10 nemme trin til at oprette et websted i 2022 (endelig vejledning)

Med stigningen i social distancering og arbejde hjemmefra, flytter flere virksomheder online og bygger deres egne websteder. Faktisk er der næsten 1,5 milliarder websteder i verden i dag.

En stor grund er, at adgangsbarrieren er lav, og der er nemme måder at oprette et virksomhedswebsted uden behov for kodningsevner. Med mange tilgængelige webstedsbyggere, er processen nu ret let, og du behøver ikke en webudvikler.

Et dedikeret websted tilbyder mange fordele i forhold til kanaler som Facebook og Instagram, så din virksomhed kan vise alle elementerne i mærket på den måde, du ønsker.

Det giver også en konstant informationsstrøm til interesserede forbrugere og giver dig mulighed for at påvirke deres købsproces.

Med en virksomheds hjemmeside kan du:

 • Meddelelse om nyheder og opdateringer.
 • Tilbyder rabatter og tilbud.
 • Angiv din adresse og kontaktoplysninger.
 • At tilbyde kunderne en måde at kontakte dig på via en kontaktformular.
 • Udstilling af de tjenester, du tilbyder.
 • Visning af dine produkter.
 • Generering af kundeemner.
 • Og mange flere.

For at hjælpe dig i gang skrev jeg denne detaljerede guide til at hjælpe dig med at oprette et websted i 10 lette trin. Denne vejledning dækker, hvordan du opretter et websted med Wix, samt andre alternativer som Squarespace, Weebly og WordPress.

Denne endelige vejledning indeholder alt fra planlægning og oprettelse af dit websted til udgivelse af dit websted og tiltrækning af dine første kunder.

Lad os begynde.

1. Planlæg din nye hjemmeside.

Som det berømte ordsprog fra Antoine de Saint-Exupery siger: “Et mål uden en plan er bare et ønske.”

Det er ret enkelt – du skal have en plan, før du bygger dit websted.

En ordentlig plan kan hjælpe dig med at lægge de vigtige elementer på dit websted op, som du ikke har råd til at glemme.

På dette tidspunkt bør du begynde at brainstorme og tænke på ting som:

 • De sider og sektioner på dit websted, der er vigtige (dit sitemap).
 • Hovedfokusområdet på webstedet.
 • De emner, du vil dække
 • Dit design og dine farveovervejelser.
 • Titler og undertekster er påkrævet.
 • Sidehoved, sidefod, undersider og sidelinjelayout.
 • Billeder og beskeder fra din startside.

En god måde at gå om denne planlægning på er at tegne tankekort over hele webstedets byggeproces.

Website planlægning

Her er de trin, der kan hjælpe dig med at komme dertil:

 1. Skriv en enkel oversigt over de sider, du vil inkludere på dit websted.
 2. Besøg og studer detaljeret webstedet for dine nærmeste jævnaldrende og konkurrenter. For eksempel, hvis du vil starte en ny e -handelsbutik, skal du søge efter termer i din niche og finde konkurrerende websteder. Så tag et kig på deres beskeder, design og priser.
 3. Åbn et regneark og noter de søgeord, du vil målrette mod, de sider, du skal bruge, din målgruppe og det unikke værditilbud.
 4. Undersøg SEO om relevante søgeord, og hvordan du kan integrere dem på dit websted for at drive mere organisk trafik. Jeg dækker dette i dybden i min ultimative guide til at starte en blog for begyndere.

Husk, at besøgende er utålmodige og har brug for hurtigt at forstå, hvad dit websted handler om.

For eksempel behøver du ikke alle oplysninger på din hjemmeside. En stærk titel, undertekst og opfordring til handling bør hurtigt give dine besøgende de oplysninger, de har brug for.

Og overkompliker ikke planlægningsprocessen – websteder kan udvikle sig og ændre sig over tid.

Når du kender de sider, du har brug for, de søgeord, du vil målrette mod, er det tid til at gå videre til det næste trin.

2. Vælg dit domænenavn og logo.

Dit websted har brug for et navn og en brandidentitet. Ifølge en Nielsen -undersøgelse er der mere end 500.000 mærker på verdensplan i mere end 2.000 produktkategorier.

Det er overflødigt at sige, at det er en udfordring at skille sig ud fra konkurrencen. Virksomheder skal skabe et rum i forbrugernes sind ved hjælp af unikke brandelementer og værditilbud.

Til det formål kan et unikt domænenavn og logo gå langt. Den gode nyhed er, at mange webstedsbyggere nemt kan tilføje branding.

Tag for eksempel Wix. Det tager sig af både dit domænenavn og logo krav.

Du får et personligt domænenavn med alle Wix -planer undtagen det gratis. Hver præmieplan tilbyder en gratis domænekupon på købstidspunktet.

Wix gratis domænenavn

Når du har logget ind på din Wix -konto, skal du indtaste dine legitimationsoplysninger for at vælge et domænenavn. Nogle gange er det ønskede domænenavn muligvis ikke tilgængeligt. I så fald skal du vælge et andet domænenavn.

Når du har fundet et passende domænenavn, vil du se en knap, der siger “Få det”. Klik på det for at begynde at bruge dit domænenavn med det samme. Du kan også bruge et tredjepartsdomænenavn, som du allerede ejer fra et firma som GoDaddy.

Et tilpasset domænenavn skaber tillid og tillid til dine kunder. Det hjælper dig også med at fastslå ægtheden af ​​dit brand.

For eksempel er en e -mail -adresse, hvor der står yourname@business.com, meget mere pålidelig end en, der siger yourname@gmail.com eller yourname@yahoo.com, simpelthen fordi de to sidstnævnte muligvis ikke altid kan verificeres.

Alene i første kvartal af 2022 blev 366,8 millioner domænenavnsregistreringer registreret på verdensplan, hvilket taler meget om dets betydning.

Når du registrerer dit domænenavn, skal du kontrollere, at det er:

 • Kort
 • Enkel
 • Let at huske
 • Professionel
 • Stimulerende

Bortset fra dette designer Wix også forretningslogoer på få minutter. Et logo er et vigtigt mærkeelement og en væsentlig mærkeforskel på markedet.

Wix logo maker

For at komme i gang skal du besvare et par spørgsmål om dine behov og ønsker, forretningsfokus og personlig stil. Der er også spørgsmål baseret på dine tiltænkte målforbrugere, din branche og de midler, du vil bruge til at fremhæve det.

Bortset fra dette er der også overvejelser baseret på, om du vil have logoet til at være transparent eller ikke-transparent og krav til billedstørrelse.

Når du har besvaret alle disse spørgsmål, giver Wix dig et tilpasset logo til din virksomhed. Oprettelsesprocessen til logoet er meget tilpasselig, og du kan ændre farver, skrifttyper, tekst og størrelse, så de passer til dine behov.

Desuden får du alle kommercielle og juridiske rettigheder til at bruge ethvert logo, du opretter med Wix.

Og du kan analysere de hundredvis af logoprøver og skabeloner, der leveres af Wix.

Wix hjemmeside logoer

Nogle af kendetegnene ved de bedste logoer er:

 • Enkelhed: det skal være let at forstå og forholde sig til.
 • Relevans – Logoet skal være relevant for din virksomhed og det problem, det forsøger at løse.
 • Mindeværdigt: logoet skal efterlade en indflydelse i kundernes sind, så de kan identificere det på markedet.
 • Tidløshed – Logoets design bør ikke falme med tiden. For eksempel forblev McDonald’s logo uændret gennem årene.
 • Alsidighed: logoet skal fortjene den samme anerkendelse og respekt, uanset størrelse eller medium.

Derefter kan virksomheder begynde at fokusere på design og layout af hjemmesiden.

3. Design af dit websted.

Normalt er dit websted det første, dine potentielle kunder ser. Dårligt design er en stor afbrydelse for købere.

Faktisk kommer 75% af et websteds troværdighed fra dets design, og 88% af brugerne besøger muligvis aldrig et websted igen efter en dårlig brugeroplevelse. Derfor har du ikke råd til at gå på kompromis med design og layout af dit websted.

Som de siger, ‘første indtryk er sidste indtryk’.

På samme måde gør et veldesignet websted et positivt indtryk på en potentiel kundes sind. Heldigvis er der masser af webstedsværktøjer derude, så du kan oprette et attraktivt websted uden at hyre en webdesigner.

Her er nogle af tipsene til design og design af dit websted:

1. Let at bruge og mobil.

Dit websted skal være let at bruge og intuitivt, så kunderne let kan finde det, de leder efter.

Bortset fra dette er mobiloptimering af dit websted lige så vigtigt. Ifølge statistikker kommer 74% af alle besøgende på hjemmesiden tilbage, hvis dit websted er mobilvenligt. Dette skyldes, at de fleste mennesker bruger omkring 70% af deres tid online på en mobilenhed.

En måde at gøre dit websted mere responsivt på er ved at tilføje relevante CTA -knapper. Det omdirigerer også brugere i den ønskede retning.

Her er et eksempel:

CTA -knap website design eksempel

2. Tilpasning.

Et andet grundlæggende krav til et websted i dag er personalisering. Det hjælper dig også med at differentiere din virksomhed fra dine konkurrenter og skille sig ud fra mængden.

I årenes løb er visuel appel på Internettet blevet lige så vigtig som at levere nyttigt indhold. Med en tidsbegrænsning på 15 minutter vil 66% af mennesker hellere se noget smukt på Internettet end noget almindeligt. Derfor skal webstedsdesignet tilfredsstille sanserne og samtidig give afgørende information.

3. Hurtig opladningstid.

Et af de problemer, websteder står over for i dag, er langsomme lastetider.

Faktisk opgiver 53% af brugerne et mobilwebsted, hvis det ikke indlæses inden for 3 sekunder. Som et resultat taber virksomheder mere end 2,5 milliarder dollar hvert år. Derfor skal dit websted sikre hurtig indlæsning af sider for at fastholde potentielle kunder.

Du kan bruge PageSpeed ​​Insights til at analysere ulemperne ved et langsomt websted og give forslag til at gøre det hurtigere.

4. Brug den korrekte grafik.

Virksomheder skal tilføje visuals til deres websteder for at tilpasse sig ændrede publikumsindstillinger. Ifølge statistikker bruger kunderne 88% mere tid på et websted, der har videoer. Det er klart at tilføje visuals er en fantastisk måde at vække kundernes interesse.

Det hjælper dig også med at engagere dine kunder og forbedre dine konverteringschancer. I sidste ende kan dette påvirke din indkomst.

Her er nogle vigtige tips, du skal huske på, når du vælger dit webstedsdesign:

 • Skarp webstedsnavigation.
 • Omdiriger dine besøgende direkte til din hjemmeside.
 • Brug tomme mellemrum for at øge læsbarheden.
 • Identificer ødelagte links og andre fejl.
 • Gør det unikt.
 • Brug personlige billeder i stedet for lagerbilleder.

Den gode nyhed er, at webstedsbyggere som Wix kommer med forhåndsdesignede skabeloner.

Wix skabeloner til design af websteder

For eksempel tilbyder Wix mere end 500 webstedsskabeloner, der er mobilvenlige og har mulighed for at inkludere videoer, animationer og rulleeffekter. Alt i alt hjælper Wix dig hurtigt med at opbygge et fleksibelt, tilpasseligt og meget responsivt websted.

4. Beslut, hvilke sider du skal bruge.

Det næste trin er at finde ud af de sider, dit websted har brug for. Det er vigtigt at have en klar handlingsplan og klarhed over, hvad du håber at opnå med din virksomhed.

Så hvordan kan du identificere de sider, du altid har brug for?

Hver virksomhed er unik og har en anden historie at fortælle. De sider, din virksomhed skal bruge, kan også være forskellige fra dine konkurrenters.

Nogle sider er imidlertid uundværlige og vigtigere end andre.

1. Hjemmesiden.

Normalt er din startside det første, en bruger vil se på dit websted.

Forskning siger, at de fleste besøgende bliver på et websted i 15 sekunder. De bliver kun længere, hvis de ser noget interessant eller dropper det med det samme.

Følg disse tip for at oprette en attraktiv startside:

 • Nævn hvem du er, og hvad du gør.
 • Sørg for, at designet er attraktivt.
 • Ret dine besøgende til de nødvendige sider ved hjælp af en smidig navigationsstruktur.
 • Hjemmesiden skal udstråle din brandidentitet.

Bortset fra dette skal din hjemmeside indeholde de vigtigste oplysninger om din virksomhed, såsom:

 • Virksomhedsnavn
 • Firmaets logo og andre mærkeforskelle, for eksempel en jingle.
 • Mærke karakter

Ideelt set bør alt dette være tilgængeligt for besøgende uden at skulle rulle ned, hvilket øger dine chancer for at påvirke besøgende.

2. Service / produktside.

Din produktside er, hvor du sælger dit produkt eller din service og overbeviser besøgende om, at du er bedre end dine konkurrenter. Dette er den del, hvor du tilbyder værdi og skubber besøgende mod at konvertere et salg.

Du kan følge disse tips til at oprette en god produktside:

 • Hold dine produktwebadresser rene og præcise.
 • Brug produktbilleder i høj kvalitet.
 • Tilføj rigtige udtalelser fra tilfredse kunder. Efter alt, 69% af forbrugerne anbefaler en virksomhed til deres jævnaldrende efter en behagelig oplevelse.
 • Medtag kortfattede beskrivelser af produkt- og serviceegenskaber.
 • Fremhæv mærkeløftet til forbrugeren, og hvad de kan forvente af din virksomhed.
 • Gør det mobilvenligt.
 • Giv en sikker betalingsproces.
 • Tilføj knapper til deling på sociale netværk.

Giv også din mening til kende om din produktforsendelse, returpolitikker, beskadigede produktpolitikker og gratis tjenester.

3. Siden “Om os”.

Siden ‘Om os’ er, hvor du taler om dig selv. Det er også en af ​​de vigtigste sider på dit websted.

Her kan du fremhæve ting som:

 • Hvordan startede du din virksomhed
 • Din mission og vision
 • Dine kerneværdier
 • De idealer, du sværger til
 • De problemer, du vil løse

Dette er et godt eksempel på Salesforce “Om os” -siden.

Om os side på webstedet

Se, hvordan de tilføjede et personligt præg ved at tale i første person og vise billeder af deres teammedlemmer.

4. Kontaktafsnittet.

Virksomheder skal gøre det lettere for deres publikum og kunder at nå dem.

Derfor bør din kontaktsektion omfatte kontaktoplysninger som:

 • Hans telefonnummer
 • Email adresse
 • postadresse
 • Sociale medier konti
 • Og mere

Her er et godt eksempel på en kontaktside:

Eksempel på webside -kontaktside

En ‘live chat’ -widget hjælper dig også med det samme at adressere kundehenvendelser og yderligere forbedre kundeoplevelsen.

Ideen er at være let tilgængelig for dine kunder.

5. Blogindlæg.

At skrive regelmæssige blogs på dit websted hjælper dig med at rykke op i søgemaskinernes placeringer, oprette din niche på markedet, generere dit eget sæt følgere og øge trafikken på webstedet.

Det er også vigtigt, at dine blogs tilføjer værdi til dine læsere, hjælper dem med at udføre bestemte aktiviteter og løse særlige problemer.

Der er mange andre sider, du skal bruge, sammen med specifikke links, der forbinder siderne. Dette varierer fra virksomhed til virksomhed. Så lav en grundig markedsundersøgelse for at forstå de sider, der er vigtige for din virksomhed. Du kan også evaluere dine konkurrenters websteder for at identificere vigtige websider.

5. Brug af træk og slip redaktører.

Træk og slip -redaktører er nyttige, når du designer og tilpasser dit websted til at passe til din virksomhed. Disse redaktører nægter behovet for professionelle webstedsdesignere eller anden teknisk viden. De er især nyttige for begyndere uden teknisk viden og giver dem mulighed for at oprette nogle af de smukkeste websteder.

Tag for eksempel Wix. Giver meget intuitiv træk og slip -editor til at hjælpe dig med at tilpasse webstedets layout. Det giver også fuld kontrol til brugeren, så de kan forme deres websted, som de ønsker.

Wix træk og slip editor

Træk og slip -funktionerne gør det særligt let at tilpasse de websteder, du opretter. Det giver dig mulighed for at spille med mange tilgængelige attributter, få praktisk erfaring og teste forskellige layout, før du vælger et.

Redaktøren er også særlig velegnet, hvis du har til hensigt at oprette dine websteder manuelt uden teknisk viden eller erfaring. Det optimerer også skærmen til forskellige enheder som f.eks. Mobiler, pc’er, bærbare computere og tablets, hvilket gør den kompatibel på flere platforme.

Se denne trin-for-trin vejledning til tilføjelse af indhold med træk-og-slip-editoren:

 1. Gå til venstre side af editoren, og klik på indstillingen ‘Tilføj’.
 2. Hun vil se mange måder at tilføje indhold på, f.eks. Tekst, billeder, knapper og mere.
 3. Klik derefter på indstillingen ‘tekst’.
Tilføj tekst - Wix Træk og slip
 1. Du kan vælge den teksttype, du ønsker: emnetekster, overskrifter eller afsnit.
 2. Du kan også vælge mellem flere muligheder for at trække et hvilket som helst tekstelement ind på din side.
 3. Du kan også nemt redigere og manipulere teksten.
Formatér tekst - Wix Træk og slip

Wix angiver også en høj tegngrænse pr. Tekstboks (60.000 tegn eller omkring 10.000 ord).

Disse redaktører giver en større grad af kontrol over de forskellige aspekter af dit websted.

Så er der Wix ADI, der skaber imponerende websteder baseret på kunstig intelligens.

Wix ADI

Du skal bare besvare et par spørgsmål, og det vil oprette et tilpasset websted til dig. Grundlæggende er det en hurtigere og smartere version af Editoren, og den har sine fordele.

Først måler du nøjagtigt, hvordan du vil have dit websted. Spørgsmålene er relateret til de ønskede funktioner, funktionalitet og det tilsigtede navn på dit websted. Derefter genererer det webstedet for dig.

Den gode nyhed er, at du stadig har en vis kontrol over udseendet og detaljerne på dit websted.

Brug af Wix -editoren er imidlertid en bedre mulighed på grund af ulemperne ved ADI. ADI er baseret på et foruddefineret sæt spørgsmål og dine svar på dem. Som følge heraf er brugen af ​​skabeloner begrænset her.

Der er også en begrænsning af antallet af integrerbare applikationer og funktioner, hvilket ikke er tilfældet med den traditionelle editor. ADI begrænser også din adgang til Wix App Marketplace.

Editoren hjælper dig også med at administrere specifikke URL -sider, hvilket ikke er muligt med Wix ADI.

Træk og slip -editoren er uovertruffen, når det kommer til fuld kontrol over webstedets layout og design.

6. Sådan får du gratis lagerfotos.

Du skal bruge fotos til næsten alle websider. Du har brug for dem til din hjemmeside, undersider, landingssider og til ikoner og påvirkere. Derfor har du brug for en masse attraktive fotos og andre former for grafik.

Heldigvis er der mange websteder, der tilbyder en skattekiste med gratis lagerfotos. Du kan bruge både betalte og gratis websteder. Gratis lagerfotos bruges ofte af startups til at spare ekstra omkostninger.

Vær dog forsigtig, når du bruger gratis lagerfotos, og brug kun dem i det offentlige område. Ellers kan der være en juridisk krænkelse af ophavsretten mod din virksomhed.

Her er nogle af de bedste gratis fotograferingssteder:

 1. Unsplash – Tilbyder nogle af de bedste gratis fotos. Emner omfatter generelt lykke, kærlighed, blomster og mere.
 2. Pexels – Dette websted har en bred vifte af billeder. Almindelige emner omfatter energi, film, solbriller, relationer, blade, vægttab og meget mere.
 3. Pixabay – Tilbyder over 1,7 millioner fotos gratis og udforsker emner som natur, religioner, festivaler, mennesker og relationer.
 4. Gratisografi-Dette er et velassorteret websted, der tilbyder gratis fotos, der dækker emner som dyr, natur og landdistrikterne.
 5. New Old Stock – er et unikt websted, der tilbyder et meget anderledes lager af gratis fotos fra offentlige arkiver, der er beregnet til at repræsentere historien. Det fokuserer på temaer, kunst, praksis, livsstil og levebrød for mennesker fra fortiden og har en vintage -fornemmelse.

Du kan finde mange andre fantastiske websteder, der har gratis fotos. Disse websteder garanterer et konstant udbud af billeder.

En webstedsbygger som Wix giver også adgang til tusindvis af flotte indlejrede fotos. Den bedste del er, at Wix får dem fra de bedste websteder.

Wix -billeder til webstedsbygger

Wix giver dig også mulighed for at designe og tage disse typer fotos i dets redaktører.

Sådan får du adgang til Wix -billeder og tilføjer dem til dit websted:

 1. Gå til menuen, og klik på knappen “Tilføj”.
 2. Vælg indstillingen ‘billede’, og klik derefter på knappen ‘gratis Wix -billeder’.
 3. Gennemse listen, og vælg en, der passer til din profil.
 4. Føj det til dit websted, og foretag de ændringer, du ønsker.
 5. Hvis du leder efter noget mere eksklusivt, kan du bruge Big Stock Photos, der tilbyder betalte billeder. Men billedernes klarhed og opløsning gør det pengene værd.

Udover billeder tilbyder Wix også en lang række videoer til at påvirke dine målforbrugere.

For at tilføje en video til dit websted skal du klikke på indstillingen, der siger “Sidebaggrund”. Wix tilføjer videoen til dit websted automatisk uden problemer.

Men ud over de sædvanlige billeder og videoer har nogle webstedsbyggere andre fotoapps.

Tag for eksempel Wix -clipart.

Wix Clip Art

Wix har et stort lager af clipart, som du kan bruge til at fremhæve emner som natur, sport og helligdage. Wix giver også adgang til sjove ikoner og emblemer og forskellige former som et banner, en ring, en stjerne og mere.

Disse elementer findes i menuen ‘Tilføj’ i Wix Editor, og du kan begynde at bruge dem med det samme.

7. Website SEO.

Søgemaskineoptimering (SEO) er en af ​​de vigtigste opgaver i opbygning af websteder. Uden ordentlig SEO kan al den tid og kræfter, du lægger på dit websted, være spildt, hvis du ikke får trafik. Du har brug for søgemaskiners synlighed for at øge din online tilstedeværelse.

Derfor har du brug for ordentlig SEO til dit websted. Ifølge statistikker ruller 75% af mennesker aldrig forbi den første side i Googles søgeresultater. Derfor betjener du kun de resterende 25% af publikum, hvis det ikke er på den første side.

Derudover er organisk trafik afgørende for enhver virksomhed, da over 90% af al online aktivitet begynder med en søgemaskine. Derfor skal du sikre dig, at dit websted rangerer på den første side.

Dette er dog lettere sagt end gjort.

Anerkendte websteder med et stort antal backlinks dominerer ofte den første side i søgemaskiner.

Prøv det selv. Søg efter “SEO -guide” på Google, og se selv resultaterne:

SEO søgemaskineresultater

Hvis du ser på Moz -webstedet, har det en domæneautoritet på 93 og mere end 18.389 etablerede links. Det er ret klart, at Moz’s dominans er svær at bryde, når det kommer til rangering på første side.

Så hvordan åbner du den første side?

Her er nogle SEO -tip til at gøre netop det:

1. Long-tail søgeord.

Det er vigtigt at forstå, hvordan folk søger efter ting online. Og ifølge statistikker søger mere end 70% af brugerne ved hjælp af søgeord med lang hale.

Som du kan se, har søgning med en mere beskrivende sætning sine fordele. For det første er omkostningerne og risikoen lave, og sandsynligheden for konvertering er også høj.

Derfor er det en bedre strategi at forsøge at dominere de lange halesætninger end at prøve at dominere pladsen til korte søgeord. Derudover er søgeord med lang hale også lettere at rangere efter.

Amazon udnytter også denne langhale søgeordsstrategi og får mere end 57% af sit salg ved hjælp af den. Grunden til at de er effektive er, at de er mere specifikke end søgeord med korte hale, som nogle gange kan forvirre søgemaskinen.

2. Lokal SEO og markedsundersøgelser.

Hvis du har en lokal virksomhed, er der visse lokale SEO -tips, som du bør implementere. Disse omfatter oprettelse af en Google My Business -fortegnelse, hentning af Google -anmeldelser og tilpasning af dit indhold til lokale bysøgninger. F.eks. Kan målrettede søgeord på din side omfatte ting som “Bedste pizza i Detroit, MI” eller “CPA Firm Chicago, IL.”

Markedsundersøgelser er afgørende for at identificere de relevante søgeord i din virksomhed. Der er forskellige lokale SEO -værktøjer som Ubersuggest, Google Keyword PlannerTool osv. for at hjælpe dig med at forstå de vigtige søgeord.

Det er især vigtigt at finde søgeord med lang hale, der matcher dine kunders søgehensigt. For eksempel vil nøgleordene for en virksomhed, der betjener tungmetalindustrien, ikke være de samme som for softwareindustrien. Det er derfor, du skal kende de søgeord, der er specifikke for din branche.

3. SEO på siden.

Der er flere teknikker til at implementere SEO på dit websted. Det er vigtigt at vide, hvilke faktorer på webstedet du kan kontrollere og ændre for at forbedre din placering i søgemaskiner.

On-page SEO er en proces til optimering af indholdet på dine websider og den overordnede struktur på dit websted.

Efter markedsundersøgelser kender du det vigtigste søgeord, du har brug for. En nyttig taktik er at bruge dette søgeord i overskriften og også i første afsnit. Det er også nyttigt at indarbejde søgeordet i din webadresse.

Tilføjelse af søgeordet på hele dit websted hjælper dig med at få den opmærksomhed, du ønsker. Nogle eksperter foreslår, at mindst 0,5% til 2,5% af webstedet skal have søgeordene.

Fokus bør være på at have unikt indhold og beskrivelser til alle dine websider og sektioner. Ellers vil det kun forvirre søgemaskinen, at den ikke vil være i stand til at skelne forskellen fra andet lignende indhold. Dette kan hæmme din SEO -placering.

Her er en liste over nogle af de væsentlige SEO-teknikker på siden:

 • Post indhold af høj kvalitet.
 • Optimer URL -snegle og metatags til dine websider.
 • Korrekt format på titler og undertekster.
 • Gør dine websider mobilvenlige.
 • Optimering af interne og eksterne links.
 • Optimering af billeder og andre multimedieelementer.
 • Vær forsigtig med sidens indlæsningshastighed.

4. Off-side SEO.

Off-side SEO er teknikken til at optimere din SEO gennem indhold, der ikke er tilgængeligt på dit websted. For eksempel kan det at have dit websted knyttet til sider med høj myndighed, der genererer meget trafik, hjælpe dit websted med at hoppe i SEO-placeringer.

Nogle af de andre faktorer, der kan påvirke off-side SEO er:

 • Sociale medier og influencer marketing.
 • Gæsteblogs.
 • Brand nævner.

5. Mobiloptimering.

En undersøgelse fra 2019 tyder på, at mobile enheder tegner sig for mere end 48% af internetbrowsing verden over. Selv Google introducerede det første mobilindeks og anerkendte mobiler som en stadig vigtigere platform for internetaktivitet. Dette understreger betydningen af ​​mobil kompatibilitet for websteder. Som et resultat rangerer websteder, der er mobilvenlige, højere i søgemaskiner.

Her er nogle af de bedste fremgangsmåder til indeksering af mobile enheder først:

 • Gør det lettere for Googlebot at få adgang til og gengive dit indhold ved at bruge de samme robot -tags på mobilwebstedet og desktop -webstedet.
 • Dit mobilwebsted skal have det samme indhold som dit desktop -websted.
 • Brug venligst de korrekte webadresser.
 • Brug billeder af høj kvalitet, der er kompatible med dit mobilwebsted.
 • Kontroller både desktop -webstedet og mobilwebstedet i Search Console.

6. Teknisk SEO og sidehastighed.

Siden hastighed har været en direkte rangeringsfaktor i Googles søgemaskine algoritme siden 2018. Så sørg for at dit websted har gode indlæsningstider og optimal hastighed.

Du vil også sørge for at holde styr på alt korrekt ved at implementere Google Analytics på dit eget websted. Med stort set alle WordPress -websteder, onlinebutikker, webstedsbygger eller hostingplaner er det let at konfigurere Google Analytics og Google Search Console.

Sørg for at gøre dig bekendt med de forskellige Google Analytics SEO-termer såsom sessioner, afvisningsprocent, klikfrekvens (CTR) osv.

7. Billedbeskrivelser.

Googles søgemaskine ser billeder anderledes end mennesker. Mens vi er afhængige af visuelle tegn, søger Google efter beskrivelser og søgeord for at vise billeder. Tilføjelse af relevante beskrivelser til dine billeder og indarbejdelse af de nødvendige søgeord hjælper Google med at vise dem i billedsøgninger.

Dette kan også hjælpe dig med at drive trafik til dit websted og forbedre dit websteds trækkraft. Automatiserede webstedsbyggere gør det generelt let at tilføje en beskrivelse til hvert billede.

8. Strukturel integritet.

De fleste søgemaskiner bruger bots, der søger i hvert hjørne af webstedet.

Formålet er at forstå det underliggende format og strukturen på webstedet. Det hjælper disse bots med at få en idé om det generelle hierarki, som webstedet følger.

Naturligvis vises korrekt strukturerede websteder øverst på enhver søgerangering. Dette skyldes, at et struktureret websted også viser en stor forbedring i metrics såsom antal besøgte sider, klikfrekvenser (CTR) og gennemsnitlig tid brugt på webstedet.

I dette tilfælde kan du få hjælp fra en automatiseret webstedsbygger som Wix. Wix -webstedsskabeloner giver automatisk brugerne et struktureret websted. Deres skabeloner har en intuitiv menu indbygget, der gør det let at navigere på webstederne. Overskriftstaggene er valgt på en sådan måde, at de er korrekt formateret af sig selv. For enhver bruger, der besøger webstederne, virker det organiseret og hierarkisk.

Og ikke kun strukturen på webstedet: Wix tager sig af alle aspekter af SEO. Det har mange indbyggede SEO-funktioner til at forbedre dit websteds placering og hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.

Her er en liste over indbyggede SEO-funktioner, som Wix tilbyder:

 • Hurtig indlæsningstid.
 • Mobiloptimering.
 • Google indeksering.
 • Sikker webstedshosting.
 • Strukturerede data.
 • XML sitemap.
 • Robots.txt -fil.
 • Kanoniske webadresser.
 • Standard metatags.

8. Opret en blog til dit websted.

Indholdet på dit websted er en af ​​de mest kritiske faktorer ved afsendelse af rangeringssignaler. Og det siger sig selv, at søgemaskiner er stærkt afhængige af dit indhold.

Hvis du ønsker at oprette et websted til din lille virksomhed, skal du sørge for at gøre disse tre ting korrekt:

 • Sørg for, at dit indhold er unikt.
 • Opdater dit indhold regelmæssigt.
 • Tilbyde relevant information gennem dit indhold og give en vis værdi til din målgruppe.
Bloggernes indvirkning på månedlig trafik

Jo mere du skriver, jo bedre er dine chancer for at drive trafik til dit websted. Du bliver nødt til at skrive meget mere end dine konkurrenter for at overgå dem og bevæge sig mod pole position i SEO -placeringer.

Så hvor lang skal en blog være? Alle blogs, du skriver, skal være yderst relevante og beskrivende og skal tilføre læseren værdi. Det er derfor en lille blog ikke fungerer det meste af tiden. Din blog skal være i stand til at tackle og løse problemer direkte. Og for det skal du nogle gange være detaljeret.

En undersøgelse af den optimale længde af de mest synlige blogs viste det samme.

Ideel indholdslængde

Så klart er hver blog på den første side i Google over 2000 ord.

Men hvad skal være kendetegnene ved en god blog udover at have omkring 2000 ord?

Her kommer det:

1. Handlingsmæssig.

Indholdet skal være praktisk og skubbe potentielle kundeemner og kunder ned af salgstragten mod flere konverteringer. Medmindre du genererer nye kunder, vil du ikke overleve i det lange løb.

Tilføjelse af relevante CTA -knapper er en af ​​måderne, hvorpå du kan gøre dine blogs anvendelige for dit publikum.

Her er et glimrende eksempel:

Tilføj relevante CTA -knapper

2. Brug billeder.

Mennesker behandler billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. 90% af al information, der overføres til den menneskelige hjerne, er også visuel. Derfor er det en god idé at drysse dine blogs med billeder, der hjælper forbrugerne med at behandle oplysninger hurtigere og hjælper med at konvertere dem til salg.

3. Skriv trin-for-trin vejledninger.

Besøgende på webstedet vil ikke bare have adgang til rådata eller oplysninger. De kan få det fra ethvert websted. De fleste af dem ønsker, at oplysningerne nævnes på en mere praktisk måde. Derfor er at skrive blogindlæg om emner som f.eks. DIY eller en detaljeret trin-for-trin vejledning en god måde at blive bemærket på.

Som et resultat fokuserer flere og flere virksomheder på content marketing for at påvirke potentielle kunder positivt og forbedre salget. Når det gøres rigtigt, betaler indholdsmarkedsføring sig.

Udover at generere unikt indhold, bør små virksomheder også fokusere på indholdsoptimering, hvilket kan resultere i højere CTR (klikfrekvens). Dette hjælper også dit websted med at klatre i graderne.

Wix, der er lige så indsigtsfuld som nogensinde, gør det let at begynde at blogge og forbedre søgerangeringer. Wix giver dig mulighed for at oprette professionelle blogs til din virksomhed ganske let.

Processen med at tilføje en blogsektion til dit websted er også ret ligetil.

Dette er trinene til at oprette en blog på få minutter:

 • Trin 1. Der er hundredvis af indbyggede skabeloner, så du kan begynde at blogge på Wix. Hvis du bruger ADI, skal du bare besvare et par spørgsmål og oprette din blog.
 • Trin 2. I det næste trin kan du ændre webstedsdesignet, så det passer til dine forretningskrav. Bare gå til Wix Editor og klik på indstillingen ‘indstillinger’. Rediger layoutet som ønsket, herunder skrifttype, baggrundsfarve og menulayout.
finjustere webstedsdesign - Wix Editor
 • Trin 3. Nu skal du ændre navnet på din blog. Sørg for at vælge et navn, der afspejler dine forretningsmål. Vælg også et unikt navn, der ikke er blevet taget af andre på internettet. Gå til Wix -editoren, og klik på indstillingen ‘Menuer og sider’. Vælg derefter din blog, og klik på knappen ‘Vis mere’. Klik til sidst på “omdøb” og skriv navnet på din blog.Wix blog navneændring
 • Trin 4. Så snart du udgiver din blog, får du gratis webhosting fra Wix. Fordelen er, at du ikke behøver at installere software. Du får også 500 MB skylagring og båndbredde. En anden god nyhed er, at du nu kan koble dit domæne til internettet med det samme.
 • Trin 5. Gå til sidst til ‘Blog Manager’ og klik på ‘opret nyt indlæg’. Du bør angive en SEO -titel, da søgemaskiner finder blogs efter deres titler. For de bedste resultater skal du sørge for, at titlen ikke overstiger 60 ord og indeholder relevante søgeord.
 • Trin 6. Opret en udgivelsesplan i henhold til dit komfortniveau. Du skal beslutte, hvor ofte du vil målrette mod dine læsere, kundeemner og kundeemner. Du kan sende hver blog dagligt, ugentligt, hver anden uge eller hver anden uge. Målet er at sætte realistiske mål.
 • Trin 7. Endelig, gå videre og offentliggøre!

Sørg for at tjekke min detaljerede guide til, hvordan du starter en blog i 11 nemme trin med Bluehost.

9. Udgiv dit websted.

Endelig kan du udgive dit websted, så det er synligt online. Nu kan din målgruppe indtaste de relevante søgeord og nemt finde dit websted.

Som enhver anden opgave gør Wix det også let for dig at udgive dit websted. Du skal dog udgive dit websted, hver gang du foretager ændringer. Dine ændringer afspejles ikke, hvis du ikke gør det.

Hvis du er tilfreds med dit websted og endelig er klar til at offentliggøre, skal du gå videre til ‘Wix Editor’. Gå her øverst til højre på siden, der siger “Indlæg”.

Udgiv dit websted

Derefter skal du klikke på indstillingen ‘Vis websted’, som giver dig mulighed for at få vist en forhåndsvisning af dit websted en sidste gang, før du offentliggør det. Sådan vil dit websted se ud, når du offentliggør det. Hvis du er tilfreds, skal du klikke på indstillingen ‘Udført’.

En af fordelene ved Wix er, at det giver dig mulighed for at udgive webstedet i dele. På den anden side kræver de fleste betalte og gratis webstedsbyggere, at du udgiver webstederne i deres helhed første gang. Wix giver dig dog mulighed for at udgive adskilte dele af dit websted, mens du fortsætter med at arbejde på andre områder.

Du kan f.eks. Beslutte at offentliggøre siden “Kontakt os” en uge efter offentliggørelse af resten af ​​webstedet, så du har tid til at opdatere dine kontaktoplysninger. Bare sørg for, at der ikke er nogen links, der fører til den side, du stadig arbejder på. Wix giver dig også mulighed for at skjule og vise disse sider, når du har brug for dem.

Du kan også foretage ændringer på webstedet efter offentliggørelse. Bare klik på indstillingen ‘Rediger websted’ i venstre side og foretag dine ændringer. Hvis du ikke er klar til, at ændringerne afspejles på dit websted med det samme, skal du klikke på ‘Gem’ i øverste højre hjørne.

Husk, at klik på indstillingen ‘Gem’ ikke garanterer afspejling af ændringerne på webstedet. Det sker først, når du ‘poster’ det.

For eksisterende brugere afspejles eventuelle ændringer på webstedet med det samme. Hvis du opretter dit websted og udgiver det for første gang, kan det dog tage op til 48 timer, før det vises online.

10. Opret dine e -mail -konti.

Hvert selskab har sit eget sæt af kunder, og du skal regelmæssigt kommunikere med dem.

Og en af ​​de nemmeste måder at nå ud til dine kunder på er via e -mailmarketing.

Nu er det første skridt i denne retning at oprette en personlig e -mail og oprette din professionelle e -mail -konto.

Her er nogle af grundene til, at du har brug for en personlig e -mail:

 • Skab tillid med kunderne.
 • Personlig e -mail ser professionel ud.
 • Styrk dit brand.

Det blev meget lettere at oprette en e -mail -konto med Wix.

Wix e -mail -kontoindstillinger

Wix giver dig mulighed for at få adgang til dit professionelle websted sammen med en tilpasset e -mail -adresse. Derudover følger det med G-suite, så din virksomhed kan udnytte Googles fulde kraft.

Wix G-suite websted

Derudover er de tilgængelige forretningsmailadresser fuldt ud tilpasset dine behov.

Hvis dit firmanavn f.eks. Er ‘Empire’, kan du vælge et domænenavn som ’empire.com’. Du får også adgang til andre Google -produkter som Google Sheets, Drev, Kalender og mere.

Det er klart, at en professionel e -mail -konto fungerer som et symbol på ægthed, der resulterer i betydelig brandopbygning og udvikling af kundetillid.

Statistik tyder endda på, at afsendelse af fakturaer via professionelle e -mail -konti har højere åbnings- og klikfrekvenser end generiske e -mail -adresser. Dette betyder også en højere pengestrøm, som er afgørende for enhver virksomhed.

Den gode nyhed er, at det er ret let at oprette din virksomheds e -mail -konto med Wix.

Sådan kan du oprette din egen virksomhedens e -mail -konto med Wix:

 1. Det første trin er at oprette dit websted (følg trinene og processen nævnt ovenfor).
 2. Når den er aktiveret 48 timer efter, at den er offentliggjort, skal du vælge en præmieplan. Selvom Wix tilbyder en freemium -plan, tillader det dig ikke at have dit domæne eller din virksomheds -e -mail. Opgradering til den billigere præmieplan giver dig dog adgang til både et professionelt domænenavn og en virksomhedens e -mail -konto.
 3. Derefter går du over til siden “Mine postkasser”. Klik her på muligheden ‘Tilslut et domæne’ for at forbinde dit virksomhedsdomæne. Du kan vælge det antal postkasser, du ønsker. Bliv ved med at klikke på ‘+’ – tegnet, indtil du når det antal bokse, du har brug for.
Wix webstedets postkasse
 1. I det næste trin skal du tilføje eventuelle postkasseprefikser, du har (hvis nogen). Nu skal du vælge en abonnementsfrekvens, enten månedligt eller årligt. Endelig skal du vælge din betalingsmetode og klikke på knappen ‘Send køb’.

Efter afslutning af betalings- og købsproceduren tager aktiveringen cirka 3 timer. Du kan begynde at e -maile dine kunder, kundeemner og kundeemner umiddelbart efter aktivering.

Med dette er du nu klar til at promovere din virksomhed online og begynde at pitche til dine kundeemner.

Hvad er nogle Wix -alternativer?

Webstedsbyggere er i høj efterspørgsel i disse dage. Forståeligt nok har Wix mange alternativer på markedet. Nogle af de bedste er Squarespace, Weebly og WordPress.

Lad os se på dem:

1. Squarespace.

Velegnet til personlige websteder ($ 12 / måned).

Squarespace Website Builder - Wix Alternativ

Squarespace tilbyder en alt-i-en-løsning for alle virksomheder til at oprette et attraktivt websted. Opret professionelle butikker, online websteder og tegnebøger. Med over 100 fantastiske foruddesignede skabeloner er det bedst egnet til at oprette attraktive websteder.

Squarespace bruges af mere end 37,00,000 websteder globalt. Softwaren tilbyder omfattende support ved at levere en række webinarer, fora, blogs og hjælpeguider. Gør det lettere for dig at vænne dig til grænsefladen.

Nogle af dets vigtigste funktioner omfatter:

 • Skabeloner, der kan tilpasses.
 • Gratis skrifttyper fra Typekit og Google.
 • Brugerdefineret CSS.
 • Træk og slip håndtering.
 • CDN inkluderet for at reducere indlæsningstiden.
 • Billed SEO.
 • Billedmetadataimport.
 • Galleriblokke og visningseffekter.
 • Lydsamlinger.
 • Tredjepartsintegrationer med finansielle værktøjer, salgs- og marketingværktøjer og lager- og forsendelsesstyringsværktøjer.
 • Dropbox -filsynkronisering.
 • Integration af sociale netværk.
 • Smart tredjeparts service support.
 • Brugerdefineret WYSIWYG -editor.
 • Integrerede SEO værktøjer
 • Og meget mere.

Squarespace -fordele:

 • Det fokuserer på DIY -webstedsopbygning og tilbyder en bred vifte af skabeloner.
 • Det tilbyder fremragende 24 * 7 kundesupport via e -mail, e -mail og live support.
 • Squarespace leveres med dataanalyseværktøjer til at analysere dine kunders adfærd.
 • Det tilbyder omfattende integrationer med apps som Zapier, YouTube, Xero, Dropbox og mere.
 • Du kan få et gratis domænenavn på nogle planer.

Priser:

Prisplaner starter ved $ 12 pr. Måned og går op til $ 40 pr. Måned, når de betales årligt.

2. Weebly.

Til professionelle websteder ($ 25 / måned).

Populær Weebly -webstedsbygger.

Weebly er en anden populær webstedsbygger. Det leveres med tilpassede webstedsdesign og e -handelsværktøjer til at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed. I det væsentlige en drag-and-drop-webstedsbygger, det tilføjede adskillige væsentlige funktioner gennem årene.

Alle deres betalte planer giver gratis webstedshosting og tilpassede domæner i et år, hvilket sparer dig for mange penge. Den brugervenlige editor giver dig også mulighed for at designe dit websted, som du vil, uden teknisk viden.

Fordele ved Weebly:

 • Det tilbyder en integreret e-handelsplatform.
 • Kompatibel med mobile enheder.
 • Det har meget lydhøre professionelle webstedstemaer.
 • En integreret pakke med SEO -værktøjer til maksimal kunde rækkevidde.
 • Du kan integrere eksisterende videoer eller integrere dine professionelle videoer.
 • Det har en fremragende gratis plan.

Priser:

Der er to kategorier af planer. For websteder starter prisen fra $ 25 pr. Måned.

3. WordPress.

Verdens mest populære CMS ($ 5 / måned).

WordPress coverbillede

Efter lanceringen i 2003 blev WordPress det mest populære indholdsstyringssystem i verden. Det driver næsten 34% af de top 10 millioner websteder globalt. WordPress.com kommer med imponerende funktioner som indbygget Jetpack, SEO-værktøjer, analyse og rapportering og deling af sociale medier.

Udover WordPress.com er der også WordPress.org, som kræver, at du får din egen webhost, når du begynder at bygge dit WordPress -websted. WordPress.org er den mest tilpassede mulighed og bruger dit tilpassede domænenavn og hostingudbyder.

Fordele ved WordPress:

 • Det er meget fleksibelt og skalerbart.
 • Det leveres med over 50.000 plugin -muligheder.
 • WordPress.com tilbyder en intuitiv editor, der inkluderer HTML- og Markdown -understøttelse.
 • Træk og slip nemt billeder eller integrer medier på dit websted.
 • Intuitivt WordPress kontrolpanel.
 • Masser af WordPress -temaer at vælge imellem.
 • Du kan installere WordPress med et klik fra mange webservere.
 • Open source webudviklingsramme.
 • Vælg en hvilken som helst webhostingtjeneste.
 • Du kan sælge online med plugins som WooCommerce og BigCommerce til WordPress.

Priser:

Prisplaner starter fra $ 5 pr. Måned for en grundlæggende blog og spænder op til $ 45 pr. Måned for en komplet eCommerce -opsætning.

Oversigt.

Da købsbeslutninger i stigende grad bevæger sig online, har enhver virksomhed brug for et professionelt websted. Men mange virksomheder følger ikke de enkle trin for at oprette et kvalitetswebsted.

Faktisk stopper 38% af de besøgende med at interagere med et websted, hvis de finder webstedets design og layout uattraktivt. 88% af besøgende vender ikke tilbage til et websted efter en dårlig oplevelse. Og mange besøgende forlader simpelthen et websted, hvis det tager længere tid end 2 sekunder at indlæse.

Heldigvis er der mange gode muligheder for at oprette et websted som Wix, Squarespace, Weebly og WordPress.

Og trinene er ret ligetil.

Husk, planlæg dit websted på forhånd, lær SEO, konfigurer dit domæne og hosting, opret dit eget websted, og begynd at tiltrække kunder.

Tjek de bedste webstedsbyggere for at gøre tingene lettere for dig. For eksempel tager Wix sig af SEO -optimering, hurtige sideindlæsningstider, en intuitiv brugergrænseflade og en problemfri kundeoplevelse.

Hvorfor ikke starte et nyt websted i dag?