10 fordele og ulemper ved magasinreklame

Magasinreklame er længe blevet betragtet som en af ​​de bedste måder at bruge trykte medier til at promovere en virksomhed, et produkt eller endda bare en spændende mulighed. Når verden skifter fra printverden til digitalverden, giver denne investering i marketing stadig mening? Her er fordele og ulemper ved magasinreklame at overveje i det 21. århundrede.

Hvad er fordelene ved magasinreklame?

1. Magasinannoncering kan målrette mod bestemte demografiske grupper.

Hvis du ved, at et magasin når en kundebase, der ligger inden for din måldemografi, vil din marketingindsats blive udsat for mange potentielle udsigter. Den gennemsnitlige person kan se mere end 350 annoncer på en enkelt dag, men fordi din annonce er inden for et betroet magasinmærke, er det mere sandsynligt, at annonceplaceringen bliver bemærket.

2. Magasiner har en lang holdbarhed.

Hvis du skulle hente et magasin fra 1954 og begynde at bladre i det, kunne du stadig se de annoncer, der var bestilt til dette nummer. Dette er den sande kraft ved en magasinannonce. Et blad er mere end bare en kilde til nyheder eller lidt underholdning. Det er et periodisk stykke litteratur, som mange abonnenter gemmer for at gennemgå mere end én gang. Dette giver den placerede annonce mulighed for at gentage eksponeringer.

3. Der er mulighed for reklameudstillinger, der udsendes.

Folk læser blade på lægekontorer, mens de venter. Venner vil give hinanden blade at læse. Magasiner kan læses i kaffebarer, boghandlere eller endda på stranden. Nogle kunder læser blade mens de står i kø for at betale i købmanden. Alle disse eksempler er tilfælde, hvor et mærkes eksponering kan videregives.

4. Det er en overkommelig udskrivningsmulighed.

Ifølge oplysninger fra iværksætter kan magasinreklamer starte så lavt som $ 500. Det er billigere end nogle avisreklamer, telefonbogreklamer og endda radio eller fjernsyn. Dette gør det til en overkommelig marketingmulighed for virksomheder i næsten enhver størrelse.

5. Du har flere designmuligheder.

Magasinreklame kan kun være tekst, eller den kan være en fuld displayannonce. Det kan placeres på indersiden af ​​omslaget eller begraves på de sidste sider. Det kan være en kupon- eller rabatkode, en undersøgelse eller endda en lille miniartikel, der ser ud til at være skrevet til bladet. Der er mange måder at udnytte dette medie på.

Hvad er ulemperne ved magasinreklamer?

1. God annonceplacering kan være dyr.

Hvis du vil annoncere i et nationalt magasin og købe indersiden af ​​et annonceplads, kan det koste en regning på $ 500.000 eller mere for den placering. Hvis et magasin er populært, kan gode annonceplaceringer ret hurtigt blive ret dyre.

2. Magasiner har normalt deadlines måneder i forvejen.

Det kan tage mere end 6 måneders leveringstid at køre en magasinannonce. Det betyder, at du skal have din marketingstrategi på plads i god tid for at drage fordel af denne mulighed. Denne timeout betyder også, at du skal tilføje ressourcer til annoncetest, før din publikation udskrives.

3. Der er altid mulighed for, at din magasinannonce ikke ses.

Nogle gange kan magasinannoncer placeres i det, der er kendt som “kirkegården”. Det er siderne bag i bladet, der næsten er 100% annoncer, hvilket er sider, som mange læsere simpelthen springer over, fordi de ikke indeholder noget meningsfuldt indhold. Der er altid mulighed for, at du kan betale for en annonce, og de vil aldrig se den.

4. Annoncetest kan nogle gange være problematisk.

Hvis du kører annoncer i et nationalt magasin, kan regional test af dit marketingmateriale være næsten umuligt. Det modsatte er tilfældet for regionale blade. Så har du de farveprøver, du vil foretage for bestemte annoncer, og kun små prøvekørselsprøver kan gøres tilgængelige for dig. Hvis du ikke har gennemført nogen uafhængig test, før magasinet går i trykken, er den placerede annonce mere et spil end en reel strategi.

5. Det kan give læserne det forkerte indtryk.

Der er mange utilsigtede måder, man kan fortolke en magasinannonce på. Hvis det, der kommunikeres til læseren, er negativt på nogen måde, selvom det ikke er forsætligt, vil resultatet skade dit brand. Denne skade kan sprede sig, hvis den læser fortæller deres venner, hvem der fortæller deres venner osv.

Fordele og ulemper ved magasinreklamer viser, at det er en overkommelig og nyttig marketingmetode. Så længe testen er udført på forhånd og tilstrækkelig leveringstid er tilladt, kan mange af de negative ting håndteres effektivt.