11 tidsstyringsfærdigheder til at arbejde mindre og tjene mere

“Produktivitet er en måde til succes,” siger de fleste bøger og kurser om iværksætteri. Denne erklæring bliver et motto for dem, der er villige til at forbedre tidsstyringsfærdigheder: jo mere du arbejder og jo flere projekter du har, jo flere penge og mere succes får du.

Med andre ord forsøger du at overtage det utrættelige.

En dag, når du har en virksomheds hjemmeside, blog, omdømme, følgende sociale medier og snesevis af vigtige opgaver, du skal udføre, vil du forstå, at du ikke bare kan vågne op og komme på arbejde.

Du har brug for effektive tidsstyringsteknikker. Og en plan.

Stjernetidsstyringsevner er det, der gør fjernarbejde eller forretningsstyring ikke til alles kop te. Når du ikke har nogen ydre motivation, når du overvurderer dine evner, eliminerer potentiel force majeure, roser multitasking og undgår at delegere, risikerer du at svigte planen igen og igen.

Hvad gør du så?

Behersk kunsten god tidsstyring til at arbejde mindre, men mere effektivt. Til det kan du prøve følgende tidløse tips til tidstyring.

Hvad er de bedste tidsstyringsevner?

Her er mine valg til at mestre de bedste tidsstyringsfærdigheder.

1. Sæt håndgribelige mål.

Som freelancer, fjernarbejder eller virksomhedsejer skal du helt sikkert have planer for dagen. Det hjælper med at organisere arbejdet, men der er et lille problem: Med daglige planer ved du, hvad du skal gøre; men du ved ikke, hvorfor du skal gøre dette.

Abstrakte mål, som at tjene flere penge online, virker ikke her. Du kan ikke være produktiv, hvis du ikke forstår, hvor denne produktivitet fører dig hen. For et vellykket job skal du øve langsigtet planlægning og målsætning: Sæt mål, der er håndgribelige, ved at spørge, hvor du vil være om et år eller fem, og hvordan dette mål hænger sammen med, hvad du gør i dag.

Materielle mål giver dig en langsigtet vision og kortsigtet motivation til at arbejde. For at gøre dem mere kraftfulde skal du bruge teknikken kendt som smarte mål (akronymet SMART):

 • Specifik (så du kan se retningen at gå)
 • Målbar (så du kunne have realistiske deadlines for at afslutte dem)
 • Opnåelig (så du kan forstå, at de er realistiske nok til at opnå dette)
 • Relevant (så de stemmer overens med den retning, du vil have din karriere i)
 • Tidsbegrænset (så du kan angive en deadline for dem til at overholde den).

2. Gør planer til opgaver.

Okay, du har sat mål for et år eller to. Lad os sige, at du planlægger at udgive en bog eller blive en af ​​de bedste freelance tekstforfattere i dit land. Men hvornår og hvad skal du gøre for at få disse mål til at realisere sig?

Du skal gøre disse langsigtede planer til vigtige specifikke opgaver, som du vil fuldføre for at nå målet. Deadlines spiller en stor rolle her – du har 52 uger til at implementere en årsplan, så tildel en relateret opgave om ugen, og tilføj den til dine huskelister for at være til tiden.

Og ignorer bestemt ikke tilknyttede aktiviteter, hvis nogen: skriv til medierne, opret en række individuelle henvendelser, promover dine virksomhedskonti, deltag i webinarer osv.

3. Giv tid til selvbevidsthed og forfremmelse.

Når du arbejder på flere projekter og ikke laver andre planer, risikerer du at arbejde 10 til 12 timer om dagen uden personlig og faglig vækst. Det er den endeløse cyklus uden frigivelse, men med øgede stressniveauer, udbrændthed, udsættelse og nul produktivitet.

Overvej følgende, når du planlægger dit arbejde:

 • Dit arbejde med kunders projekter: del dem i faser med kontrolpunkter
 • Realisering af dine egne ideer og projekter: arbejde på din virksomheds hjemmeside, skrive overbevisende indhold til det, deltage i specialiserede konferencer, skrive gæsteartikler, oprette uddannelseskurser osv.
 • Netværk – Sociale medier og personlig branding er dine værktøjer til at finde kunder, så sørg også for at afsætte lidt tid til det.
 • Selvinvestering: bøger, webinarer, podcasts, uddannelsesmæssige nyhedsbreve, kurser … Det tager lang tid, så planlæg derefter.
 • “Fyld brønden”: planlæg noget tid til at komme sig efter arbejde og få mindre stress: gå i biografen, rejser, tilbring tid med venner … Det meste af tiden er iværksættere iværksættere; så hvis de ikke planlægger at hvile sig på forhånd, risikerer de at bruge al deres tid på at arbejde. Det er ikke det, du har brug for til fremragende tidsstyring og bedre produktivitet.

Og nu til den mest interessante del:

Hvordan deler man tiden til alt dette? Og proportionerne?

Det afhænger af din opgavebelastning og rækkefølgen af ​​dine præferencer. Tidsforholdet kan ikke være konstant, 80/20 eller hvad som helst. Når du har mange klienter og projekter, skal du planlægge mindre tid til uddannelse og selvpromovering.

Og alligevel, gør det for ikke at forsvinde fra mediescenen! Og omvendt, når der ikke er nogen nye opgaver i projektledelse forude, skal du rette alle bestræbelser og tid nok til at promovere dine tjenester. Lav en plan og en idéliste på forhånd.

Lav en plan

4. Overvej kortsigtet planlægning.

De fleste af os kender fjernarbejde og iværksætteri som søvnløse nætter på projekter på grund af morgendagens deadlines. Men det er bare din mangel på færdigheder i kortsigtet planlægning.

For at undgå spidsbelastningstider og deadline -pres, der dræber din produktivitet, skal du gøre følgende:

 • Hvis alle kunder kommer på samme tid, skal du evaluere og estimere planen for hvert projekt, tænke på prioritering og opgive dem, der ikke er dit speciale.
 • Hvis det er svært at forstå, hvor lang tid det vil tage at gennemføre projektet, skal du opdele det i faser og foretage nødvendige ændringer af din plan.
 • Hvis der er problemer med godkendelse, rettelser eller andre force majeure, skal du have lidt tid på din kalender for at løse dem og gennemgå opgaver i overensstemmelse hermed.
 • Brug en kraftfuld planlægningsapplikation som Woven for at sikre, at du kan styre møder effektivt, øge produktiviteten og forbedre din samarbejdsindsats.

5. Planlæg ikke alle dine opgaver for en dag.

Denne fejl følger den her nævnte. Når du ikke kan estimere dine færdigheder og arbejdsomfang, men du tror, ​​at en dag er lang nok til at være i tide med alt, indsætter du masser af opgaver i den. Det er overflødigt at sige, at du ikke kan håndtere dem alle effektivt.

Produktivitet og tidsstyring handler ikke om at “gøre dit bedste i dag.” Det handler om at sætte rigtige prioriteter og have evnen til at aflæse tiden.

Planlæg en eller to tidskrævende opgaver og tre eller fire korte aftaler om dagen. Gør det samme med din ugeplan, så du ikke går i panik eller går glip af deadlines, hvis du ikke udfører alle dine daglige opgaver til tiden.

6. Planlæg din arbejdstid.

Freelancing og arbejde hjemmefra er et spørgsmål om tid frihed, ikke?

Men uden klare grænser kan din arbejdstid gå ud af kontrol. Kan du lide at begynde at arbejde, inden du børster tænder om morgenen? Hvad med at afslutte arbejdet i sengen, før du går i seng, fordi din hjerne stadig kører på en kilometer i minuttet?

Uden at planlægge dine timer kan dit mentale helbred og privatliv blive påvirket, og udsættelse og stress er almindelige.

Husk noget som “arbejdstid”. Opret en tidsplan, arbejd et defineret antal timer om dagen, og undgå at bruge din fritid på arbejdet.

Det betyder ikke, at du skal arbejde fra 9 til 5; Det betyder, at du ved, at du arbejder seks timer om dagen, for eksempel, og du vil ikke ofre din syvende eller ottende time på telefonopkald eller endda hasteopgaver.

Tidsstyringsprogram

Og arbejd aldrig i weekender eller har mindst en fridag om ugen. Det er en dag, hvor du glemmer dine forretningsbeslutningsevner og ikke engang tænker på noget som “Jeg vil tjekke e-mail et øjeblik.” Typisk bliver disse sekunder til timer, der vender dig tilbage til arbejdet og ender med et nervøst sammenbrud.

7. Forsøg ikke at udføre alle ideerne.

Prøv ikke engang at finde ud af alle de ideer, du tænker på. Ja, det virker uproduktivt at opgive så mange kreative ting, som du skrev ned i din notesbog, men ikke gjorde noget: nye kurser, projekter, aktiviteter, tjenester; normalt offentliggøres kun 30-50% af dem; andre er begravet i luftstrømme.

Men det er okay.

Det er dejligt at komme med masser af forretningsideer og skrive dem ned, så du ikke glemmer dem. Men gør det til en vane at evaluere hver idé på et forberedelsesstadium – hvor meget tid og kræfter det tager at realisere den, og hvilken fortjeneste eller fordel du vil opnå bagefter. Er spillet det værd?

8. Få mest muligt ud af teknologien.

Nogle af os starter med at oprette huskelister på papir, så indser vi, at det er ineffektivt og beslutter, at de er disciplinerede nok til at huske alt uden lister. Det er okay, hvis du arbejder på et projekt eller planlægger andet end afslutningen af ​​dette projekt. Til produktivt arbejde på forskellige områder af livet har du brug for værktøjer. Prøv ikke at få det hele i hovedet.

Vælg gerne alt, der hjælper dig med at organisere arbejdet, hold dig til tidsplanen og hold dig til planen: Trello, isoTimer, Toggl , uanset hvad. Men her er et tip til dig: bland nogle instrumenter sammen eller skift det, du allerede har fra tid til anden. Det giver dig mulighed for at spare dine energiniveauer og undgå at fodre dig selv med et værktøj og gå tabt i opgaver.

9. Svar ikke på e -mails med det samme.

Ingen grund til at tale om almindelige distraktioner og tidsspildere som tv -serier eller feeds på sociale medier. De fleste mennesker kender dem og ved, hvordan de skal håndtere dem, men nogle ignorerer stadig den tidsbesparende og hans produktivitetsmorder som umiddelbare reaktioner på projekttilbud eller kundespørgsmål.

Iværksættere og fjernarbejdere er deres egne marketingfolk og salgschefer, så de forsøger at være tilgængelige online hele tiden. Messenger, e -mail, telefonopkald – fristelsen til at svare med et blink er svær at modstå. Du tror, ​​at du vil miste en kunde eller fornærme dem alligevel, hvis de ikke reagerer på din besked her og nu; men det er ikke sådan.

Det er enkelt: jo hurtigere du reagerer, jo hurtigere reagerer din kunde. Jo flere e -mails du sender, jo mere modtager du.

Når du er distraheret, mister du fokus på opgaven. Du bliver nødt til at tage dig tid til at vende tilbage til spillet igen og igen, mange gange om dagen.

Løsningen?

Sluk for budbringere, når du begynder at arbejde. Kontroller højst e -mails et par gange om dagen (tillad lidt tid mellem hovedopgaverne til dette formål). Brug e -mail -værktøjer til at planlægge, at dine indlæg skal sendes sent.

Hvis det er svært for dig at ignorere distraktioner fra andre websteder, skal du bruge værktøjer, der blokerer din adgang til disse ressourcer.

E -mail tidsstyring

10. Forkæl dig selv med snyd måltider.

Dem, der kender sund kost, ved om et snydemad: en dag om måneden eller en uge, hvor du kan spise, hvad du vil. Apropos forretninger fungerer princippet om snydemad også: det hjælper med at “fylde din brønd” (nævnt ovenfor) og understøtter effektiviteten og produktiviteten af ​​dit arbejde.

Snyd måltider i erhvervslivet handler ikke om mad, men om et tidsalternativ. Det kan være en dag at se serien, shoppe, gå rundt i byen uden genstande osv. Men forveks ikke disse dage med din fridag! Bare sørg for, at din “snydemad” -dag ikke stemmer overens med dagen for en vigtig deadline, og gør ikke disse dage til din daglige vane.

11. Husk at udvikle dine bløde færdigheder.

Du kan ikke styre arbejdstid og produktivitet uden at styre dit liv generelt. Den detaljerede tidsplan vil ikke gøre dig superorganiseret og glad – du kan lære at skrive en plan og hvordan du udjævner din arbejdsbyrde, men denne færdighed kræver også viden om, hvordan man etablerer relationer til klienter, hvordan man forstår, om det er nødvendigt at arbejde med denne person, hvordan man siger nej til giftige mennesker osv.

Som du kan se, går en professionel færdigheder i din niche ud over tidsstyring.

For at undgå fejl og organisere dit arbejde skal du tage alle særegenhederne i din niche, drage fordel af din erfaring og viden og være opmærksom på dens svage sider og forfine dig selv. Når de er overvejet, hjælper disse detaljer dig med at opbygge en arbejdsplan for gode tidsstyringsfærdigheder og bedre produktivitet.

 • Delegeret. Verden vil ikke kollapse, hvis du ikke gør alle gøremål alene.
 • Lær, hvordan du siger nej og opretter algoritmen til valg af kunder. Arbejd med projekter, der interesserer dig, og skift mellem kortsigtede og langsigtede projekter.
 • Vær ikke bange for at hæve priserne på dine tjenester, hvis det er det værd.

Tidsstyring er ikke en tidslinje for operationer eller matematik, men kreativitet og bevidsthed, der ændrer dit liv til det bedre.

En specialist, der overholder deadlines, er et værdifuldt aktiv. Forbrugerne inkluderer disse mennesker på deres favoritlister og anbefaler dem gerne til deres venner.

Derfor giver hans stjernetidsstyringsevner ham mulighed for at være meget efterspurgt og være dyrere på markedet. Mere end det får du et lysere liv og en ressource af tid og kræfter på at tage det til det næste niveau.