11 fordele og ulemper ved Squarespace

Som webstedsbygger har Squarespace vundet popularitet gennem omfattende marketingindsats. Deres færdige produkter er smukke, og mærket som helhed har en pålidelig historie. Hvis du overvejer at bruge denne builder til dit næste websted, er her nogle væsentlige fordele og ulemper ved Squarespace, du skal overveje, inden du går i gang.

Hvad er fordelene ved Squarespace?

1. Der tilbydes mange skabeloner, der er klar til offentliggørelse.

Squarespace giver dig mulighed for at uploade dit eget design, hvis du foretrækker det. Dens hovedattraktion ligger imidlertid i det faktum, at der er et ret stort udvalg af skabeloner, som du kan bruge, som får dit websted til at se professionelt ud på ingen tid.

2. De fleste af Squarespaces skabeloner er baseret på fotografering.

Dette gør det til en leg at give din skabelon en tilpasset makeover. Bare skift lagerbillederne i skabelonen til din egen, og du har et fantastisk websted. Kodningen er sådan, at de fleste skabeloner bevarer deres farve, typografi og reaktionsevne, selv med fotokontakten.

3. Backend -designet er let at bruge.

Hvis du kender WordPress, Blogger eller en lignende platform, er du god til at gå til Squarespace. Admin sektionen er konstrueret på en sådan måde, at navigationen er let at forstå, selvom du aldrig har brugt konstruktøren før. Hver bygherre har en indlæringskurve, men næsten alle kan opdage Squarespace på få minutter.

4. Det er en alt-i-en-platform.

Du behøver ikke bekymre dig om plugins, widgets eller apps, når du bruger denne builder. Alt er indbygget i denne bygherre. Selv din webstedsanalyse er inkluderet i den overordnede platform. Det betyder, at der er færre problemer med fejlfinding af et websted, fordi noget, der er blevet tilføjet til det, pludselig er blevet uforeneligt med en nylig opdatering.

5. Squarespace tilbydes som et bundt.

Når du vælger Squarespace, får du automatisk backup og redundans til dit websted. Hosting er altid optimeret, og du er sikker på, at din skabelon og dit websted er kompatible. Den månedlige abonnementspris inkluderer dit websted, hosting, sikkerhed og afskedigelser, så du ikke skal bekymre dig om, at flere udbydere arbejder i harmoni for at holde dine oppetidsrater gode.

6. Kundeservice er altid tilgængelig med Squarespace.

Modtag support døgnet rundt via e -mail -billetter og live chat -bokse på denne platform.

Hvad er ulemperne ved Squarespace?

1. Der er ingen telefonsupport.

Med Squarespace er der virkelig ikke en måde at få øjeblikkelig support, hvis der er et problem, du skal løse. Chatmekanismen er ganske effektiv, men den er ikke så hurtig som en samtale kan være, hvis der er et simpelt spørgsmål, du skal besvare.

2. Prisen er dyrere med Squarespace.

Hvis du vil have Squarespace til at fakturere dig måned til måned, koster det $ 26 pr. Måned for dit websted. Deres planer er også begrænset til et enkelt websted, og de lavere planer kan endda begrænse antallet af sider eller produkter, du kan have. At betale det årlige gebyr på forskud sænker omkostningerne til $ 18 pr. Måned. Personlige websteder koster så lidt som $ 12 om måneden.

3. Der er en generel mangel på avancerede marketingværktøjer.

Folk dukker ikke bare op på dit websted, fordi du har offentliggjort det. De skal vide det. Squarespace giver dig alt det grundlæggende i marketing, inklusive de vigtige deleknapper, men de avancerede værktøjer mangler i bedste fald. Det har URL-omdirigeringsmuligheder, men SEO er temmelig dårlig og begrænset til den grundlæggende metastruktur. Der er praktisk talt ingen A / B -test.

4. Der er ingen support til tredjepartsprogrammer, plugins eller udvidelser.

Dette gør det svært for begyndere at tilpasse deres websteder. Hvis du bruger nok tid på Squarespace, kan du vælge, hvem der bruger denne builder. Alle funktioner, der er implementeret til denne builder, skal implementeres af Squarespace, hvilket betyder, at du har mindre kontrol over dens funktionalitet end på andre platforme.

5. Redigering og tilføjelse af indhold kan til tider være svært.

At sætte dit grundindhold på er ret hurtigt på Squarespace. Tilføjelse af nye sider, oprettelse af en ny blog eller forsøg på at redigere dine designskabeloner er en anden historie. Hvis du vil tilføje eller flytte elementer, kan processen tage lang tid.

Fordele og ulemper ved Squarespace viser, at det er en fordelagtig alt-i-en-løsning for dem, der ikke ønsker at rode med flere leverandører og omkostninger. Hvis negativer kan håndteres med succes, kan Squarespace være et gavnligt aktiv for dit personlige eller forretningsmæssige websted.