10 tips til at skrive afsnittet forvaltningsplan i forretningsplanen

En forretningsplan spiller en vigtig og strategisk rolle for iværksættere. Det er som en blueprint, der hjælper købmanden i de forskellige trin med at starte og promovere virksomheden. En god forretningsplan hjælper ikke kun iværksættere med at fokusere på hvert nødvendigt skridt, der skal tages, men det hjælper også med at nå både kortsigtede og langsigtede mål.

Derudover hjælper en forretningsplan iværksættere med at træffe sunde beslutninger og identificere svagheder i idéen, ledelsen eller markedsføringen af ​​virksomheden.

Derudover er en god forretningsplan afgørende for at henvende sig til investorer til din opstart eller for at skaffe midler til din virksomhed. Af denne grund vil denne artikel hjælpe dig med tips til at skrive en god ledelsesplanafsnit i en forretningsplan.

Forretningsstyringsplanafsnittet er nødvendigt for at præsentere dig og dit team for en potentiel investor eller partner. Det består af personlige oplysninger, uddannelsesmæssige kvalifikationer og erfaring fra iværksætteren inden for det relaterede område. Den indeholder også en oversigt over forretningsstrukturen og det team, der er ansvarligt for driften.

Derudover giver det en ide om eksterne ressourcer og uddyber forretningsstyringen. Sammenfattende beskriver dette afsnit sammenhængen mellem hver enhed og forretningschefen.

Administrationsdelen af ​​en forretningsplan er afgørende, hvis du starter et partnerskabsselskab eller selskab med begrænset ansvar (LLC). Det kan dog være en fordel for en enkeltmandsindehaver, da det hjælper med organisationen og problemfri drift af virksomheden. Dette afsnit kan også bruges som reference til virksomhedens markedsføring og reklame, da det fokuserer på de færdigheder og erfaring, som du og din virksomhed har inden for branchen.

Dette hjælper dig med at virke som en ekspert på det relaterede område og din virksomhed som en pålidelig mulighed.

Her er tips til at skrive afsnittet forvaltningsplan i forretningsplanen

Uanset hvad brugen af ​​administrationsafsnittet er til din virksomhed, skal du opdele sektionen i to dele: 

1. Dannelsen af ​​din virksomhed og de berørte personer.

2. Ledelsesteamet

Forretningsdannelse vil omfatte:

Grundlæggeren:  

Han er personen bag forretningsidéen, ansvarlig for at vælge et team og oprette forretningen. Skriv om grundlæggeren i detaljer, herunder deres uddannelsesmæssige baggrund, virksomhedsvision og mission, relateret feltoplevelse og anbefalinger fra tidligere arbejdserfaringer for at vise troværdighed.

Inkluderer alle detaljerne vil fremstille grundlæggeren som en erfaren og kyndig person, der kan etablere og udvide forretningen på lang sigt.

Holdkammerater:

Det er vigtigt at fremhæve færdighederne hos de mennesker, du arbejder med, for at vise din virksomheds effektivitet og evne til at imødekomme kundernes behov. Inkluder processen med at ansætte og evaluere potentielle kandidater. Det er vigtigt at nævne dem, da det viser medarbejdernes kvalitet.

For at vise, hvordan medarbejderne er bedst egnet til din virksomhed, kan du endda fokusere på følgende punkter:

– Uddannelseskvalifikation af medarbejdere, faglig uddannelse, tidligere erhvervserfaring og anbefalinger. Inkluder ikke alt, hvad de har gjort indtil nu, herunder oplysninger og færdigheder, der er relevante for din virksomhed.

-Medtag de færdigheder, dine medarbejdere har, og hvordan du får gavn.

-Dine præstationer og fremskridt i arbejdsperioden.

-Inkluder nogle personlige data såsom alder, bopæl og dit bidrag til etableringen af ​​din virksomhed.

Bestyrelsesmedlemmer:

Hvis du er et selskab med begrænset ansvar, vil det være yderst vigtigt at introducere dine bestyrelsesmedlemmer.

Det er fordi medlemmerne af bestyrelsen vil være dem, der vil træffe alle mulige beslutninger for virksomheden, hvorfor deres kvalifikationer, erfaring, viden og specialisering er af største betydning for virksomhedens korrekte funktion og økonomiske stabilitet . 

Andre professionelle:

Det er meget svært for enhver opstart at ansætte erfarne og kyndige medarbejdere, da de kræver en høj løn og flere fordele. I sådanne tilfælde kunne virksomheden samarbejde med bureauer eller outsourcingteam for at udføre professionelt arbejde til en lavere pris.

For eksempel kan en ny opstartsvirksomhed samarbejde med et marketingbureau, der ville undersøge virksomhedens marketing sektor. Sænker arbejdsbyrden for små startups, der har budgetbegrænsninger.

Hvis din virksomhed er tilknyttet andre virksomheder, skal du prøve at fremhæve virksomhedernes styrker, og hvordan tilknytningen hjalp din virksomhed med at øge omsætningen eller reducere udgifter.

Virksomheden kan dog endda ansætte eksterne specialister, freelancere eller entreprenører, så nævn din plan om at ansætte medarbejdere i fremtiden, når du har succes nok. 

Administrationsteamet

En anden måde at beskrive din organisationsstruktur i forretningsplanen kan være at bruge grafiske metoder. Diagrammer eller flowdiagrammer kan let bruges til at vise de forskellige led i ledelsen og de positioner, der er inkluderet i hvert trin. 

  • Administrationsafsnittet består af:
  • Medarbejdernes interaktion med hinanden: 

Dette punkt er vigtigt for at vise medarbejdernes funktionalitet og effektivitet. Medarbejdere bør kende deres jobansvar, og hvem de skal rapportere med fulde opgaver eller kommunikere, mens de står over for et problem. Dette indikerer, at medarbejderne er flittige, ansvarlige og et immaterielt aktiv i virksomheden.

Vis klare forbindelser mellem medarbejdere og forretningsaktiviteter.

Vi beskriver menneskene i et ledelsesteam for at forklare de roller, de spiller i virksomheden. Af denne grund er det nødvendigt at vise forholdet mellem arbejdsstyrken og de forretningsmæssige resultater. Angiv også, hvordan virksomheden nyder godt af de relevante færdigheder og arbejdserfaring for sine medarbejdere nu og i fremtiden.

Ledelsessektionen viser dybest set, at du og dit team er i stand til at klare udfordringerne ved nye forretninger. Det er også en måde at vise, hvordan teammedlemmernes kompetencer vil hjælpe dine kunder.

Dine medarbejdere er trods alt virksomhedens motor og et aktiv, så du skal altid vise din styrke og evner til folk, så din virksomhed betragtes som en pålidelig, effektiv og troværdig løsning for dine kunder.