10 fordele og ulemper ved fundraising

Fundraising er en central komponent i en nonprofit organisation. Men med crowdfunding -platforme, der tilbyder nye måder at skaffe penge på, er fundraising også blevet noget, den gennemsnitlige person også kan gøre fra sit eget hjem. Fordele og ulemper ved fundraising bør overvejes, før du starter en første kampagne, så du kan udnytte de bedste chancer for at få de nødvendige midler.

Hvad er fordelene ved fundraising?

1. Mange muligheder er lette at forstå.

Folk skal føle en forbindelse til et program, behov eller service for at donere penge. Takket være moderne pengeindsamlingsindsats er disse muligheder meget lette at forstå. Uanset om det er et lokalt forretningsrabatkort, et 5K -løb eller en årlig gallagalla, ved folk, hvad de får, og det gør det let for dem at tilbyde en donation.

2. Fundraising kan skabe en følelse af fællesskab.

Uanset om det er et lokalt bagesalg eller et gruppeprojekt på Kickstarter, trækker fundraiser folk med ligesindede til et unikt fællesskab. Det giver deltagerne noget, de kan “købe sig til” med deres hårde arbejde og føler, at de gør noget godt for verden.

3. De kan være lette at organisere.

Dette gælder især for produktindsamlingsaktiviteter. Bare få produktet og derefter sælge det, det er ret ligetil. Crowdfunding tager også kun et par minutter at komme i gang. Det betyder ikke, at der ikke kræves nogen forberedelsestid for at pengeindsamlingsindsatsen skal lykkes, men opstartsfasen kan ofte være hurtig og fjerne mange af de barrierer, som folk står over for ved at skaffe midler.

4. Mange muligheder giver et højt overskud.

Mange fundraisers tilbyder op til 100% fortjeneste på de produkter, der sælges. I en verden af ​​crowdfunding har mange fundraising-muligheder et gebyr på 3-9% fratrukket det endelige hævede beløb. Det betyder, at flere penge går til de mennesker eller projekter, der har brug for det, så donorsamfundet kan føle, at de gør en reel forskel.

5. Indsamling kan ske når som helst på året.

Nogle indsamlinger foretrækker at operere i løbet af ferien. Andre kan godt lide at organisere en indsamling imellem ferien. Takket være Internettet er ethvert tidspunkt af året et godt tidspunkt at starte en indsamling. Med adgang til en hel verden af ​​potentielle bidragydere, bør dit mål være at målrette mod dem, der sandsynligvis vil bidrage, og hvornår de er mest tilbøjelige til at gøre det.

Hvad er ulemperne ved fundraising?

1. Fundraising kan kræve en masse salg.

Rabatkort sælger ikke bare sig selv. Dør-til-dør-salg er ofte nødvendigt for effektiv fundraising. På crowdfunding -platforme kan der kræves adskillige e -mails og sociale medieindlæg. For næsten alle kampagner skal nogen sælge det for at fortælle folk det, og det kan være svært at gøre, hvis ingen har salgserfaring.

2. De højeste donationer går til de mest unikke historier.

Mange mennesker samler penge ind til medicinske regninger, men de kampagner, der modtager mest, har en unik og ofte tragisk historie bag sig. Hvis du ikke skiller dig ud i en verden, hvor der flyder information overalt, sker din indsamling ikke på de nødvendige niveauer.

3. Mange fundraising-indsatser skaber unødvendige indkøb.

De fleste fundraising-indsatser involverer ting, der er gode at have i stedet for ting, som folk skal have. Ikke alle husstande har råd til en slikbar på $ 2 eller investere i en madras til $ 300. For familier, der kæmper med deres egne regninger, virker ideen om at hjælpe en anden med at betale deres regninger næsten latterlig.

4. De fleste fundraising-indsatser kræver mange frivillige.

Dette gælder især for fundraising-arrangementer. Det kan være nødvendigt at bestemme antallet af frivillige, der skal til, før man planlægger, hvilken type fundraiser, der skal tilbydes. Så det hjælper at bede folk om at melde sig frivilligt i stedet for at maile dem information eller sende informationer hjem med deres børn i forventning om, at de vil deltage i indsamlingen.

5. Salget kan være begrænset baseret på betalingspræferencer.

I dag bruger mange mennesker kun debet- eller kreditkort til betalinger. Andre bruger muligvis en digital platform, såsom PayPal eller Bitcoin, til at styre deres økonomi. Hvis en fundraising-indsats kræver kontanter, kan det gøre det svært for folk at deltage. Det modsatte er også sandt. Hvis en husstand kun bruger kontanter, og deres eneste betalingsmulighed er en online kortbehandlingsplatform, vil de også have svært ved at bidrage.

Fordele og ulemper ved fundraising viser, at det positive generelt opvejer det negative. Ikke alle kampagner vil naturligvis være vellykkede, men med moderne teknologier og de stigende mætningshastigheder på internettet kan næsten enhver person eller virksomhed begynde at rejse penge, og det betyder, at meget godt kan gøres for andre.