11 trin til at starte Saree og Dupatta -forretningen hjemmefra

Broderet og personlig tøj og tilbehør er en fantastisk forretning, der er let at starte med en broderimaskine og grundlæggende forretningskompetencer. Det kan være lidt vanskeligt at vælge udstyret og finde de rigtige klienter at målrette mod, det er muligt at starte småt i din fritid og opbygge en fuldtidsbroderiforretning.

Broderi udgør en del af beklædningsindretningsindustrien med flere milliarder dollar og kan startes fra et ekstra værelse i dit hjem, hvis det kræves.

Du skal have omfattende viden om broderi, før du starter en broderet saree- og dupatta -virksomhed.

Det er ganske enkelt anvendelsen af ​​grafisk design til artikler og beklædningsgenstande ved hjælp af en speciel symaskine med flere spoler og nåle til hver trådfarve.

Start Saree og Dupatta -forretningen hjemmefra

Udvikl din forretningsplan

Hvis du tester dine designs i lille skala, har du muligvis ikke brug for en komplet forretningsplan for at komme i gang. Det er klogt at have en grov plan i baggrunden, hvis din idé tager fart, og du vil udvide din forretning ret hurtigt.

Modeindustrien er ikke let at forudsige; Dine planer skal være fleksible, og du skal klare udfordringen. En velformuleret forretningsplan er nødvendig for at sikre finansiering eller anden støtte og begynde med at definere det grundlæggende.

Du bliver nødt til at give et overblik over din virksomhed i planen, herunder et resumé og en klar rutine om, hvordan din tøjlinje starter, vokser og forbereder sig på skala. Din plan skal også beskrive, hvem der er involveret i din virksomhed, og hvad de laver.

Planlæg dit brand, salg og marketing samt din drift. Afslut med et robust afsnit, der tydeligt skitserer din virksomheds nuværende økonomiske situation, vækstprioriteter, og hvordan finansiering og investering vil hjælpe tingene med at flyve.

Opret dine designs  

For enhver tøjvirksomhed er en af ​​de mest spændende faser i produktudviklingen. Selvom du har et designkoncept for et enkelt produkt i de tidlige stadier, skal du begynde at lægge det på papir eller skærm, som en skitse. Når du er klar, kan du omdanne dine grove ideer til fastgjorte digitale skitser.

I den håndtrykte og broderede sarees-forretning er du sandsynligvis kreativ. Du skal udvikle unikke og attraktive designs, der hjælper dig med at skille dig ud på markedet.

Dette vil også være meget nyttigt i udviklingen af ​​et mærke til din opstartstøjvirksomhed.

Definer dit målmarked

De kunder, du sælger dine produkter til, bestemmer hvilken type tøj og tilbehør du producerer, hvilket hjælper dig med at vælge udstyr og forsyninger og også hjælpe dig med at fokusere på dine reklame- og marketingaktiviteter.

Dine målkunder kan omfatte forretningsmænd, der sælger alle slags og forskellige saris som Punjabi, Gujarati og alle slags kvindelige husmødre, samfundsdamer, ledende damer osv.

Målgruppen kan være ekstremt stor og kan muligvis ikke opfylde alles krav. Så den bedste løsning er at begrænse dine målkunder, når du starter. Prøv at tilfredsstille kravene fra en eller to typer kunder. Du kan nemt få henvisninger og anbefalinger fra denne gruppe.

Vælg en broderimaskine

De fleste broderimaskiner forbinder til en computer og indeholder software til at producere digitale designs. Du bør kigge efter en maskine, der tilbyder garanti, uddannelse og support, fordi det kan være svært at mestre softwaren.

Vælg en maskine, der passer til dine produktionsmål og den type materiale, du planlægger at arbejde med, og den software, der vil producere de resultater, du har brug for.

Du kan starte i det små med en hjemmebroderimaskine eller brodere i hånden og investere i at købe en større maskine, når dine ordrer vokser.

Placering til arbejde og salg af varer

Du kan starte derhjemme, men du skal bruge et rent rum, der er stort nok til at gemme din computer, broderimaskine og forbrugsvarer. Du skal også bruge noget kontorplads til filer og administrative opgaver.

Du kan også sælge dine varer på online e -handelsmarkederne, dette hjælper dig med at nå en større mængde. Sælg også dine varer til lokale detailforretninger, der sælger broderede sareer og dupattaer.

Marketing   

Markedsfør dine produkter strategisk for at gøre din virksomhed succesrig. En marketingplan er et dokument, der giver en klar vision om, hvad du vil opnå i din virksomhed. En detaljeret salgsfremmende strategi kan afgøre din virksomheds succes og fiasko. Den hurtigste måde at komme i gang på er fra mund til mund.

Du bør informere dine venner og forretningspartnere om, at du starter en håndbroderi og trykkerivirksomhed, spred budskabet i din lokalitet for at skabe opmærksomhed og spænding blandt potentielle kunder inden din lancering.

Marketingteknikker kan omfatte opbygning af et attraktivt websted, forretningsnetværk og partnerskaber, henvisninger, udnyttelse af sociale medieplatforme og traditionelle reklamestrategier, brug af marketingmateriale og udtalelser fra tilfredse kunder.

Brug populære sociale medieplatforme til at promovere din virksomhed. Markedsfør dine produkter med daglige tilbud som rabatter, særlige lanceringspriser, cash back osv.

Opret en butik på et websted eller sociale netværk

Opret et websted dedikeret til din virksomhed ved hjælp af en professionel. Websitet skal indeholde alle de oplysninger, der er relateret til din virksomhed og kontaktoplysninger. Det er en del af din salgsfremmende strategi, da den hjælper dig med at interagere med et stort antal kunder, der holder sig væk fra din lokalitet.

Læg billeder af kvalitetsbilleder af sareerne og dupattaerne på webstedet, så kunderne kan se dem ordentligt, før de køber. Webstedet vil også give dig værdifuld feedback og kommentarer. Det hjælper dig også let med at drive din virksomhed hjemmefra.

Sammenfattende,

Her er nogle af de trin, du skal tage, før du starter en håndprintet og broderet saree- og dupatta -forretning. Disse to produkter er efterspurgte hele året. Hold dine priser på et mellemlangt niveau, lad dem ikke være for lave til at undgå tab.

Din virksomhed vil også generere indkomst for dygtige broderimænd og -kvinder. Undersøg markedet for at finde ud af, hvilke designs og sareer der er populære, og hvilke grossister du kan købe råvarer til til en overkommelig pris.

Vær tålmodig og udvikl din virksomhed dygtigt, gå aldrig på kompromis med kvaliteten af ​​dine produkter.