11 fantastiske hjemmeforretningsideer til mennesker med handicap

Det er en trist, men kendt sag, at mere end milliarder af mennesker lever med handicap, og ofte kan disse handicap gøre livets enkleste opgaver til stressende og overvældende opgaver, og det er derfor ikke alle virksomheder, der kan gøre det. En anden trist kendsgerning er, at de fleste af disse mennesker med fysiske handicap er veteraner.

Mennesker med handicap er ofte underrepræsenteret og underudnyttet på arbejdspladsen. De har en tendens til at opleve højere arbejdsløshed end den generelle befolkning, på trods af at mange mennesker med handicap er ængstelige og i stand til at arbejde.

Den gode nyhed er dog, at der er nogle ideer til små virksomheder, der vil være ligetil og lette for en person med et handicap at udføre.

Som handicappet kan det virke lidt overvældende at starte din egen virksomhed. Alligevel er der flere fordele ved at gøre det. En af de største fordele ved at være selvstændig er, at du er meget mere tilbøjelig til at kunne vælge dine egne arbejdstimer. At arbejde hjemmefra er et attraktivt perspektiv afhængigt af typen af ​​handicap. At eje din egen virksomhed kan give dig fleksibilitet og en betydelig indkomst.

De bedste virksomheder for handicappede veteraner er virksomheder, der ikke kræver at flytte meget rundt, løfte tungt gods osv.

Så her er nogle ideer og muligheder for mennesker med handicap, der er villige til at arbejde hjemmefra:

 • Affiliate Marketing – Dette er en type virksomhed, hvor du annoncerer nogle specifikke produkter for en anden. For eksempel et produkt, der kan downloades, såsom et computerspil, et program, e-bøger, vejledningsvideoer osv. Det gode ved denne forretning er, at man kun har brug for en bærbar eller tablet med en internetforbindelse til dette, og du er god til at gå.
 • Freelance skrivning – For dem med gode skrivefærdigheder kan du begynde at skrive artikler hjemmefra som freelance skribent og tjene lidt indkomst. Du kan arbejde selvstændigt eller som entreprenør med store forlag.

Bortset fra freelance -skrivning er der mange andre freelance -arbejdsmuligheder, som f.eks

 • webdesign
 • Oprettelse af indhold
 • Indtastning af data
 • Bogføring
 • Virtuel assistance osv.
 • Design – En person med handicap, men med designfærdigheder kan tjene penge på at designe ting som kort, kreative plakater osv. på din computer og sælge dem.
 • Reparation af elektroniske apparater :   hvis nogen har viden om elektronikreparation, kan de overvinde deres handicap ved at starte en virksomhed, der reparerer elektronisk udstyr.
 • Husholdning: Nogle familier kan lide at have nogen tæt på deres hjem, hver gang de tager på ferie, bare for at sikre, at alt går glat derhjemme. Derefter kan man levere denne service og modtage betaling for sin service.
 • Rådgivning: Rådgivning, ligesom selvstændig virksomhed, er en anden god mulighed for mennesker med handicap. Du kan bruge din egen viden til at hjælpe andre hjemmefra. Rådgivning genererer ofte en rimelig indkomst, så hvis du har videnskundskaber, kan det være en god forretningsidé.
 • Kæledyr eller børnepasning: Afhængigt af det niveau, som den handicappede kan flytte til, kan kæledyr og børnepasning være en mulighed. Hvis du foretrækker personlig kontakt med andre mennesker frem for skærmtid, kan omsorg for børn eller dyr være en god mulighed.
 • At starte en detailvirksomhed : Nogle gange kan det være meget givende at åbne en lille detailvirksomhed for mennesker med handicap. Åbning af en lille butik i dine egne hjemmelokaler giver dig mulighed for at drive din virksomhed uden at flytte og vil bringe dine kunder lige uden for døren.
 • Lancering af en opstartfranchise – Hvis man kan finde en niche på lokale markeder, kan han eller hun starte en opstart. Du kan endda starte noget, der hjælper andre mennesker med handicap som dit ved at tilbyde dine tjenester eller gennem et job.
 • Strikning:  Til handicappede fra taljen og ned kan de starte en strikkevirksomhed hjemmefra, da deres hænder har det godt. Personen kan derefter markedsføre produktet på Internettet.
 • Perlefremstilling: Som i eksemplet ovenfor kan man også vove sig til perlefremstilling og tjene penge på dem. Alt du behøver er nogle tekniske færdigheder og nogle marketingfærdigheder.
 • Mystery Shopping – En mystery shoppers opgave er at stille sig som en daglig kunde og vurdere en butik eller dens tjenester, udfylde undersøgelser og også deltage i forskellige fokusgrupper. Dette kan give dig et overskud, og den indkomst, du tjener, hjælper dig med at forsørge dig selv.
 • Medicinsk transskription : Medicinsk transskription, også kendt som TM, indebærer transskription af videoer eller lydbøger af rapporter leveret af læger og andre sundhedspersonale i tekstformat. Medicinsk transskription er en ideel måde at få en stabil og sikker karriere, der giver fleksibilitet og også er ideel for en handicappet at tjene lidt indkomst.

Ud over de ovennævnte muligheder er der mange flere hjemmeforretningsideer til veteraner med fysiske handicap, som de kan vælge baseret på deres færdigheder, viden og kriterier, såsom detailhandel med telefonkort, blogging, valutahandel., Redaktionelle hjælpemidler, brosten., forskellige reparationstjenester mv.

Når nogen nu har besluttet, hvilken type hjemmeforretning de vil starte, kan de slå nogle tips op, der kan hjælpe dem med at videreudvikle deres forretning.

Først og fremmest skal du vælge den mest egnede virksomhed til dig selv i henhold til handicapniveau, mobilitet, færdigheder og selvfølgelig tilgængeligheden af ​​de nødvendige ressourcer. Til disse formål kan der søges særlig finansiering  Mennesker med handicap kan kvalificere sig til særlige lån og tilskud til iværksættere med handicap. De kan tjekke nogle websteder for at se, hvilke programmer de kan være egnede til.

De kan også vælge at få hjælp online. Der er mange websteder med forskellige ressourcer og rådgivningsartikler specielt til iværksættere med handicap. Disse websteder kan hjælpe dig med at tænke igennem alle trin i virksomhedens opstartsproces, fra at skrive hele forretningsplanen til at designe virksomhedens websted til at finde en virksomhedsmentor.