offentlige myndigheder mod svindlere, hackere og andre online kriminelle.

Konsulent for katastrofehjælp

En katastrofegenopretningskonsulent kan have brug for at gendanne sikkerhedskopierede servere, genetablere private filialcentraler eller levere lokalnetværk for at imødekomme virksomhedens umiddelbare behov.

En katastrofegenopretningskonsulent kan have brug for at gendanne sikkerhedskopierede servere, genetablere private filialcentraler eller levere lokalnetværk for at imødekomme virksomhedens umiddelbare behov.

Ifølge en rapport anslås efterspørgslen efter cybersikkerhedsjobs at stige til 6 millioner på verdensplan i 2022.

For dem, der allerede er inden for det tekniske område, der ønsker at blive iværksættere inden for cybersikkerhed, bør de forvente at tjene flere penge, da dette er et voksende område, hvor fagfolk har tjent mange penge.