10 fordele og ulemper ved reklametavler

Billboard -annoncering kan være en let måde at øge bevidstheden om et produkt eller en service, du har at tilbyde. Som med de fleste former for annoncering er der også omkostninger forbundet med at have et aktivt billboard på skærmen. Ved at kende fordele og ulemper ved billboardreklame kan du træffe en bedre beslutning om, hvorvidt denne form for annoncering er den rigtige for dig.

Hvad er fordelene ved billboard -annoncering?

1. Det placeres et sted, hvor det vil blive set.

Du ved, at folk vil gå, cykle eller køre forbi dit billboard hver dag. Dette giver dig en naturlig kundebase, der kan være interesseret i dit produkt. Når dine kontaktoplysninger også er inkluderet, giver det folk mulighed for at kontakte dig, hvis de har brug for det, du har.

2. Opret visuelle referencer til kundeemner.

Folk vil huske billeder mere end indholdsblokke. Det betyder, at billboards er den perfekte måde at kommunikere et visuelt brandbudskab til potentielle kunder. Hvis billederne er attraktive, vil folk være opmærksomme på, hvad du har at sige.

3. Det kan generere en hurtig stigning i salget.

Billboards er unikke, fordi de kan føre til impulskøb. Nogen kunne køre, se dit billboard og sige “jeg har brug for det.” For at de kan kigge forbi din butik og få det, de har brug for. Øjeblikkelig tilfredsstillelse forbedrer værdipropositionen, og din nye kunde forlader tilfreds.

4. Billboards kan give anvisninger til mennesker.

Du ser dette på mange billboards i dag. “Tag frakørsel 104, og tag den anden til venstre.” Dette giver kunden mulighed for at beslutte, om de vil kigge forbi butikken. Hvis de har læst billboardet til vejledningen, fristes de allerede til at stoppe. Tilvejebringelse af midler forsøger simpelthen handlen.

5. Du er målrettet mod folk, der har evnen til at købe.

De fleste mennesker, der ser billboards, er i en økonomisk situation for at foretage et køb, hvis de vil. Det kan være generel reklame, men dækning dækker de fleste mennesker, der har råd til at købe dit produkt eller din service.

Hvad er ulemperne ved billboard -annoncering?

1. Det er svært at målrette mod et specifikt marked.

Du kan muligvis målrette mod et bestemt kvarter med et billboard. Hvad du ikke kan gøre er at målrette mod en bestemt demografisk. Det betyder, at din annoncering vil blive set hver dag af mennesker, der ikke er interesseret i, hvad du tilbyder dem.

2. Eksponeringstiden er utrolig kort.

Mange billboards er placeret langs vejene. Chauffører er mere opmærksomme på vejen end på skilte langs motorvejen. Mange billboards får i bedste fald kun et sekund eller to eksponering. Det betyder, at de faktiske annonceringsomkostninger pr. Eksponering faktisk kan være højere end andre metoder.

3. Giv folk begrænsede oplysninger.

Hvis du har et etableret brandbudskab, giver et billboard mening. Folk ser dit brand, så de husker dit budskab. Hvis du ikke har den fordel, giver du kun kundeemner en begrænset mængde information for at hjælpe dem med at træffe en beslutning. Det er måske ikke nok til at få et salg.

4. Billboards er stationære.

Nogle gange kan en kundebase ændre deres bevægelsesmønstre. Dette kan skyldes påvirkninger udefra, da Seattle i 2016 eksperimenterede med midlertidig lukning af Alaskan Way Viaduct. Dit billboard vil ikke bevæge sig med dine kundeemner. Det er et fast sted, og du har sandsynligvis en kontrakt om at beholde det der.

5. Der kan være problemer med sigtbarheden.

Hvis det er en mørk og stormfuld dag, er chancerne for, at ingen vil se dit billboard. Noget så simpelt som en passerende 18-hjulet bil kunne blokere chaufførens syn på dine oplysninger. Hærværk kan også mørkere dit billboard eller endda skabe et negativt mærkeindtryk afhængigt af hvad der blev gjort. Fordi dette kan ske når som helst, er der ingen reel garanti for, at annonceringsomkostninger vil generere indtægter.

Fordele og ulemper ved billboardreklame viser, at du kan få en potentielt hurtig stigning i salget, men du kan ikke altid garantere, at dine annoncer bliver set af en potentiel kunde, der bekymrer sig. Ved at veje disse nøglepunkter kan du afgøre, om dette er det rigtige skridt at tage i din annoncekampagne.

Har du tidligere købt billboard -annoncering? Vi vil meget gerne høre om nogle af dine erfaringer med netop dette medie, og hvordan det kan have hjulpet din virksomhed.